hummer 15.02.12, 22:01 Wyobraziłem sobie 67 letnią p. Muchę w pracy. Teraz nadrabia brak kompetencji urodą. Ale za 30 lat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
camille_pissarro Re: Snił mi się koszmar. 15.02.12, 22:07 Pozostanie dr przed nazwiskiem, chociaż nie jestem pewien czy to nie stanowi ujmy dla osób , które uzyskały ten stopień naukowy ? Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: Snił mi się koszmar. 15.02.12, 22:16 "Jaki jest argument za tym, żeby nie przedłużać czasu pracy kobiet do 67 roku życia? To... nowy minister sportu Joanna Mucha!" Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Ogólnie to dotyczy działeczek młodzieżówek PO. 15.02.12, 22:19 veglie napisał: > "Jaki jest argument za tym, żeby nie przedłużać czasu pracy kobiet do 67 roku ż > ycia? To... nowy minister sportu Joanna Mucha!" Taka p. Pitera też niczym szczególnym się nie wykazała, by służyć Polsce do 67 roku życia. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Ogólnie to dotyczy działeczek młodzieżówek PO 15.02.12, 22:45 Posłanka Śledzińska-Karasińska-71 lat służy partii i narodowi już 23 lata(od 89).Przed 89 służyła tylko partii. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Snił mi się koszmar. 15.02.12, 22:20 hummer napisał: > Wyobraziłem sobie 67 letnią p. Muchę w pracy. Teraz nadrabia brak kompetencji u > rodą. Ale za 30 lat? Za 30 za takimi będziesz się oglądał ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Modele Fotygo-Kempo-Pitero-Mucho 15.02.12, 22:28 douglasmclloyd napisał: > hummer napisał: > > > Wyobraziłem sobie 67 letnią p. Muchę w pracy. Teraz nadrabia brak kompete > ncji u > > rodą. Ale za 30 lat? > > Za 30 za takimi będziesz się oglądał ;) podobne, nie są w moim typie. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Modele Fotygo-Kempo-Pitero-Mucho 15.02.12, 22:35 hummer napisał: > podobne, nie są w moim typie. Za 30 lat będą. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Modele Fotygo-Kempo-Pitero-Mucho 15.02.12, 22:45 douglasmclloyd napisał: > hummer napisał: > > > podobne, nie są w moim typie. > > Za 30 lat będą. Nie ma szans. Zawsze interesowały mnie kobiety inteligentne. Uważasz, że mi się zmieni na starość? Tak trzy lata po uzyskaniu wieku emerytalnego? Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Modele Fotygo-Kempo-Pitero-Mucho 15.02.12, 22:48 Na starość to będziesz się oglądał za np:Śledzińską,Karasińską,Radziszewską....Te Polki już po 70-tce ale jeszcze służą narodowi. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Modele Fotygo-Kempo-Pitero-Mucho 15.02.12, 22:49 hummer napisał: > Nie ma szans. Zawsze interesowały mnie kobiety inteligentne. Uważasz, że mi się > zmieni na starość? Tak trzy lata po uzyskaniu wieku emerytalnego? Kto wie jaki będzie wiek emerytalny za 30 lat? Poza tym, teraz możesz przebierać, a później może nogą będziesz powłóczył i inteligentne nie będą cię chciały ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Modele Fotygo-Kempo-Pitero-Mucho 15.02.12, 22:52 douglasmclloyd napisał: > Kto wie jaki będzie wiek emerytalny za 30 lat? Poza tym, teraz możesz przebiera > ć, a później może nogą będziesz powłóczył i inteligentne nie będą cię chciały ; > ) Zawsze nadzieja w Alzheimerze :) Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Ostrzegali przed "starzeniem sie Europy" 15.02.12, 22:41 Juz w polowie lta 90 poprzedniego stulecia naukowcy ostrzegali przed "starzeniem sie Europy". Malo kto sluchal wowczas. Jak widzimy zawsze dziala zasada "duzo polityki, malo logiki". Niestety my maluczcy musimy za to placic, a politycy jak zwykle biora grube miesieczne wyplaty. :o( Odpowiedz Link Zgłoś
calun_torunski to fakt - kolejne 30 lat rzadow PO !!! 15.02.12, 22:49 koszmar ale na co mozna liczyc - przeciez PiS tylko goni kroliczka Odpowiedz Link Zgłoś