Dodaj do ulubionych

Mam pytanie. Czy Niesiołowski pobił Panią S.?

29.05.12, 11:23
Bo szum pisolubnych środowisk zmierza do takiego przedstawienia swoim widzom i słuchaczom tego zdarzenia.
I drugie pytanko Stankiewicz obiecywała, iż wejdzie na drogę sądową i co? Czy wystosowała pozew przeciwko S. Niesiołowskiemu?
Obserwuj wątek
    • dupetek Re: Mam pytanie. Czy Niesiołowski pobił Panią S.? 29.05.12, 11:27
      Ciemnogród bije pianę i tyle! Hołocie nie przeszkadzały teksty mniejszego Kaczyńskiego: "spieprzaj dziadu", "małpa w czerwonym" i "stokrotka jesteś na mojej krótkiej liście". Wtedy to było cool! Prymitywna filozofia Kalego i brednie, że PO podjęła język nienawiści:)
      • tw_wielgus Re: Mam pytanie. Czy Niesiołowski pobił Panią S.? 29.05.12, 11:43
        No OK wiemy jak było i jak dziennikarzy traktowało środowisko pisowskie niekończące się bojkoty, straszenie sądami IPNem itd.
        Ale w tym konkretnym przypadku o pośle Niesiołowskim pisowska gadzinówka nie pisze inaczej jak "damski bokser" znowu kłamią ( w ramach misji) żeby wzbudzić odrazę do demokratycznie wybranego rządu czy realizują podobną strategię dezinformacyjną jaką swego czasu realizował Jacek Kurski z tą aktorką CukierKotką rzekomo pobitą przez bojóki PO?
    • fiu-bzdziu2010 Re: Mam pytanie. Czy Niesiołowski pobił Panią S.? 29.05.12, 11:32
      pani nie, a nawet kamera nie została pobita, tylko zdecydowanie odsunięta

a na to nie ma na to paragrafu - znaczy a na przesuwanie sprzętu
      • tw_wielgus Re: Mam pytanie. Czy Niesiołowski pobił Panią S.? 29.05.12, 11:47
        Pojdźmy dalej tym tropem. A jeżeli kamera była poświęcona przez bp. Głódzia?
        • fiu-bzdziu2010 Re: Mam pytanie. Czy Niesiołowski pobił Panią S.? 29.05.12, 11:54
          no to będziemy mieli relikwie, rozbierze się na czynniki pierwsze, a mamy tyle miejsc do obdarowania
          • tw_wielgus Re: Mam pytanie. Czy Niesiołowski pobił Panią S.? 29.05.12, 14:55
            To już jest relikwia. To urządzenie, które walnie się przyczyniło się do powstania arcydzieła pt. "Solidarni" filmu o tym, jak naród powinien się obudzić, obalić tyrana i tym samym zwolnić miejsce dla Najukochańszego Przywódcy, Słońca Żoliborza, Genialnego Stratega, Ukochanego Ojca Narodu, Zbawiciela Polski i Świata, i.... największego znawcy footbolu.
    • wariant_b Jeśli zajdzie taka potrzeba 29.05.12, 11:40
      na pewno znajdzie się kilku naukowców, którzy potwierdzą, że było to pobicie.
      Brutalne pobicie kobiety, ale bez skutku śmiertelnego i widocznych obrażeń.
      Tak prawdziwych obywateli biją tylko prawdziwi fachowcy.
      • tw_wielgus Re: Jeśli zajdzie taka potrzeba 29.05.12, 11:46
        Zrobią symulację, która ponad wszelką wątpliwość dowiedzie, iż odsunięcie kamery natarczywej dziennikarki jest naruszeniem jej integralności cielesnej.
        A nie daj Bóg niech się okaże, że miała medalik na szyi to dojdzie do tego zarzut obrazu uczuć religijnych.
    • szwampuch58 Re: Mam pytanie. Czy Niesiołowski pobił Panią S.? 29.05.12, 11:41
      Czlowieku cierpliwosci, miej litosc nad skatowana patriotka ,niech ta pani dojdzie do siebie, since podleczy, opuchlizna zejdzie,kosci sie zrosna, to wtedy siEm zacznie
      • tw_wielgus Re: Mam pytanie. Czy Niesiołowski pobił Panią S.? 29.05.12, 11:48
        A to jeszcze nie wyszła ze szpitala?
        • fiu-bzdziu2010 Re: Mam pytanie. Czy Niesiołowski pobił Panią S.? 29.05.12, 12:00
          a czy w ogóle była w szpitalu???? chyba nie , nie było wszak przekazu medialnego w stylu "pięknej Julii z warkoczem i siniakami".
          takiej gratki zwolennicy Ewy bez warkocza by nie odpuścili, mimo "poturbowanej" kamery
          • tw_wielgus Re: Mam pytanie. Czy Niesiołowski pobił Panią S.? 29.05.12, 14:57
            Tego niestety nie wiemy. Może leczyła się w niezależnej służbie zdrowia.
    • srul Re: Mam pytanie. Czy Niesiołowski pobił Panią S.? 29.05.12, 12:11
      Nawet jakby pobił, zgwałcił, zakopał w lesie, a wszystko zostałoby detalicznie sfilmowane, usłużna propaganda mainstraemowyh mendiów zrobiłaby z niego zaszczutą ofiarę, zmuszoną do obrony koniecznej. I po co tu dalej toczyć pianę PO-mroczki?
      • ayran Re: Mam pytanie. Czy Niesiołowski pobił Panią S.? 29.05.12, 12:15
        Zapewne masz 200% racji, ponieważ dokładnie wiesz co zrobiłyby media, gdyby doszło do tego do czego nie doszło i możesz to łatwo udowodnić.
        • srul Re: Mam pytanie. Czy Niesiołowski pobił Panią S.? 29.05.12, 12:43
          ayran napisał:

> Zapewne masz 200% racji, ponieważ dokładnie wiesz co zrobiłyby media, gdyby dos
          > zło do tego do czego nie doszło i możesz to łatwo udowodnić.

Jasne, ze wiem co zrobiłyby postkomusze mendia i ich nadworni "obiektywni" komentatorzy. Wystarczy zerknąć wstecz na analogiczne przykłady. Cokolwiek by sie nie stało, łącznie z zabójstwem M. Rosiaka przez byłego peni...tzn członka PO Ryszarda C. i tak sprawa zostanie postawiona na głowie i jak zwykle będzie winny kaczor lub inny "PiSowiec". To scenariusz tak banalnie przewidywalny jak pierdy po bigosie.
          • ayran Re: Mam pytanie. Czy Niesiołowski pobił Panią S.? 29.05.12, 12:48
            Zdajesz sobie sprawę, przynajmniej mam taką nadzieję, że stawianie jako pewnych tez zupełnie nieweryfikowalnych jest bez sensu. No - chyba że nie zdajesz sobie sprawy.

Poza tym, osobiście spotkałem się z wieloma opiniami, także z mediów, że za zabójstwo Rosiaka personalnie odpowiada Donald Tusk, tak że nie za bardzo jestem w stanie podzielić twoje lamenty.
            • srul Re: Mam pytanie. Czy Niesiołowski pobił Panią S.? 29.05.12, 12:57
              ayran napisał:

> Zdajesz sobie sprawę, przynajmniej mam taką nadzieję, że stawianie jako pewnych
              > tez zupełnie nieweryfikowalnych jest bez sensu. No - chyba że nie zdajesz sobi
              > e sprawy.
              >
              > Poza tym, osobiście spotkałem się z wieloma opiniami, także z mediów, że za zab
              > ójstwo Rosiaka personalnie odpowiada Donald Tusk, tak że nie za bardzo jestem w
              > stanie podzielić twoje lamenty.
              >

Widzisz Ayran, ty najwyraźniej słuchasz Radia Maryja, ja natomiast ograniczam się do nurtu głównego, zwanego fachowo mainstreamem. Dostrzegasz subtelną różnicę międzu skalą oddziaływania obu nurtów?. Otóż tendencja generalna(która mogła umknąć twojemu błyskotliwemu intelektowi) w przekazie mainstreamowym, miała na celu relatywizacje odpowiedzialnosci, rozmycie, a w konsekwencji zrzucenie na ofiary. Przypomnę tylko sławetne "kto sieje wiatr, ten zbiera burze" etc.
              • ayran Re: Mam pytanie. Czy Niesiołowski pobił Panią S.? 29.05.12, 13:13
                Zdarza mi się wprawdzie czasem słuchać radia M. (po przekroczeniu granic RP pozostaje najdłużej słyszalne ze wszystkich polskich stacji), ale opinie o osobistej winie Tuska słyszałem w jak najbardziej mainstreamowych mediach z ust takich światłych przedstawicieli PiS jak p.p. Kaczyński, Błaszczak, Brudziński, Hofman, Kurski i wielu innych.

Opinie o politykach staram się wyrabiać sobie na podstawie wypowiedzi polityków, natomiast dziennikarze to dla mnie ludzie, których rolą jest stawianie pytań tym pierwszym.

Nie mam pojęcia kto powiedział "kto sieje wiatr, zbiera burze", ale zważywwszy że było to sławetne, na pewno mi przypomnisz.
          • scoutek Re: Mam pytanie. Czy Niesiołowski pobił Panią S.? 29.05.12, 12:51
            ja ci, srul (nie da się ukryć adekwatny nick do tego co wypisujesz), wypomnę śmierć Barbary Blidy, którą usłużne (wobec prezesapana i jego kamaryli) media ukazywały i ukazują jako tę, która była winna i zabiła się, bo coś miała na sumieniu
            • srul Re: Mam pytanie. Czy Niesiołowski pobił Panią S.? 29.05.12, 12:59
              scoutek napisała:

> ja ci, srul (nie da się ukryć adekwatny nick do tego co wypisujesz), wypomnę śm
              > ierć Barbary Blidy, którą usłużne (wobec prezesapana i jego kamaryli) media uka
              > zywały i ukazują jako tę, która była winna i zabiła się, bo coś miała na sum
              > ieniu

Mówisz o tej lewackiej łapównicy, która myślała, ze mają na nią więcej niż mieli i w efekcie ubiega sie o nagrodę Darwina?
              • scoutek Re: Mam pytanie. Czy Niesiołowski pobił Panią S.? 29.05.12, 13:10
                srul napisał:
                > Mówisz o tej lewackiej łapównicy,

nie udowodniono, nawet Śląską Alexis uniewinniono

> ja ci, srul (nie da się ukryć adekwatny nick do tego co wypisujesz)

a to akurat łatwo udowodniłeś
                własnymi rękami
      • hal9000 Re: Mam pytanie. Czy Niesiołowski pobił Panią S.? 29.05.12, 12:18
        Nawet jakby pobił, zgwałcił, zakopał w lesie, a wszystko zostałoby detalicznie sfilmowane, usłużna propaganda mainstraemowyh mendiów zrobiłaby z niego zaszczutą ofiarę, zmuszoną do obrony koniecznej.

A gdyby Niesioł potraktował ją jak powietrze to wtedy pewnie oskarżyłaby go o utrudnianie jej pracy jako dziennikarki poprzez odmowe odpowiedzi na pytania i pogardę dla czytelników pisowskich szmatławców.
        • ave.duce Re: Mam pytanie. Czy Niesiołowski pobił Panią S.? 29.05.12, 14:47
          Po co tracić czas na dywagacje kaczystów "co by było, gdyby...".
      • fiu-bzdziu2010 Re: Mam pytanie. Czy Niesiołowski pobił Panią S.? 29.05.12, 12:20
        "Nawet jakby pobił, zgwałcił, zakopał w lesie"

zobacz nic z tych rzeczy nie zrobił, a od dwóch tygodni kreuje się Stefana na największego bandytę i dalej bije pianę, a nie lepiej iść do prokuratury???
        chyba jednak znamion przestępstwa brak w tym zdarzeniu
      • wariant_b Re: Mam pytanie. Czy Niesiołowski pobił Panią S.? 29.05.12, 12:32
        srul napisał:
        > Nawet jakby pobił, zgwałcił, zakopał w lesie...

To by się odkopało a dziewictwo zacerowało, bo przecież jest potrzebna Partii.

• tw_wielgus Re: Pytanie do Srula. 29.05.12, 15:00
        Czy ty naprawdę uwierzyłeś w to hasełko: "my informujemy oni kłamią"...? Serio? Napisz że tak, bo mi się jakoś tak smutno zrobiło i chętnie bym się z Ciebie pośmiał.

srul napisał:

> Nawet jakby pobił, zgwałcił, zakopał w lesie, a wszystko zostałoby detalicznie
        > sfilmowane, usłużna propaganda mainstraemowyh mendiów zrobiłaby z niego zaszczu
        > tą ofiarę, zmuszoną do obrony koniecznej. I po co tu dalej toczyć pianę PO-mroc
        > zki?
      • zoil44elwer Re: Mam pytanie. Czy Niesiołowski pobił Panią S.? 29.05.12, 15:06
        Dla platfusów półhrabek VON Myszkiewicz-Niesiołowski to arbiter elegantiarum.
    • ayran Re: Mam pytanie. Czy Niesiołowski pobił Panią S.? 29.05.12, 12:14
      Wprowadził kilka soczystych ciosów, ale pani Stankiewicz wykonała dokładnie tyle samo skutecznych uników.
      • tw_wielgus Re: Mam pytanie. Czy Niesiołowski pobił Panią S.? 29.05.12, 15:01
        Czyli się jednak zamachnął. Nie dość że na kobietę to jeszcze rasy chronionej, rasy pisowskiej.
    • obraza.uczuc.religijnych A jak tam pobicie pani Cugier-Kotki? 29.05.12, 17:03

• katarynka000 Re: A jak tam pobicie pani Cugier-Kotki? 29.05.12, 20:15
        taka sama ściema
    • volupte Re: Mam pytanie. Czy Niesiołowski pobił Panią S.? 29.05.12, 21:37
      Nie pobił ,bo .....nie zdążył . Szkoda.
      • zoil44elwer Re: Mam pytanie. Czy Niesiołowski pobił Panią S.? 30.05.12, 01:14
        Nie pobił bo stała za daleko od niego a gdy do niej podszedł to zasłoniła się kamerą.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka