Dodaj do ulubionych

Promotorzy homoseksualizmu z SLD ponieśli klęskę

17.05.12, 15:13
warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34862,11742425,Parada_Rownosci__nie_bedzie_teczowych_flag_w_urzedach.html
"Projektu stanowiska SLD nie udało się nawet wprowadzić do porządku obrad dzisiejszej sesji. Przeciwne były Platforma i PiS, oba kluby nawet nie wystawiły mówców, radni zgodnie zagłosowali na "nie"."

To się już w głowie nie mieści.
To jest ze strony SLD nachalna promocja pederastii "na siłę".
Wciskanie tej subkultury ludziom, którzy sobie kompletnie tego nie życzą.
Bezczelne oznaczanie homoflagami urzędów tak jak kościół katolicki oznacza je krzyżami.
Na znak, że urząd jest podporządkowany albo chorym na homoseksualizm albo klerowi.
Urząd jest od urzędowania i służby obywatelom a nie od promocji pederastii albo religii.

A homoseksualiści i tak lekceważą SLD.
Wybrali Palikota.
Obserwuj wątek
    • goralblotny1 Re: Promotorzy homoseksualizmu z SLD ponieśli klę 17.05.12, 15:22
      wlodzimierz.ilicz napisał:

>
      > A homoseksualiści i tak lekceważą SLD.
      > Wybrali Palikota.
      >
      A ja ciebie
    • dupetek Re: Promotorzy homoseksualizmu z SLD ponieśli klę 17.05.12, 15:22
      No to masz utrudnione zadanie na forum, bo zamiast popluć sobie na homoseksualistów/stki, to będziesz zmuszony znowu bicie dzieci zachwalać.
      • wlodzimierz.ilicz Kłamstwa i oszczerstwa to twoje ulubione 17.05.12, 15:29
        sposoby korzystania z FK?
        • simera16 Re: Kłamstwa i oszczerstwa to twoje ulubione 17.05.12, 15:31

> sposoby korzystania z FK?
          >
          I kto to mówi... ROTFL!!!
        • dupetek Re: Kłamstwa i oszczerstwa to twoje ulubione 17.05.12, 17:16
          Zamiast podziękować mi za powściągliwość, to jeszcze się miotasz. Przecież mogłem dopisać, zgodnie z prawdą Twoje zamiłowanie do widoku okaleczonych zwłok np., ale inne Twoje patologiczne upodobania, na razie z grzeczności przemilczę:)
          • wlodzimierz.ilicz D.pa, to forum to nie miejsce dla wysrywania tutaj 17.05.12, 22:02
            twoich chamskich, kłamliwych insynuacji.
            Wypisz je lepiej na sedesie w publicznym WC.
            • goralblotny1 Re: D.pa, to forum to nie miejsce dla wysrywania 18.05.12, 07:05

> twoich chamskich, kłamliwych insynuacji.
              > Wypisz je lepiej na sedesie w publicznym WC.
              >
              ty to raczej Feliks Edmundowicz, niż Włodzimierz Ilicz
      • losiu4 Re: Promotorzy homoseksualizmu z SLD ponieśli klę 18.05.12, 12:06
        dupetek napisał:

> No to masz utrudnione zadanie na forum, bo zamiast popluć sobie na homoseksuali
        > stów/stki,

nikt na niech nie pluje. Sami sie chlastają. Jak Biedroń. A po spluciu się lecą na komendę naskarzyc.

Pozdrawiam

Losiu
    • simera16 Re: Promotorzy homoseksualizmu z SLD ponieśli klę 17.05.12, 15:26
      Masz jakąś fobię, albo zaszłość związaną z homoseksualizmem... Wyraźnie stymuluje cię poruszanie tematu homoseksualizmu. Jak to jest, oni tu nie piszą, a ty wałkujesz co raz temat osób homoseksualnych. Kto tu kogo reklamuje?
      • wlodzimierz.ilicz -Simera, do tablicy! 17.05.12, 15:36
        -Podaj tematykę kilku ostatnich wątków założonych przez Włodzimierza Ilicza.
        -Hhhhomoseksualizm, hhhomoseksualizm....
        -.....
        -Simera, znów pała! Tym razem wpiszę cię do dzienniczka i przyjdziesz z ojcem!

forum.gazeta.pl/forum/w,28,135875204,135875204,Staczanie_sie_Kwasniewskiego_.html
        forum.gazeta.pl/forum/w,28,135854421,135854421,Pijane_warcholy_zamiast_pracowac_na_posla_PO.html
        forum.gazeta.pl/forum/w,28,135837911,135837911,Sroda_lewicowa_pozorantka_Niesmak_.html
        forum.gazeta.pl/forum/w,28,135898382,135898382,Rada_Europy_i_Palikot_zmieniaja_definicje_plci_.html
        forum.gazeta.pl/forum/w,28,135867730,135867730,Praca_lub_bezrobocie_do_67_r_zycia_i_apostazja_.html
        forum.gazeta.pl/forum/w,28,135797878,135797878,Tusk_zrujnowal_kraj_Czas_abysmy_za_to_zaplacili_.html
        • simera16 [...] 17.05.12, 15:43
          Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
          • ave.duce Re: -Simera, do tablicy! 17.05.12, 15:46
            > Simera, do tablicy!

A mógł zabić ;)
            • simera16 Re: -Simera, do tablicy! 17.05.12, 15:49
              ave.duce napisała:

> > Simera, do tablicy!
              >
              > A mógł zabić ;)
              >
              No mógł! Tym bardziej, że niedawno toczyłem uroczą polemikę z wołodią o tolerancji w kontekście homoseksualizmu. Wydaje się mi, że żyję tylko dlatego, że mnie fizycznie nie mógł dopaść... :D
            • wlodzimierz.ilicz Simera, uczyć się uczyć i jeszcze raz uczyć! 17.05.12, 15:53
              "Uczyć się, uczyć się i jeszcze raz uczyć sie ( Włodzimierz Ilicz Lenin)"
              • simera16 Re: Simera, uczyć się uczyć i jeszcze raz uczyć! 17.05.12, 15:55

> "Uczyć się, uczyć się i jeszcze raz uczyć sie ( Włodzimierz Ilicz Lenin)"
                >
                By zostać takim "mUndrym" jak ty? Niewiele lat mi życia pozostało, ale przy takiej perspektywie, wolę umrzeć głupi... ;D
                • wlodzimierz.ilicz Re: Simera, uczyć się uczyć i jeszcze raz uczyć! 17.05.12, 16:00
                  > By zostać takim "mUndrym" jak ty? Niewiele lat mi życia pozostało, ale przy tak
                  > iej perspektywie, wolę umrzeć głupi... ;D

Amen.
              • dupetek Re: Simera, uczyć się uczyć i jeszcze raz uczyć! 17.05.12, 17:18
                Zamiast innym doradzać, spróbuj sam, ale w Twoim przypadku czarno to widzę:((
                • losiu4 Re: Simera, uczyć się uczyć i jeszcze raz uczyć! 18.05.12, 12:20
                  dupetek napisał:

> Zamiast innym doradzać

Akurat kol. Simerze nie zaszkodzi. Ma straszne tyły

Pozdrawiam

Losiu
                  • simera16 Re: Simera, uczyć się uczyć i jeszcze raz uczyć! 18.05.12, 12:55
                    losiu4 napisał:

> dupetek napisał:
                    >
                    > > Zamiast innym doradzać
                    >
                    > Akurat kol. Simerze nie zaszkodzi. Ma straszne tyły
                    >
                    Z kolei ty szujo jesteś tak "do przodu", że aż ci z tył zabrakło...
                    • losiu4 Re: Simera, uczyć się uczyć i jeszcze raz uczyć! 18.05.12, 13:33
                      simera16 napisał:

> Z kolei ty szujo jesteś tak "do przodu", że aż ci z tył zabrakło..

ktoś musi być do przodu by tyły okupować mógł ktoś :) Nie martw się, może jeszcze zmądrzejesz a ja, odszedłszy do lepszego świata, zwolnię wtedy miejsce dla Ciebie :)

Pozdrawiam

Losiu
                      • simera16 Re: Simera, uczyć się uczyć i jeszcze raz uczyć! 18.05.12, 13:38
                        losiu4 napisał:

> simera16 napisał:
                        >
                        > > Z kolei ty szujo jesteś tak "do przodu", że aż ci z tył zabrakło..
                        >
                        > ktoś musi być do przodu by tyły okupować mógł ktoś :) Nie martw się, może jeszc
                        > ze zmądrzejesz a ja, odszedłszy do lepszego świata, zwolnię wtedy miejsce dla C
                        > iebie :)
                        >
                        Sądząc po treści, jeszcze sporo lat mnie przeżyjesz..., po prostu małolat nieopierzony jesteś.
              • zgred-zisko Re: Simera, uczyć się uczyć i jeszcze raz uczyć! 18.05.12, 08:12
                Wg. Lenina, uczyć się, to mało. Trzeba jeszcze elektryfikować.
                • simera16 Re: Simera, uczyć się uczyć i jeszcze raz uczyć! 18.05.12, 08:16
                  Wielokrotnie na tym forum jego uczestnicy "skopali dupsko" wołodi, a i tak niczego go to nie nauczyło...
                  • wlodzimierz.ilicz >w pizdiec! Pa ruski panimajet? Tak i ujobju! 18.05.12, 08:41
                    Twoje bluzgi w tym wątku świadczą, że jeżeli komyś skopano dupę to boli właśnie twoja.
                    • simera16 Re: >w pizdiec! Pa ruski panimajet? Tak i ujo 18.05.12, 10:48

> Twoje bluzgi w tym wątku świadczą, że jeżeli komyś skopano dupę to boli właśnie
                      > twoja.
                      >
                      Ja cie, ale mi pojechałeś!!! :D
                      Coraz cieniej wołodia, coraz cieniej... Konceptu brak, czy się "wypaliłeś"?
            • losiu4 Re: -Simera, do tablicy! 18.05.12, 12:14
              ave.duce napisała:

> > Simera, do tablicy!
              >
              > A mógł zabić ;)

raczej próbuje czegokolwiek nauczyć naszego małego leniuszka. Może mu sie uda, będzie miał zasługę w niebie, a kol. Simera jakiś pożytek wyniesie z tego: poziom wiedzy mu znacząco wzrośnie :)

Pozdrawiam

Losiu
              • simera16 Re: -Simera, do tablicy! 18.05.12, 12:59
                losiu4 napisał:
                >
                > raczej próbuje czegokolwiek nauczyć naszego małego leniuszka. Może mu sie uda,
                > będzie miał zasługę w niebie, a kol. Simera jakiś pożytek wyniesie z tego: pozi
                > om wiedzy mu znacząco wzrośnie :)
                >
                >
                Ktoś, kto nie ma żadnego poziomu, kogo każdy postponuje na tym forum masz najmniej do powiedzenia w tej kwestii... Jesteś zwykłą szują, która prezydentowi własnego kraju imputuje zależność od służb specjalnych. Już samo to, pozbawia cię zdolności honorowych. :(
                • losiu4 Re: -Simera, do tablicy! 18.05.12, 13:36
                  nie pękaj,, wszystko będzie dobrze, tylko poczekać musisz, douczyc sie tego i owego. Czxas, mój drogi, czas wszystko załatwi. No i mam nadzieję, Twoje chęci :)

Pozdrawiam

Losiu
                  • simera16 Re: -Simera, do tablicy! 18.05.12, 13:39
                    losiu4 napisał:

> nie pękaj,, wszystko będzie dobrze, tylko poczekać musisz, douczyc sie tego i o
                    > wego. Czxas, mój drogi, czas wszystko załatwi. No i mam nadzieję, Twoje chęci :
                    > )
                    >
                    >
                    Próbuj, próbuj... Może docenią to na Nowogrodzkiej.
    • tornson Klęskę? Znowu pokazali społeczeństwu że PO=PiS, 18.05.12, 11:05
      jak dla mnie to kolejne udane zagranie SLD. Oby więcej podnoszonych przez SLD tematów gdzie udałoby się zapędzić POPiS do jednej zagrody.
      • simera16 Re: Klęskę? Znowu pokazali społeczeństwu że PO=Pi 18.05.12, 11:09
        tornson napisał:

> jak dla mnie to kolejne udane zagranie SLD. Oby więcej podnoszonych przez SLD t
        > ematów gdzie udałoby się zapędzić POPiS do jednej zagrody.
        >
        wołodia jest tak zasadniczy w swoich przekonaniach, że woli, by niszowe środowisko homoseksualistów zagospodarowywał Palikot...
      • wlodzimierz.ilicz W tej kwestii ja też dołączyłem do POPISu 18.05.12, 16:08
        Ja - lewicowy socjaldemokrata w sensie marksizmu-leninizmu.

Po prostu zboków ma dość szeroka gama obywateli: od skrajnej prawicy do dalekiej lewicy.
        • simera16 Re: W tej kwestii ja też dołączyłem do POPISu 18.05.12, 16:13

>
          > Po prostu zboków ma dość szeroka gama obywateli: od skrajnej prawicy do dalekie
          > j lewicy.
          >
          marksistowsko-leninowskich "zboków"?
          • wlodzimierz.ilicz Simera, odklej się już od monitora 18.05.12, 16:51
            Zaczynasz w piętkę gonić.
            • simera16 Re: Simera, odklej się już od monitora 18.05.12, 16:55

> Zaczynasz w piętkę gonić.
              >
              Odklej się, a raczej odpie..l od ludzi o innych niż Lenin, to ja odczepię się od ciebie...ups...monitora.
    • losiu4 Re: Promotorzy homoseksualizmu z SLD ponieśli klę 18.05.12, 12:05
      czesci rowerowe i eseldówek do reszty pogięło że żadają jakiś kolorowych szmat na budynkach. Sami niech se noszą jak już muszą. Jak nie lubie bufetowej, tak ma plusik.

Pozdrawiam

Losiu
      • simera16 Re: Promotorzy homoseksualizmu z SLD ponieśli klę 18.05.12, 12:10
        losiu4 napisał:
        >
        > tak m
        > a plusik.
        >
        Z kolei ty masz plus u doktora Wassermanna...
        • losiu4 Re: Promotorzy homoseksualizmu z SLD ponieśli klę 18.05.12, 12:18
          "na Wassermanna" (i podobne) to niech się części rowerowe badają. Stanowią znaczącą grupę ryzyka.

Pozdrawia

Losiu
          • simera16 Re: Promotorzy homoseksualizmu z SLD ponieśli klę 18.05.12, 13:00
            losiu4 napisał:

> "na Wassermanna" (i podobne) to niech się części rowerowe badają. Stanowią znac
            > zącą grupę ryzyka.
            >
            >
            Oni zapewne się badają... A ty?
            • losiu4 Re: Promotorzy homoseksualizmu z SLD ponieśli klę 18.05.12, 13:38
              a ja nie muszę, przynajmniej na takie rzeczy, bo nie stanowię grupy zwiększonego ryzyka :)

Pozdrawiam

Losiu
              • simera16 Re: Promotorzy homoseksualizmu z SLD ponieśli klę 18.05.12, 13:40
                losiu4 napisał:

> a ja nie muszę, przynajmniej na takie rzeczy, bo nie stanowię grupy zwiększoneg
                > o ryzyka :)
                >
                >

Rozumiem...Psychiatryczne ci wystarczają.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka