Dodaj do ulubionych

Homosie trzęsą Kościołem

17.03.12, 14:56
Można się w tym wszystkim pogubić. Zamiast na rękach nosić Palikota i jego Ruch, to oni wyraźnie czują obrzydzenie. Ta perwersja, załganie się i pazerność zgubią naszych klechów.

tekstykanoniczne.salon24.pl/400240,ks-isakowicz-zaleski-ujawnia-lobby-homoseksualne-w-kosciele
Obserwuj wątek
    • m.c.hrabia Re: Homosie trzęsą Kościołem 17.03.12, 15:07
      Heniu używaj bardziej wyrafinowanego języka
      więcej cię będzie słyszało
      • haen2010 Re: Homosie trzęsą Kościołem 17.03.12, 15:13
        Piszę jak myślę. Po co mam udawać kogoś, kim nie jestem.
    • behemot17-13 Re: Homosie trzęsą Kościołem 17.03.12, 15:22
      też się pogubiłem w tym co piszesz. czyżbyś dawał do zrozumienia, Palikot i jego Ruch jest ten tego.
      • haen2010 Re: Homosie trzęsą Kościołem 17.03.12, 16:34
        Raczej nie ten tego. Ale niesie hasła teologii wyzwolenia. I zaprzestania oszukiwania samego siebie.
    • zbysio45 Re: Homosie trzęsą Kościołem a moze to jest niepra 17.03.12, 15:24
      nieprawda ?Słyszałem skandowane hasła "tylko idiota głosuje na Palikota ".W polsce powstała prywatna partia jednego człowieka o nazwisku Palikot,ktora na dobitke nie ma zdanego sensownego programu politycznego, gospodarczego,społecznego a tylko promowanie marchuany i prezerwatyw.
      • kaczeziobro Re: Homosie trzęsą Kościołem a moze to jest niepr 17.03.12, 15:28
        zastanow sie: ludzie potrzebowali forum by dokopac pedofilom z kk. Palikot dal to forum. Taki czas i takie zadanie. Zachod ma to juz za soba.
        • x6824 Re: Homosie trzęsą Kościołem a moze to jest niepr 17.03.12, 16:08
          kaczeziobro napisała:

> zastanow sie: ludzie potrzebowali forum by dokopac pedofilom z kk. Palikot dal
          > to forum. Taki czas i takie zadanie. Zachod ma to juz za soba.

Czy są pedofile wśród księży i hierarchów kk?
    • 19david Re: Homosie trzęsą Kościołem 17.03.12, 16:37
      szkoda słów

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka