douglasmclloyd 07.06.12, 21:02 Co robi Polska, żeby zaciągnąć tę panią do sądu za "hate crime"? wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114883,11887128,Internauci_wzywaja_do_bojkotu_amerykanskiej_dziennikarki_.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bnov mój dziadek 07.06.12, 22:10 został zamordowany przez Niemców w Mauthausen Gusen , czy jestem Żydem? Nasz rząd i prezydent są niepełnosprawni i zupełnie bezradni w starciu z "przemysłem Holocaustu", jak pisze Norman Finkelstein. WJC to sprawni ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
indris Oczywiście nic 07.06.12, 22:20 douglasmclloyd napisał: "Co robi Polska, żeby zaciągnąć tę panią do sądu za "hate crime"?" Obywatele USA nie podlegają polskim sądom. A w Stanach Zjednoczonych nikogo za żadne słowa ścigać w trybie karnym nie można. "hate crime" istnieje w publicystyce ale nie w prawie karnym. Sędzia popukałby się w czoło... Można by próbować powództwa cywilnego. Rodzina Cimoszewicza uzyskała wyrok zasądzający tygodnik "Wprost" na $5 000 000 odszkodowania. Ale tu trzeba by dobrze rozważyć szanse powództwa. Odpowiedz Link Zgłoś
warzaw_bike_killerz Internauci graja w jej gre. Ona kontroluje. 07.06.12, 22:32 Kasuje te bardziej stonowane tresci, za chwile bedzie publikowac 20 tysiecy postow nienawisci i zyczenia smierci. Jej- Zydowce. Dowod w sprawie antysemityzmu Polakow. Odpowiedz Link Zgłoś
trevik Niestety internauci to debile.... 07.06.12, 22:34 Trollów się ignoruje i tak należało postąpić. Z drugiej strony gdyby istniała jakaś organizacja zdolna skutecznie bronić imienia polski za granicą należałoby zgłosić naruszenie do serwisu blogowego a przy zignorowaniu sprawy przez powyższy ( prawdopodobne ) zasądzić tak serwis blogowy, aby zbankrutował lub był blisko plajty. To byłoby właściwe załatwienie sprawy. Pieniactwo dziennikarki skutkujące burzą w internecie to jest jak podejrzewam właśnie to o co babie chodziło - reklama za friko. W końcu nie ważne, czy dobrze, czy źle mówią - ważne aby nazwiska nie przekręcali... T. Odpowiedz Link Zgłoś
3alfa.alfa GW też zrobiła swoje wyłączając komentarze 07.06.12, 22:42 douglasmclloyd napisał: > Co robi Polska, żeby zaciągnąć tę panią do sądu za "hate crime"? > > wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114883,11887128,Internauci_wzywaja_do_bojkotu_amerykanskiej_dziennikarki_.html Odpowiedz Link Zgłoś
agnostic5 Re: Internauci zrobili swoje 07.06.12, 22:56 Skasowała mojego posta z pytaniem - dlaczego Żydzi osiedlali się w Polsce przez prawie tysiąc lat i czy decydował o tym polski antysemityzm. To się dziennikarce nie spodobało. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Internauci zrobili swoje 07.06.12, 23:08 Odcięła stronę od połączeń z Polski. Też mi sukces. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Internauci zrobili swoje 07.06.12, 23:16 hummer napisał: > Odcięła stronę od połączeń z Polski. Też mi sukces. Debbil broni się jak może. Odpowiedz Link Zgłoś
agnostic5 Re: Internauci zrobili swoje 07.06.12, 23:18 Niektóre wpisy o na żenującym poziomie, np. "do pieca" albo "sp... k..wo!" Ale generalnie laska powinna zostać podana do sądu przez polskie władze za kłamstwo oświęcimskie. Odpowiedz Link Zgłoś
srul Re: Internauci zrobili swoje 07.06.12, 23:24 agnostic5 napisał: > Niektóre wpisy o na żenującym poziomie, np. "do pieca" albo "sp... k..wo!" > Ale generalnie laska powinna zostać podana do sądu przez polskie władze za kłam > stwo oświęcimskie. > Niechby tylko spróbowały, zaraz blondi podniosłaby ogólnoświatowy ajwaj, jak to polskie antysemickie władze-spadkobiercy morderców z Auschwitz i Jedwabnego-ją prześladują. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer A co na to Żydzi? 07.06.12, 23:25 douglasmclloyd napisał: > wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114883,11887128,Internauci_wzywaja_do_bojkotu_amerykanskiej_dziennikarki_.html Ci co mieszkali, mieszkają w Polsce? Chowają głowę w piasek? Odpowiedz Link Zgłoś
zabieocka Re: Internauci zrobili swoje 07.06.12, 23:30 zostawcie babę w spokoju ona nie ma badań psychiatrycznych tak jak baba Radka i może wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
o2o2130 [...] 07.06.12, 23:34 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś