Dodaj do ulubionych

A propos dnia kobiet i dzisiejszych manif

11.03.12, 19:16
krytyczne uwagi na temat do tej pory cenionych przeze mnie kobiet.

1. Kolenda Zaleska - pomijam jej wtopę z obrażaniem Premiera, który nie spotkał się z Panem Czesławem, jej oskrażający materiał na ten temat, potem historia z (wsiowym, ale mnie wolno napisac o tym na tym forum) Rutkowskim, potem jakaś awantura z Pospieszalskim (w którą zupełnie nie chce mi się zagłębiać), ale to skomlenie skierowane do feministek, żeby polubiły euro 2012, zapomniały o handlu żywym towarem, demolowaniu miast przze pijanych kiboli i tym, że budżet państwa stracił na tym miliardy złotych " bo Polacy się tak pięknie jednoczą jak jest piłka kopana, a poza tym będzie to niezwykła promocja Polski" przelała czarę goryczy.

2. Profesor Środa - która odpuściła już sobie walkę o mówienie prawdy o Euro i skupiła się na tym, żeby uświadamiać innym, że od dzisiaj (wczoraj) jest profesora, i tak należy się do niej zwracać osłabiła mnie kompletnie.

3. Na manifie nie byłam więc się nie wypowiadam. Życzę im wszystkiego dobrego, ale z tymi profesorami płci żeńskiej nie wróżę im wzrostu poparcia.

4. Piekarska ze swoją inicjatywą, żeby zabronić reklamowania kosmetyków przez piękne kobiety. Może niech lepiej seksistowskimi reklamami się zajmie, są dużo bardziej szkodliwe.

5. Zlot "palikotek", czyli kobiet popierających Palikota. Nigdzie nie mogę znaleźć nazwisk tych "palikotek", wiem, że profesora Środa była na tym zlocie, ale od innych palikotek zdecydowanie się odcięła. Ona tam była tylko jako obserwatora.
Obserwuj wątek
    • qqazz Chłopa im trza 11.03.12, 19:36
      Ale takiego z krwi i kosci a nie metroseksualnego wymoczka.

pozdrawiam
      • axyzaa spadaj z tymi chamskimi komentarzami 11.03.12, 19:38
        z mojego wątku korwinowcu

EOT
        • chateau Re: spadaj z tymi chamskimi komentarzami 11.03.12, 19:44
          Ciekawe, że prawdziwy korwinowiec nie ma nic przeciwko wywalaniu ciężkiej publicznej kasy na jednorazową imprezę dla części społeczeństwa.
          Sytuację ratuje mizoginizm - tu zaleciało faktycznie korwinowskim korzeniem.
          • qqazz Re: spadaj z tymi chamskimi komentarzami 11.03.12, 19:47
            Ależ ma, ma o czym nie raz juz pisał, ale tutaj troche jakby w innym temacie.

pozdrawiam
            • chateau Re: spadaj z tymi chamskimi komentarzami 11.03.12, 19:49
              A, bo zależy kto mówi? Żeby nie daj bóg nie wyszło, że feministki mają w czymś rację.
              Gratuluję podejścia.
              • qqazz Re: spadaj z tymi chamskimi komentarzami 11.03.12, 19:55
                Widzisz gdyby tak poszukać to może i by się okazało ze w jakims konkretnym temacie byłoby mi po drodze z hitlerowcami, ale czy z tego wynika zebym miał dołączać do ichnich manif?

pozdrawiam
                • chateau Re: spadaj z tymi chamskimi komentarzami 11.03.12, 20:36
                  W temacie uprzedzeń i stereotypów z pewnością masz po drodze.
                  • qqazz Re: spadaj z tymi chamskimi komentarzami 11.03.12, 20:39
                    Nie sądze zebym miał po drodze z manifastantkami w temacie uprzedzeń i stereo a moze nawet i mono typów.

pozdrawiam
        • qqazz Szanowna forumowiczk 11.03.12, 19:51
          wątek jest publiczny toteż każdy moze sie w nim wypowiedzieć.
          Co do feministek najbardziej podoba mi się opinia ś.p. Marleny Dietrich, że to sa kobiety które chorobliwie zazdroszczą facetom tego co oni maja między nogami. Pomijam fakt, że to zwykle osoby które z racji swoich przymiotów moga mieć spory problem ze znalezieniem sobie faceta na nawet dość niewygórowanym poziomie.

pozdrawiam
          • axyzaa Re: Szanowna forumowiczk 11.03.12, 19:57
            qqazz napisał:

> wątek jest publiczny toteż każdy moze sie w nim wypowiedzieć.

Dlatego już żałuję, ze go założyłam NA TYM FORUM, i sama go opuszczam, zostawiając go takim chamskim łosiom jak ty i koledzy. Zrobiłam wam wielką radochę tym wątkiem, i jestem za to na siebie wściekła.

Ukłony dla chateau. Ty też stąd uciekaj. Szkoda Twojego czasu, wątek zalały prawackie łosie, które nic nie zrozumiały z tego co napisałam, ale znaleźli pretekst, żeby poobrażać feministki.
            • qqazz Re: Szanowna forumowiczk 11.03.12, 20:03
              Świat jest jaki jest pewnych rzeczy nie zmienisz ale możesz wszystko zniszczyć.
              Pytanie czy to rozumiesz czy się upierasz przy swojej wizji.

pozdrawiam
            • losiu4 Re: Szanowna forumowiczk 11.03.12, 20:44
              pewnie zwiejesz na jakieś forum feminizm. I tam sie z siostrami będziecie kisić w sosie własnym spijając sobie z dziobków

Pozdrawiam

Losiu
            • pan.nikt Re: Szanowna forumowiczk 11.03.12, 20:51
              axyzaa

Na jakiej podstawie uważałaś, że wszyscy na tym forum są idiotami i będą bezkrytycznie popierać skretyniałe feministki?

Nie nie wszyscy są tu idiotami.

Są tu też mądre kobiety i mężczyźnie, którzy KOCHAJĄ MĄDRE KOBIETY.

A feministki wysłać na księżyc, nadając napęd kopem w odpowiednią część ciała.

Chamem jestem??
              Nie. Przy feministkach jestem okazem taktu i kultury.

POZDRAWIAM MĄDRE KOBIETY
    • pan.nikt Re: A propos dnia kobiet i dzisiejszych manif 11.03.12, 19:42
      > komlenie skierowane do feministek, żeby polubiły euro 2012, zapomniały o handlu
      > żywym towarem,

1. Czy te kobiety prostytuują się, bo ktoś je zmusza??
      To przestępstwo i przestępców trzeba ścigać i OSTRO KARAĆ.

2. Czy też oddają swe ciało, bo chcą? Że tak powiem na ochotnika.
      Jeżeli tak, to feministki nie powinny płakać, tylko uświadamiać te Panie.
      I to wcale nie na manifach.

3.
      A może te Panie uprawiają seks za pieniądze, bo zmusza je do tego sytuacja ekonomiczna kraju?
      Jeżeli tak, to należy ZMIENIĆ RZĄD.

Dla pkt 2 i 3 ME są okazją na ekstra zarobek, więc o co chodzi?

Inna sprawa, że nawet w kryzysie można zarobić inaczej, jak "dawaniem dupy"

KOCHAM NORMALNE KOBIETY,
      A FEMINISTKI DO WORA I NA KAMCZATKĘ, ALBO MADAGASKAR
    • losiu4 Re: A propos dnia kobiet i dzisiejszych manif 11.03.12, 19:45
      po prostu te, za przeproszeniem, feministki zajmują sie wszystkim tylko nie tym co dla normalnych kobiet jest wazne. Wiec są przez te kobiety po prostu ignorowane. I taka jest prawda o Twoich idolkach typu dzień tygodnia.

Pozdrawiam

Losiu
      • onufry.z Re: A propos dnia kobiet i dzisiejszych manif 11.03.12, 20:14
        losiu4 napisał:

> ... feministki zajmują sie wszystkim tylko nie tym
        > co dla normalnych kobiet jest wazne.

A co jest ważne dla normalnych kobiet?
        • wariant_b Re: A propos dnia kobiet i dzisiejszych manif 11.03.12, 20:29
          onufry.z napisała:
          > A co jest ważne dla normalnych kobiet?

Nie wymagaj od łosi, żeby o tym wiedziała.
        • losiu4 Re: A propos dnia kobiet i dzisiejszych manif 11.03.12, 20:42
          onufry.z napisała:

> A co jest ważne dla normalnych kobiet?

może "dowód nie wprost": na pewno nie to czym zajmują sie feministki bo gdyby było inaczej to normalne kobiety by na nie po prostu głosowały. A tego nie robią :)

Pozdrawiam

Losiu
          • chateau Re: A propos dnia kobiet i dzisiejszych manif 11.03.12, 20:44
            A co w takim razie robią feministki?
            • losiu4 Re: A propos dnia kobiet i dzisiejszych manif 11.03.12, 20:52
              chateau napisał:

> A co w takim razie robią feministki?

nie wiem. Może na pokazy filmów lesbijskich chadzają albo braci gejów wspierają? Najwyraźniej nie jest to nic takiego co porwałoby normalne kobiety za nimi.

Pozdrawiam

Losiu
              • chateau Re: A propos dnia kobiet i dzisiejszych manif 11.03.12, 20:58
                Podsumujmy.

Nie wiemy co robią normalne kobiety, choć nie robią tego, co feministki, ale nie wiemy też co takiego te feministki robią poza tym, że robią same złe rzeczy.

Mieścisz się znakomicie w kanonie.
                • losiu4 Re: A propos dnia kobiet i dzisiejszych manif 11.03.12, 21:23
                  złe podsumowanie. Tylko jedno jest prawidłowe. Takie: to co głównie robią feministki i z czego są znane nie jest wazne dla normalnych kobiet. Jest to problem samych feministek, nie mój. I nie kobiet normalnych. Nie rozmawialiśmy o tym czym zajmują sie kobiety normalne. Kierujesz temat na inne tory, to nieładnie :)

Pozdrawiam

Losiu
                  • chateau Re: A propos dnia kobiet i dzisiejszych manif 11.03.12, 21:32
                    Zadano ci dwa pytania. Na żadne nie odpowiedziałeś, a teraz nieudolnie odwracasz kota ogonem.
                    • losiu4 Re: A propos dnia kobiet i dzisiejszych manif 11.03.12, 22:10
                      I nie zamierzam odpowiadać bo to nie mój problem a feministek. Natomiast jestem tak dobry i pełen chrzescijańskiej chęci niesienia pomocy udręczonym siostrom-feministkom że podsunąłem im trop co mogą źle robic: to czym głównie zajmują sie feministki nie jest wazne dla normalnych kobiet. Co widać i po wynikach wyborów i po frekwencji w manifach czy jakichś paradach w których biorą one udział. Nie wiem jakie inne jeszcze sensowne dla feministek wnioski można wyciagnąć. Przeciez to one same, nie ja, wiedzą najlepiej co robia i czemu najwięcej uwagi poświęcaja. Nie zmuszaj mniej bym za nie myślał :)

Pozdrawiam

Losiu
                    • 8macek Re: A propos dnia kobiet i dzisiejszych manif 12.03.12, 01:59
                      łosiu odpowiada tylko na te pytania, na które odpowiedzi zostały ogłoszone w rydzyju albo w telewizji PLWAM, a żigolo rydzyk jeszcze nie przygotował gotowców.
                      dlatego łosiu sam z siebie ci nie może odpowiedzieć, sam za głupi jest!
            • pan.nikt Re: A propos dnia kobiet i dzisiejszych manif 11.03.12, 20:55
              Np CHWALĄ SIĘ MORDERSTWAMI, które same nazywają skromnie "skrobankami", kochają EUNUCHÓW, nienawidzą mężczyzn poza gejami itd itd.
              • chateau Re: A propos dnia kobiet i dzisiejszych manif 11.03.12, 21:02
                Niech to szlag.
                Mam jedną feministkę w domu i jedną poza domem. W życiu by mi nie przyszło do głowy, że jestem gejem albo eunuchem. Skrobankami żadna się nie chwaliła, bo jakby nie było powodów.
                • pan.nikt Re: A propos dnia kobiet i dzisiejszych manif 11.03.12, 21:15
                  nieźle Cie te feministki "wychowały".
                  Nie lubię feministek, ale tym Twoim gratuluje.

ps Wiesz jak św Piotr wpuszczał mężczyzn do nieba?

Ustalił:
                  Pantoflarze lewe drzwi, niepantoflarze prawe.
                  Przy lewych drzwiach tłok i ścisk, przy prawych tylko jeden Chateau.
                  Św. Piotr zdziwiony. A Ty dlaczego tu stoisz?
                  BO ŻONA MI KAZAŁA. :):):)

A może te Twoje kobiety tylko przez niewiedzę udają feministki???

Pamiętaj, nie każda kobieta radząca sobie w życiu to feministka.
                  Wręcz przeciwnie.
                  • chateau Re: A propos dnia kobiet i dzisiejszych manif 11.03.12, 21:20
                    Uczył Marcin Marcina, panie nauczycielu.

Wycieczki personalne mam w dupie, skoro nie wiesz co to partnerstwo w związku to daj sobie siana. Wiem z kim mieszkam i kogo wychowałem.
                    • pan.nikt Re: A propos dnia kobiet i dzisiejszych manif 11.03.12, 21:39
                      oj nerwowy, nerwowy.

Tylko, czy Ty wychowałeś, czy Ciebie wychowały.

Aha nie interesuje co wkładasz tam gdzie słońce nie dochodzi.

a co do partnerstwa??
                      Oj chyba od dziecka wiem co to znaczy. Tak zostałem wychowany w domu rodzinnym.
                      Matka, która nigdy nie była i nie jest feministką, całe dorosłe życie pracuje na odpowiedzialnych stanowiskach, wychowując w tym czasie czwórkę dzieci. Trochę dzięki pomocy babci, ale głównie dzięki partnerstwu z mężem i dziećmi

ps. Napisałem matka pracuje nie znaczy, że jestem małolatem. Matka pracuje bo lubi i może mimo swoich 78 lat
                      • chateau Re: A propos dnia kobiet i dzisiejszych manif 11.03.12, 21:47
                        Przeczytaj swój własny, pierwszy post w tym wątku. W szczególności fragment napisany capsem.
                        Obawiam się, że twoje wyobrażenie o sobie mocno rozmija się z rzeczywistością, a o partnerstwie masz osobliwe mniemanie. Choć nie neguję wysiłków twojej matki.
                        • pan.nikt Re: A propos dnia kobiet i dzisiejszych manif 11.03.12, 21:54
                          Przeczytałem i zarówno ja, jak i żona nie widzimy w tym wpisie, nic złego.
                          Niektórych może "prawda w oczy kłuć", ale nie można jej zakrzyczeć jakimiś manifami.
                          • chateau Re: A propos dnia kobiet i dzisiejszych manif 11.03.12, 21:57
                            Właśnie o tym piszę, że nie widzisz nic niestosownego w chamskim wpisie. Zwłaszcza jeśli jest twój.
                            • ex.mila Serce mnie boli 11.03.12, 22:00
                              patrząc na to jak próbujesz przekonać do normalności ćwierćinteligentów w moim wątku. Zaprzestań tej praktyki, bo serce mi krwawi...
                              • ex.mila do tropicieli "wielowątkowców" 11.03.12, 22:01
                                Niech spytają giwi dlaczego mam dwa. Wyjasniałam to już tyle razy, że więcej nie zamierzam.
                                • pan.nikt Re: do tropicieli "wielowątkowców" 11.03.12, 22:07
                                  Jesteś szybsza od przeciągu. Odpowiedziałaś nim zadałem pytanie.
                                  BRAWO :):):)

• ex.mila Wyjasniam po raz osttani 11.03.12, 22:20
                                    nie mogę zakładać wątków NA TYM FORUM jako ex.mila. Dlatego załozyłam nowy nick, żeby móc zakładac TU WATKI. dOSTAŁAM PROPOZYCJĘ, ŻEBY SIĘ POKAJAC I ZDEJMĄ BLOKADĘ, ALE NIE SKORZYSTAŁAM.

Miałam zreszta to przez kilka miesięcy wpisane do sygnaturki.

A teraz spieprzać uchachane prawackie łosie z mojego wątku.
                                    • losiu4 Re: Wyjasniam po raz osttani 11.03.12, 23:31
                                      ex.mila napisała:

> A teraz spieprzać uchachane prawackie łosie z mojego wątku

a właśnie ze nie, bo my Cie lubimy :)

Pozdrawiam

Losiu
                                  • pan.nikt Re: do tropicieli "wielowątkowców" 11.03.12, 22:26
                                    Zapomniałem.
                                    Dziękuję za ćwierćinteligenta.
                                    Też Cię lubię.
                              • qqazz Dobre 11.03.12, 22:04
                                w sam raz na forum humorum.

pozdrawiam
                              • pan.nikt Re: Serce mnie boli 11.03.12, 22:05
                                Jeżeli to jest Twój wątek, to znaczy, że jesteś wielonickowcem??
                                • qqazz Re: Serce mnie boli 11.03.12, 22:09
                                  Nie ona jedna.

pozdrawiam
                              • chateau Re: Serce mnie boli 11.03.12, 22:17
                                Ależ to tylko ćwiczenie formalne, nie turbuj się :-)
                                Posprzątałem, pozmywałem, nakarmiłem koty i czekam, aż żona wróci z kolejnej skrobanki. Oczekiwanie skracam sobie pisaniem na FK.
                                • pan.nikt Re: Serce mnie boli 11.03.12, 22:22
                                  I po co ta ironia?
                                  Samochwalstwa dwóch feministek nie zakrzyczysz.
                                • ex.mila Człowiek chce dobrze 11.03.12, 22:24
                                  chce pogadać z inteligentymi ludźmi, których jest wielu wbrew pozorom na tym forum, liczy na chateau, wodę.wodę, warianta, bryt.bryt i innych a i tak zlecą się prawackie łosie jak muchy do gówna, i jest pewien, że to był osttani wątek jaki załozył na tym forum.
                                  • pan.nikt Re: Człowiek chce dobrze 11.03.12, 22:43
                                    ):): ale nerwowa. No tak. Zamiast hymnów pochwalnych na rzecz manify masz dyskusję, a tego wyraźnie nie lubisz. :):)
                                  • losiu4 Re: Człowiek chce dobrze 11.03.12, 23:14
                                    ex.mila napisała:

> chce pogadać z inteligentymi ludźmi, których jest wielu wbrew pozorom na tym fo
                                    > rum, liczy na chateau, wodę.wodę, warianta, bryt.bryt

-kumie, chwolo nos
                                    -kto?
                                    -wy mnie a jo wos :)

Pozdrawiam

Losiu
                                  • zygfryddezgryz Re: Człowiek chce dobrze 11.03.12, 23:23
                                    " i jest pewien, że to był osttani wątek ja
                                    > ki załozył na tym forum."

Nie obiecuj nie obiecuj.... który to raz składasz takie obietnice...dziesiąty?
                            • pan.nikt Re: A propos dnia kobiet i dzisiejszych manif 11.03.12, 22:17
                              Co w tym wpisie jest chamskiego??

Nic. Zwykła prawda powiedziana wprost.

Aborcja jest morderstwem.
                              A słyszałem w TV dwie chwalące się tym feministki.

Facet, który zostaje pozbawiony jąder od zawsze kiedy pamiętam nazywa się eunuchem, albo kastratem. Jeden z feministek się tym chwali.

itd itp.

I pamiętaj.
                              Zawsze mam olbrzymi SZACUNEK DLA KOBIET. Dla mądrych kobiet.

Czy nie uważasz, że ta całą manifa, te dziwne parytety, ten cały feminizm to POGARDA DLA KOBIET.
                              Pokazanie kobietom (moim zdaniem totalnej bzdury), że są GŁUPSZE OD MĘŻCZYZN I BEZ PARYTETÓW NIE DADZĄ SOBIE RADY?
                              Pokazanie kobietom, że myślą macicą, zamiast głową (kolejna obrażająca kobiety bzdura).
                              Pochwałą dewiacji seksualnych itd itp.

• jola.iza1 Re: A propos dnia kobiet i dzisiejszych manif 11.03.12, 23:17
                                pan.nikt napisał:
                                > I pamiętaj.
                                > Zawsze mam olbrzymi SZACUNEK DLA KOBIET. Dla mądrych kobiet.
                                >
                                > Czy nie uważasz, że ta całą manifa, te dziwne parytety, ten cały feminizm to PO
                                > GARDA DLA KOBIET.
                                > Pokazanie kobietom (moim zdaniem totalnej bzdury), że są GŁUPSZE OD MĘŻCZYZN I
                                > BEZ PARYTETÓW NIE DADZĄ SOBIE RADY?
                                > Pokazanie kobietom, że myślą macicą, zamiast głową (kolejna obrażająca kobiety
                                > bzdura).
                                > Pochwałą dewiacji seksualnych itd itp.

Kretyn
                                • pan.nikt Re: A propos dnia kobiet i dzisiejszych manif 11.03.12, 23:37
                                  uzasadnij
                                  • wariant_b Re: A propos dnia kobiet i dzisiejszych manif 11.03.12, 23:42
                                    pan.nikt napisał:
                                    >> Kretyn
                                    > uzasadnij

A co tu uzasadniać?
                                    • pan.nikt Re: A propos dnia kobiet i dzisiejszych manif 11.03.12, 23:46
                                      umiesz czytać??
                                      Nazwanie mnie KRETYNEM??
                                      Ot tak, bez dania racji. :):)
                                      • wariant_b Re: A propos dnia kobiet i dzisiejszych manif 12.03.12, 00:28
                                        pan.nikt napisał:
                                        > Nazwanie mnie KRETYNEM??
                                        > Ot tak, bez dania racji. :):)

No właśnie - po co?

Jeśli jesteś kretynem, to racji i tak nie zrozumiesz,
                                        jeśli nie - to już ją dawno zrozumiałeś i tylko niepotrzebnie udajesz kretyna.
                                        • pan.nikt Re: A propos dnia kobiet i dzisiejszych manif 12.03.12, 01:14
                                          Tak. Prawdę zrozumiałem już dawno. Bardzo lubię i SZANUJĘ mądre, pracowite kobiety. Niektóre nawet podziwiam. Takich jest naprawdę dużo.
                                          Nie cierpię durnych feministek.
                                          Co pozytywnego wnoszą one dla ludzi, dla kraju, dla Europy? NIC.
                                          Taka jest bolesna prawda, a skoro tego nie widzisz?
                                          Przepraszam. Nie moja wina.

Ps1 inne moje poglądy na temat manify znajdziesz mi. w tym wątku

ps2. Ile bierzesz jako adwokat Izy??
          • jola.iza1 Re: A propos dnia kobiet i dzisiejszych manif 11.03.12, 23:15
            losiu4 napisał:

> może "dowód nie wprost": na pewno nie to czym zajmują sie feministki bo gdyby b
            > yło inaczej to normalne kobiety by na nie po prostu głosowały. A tego ni
            > e robią :)
            >
            > Pozdrawiam
            >
            > Losiu

Kretyn
            • losiu4 Re: A propos dnia kobiet i dzisiejszych manif 11.03.12, 23:21
              jola.iza1 napisała:

> Kretyn

e, skądze znowu. Losiu. Zwykły losiu :)

Pozdrawiam

Losiu
    • komorek12 Re: A propos dnia kobiet i dzisiejszych manif 11.03.12, 20:48
      Za czyje media polacy mają płacić abonament, feministek, komuchów, SBeków, POkomunistów, kolorowych. Dla większości Polaków dzisiaj otwarły się oczy, prymitywna demonstracja paru feministek jest ważniejsza jak wielotysięczne marsze w kilku miejscowościach w kraju w tym kilkotysieczny wczorajszy marsz w Warszawie, ślepe media tego nie zauważyły. Nie ma jedynej prawdziwie Polskiej TY Trwam na multiplexie. Niech wyżej wymienieni płacą abonament za ich telewizje.

Za czyje media Polacy mają płacić abonament, feministek, komuchów, SBeków, POkomunistów, kolorowych. Dla większości Polaków dzisiaj otwarły się oczy, prymitywna demonstracja paru feministek jest ważniejsza jak wielotysięczne marsze w kilku miejscowościach w kraju w tym kilkotysieczny wczorajszy marsz w Warszawie, ślepe media tego nie zauważyły. Nie ma jedynej prawdziwie Polskiej TY Trwam na multiplexie. Niech wyżej wymienieni płacą abonament za ich telewizje.

Nie ma miejsca na multiplexie dla TY Trwam, wszyscy Katolicy nie płacą abonamentu. Nie bójcie się prawdy Polacy nie gęsi , swój rozum mają.
      Nasz nie wychowacie na kłamstwie.

Prąd nie ma nic wpólnego z abonamentem. Prąd jest potrzebny a klamstwa i obłuda w telewizji nie.

Dzisiaj wielkie wydarzenie , pare feministek wyszło na ulice, ich telewizja . Dzisiaj polska to feministki , POkomuchy, kolorowi , reszta się nie liczy.
    • komorek12 Re: A propos dnia kobiet i dzisiejszych manif 11.03.12, 20:59
      Dzisiaj wielkie wydarzenie , pare feministek wyszło na ulice, ich telewizja . Dzisiaj polska to feministki , POkomuchy, kolorowi , reszta się nie liczy.
      • futuroeuro czasy sie zmieniaja 11.03.12, 22:16
        i na boze cialo beda purpuraci niedlugo sami procesjonowac.
        • losiu4 Re: czasy sie zmieniaja 11.03.12, 23:28
          futuroeuro napisała:

> i na boze cialo beda purpuraci niedlugo sami procesjonowac.

tak tak, Futuro... śnij dalej :) Podejrzewam ze na procesjach w Boze Ciało bedzie o wiele wiecej uczestników niż na tych śmiesznych manifach. Jeszcze długo.

Pozdrawiam

Losiu
    • ex.mila Proszę o skasowanie tego wątku 11.03.12, 22:35
      Nie wiem czemu wydawało mi się, ze prawackie trolle śpią o tej porze i go nie zaświnią.

• kzet69 Re: Proszę o skasowanie tego wątku 11.03.12, 22:52
        wystarczy ich nie karmić, nie odpowiadać i klikać w taki mały koszyk po prawej...
        • ex.mila Re: Proszę o skasowanie tego wątku 11.03.12, 22:59
          kzet69 napisał:

> wystarczy ich nie karmić, nie odpowiadać i klikać w taki mały koszyk po prawej.
          > ..

To tak jakby ktoś ci naniósł błota do domu a ty byś udawał, że to taki specjalny wzorek na tureckim dywanie.
          • pan.nikt Re: Proszę o skasowanie tego wątku 11.03.12, 23:44
            > To tak jakby ktoś ci naniósł błota do domu a ty byś udawał, że to taki specjaln
            > y wzorek na tureckim dywanie.

fajne.
            Naprawdę.
            Potrafię docenić inteligentną dowcipną odpowiedź.
        • jola.iza1 Re: Proszę o skasowanie tego wątku 11.03.12, 23:18
          kzet69 napisał:

> wystarczy ich nie karmić, nie odpowiadać i klikać w taki mały koszyk po prawej.
          > ..
          Guzik prawda, kretynizm trzeba piętnować, a nie chować pod dywan.
      • jola.iza1 Re: Proszę o niekasowanie tego wątku 11.03.12, 23:25
        Milu, dasz radę, to trzeba tępić.
        Te "normalne" rozumują,myślą, i mówią tak: "my z mężem..." , już nawet nie
        " ja z mężem.." No dobra, zagubione, zaśmiecone przez tych prawackich trolli, ale jednak.
        • pan.nikt Re: Proszę o niekasowanie tego wątku 11.03.12, 23:51
          kto Ci takich bzdur naopowiadał?

Te normalne mówią ja z mężem, kiedy tak jest,
          Podobnie ja mówię ja z moja żoną.
          Ba czasami mówię nawet, że MOJA ŻONA to, czy tamto zdecydowała.
          To chyba normalne w małżeństwie.

Prawda?
          • zygfryddezgryz Re: Proszę o niekasowanie tego wątku 11.03.12, 23:56
            A skąd ona ma wiedzieć jak jest w normalnym małżeństwie..... to tak jakbyś zapytał Grodzką jak to jest być kobietą.....
    • kzet69 Re: A propos dnia kobiet i dzisiejszych manif 11.03.12, 22:49
      ad.5 na zjeździe "Palikotek" poza prof. Środą były także Danuta Hubner, Barbara Labuda, Anna Grodzka, Henryka Krzywonos, Jolanta Kwaśniewska i Wanda Nowicka, ekscesów nie było, tylko panelowa gadanina, zresztą nudnawa...
      • ex.mila Fantastycznie 11.03.12, 22:58
        dlaczego nigdzie nie mogłam znaleźć informacji na ten temat/

Sam przyznasz, ze "palikotki" jest dla tych niezwykle zasłuzonych kobiet obraźliwe

Dlaczego profesora Środa, uznała, ze była jedynie obserwatora a nie uczestniczka?

I jeszcze setki pytań, których ci nie zadam bo i tak wiem jak na nie odpowiesz
        Tak czy siak pozdrawiam
        • kzet69 Re: Fantastycznie 11.03.12, 23:45
          No bo Środa była jedynie obserwatorką i uczestniczką panelu dyskusyjnego, podobnie jak inne panie nie należące do RP, prawo głosu miały tylko panie - członkinie RP, powołano tam w niedzielę rano Ruch Kobiet, sekcję Ruchu Palikota, informacje bez linków ale za to od mojej żony, która w tym spotkaniu uczestniczyła

pzdr
      • pan.nikt Re: A propos dnia kobiet i dzisiejszych manif 11.03.12, 23:00
        Dziwię się Pani Kwaśniewskiej i Pani Hubner.
        To przecież bardzo inteligentne kobiety.

I nie bardzo rozumiem, co wśród kobiet robił eunuch.
        Czyżby to samo co w haremie?
        • futuroeuro dziwisz sie, bo moze tobie brak inteligencji 11.03.12, 23:22
          na spedy z chlopami w sukienkach z kiepskimi obrazami to inteligentnie biegac na tzw boze cialo? tys ograniczony jak twoj rydzak, malwersant i tepy kaczynski?
        • kzet69 Re: A propos dnia kobiet i dzisiejszych manif 11.03.12, 23:48
          jaki eunuch????? Przecież ciebie tam nie było!
          • pan.nikt Re: A propos dnia kobiet i dzisiejszych manif 11.03.12, 23:54
            żałosny dowcip, czy brak wiedzy?
            • kzet69 Re: A propos dnia kobiet i dzisiejszych manif 11.03.12, 23:57
              Żałosny to ty jesteś...
              • pan.nikt Re: A propos dnia kobiet i dzisiejszych manif 12.03.12, 00:01
                Następny z uczuleniem na prawdę :):):)
    • chateau Re: A propos dnia kobiet i dzisiejszych manif 11.03.12, 23:24
      Ad 6 ;-)
      Mocno rozczarował mnie Nałęcz plotący straszne pierdoły m.in. o tym, że z maryjnego charakteru polskiego Kościoła wynika, iż polski katolik nie ciśnie kamieniem w kobietę.
      I że gdyby nawet nie istniał fundusz kościelny to i tak na żłobki by nie było.
      A, i że piłka nożna nie jest tylko dla mężczyzn, ja pierniczę, to nie był dobry dzień profesora.
      • losiu4 Re: A propos dnia kobiet i dzisiejszych manif 11.03.12, 23:36
        chateau napisał:

> I że gdyby nawet nie istniał fundusz kościelny to i tak na żłobki by nie było.

to akurat jest prawda. Już pomijając to ze to zupełnie inna bajka ten FKościelny to i tak nie ma takiej forsy którą by ryze nie przetracili na niewiadomoco.

Pozdrawiam

Losiu
        • futuroeuro Re: A propos dnia kobiet i dzisiejszych manif 12.03.12, 00:04
          moze sprobujemy odebrac pedofilom kase i zobaczymy kto ma racje? niedlugo zagina jak na zachodzie, z braku glupich ktorzy by im dzieci do pedalenia dawali. i zniszcza ich w sadzie odszkodowaniami, jak na zachodzie. juz niedlugo. proces sie zaczal i Palikot to pierwszy wskaznik tego. Ludzie zaczynaja miec w nosie pedofili w sutannach.
          • losiu4 Re: A propos dnia kobiet i dzisiejszych manif 12.03.12, 00:10
            futuroeuro napisała:

> moze sprobujemy odebrac pedofilom kase

a co Ty od lewusów europejskich chcesz? I czemu znowu sie czepiłas Cohn-Bendita? Przecież to swietlista przyszłośc nasza jest...

Pozdrawiam

Losiu
            • futuroeuro Re: A propos dnia kobiet i dzisiejszych manif 12.03.12, 00:48
              po kk juz niedlugo. bo sami sie o to prosza, grube, tepe pedofile. jak w USA, wykoncza ich gospodarczo za kare za pedofilie. USA lewicowe? to polak jest terrorysta a kaczynski celem.
              • losiu4 Re: A propos dnia kobiet i dzisiejszych manif 12.03.12, 01:28
                futuroeuro napisała:

> USA lewicowe?

tak, USA stały sie w dużej części lewackie. Mam nadzieję ze się opamiętają.

Pozdrawiam

Losiu
                • futuroeuro Re: A propos dnia kobiet i dzisiejszych manif 12.03.12, 01:39
                  naprawde? Kapitalizm z zyskami dla inwestorow a stratami dla mas i z coraz mniejszymi przywilejami dla robotnikow to lewica? Wiecej takiej lewicy mi daj!
                  • losiu4 Re: A propos dnia kobiet i dzisiejszych manif 12.03.12, 01:53
                    jaki kapitalizm? W kapitalizmie to by te nibykapitalistyzne banki czy inwestory zbankrutowały. A w tamtejszym systemie? Ano dostały zapomogę od państwa. Weźże se nie rób jaj :)

Pozdrawiam

Losiu
                    • futuroeuro Re: A propos dnia kobiet i dzisiejszych manif 12.03.12, 02:13
                      straty sa socjalistyczne a zyski prywatne. ja to lubie. plac! kapitalizm to prawa jednostki do zysku i prawo robotnika do sprzedawania swojej pracy. zawsze tak bylo. Komuna odeszla i robotnikow nie trzeba jzu nigdzie glaskac.
    • zawilec4 a propos wersji zenskich w jezyku 12.03.12, 00:27
      Nasz jezyk jest oparty na gramatyce lacinskiej. W jezykach romanskich (wloskim i hiszpanskim) istnieja zenskie wersje zawodow, a wiec doktora, profesora, ministra. Dlatego w j. polskim istnienie takich form jest jak najbardziej uzasadnione, ich tradycyjny brak wynika z tego, ze do polowy XIX w kobiety w Polsce nie byly ksztalcone i nie bylo kobiet doktorow, profesorow etc. Jezyk mnie moze byc dinozaurem, musi byc plastyczny i oddawac ducha roznych czasow. Dzis formy doktora, profesora, magistra, ministra sa jak najbardziej na miejscu i wlasciwe. Mysle, ze wkrotce bedzie tez na miejscu ksiedza :). Inne jezyki tez sie modyfikuja, np. w USA na osobe dowolnej plci mowi sie dzis "she" (ona), bo to slowo zawiera w sobie takze "he". To wspolczesna adaptacja jezyka, dokonana pod wplywem naciskow feministek.
      • remik.bz Rozmowy feministek 12.03.12, 08:40
        zawilec4 napisała:

> Nasz jezyk jest oparty na gramatyce lacinskiej. W jezykach romanskich (wloskim
        > i hiszpanskim) istnieja zenskie wersje zawodow, a wiec doktora, profesora, mini
        > stra. Dlatego w j. polskim istnienie takich form jest jak najbardziej uzasadnio
        > ne,
        Dzis fo
        > rmy doktora, profesora, magistra, ministra sa jak najbardziej na miejscu i wla
        > sciwe.
        Inne jezyki tez sie
        > modyfikuja, np. w USA na osobe dowolnej plci mowi sie dzis "she" (ona), bo to s
        > lowo zawiera w sobie takze "he". To wspolczesna adaptacja jezyka, dokonana pod
        > wplywem naciskow feministek.

No to ja mam takie rozmowy feministek:
        "Popatrz , na manifę przyszedł sędź Kwiatkowski a nie przyszła prokuratora Nowicka "
        " Pewna magistra mówi do koleżanki inżyniery:
        wiesz co, chyba jestem gejem -
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka