kzet69 15.04.12, 10:53 Obiecał Pan Panie pośle zgłoszenie Girzyńskiego i PiS do prokuratury... trzymam za słowo! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
republika.republika Czy Palikot kłamał 15.04.12, 10:55 w sprawie poświątecznego transferu z PO do RP ? Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: Czy Palikot kłamał 15.04.12, 10:58 kosz, załóż sobie swój wątek w tej sprawie, a nie śmieć tutaj... Odpowiedz Link Zgłoś
hordol wielki guru biłgorajski, z dildem w dłoni 15.04.12, 11:04 codziennie wypuszcza nowego humbuga Odpowiedz Link Zgłoś
republika.republika Re: Czy Palikot kłamał 15.04.12, 11:05 kzet69 napisał: > kosz, załóż sobie swój wątek w tej sprawie, a nie śmieć tutaj... przepraszam, liczyłam że odpowiesz Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: Czy Palikot kłamał 15.04.12, 11:13 I ty I Hordol macie brzydki zwyczaj pisania nie na temat..... Odpowiedz Link Zgłoś
hordol dziwne 15.04.12, 11:22 czepiasz się szejnfelda zas od swojego wielkiego mistrza nie oczekujesz prawdomówności razi cię język pisu zas rynsztok wylewający się z pyska palikota całkowicie aprobujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
myzludu cha cha cha cha cha cha 15.04.12, 10:56 kzet69 napisał: > Obiecał Pan Panie pośle zgłoszenie Girzyńskiego i PiS do prokuratury... trzymam > za słowo! Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Ciebie też trzymają tutaj za słowo 15.04.12, 10:58 i co z tego? Nie oczekuj od innych tego, czego sam nie jestes w stanie zrobić. M. Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Pawlak bredzi po wolskiemu 15.04.12, 11:02 "Żeby Katyń nie został zamazany".... Tu nie trzeba komisji, tu trzeba psychiatry dla Macierewicza i Kaczyńskiego... no tak dla Kempy też... Odpowiedz Link Zgłoś
ayran przyznaj się, 15.04.12, 11:22 ... ale tak z ręka na sercu. Ty tak nie całkiem na trzeźwo oglądasz ten TVN24, co? Ewentualnie taki trochę cymbał jesteś... Przecież Szejnfeld (a nie żaden Sztejnfeld, mówiąc nawiasem) powiedział, że prokurator powinien zająć się wypowiedzią Girzyńskiego z urzędu. Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: przyznaj się, 15.04.12, 11:27 No właśnie, więc mam nadzieję że nagranie tego g...., którym chlapał Girzyński przekaże do Prokuratury... Odpowiedz Link Zgłoś
ayran no ręce opadają... 15.04.12, 11:32 ... czyli będziesz trzymał za słowo Sztejnfelda-Szejnfelda, czy nagranie trafi do prokuratury? Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: no ręce opadają... 15.04.12, 11:34 A nie uważasz że to najwyższa pora? Bo bredzenie półgłówków z PiS przekroczyło wszelkie granice? Odpowiedz Link Zgłoś
8macek Re: no ręce opadają... 15.04.12, 11:51 no dobrze, ale jeśli wbrew temu co powiedział szejnfeld, prokuratura nie zajmie się ściganiem girzyńskiego z urzędu to czy wtedy przejdziesz do porządku dziennego nad tą sprawą czy jednak będziesz domagał się od szejnfelda wyjasnień co dalej? bo ja mam watpliwości, że prokuratura zajmie się sprawą girzyńskiego z urzędu. a skoro szejnfeld temat zaczął to on będzie odpowiedzialny za to co dalej się ze sprawą stanie jeśli nie zostanie wszczęte postępowanie z urzędu. i w tym sensie przyznaję rację kazetowi, a że ubrał to w niezręczne słowa to już inna kwestia. a żeby była jasność - jeśli po słowach girzyńskiego premier tusk będzie udawał, że nic się nie stało, to znaczy, że jest mientkimchujem, któremu będzie można bezkarnie naszczać na twarz i zmieszać go z gnojem bo będzie na to po prostu zasługiwał. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: no ręce opadają... 15.04.12, 12:11 8macek napisał: > no dobrze, ale jeśli wbrew temu co powiedział szejnfeld, prokuratura nie zajmie > się ściganiem girzyńskiego z urzędu to czy wtedy przejdziesz do porządku dzien > nego nad tą sprawą czy jednak będziesz domagał się od szejnfelda wyjasnień co d > alej? Ale właściwie dlaczego od Szejnfelda? Prokuratura pewnie podejmie czynności sprawdzające, być może nawet poprosi Girzyńskiego, który się nie stawi i sprawa zostanie umorzona. Cała pyskówka, to efekt cwanej, choć szczeniackiej prowokacji Rymanowskiego, który zapytał Girzyńskiego czy "czuje się zdrajcą i kolaborantem Moskwy", sugerując, choć nie mówiąc wprost, że takich słów użył Tusk, na co Girzyński odparł, że to Tusk jest kolaborantem i zdrajcą. Wprawdzie Tusk niczego takiego bezpośrednio nie powiedział, ale Girzyński będzie miał świetne wytłumaczenie, że odpowiadał na atak pod (m.in.) swoim adresem używając dokładnie takich słów, jakimi go zaatakowano, a gnojek Rymanowski będzie zacierał ręce, że udało mu się wywołać kolejną awanturę. Bo przecież nikt nie pozwie Rymanowskiego, który w całej sprawie jest winny tak samo jak Girzyński; bo to przecież byłby atak na wolne media. A kzet - no cóż. Już od dawna nie oczekuję, żeby człowiek z wyższym wykształceniem, na przykład lekarz, rozumiał to co słyszy i czyta, ale żeby nie rozumieć tego, co się samemu pisze... Odpowiedz Link Zgłoś
8macek Re: no ręce opadają... 15.04.12, 12:21 napiszę ci jeszcze raz bo widzę, że ty tez masz trudności z rozumieniem. jeśli przeciwko girzyńskiemu nie zostanie wszczęte postępowanie z urzędu to nie kto inny niż szejnfeld będzie przez opinię publiczną ciągany za szmaty i to on będzie się tłumaczył na konferencjach prasowych dlaczego tak się nie stało. rozumiesz już trochę czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: no ręce opadają... 15.04.12, 12:33 Chętnie przyjmę zakład na powyższą okoliczność, o ile zgodzimy się co do definicji jego przedmiotu i sposobu weryfikacji tego, kto z nas ma rację. Odpowiedz Link Zgłoś
8macek Re: no ręce opadają... 15.04.12, 12:42 chyba ci już całkiem odbiło? ja nie mam zamiaru zakładać się o to czy jakiś debil będzie ścigany przez prokuraturę z urzędu czy nie, to że piszę o tym na forum nie znaczy, że nie mam tego głęboko w dupie. jeśli jesteś aż tak bardzo emocjonalnie zaangażowany w tę sprawę to idź do bukmachera i tam się zakładaj :-) i wobec powyższego dyskusję uważam za zakończoną bo już i tak zbyt dużo czasu poświęciłem na te pierdoły. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: no ręce opadają... 15.04.12, 13:20 Jak nietrudno zauważyć, z nas dwóch to ty wykazujesz zdecydowanie wyższe zaangażowanie w tę sprawę, tworząc wielopiętrowe konstrukcje odnoszące się do przyszłości, nierzadko inkrustowane wulgaryzmami. Odpowiedz Link Zgłoś