Dodaj do ulubionych

Internauci zrobili swoje

07.06.12, 21:02
Co robi Polska, żeby zaciągnąć tę panią do sądu za "hate crime"?

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114883,11887128,Internauci_wzywaja_do_bojkotu_amerykanskiej_dziennikarki_.html
Obserwuj wątek
    • wujaszek_joe Re: Internauci zrobili swoje 07.06.12, 21:32
      dobre pytanie
    • bnov mój dziadek 07.06.12, 22:10
      został zamordowany przez Niemców w Mauthausen Gusen ,

czy jestem Żydem?

Nasz rząd i prezydent są niepełnosprawni i zupełnie bezradni w starciu z "przemysłem Holocaustu", jak pisze Norman Finkelstein. WJC to sprawni ludzie.
    • indris Oczywiście nic 07.06.12, 22:20
      douglasmclloyd napisał:
      "Co robi Polska, żeby zaciągnąć tę panią do sądu za "hate crime"?"

Obywatele USA nie podlegają polskim sądom. A w Stanach Zjednoczonych nikogo za żadne słowa ścigać w trybie karnym nie można.
      "hate crime" istnieje w publicystyce ale nie w prawie karnym. Sędzia popukałby się w czoło...

Można by próbować powództwa cywilnego. Rodzina Cimoszewicza uzyskała wyrok zasądzający tygodnik "Wprost" na $5 000 000 odszkodowania. Ale tu trzeba by dobrze rozważyć szanse powództwa.
    • warzaw_bike_killerz Internauci graja w jej gre. Ona kontroluje. 07.06.12, 22:32
      Kasuje te bardziej stonowane tresci, za chwile bedzie publikowac 20 tysiecy postow nienawisci i zyczenia smierci. Jej- Zydowce. Dowod w sprawie antysemityzmu Polakow.
    • trevik Niestety internauci to debile.... 07.06.12, 22:34
      Trollów się ignoruje i tak należało postąpić.
      Z drugiej strony gdyby istniała jakaś organizacja zdolna skutecznie bronić imienia polski za granicą należałoby zgłosić naruszenie do serwisu blogowego a przy zignorowaniu sprawy przez powyższy ( prawdopodobne ) zasądzić tak serwis blogowy, aby zbankrutował lub był blisko plajty. To byłoby właściwe załatwienie sprawy.
      Pieniactwo dziennikarki skutkujące burzą w internecie to jest jak podejrzewam właśnie to o co babie chodziło - reklama za friko. W końcu nie ważne, czy dobrze, czy źle mówią - ważne aby nazwiska nie przekręcali...

T.
    • 3alfa.alfa GW też zrobiła swoje wyłączając komentarze 07.06.12, 22:42
      douglasmclloyd napisał:

> Co robi Polska, żeby zaciągnąć tę panią do sądu za "hate crime"?
      >
      > wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114883,11887128,Internauci_wzywaja_do_bojkotu_amerykanskiej_dziennikarki_.html
    • agnostic5 Re: Internauci zrobili swoje 07.06.12, 22:56
      Skasowała mojego posta z pytaniem - dlaczego Żydzi osiedlali się w Polsce przez prawie tysiąc lat i czy decydował o tym polski antysemityzm. To się dziennikarce nie spodobało.
    • hummer Re: Internauci zrobili swoje 07.06.12, 23:08
      Odcięła stronę od połączeń z Polski. Też mi sukces.
      • douglasmclloyd Re: Internauci zrobili swoje 07.06.12, 23:16
        hummer napisał:

> Odcięła stronę od połączeń z Polski. Też mi sukces.

Debbil broni się jak może.
        • agnostic5 Re: Internauci zrobili swoje 07.06.12, 23:18
          Niektóre wpisy o na żenującym poziomie, np. "do pieca" albo "sp... k..wo!"
          Ale generalnie laska powinna zostać podana do sądu przez polskie władze za kłamstwo oświęcimskie.
          • srul Re: Internauci zrobili swoje 07.06.12, 23:24
            agnostic5 napisał:

> Niektóre wpisy o na żenującym poziomie, np. "do pieca" albo "sp... k..wo!"
            > Ale generalnie laska powinna zostać podana do sądu przez polskie władze za kłam
            > stwo oświęcimskie.
            >

Niechby tylko spróbowały, zaraz blondi podniosłaby ogólnoświatowy ajwaj, jak to polskie antysemickie władze-spadkobiercy morderców z Auschwitz i Jedwabnego-ją prześladują.
    • hummer A co na to Żydzi? 07.06.12, 23:25
      douglasmclloyd napisał:

> wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114883,11887128,Internauci_wzywaja_do_bojkotu_amerykanskiej_dziennikarki_.html

Ci co mieszkali, mieszkają w Polsce?
      Chowają głowę w piasek?
    • zabieocka Re: Internauci zrobili swoje 07.06.12, 23:30
      zostawcie babę w spokoju

ona nie ma badań psychiatrycznych tak jak baba Radka

i może wszystko
    • o2o2130 [...] 07.06.12, 23:34
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka