talle.yrand 17.07.12, 07:18 Czy taśmowa afera w PSL pogrąży partię? Jak zachowa się PO w tej sprawie? Jeżeli nagrania są prawdziwe,czy PO podziękuje swojemu koalicjantowi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kiemlicz88 Re: Ciekawe 17.07.12, 07:20 Nikt nikomu nie POdziękuje. Ta koalicja jest potrzebna POlsce, nie ma dla niej alternatywy. Chłe, chłe. Odpowiedz Link Zgłoś
amadeo214 Re: POlacy nic się nie stało.POlacy nic się nie s 17.07.12, 08:22 A zatem kolejna "wygrana" PiS, ZAŁOŻYMY SIĘ ? Odpowiedz Link Zgłoś
link.pl.a jaka wygrana? 17.07.12, 08:36 amadeo214 napisał: > A zatem kolejna "wygrana" PiS, ZAŁOŻYMY SIĘ ? Odpowiedz Link Zgłoś
amadeo214 Re: jaka wygrana? 17.07.12, 08:56 link.pl.a napisał(a): > amadeo214 napisał: > > > A zatem kolejna "wygrana" PiS, ZAŁOŻYMY SIĘ ? Taka jak zawsze od roku 2007. PiSdzielcy cały czas twierdzą ze "wygrali" wybory,tyle tylko że w/g CKW wyniki wyborów mówią co innego. Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Na moje oko 17.07.12, 08:44 To Sawicki poleci, żeby utopić sprawę i zadowolić platfusią ślepotę. Ten gnojek Śmietanko to przecież polityczne zero - jeden z wielu kombinatorów rodem z PGR. Setki, jezeli nie tysiące tego łajna w gumiakach od Salamander. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Ciekawe 17.07.12, 10:11 W jego ocenie w takiej sytuacji PSL stanie przed zadaniem takim samym, jak Platforma Obywatelska przy okazji tzw. afery hazardowej - przed zadaniem samooczyszczenia się. - Tak zresztą rozumiem pierwsze wypowiedzi władz PSL - powiedział minister sprawiedliwości. ---------------- Odpowiedz Link Zgłoś
talle.yrand Re: Ciekawe 17.07.12, 10:16 remez2 napisał: > W jego ocenie w takiej sytuacji PSL stanie przed zadaniem takim samym, jak P > latforma Obywatelska przy okazji tzw. afery hazardowej - przed zadaniem samoocz > yszczenia się. - Tak zresztą rozumiem pierwsze wypowiedzi władz PSL - powiedzia > ł minister sprawiedliwości. Nieźle się ubawiłem słuchając Halickiego w tej sprawie. Powtórzyć manewr z Komisja Śledczą w tej sprawie,na czele komisji postawić znowu Sekułę. Powinno wystarczyć,żeby Naród kupił kolejnego kota w worku. Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote Znaczy(?) - samokrytykę złożą? 17.07.12, 10:18 Czy komisje sejmową, pod swoim kierownictwem powołają? Odpowiedz Link Zgłoś
talle.yrand Re: Znaczy(?) - samokrytykę złożą? 17.07.12, 10:23 don.kichote napisał: > Czy komisje sejmową, pod swoim kierownictwem powołają? Po co mają składać samokrytykę, afera hazardowa to najlepszy przykład. Komisja sejmowa koniecznie pod przewodnictwem Sekuły,nie mogę się doczekać na powtórkę z rozrywki. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Znaczy(?) - samokrytykę złożą? 17.07.12, 10:30 A ta afera hazardowa to co było? Odpowiedz Link Zgłoś
talle.yrand Re: Znaczy(?) - samokrytykę złożą? 17.07.12, 10:32 obraza.uczuc.religijnych napisał: > A ta afera hazardowa to co było? Nic nie było,tylko Chlebowski za mocno się pocił podczas pierwszych pytań dziennikarzy. Tak samo nie będzie żadnej afery w PSL. Pierwszy strażak kraju poradzi sobie z tą aferą. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Znaczy(?) - samokrytykę złożą? 17.07.12, 10:39 No tak, pocił się więc była afera, przekaz od posła Dery nie poszedł na marne. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Znaczy(?) - samokrytykę złożą? 17.07.12, 10:33 obraza.uczuc.religijnych napisał: > A ta afera hazardowa to co było? O nią zapytaj pana ministra J. Gowina. ------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Znaczy(?) - samokrytykę złożą? 17.07.12, 10:39 Pytałem tego który pisał coś o niej powyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Znaczy(?) - samokrytykę złożą? 17.07.12, 10:46 obraza.uczuc.religijnych napisał: > Pytałem tego który pisał coś o niej powyżej. A ja Ci wskazałem właściwy trop: W jego ocenie w takiej sytuacji PSL stanie przed zadaniem takim samym, jak Platforma Obywatelska przy okazji tzw. afery hazardowej - przed zadaniem samooczyszczenia się. - Tak zresztą rozumiem pierwsze wypowiedzi władz PSL - powiedział minister sprawiedliwości. -------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Znaczy(?) - samokrytykę złożą? 17.07.12, 10:48 Czyli tradycyjnie pieprzy głupoty, ale ja pytałem autora wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
talle.yrand Re: Znaczy(?) - samokrytykę złożą? 17.07.12, 10:51 obraza.uczuc.religijnych napisał: > Czyli tradycyjnie pieprzy głupoty, ale ja pytałem autora wątku. Pytałeś mnie o co? czy była afera hazardowa? Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Znaczy(?) - samokrytykę złożą? 17.07.12, 10:56 Przeczytaj sobie pytanie i wysil się ku zrozumieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
talle.yrand Re: Znaczy(?) - samokrytykę złożą? 17.07.12, 10:57 obraza.uczuc.religijnych napisał: > Przeczytaj sobie pytanie i wysil się ku zrozumieniu. To może ty się wysil ze zrozumieniem tego co napisałem. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Znaczy(?) - samokrytykę złożą? 17.07.12, 10:59 Ja zrozumiałem, ty najwyraźniej nie, skoro zadajesz pytanie o jasno postawione pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
talle.yrand Re: Jak oceniał aferę hazardową minister zdrowia 17.07.12, 10:56 Bartosz Arłukowicz obecnie zatrudniony w PO. Warto przypomnieć słowa obecnego ministra rządu Donalda Tuska, Bartosza Arłukowicza, wypowiedziane zaledwie rok temu: "Afera hazardowa była faktem. Czym, jeżeli nie aferą, jest proces wpływania na grupę polityków przez branżę hazardową i próby zmieniania prawa na prywatnych spotkaniach, a może nawet na cmentarzu". Minister Arłukowicz mówił w wywiadzie dla "Rzeczpospolitej": "[Komisja śledcza] Pokazała całej Polsce, czym jest branża hazardowa, jak wpływała na polityków i jakie standardy reprezentowali Drzewiecki i Chlebowski, czyli bardzo ważni ludzie PO". A w podsumowaniu prac komisji pisał: "Zbigniew Chlebowski, jako szef Klubu PO i przewodniczący Komisji Finansów, był "narzędziem" do prowadzenia nielegalnego lobbingu na rzecz branży hazardowej" Moje wyjaśnienia pewnie by ci nie wystarczyły. Te powinny ci wystarczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Jak oceniał aferę hazardową minister zdrowia 17.07.12, 11:00 Tak, wtedy Arłukowicz był cacy, teraz jest be. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Jak oceniał aferę hazardową minister zdrowia 17.07.12, 11:06 obraza.uczuc.religijnych napisał: > Tak, wtedy Arłukowicz był cacy, teraz jest be. Wtedy mówił o aferze hazardowej a teraz nie za dobrze radzi sobie z kierowaniem MZ. To dwie diametralnie różne sytuacje, jak dwie książki tego samego autora. PS - gdyby wtedy nie mówił prawdy, pan premier nie utworzyłby dla niego specjalnego stanowiska. -------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Jak oceniał aferę hazardową minister zdrowia 17.07.12, 11:17 Wtedy tak mówił bo takie było od niego zapotrzebowanie. Teraz może zmądrzał. Odpowiedz Link Zgłoś
talle.yrand Re: Jak oceniał aferę hazardową minister zdrowia 17.07.12, 13:24 obraza.uczuc.religijnych napisał: > Wtedy tak mówił bo takie było od niego zapotrzebowanie. Teraz może zmądrzał. Teraz zmądrzał, bo wszedł do gabinetu Tuska i swoje zdanie poprzednie zostawił za drzwiami gabinetu? Dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Jak oceniał aferę hazardową minister zdrowia 17.07.12, 13:41 Nie, teraz ma swoje zdanie, swojego zdania nie miał wtedy gdy to co ma powiedzieć dyktowała mu propaganda SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Jak oceniał aferę hazardową minister zdrowia 17.07.12, 13:49 obraza.uczuc.religijnych napisał: > Nie, teraz ma swoje zdanie, swojego zdania nie miał wtedy gdy to co ma powiedzi > eć dyktowała mu propaganda SLD. Bardzo ciekawa logika. Propaganda PO w najmniejszym stopniu nie wpływa na zdanie członków gabinetu przywódcy PO. :-)) ------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Jak oceniał aferę hazardową minister zdrowia 17.07.12, 14:02 Bardzo ciekawa. Propaganda SLD nie wpływa na to co mówi poseł SLD. Gdy jest się posłem SLD to mówi się prawdę i ma się rację. Odpowiedz Link Zgłoś
talle.yrand Re: Jak oceniał aferę hazardową minister zdrowia 17.07.12, 14:06 obraza.uczuc.religijnych napisał: > Bardzo ciekawa. Propaganda SLD nie wpływa na to co mówi poseł SLD. Gdy jest się > posłem SLD to mówi się prawdę i ma się rację. Ależ ty przygłupie niczego nie potrafisz zrozumieć. Przypomnę ci,że Arłukowicz krytykował PO przed objęciem funkcji w PO i przed wstąpieniem do PO,potem zmienił zdanie,kiedy Tusk dał mu stanowisko. Znaczy się według ciebie chłopski filozofie zmądrzał? Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Jak oceniał aferę hazardową minister zdrowia 17.07.12, 14:26 No właśnie, jak był w SLD to krytykował PO. Takie to dziwne wielonickowy debilu, że taka jest polityka? Odpowiedz Link Zgłoś
talle.yrand Re: Jak oceniał aferę hazardową minister zdrowia 17.07.12, 14:28 obraza.uczuc.religijnych napisał: > No właśnie, jak był w SLD to krytykował PO. Takie to dziwne wielonickowy debilu > , że taka jest polityka? Nie debilu,twój post potwierdza tylko moja diagnozę co do ciebie. Ty nie jesteś tępy,ty jesteś wyjątkowo tępy EOT. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Jak oceniał aferę hazardową minister zdrowia 17.07.12, 14:34 Niestety, mylisz się wielonickowy obiektywny i niezależny kretynie. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Jak oceniał aferę hazardową minister zdrowia 17.07.12, 14:24 obraza.uczuc.religijnych napisał: Niepotrzebnie ciągniesz przegrany temat. > Bardzo ciekawa. Propaganda SLD nie wpływa na to co mówi poseł SLD. Gdy jest się > posłem SLD to mówi się prawdę i ma się rację. Przecież chodzi nie o SLD, tylko o PO. ------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Jak oceniał aferę hazardową minister zdrowia 17.07.12, 14:31 Ja odnosiłem się do tego co mówił Arłukowicz, a nie do PO. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Jak oceniał aferę hazardową minister zdrowia 17.07.12, 14:42 obraza.uczuc.religijnych napisał: > Ja odnosiłem się do tego co mówił Arłukowicz, a nie do PO. Sądzę, że ważniejsza od tego, że mówił, jest odpowiedź na pytanie - czy miał rację? ----------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
talle.yrand Re: Jak oceniał aferę hazardową minister zdrowia 17.07.12, 14:46 remez2 napisał: > obraza.uczuc.religijnych napisał: > > > Ja odnosiłem się do tego co mówił Arłukowicz, a nie do PO. > Sądzę, że ważniejsza od tego, że mówił, jest odpowiedź na pytanie - czy miał ra > cję? Nie miał racji gdy mówił to wtedy, kiedy był w Komisji Śledczej,bo wtedy nie był w PO Nie znam jego obecnego stanowiska. Pewnie zapomniał co mówił. To normalne. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Jak oceniał aferę hazardową minister zdrowia 17.07.12, 15:13 Ja uważam że nie miał, mówił tak bo taka jest polityka. Odpowiedz Link Zgłoś
talle.yrand Re: Jak oceniał aferę hazardową minister zdrowia 17.07.12, 13:22 obraza.uczuc.religijnych napisał: > Tak, wtedy Arłukowicz był cacy, teraz jest be. Wtedy był "be" dla PO,teraz jest cacy dla PO, jak niewiele potrafisz zrozumieć. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Jak oceniał aferę hazardową minister zdrowia 17.07.12, 13:41 Wtedy był cacy dla anty-PO, teraz jest be dla anty-PO. Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote Re: Znaczy(?) - samokrytykę złożą? 17.07.12, 10:36 obraza.uczuc.religijnych napisał: > A ta afera hazardowa to co było? Nic ważnego; ot tyle co "taśmy PSL-u" Wprawdzie zdarzają się głosy, że to przejaw arogancji władzy, kolesiostwo w czystej postaci, ukręcenie łba prawdziwej aferze przez zamiecenie jej pod przysłowiowy dywan, sk....syństwa w najczystszej postaci, ale... to "złe języki są"! Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Znaczy(?) - samokrytykę złożą? 17.07.12, 10:40 Ale tak konkretnie potrafisz napisać na czym polegała tamta afera? Odpowiedz Link Zgłoś
talle.yrand Re: Znaczy(?) - samokrytykę złożą? 17.07.12, 10:50 obraza.uczuc.religijnych napisał: > Ale tak konkretnie potrafisz napisać na czym polegała tamta afera? Na lobbingu politycznym przewodniczącego platformy Chlebowskiego podczas prac nad nowelizacją ustawy z dnia 29 lipca 1992 r. o grach i zakładach wzajemnych. O służalczym stosunku do "biznesmana" Sobiesiaka i jego córeczki pana przewodniczącego. O tajemniczych spotkaniach na cmentarzu. Wreszcie o roli pana przewodniczącego Sekuły rozmawiającego z pustymi krzesłami. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Znaczy(?) - samokrytykę złożą? 17.07.12, 10:59 talle.yrand napisał: > Na lobbingu politycznym przewodniczącego platformy Chlebowskiego podczas prac n > ad nowelizacją ustawy z dnia 29 lipca 1992 r. o grach i zakładach wzajemnych. Nic nowego. Swego czasu np. działkowcy lobbowali politycznie na rzecz ustawy korzystnej dla siebie. > O służalczym stosunku do "biznesmana" Sobiesiaka i jego córeczki pana przewodni > czącego. Tak służalczego że nic przez rok nie załatwił. > O tajemniczych spotkaniach na cmentarzu. To ma być afera? > Wreszcie o roli pana przewodniczącego Sekuły rozmawiającego z pustymi krzesłami Coś ci się pomyliło jak zwykle, tyle że zwykle bywało to pod innymi nickami. Odpowiedz Link Zgłoś
talle.yrand Re: Znaczy(?) - samokrytykę złożą? 17.07.12, 13:26 Mnie może sie i pomyliło lemingu,ale innym tez się pomyliło? Pytanie za 5 punktów,czym obecnie zajmuje się pan Zb.Chlebowski i Miro Drzewiecki? Kto się ich pozbył? Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Znaczy(?) - samokrytykę złożą? 17.07.12, 13:43 To była decyzja Tuska, który dla uspokojenia ogłupionych pelikanią propagandą różnych cynglów Gmyzów ludków udupił ich. na szczęście o winie decydują sądy na podstawie wniosków prokuratury, a ta nie dopatrzyła się winy tych ludzi, wielonickowcu. Odpowiedz Link Zgłoś
talle.yrand Re: Znaczy(?) - samokrytykę złożą? 17.07.12, 13:46 obraza.uczuc.religijnych napisał: > To była decyzja Tuska, który dla uspokojenia ogłupionych pelikanią propagandą r > óżnych cynglów Gmyzów ludków udupił ich. na szczęście o winie decydują sądy na > podstawie wniosków prokuratury, a ta nie dopatrzyła się winy tych ludzi, wielon > ickowcu. "Jeb się matole" z tym wielonikowcem,skoro nie masz innych argumentów. Widać wyraźnie,że nie masz a określenie leming jest dla ciebie za delikatnym określeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Znaczy(?) - samokrytykę złożą? 17.07.12, 14:03 Widać że masz poważne problemy ze sobą. To pewnie z tego wrodzonego "obiektywizmu" Odpowiedz Link Zgłoś
talle.yrand Re: Znaczy(?) - samokrytykę złożą? 17.07.12, 14:08 obraza.uczuc.religijnych napisał: > Widać że masz poważne problemy ze sobą. To pewnie z tego wrodzonego "obiektywiz > mu" Twój umysłowy kretynizm może się ścigać o palmę pierwszeństwa z zzadrą,zapijaczonym ryjem i boblebowskym. Uważam,że jesteście na czele idiotów na FK,. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Znaczy(?) - samokrytykę złożą? 17.07.12, 14:35 Jak już się pomasturbujesz swoją niezależnością to może zrozumiesz że palmę pierwszeństwa debilizmu ktoś ci zapakował w tyłek. Odpowiedz Link Zgłoś
talle.yrand Re: Znaczy(?) - samokrytykę złożą? 17.07.12, 14:40 obraza.uczuc.religijnych napisał: > Jak już się pomasturbujesz swoją niezależnością to może zrozumiesz że palmę pie > rwszeństwa debilizmu ktoś ci zapakował w tyłek. Kaiser idiot,obraza uczuc idiot....www.youtube.com/watch?v=cVJ57hPlUhE Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Znaczy(?) - samokrytykę złożą? 17.07.12, 15:14 No boki zrywać z tych wielonickowych żartów. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Znaczy(?) - samokrytykę złożą? 17.07.12, 11:03 to "złe języki są"! Złe języki baaardzo złych ludzi. Przecież powszechnie wiadomo, że każdy członek aktualnie rządzącej koalicji prędzej dałby sobie rękę odrąbać, niż wyciągnąć ją po nienależną mu złotówkę. --------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
m.rycho Re: Znaczy(?) - samokrytykę złożą? 17.07.12, 11:10 Jasne tylko to >Przecież powszechnie wiadomo, że każdy członek > aktualnie rządzącej koalicji prędzej dałby sobie rękę odrąbać, niż wyciągnąć j > ą po nienależną mu złotówkę.< należy uzupełnić o koalicje przeszłe i przyszłe. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Znaczy(?) - samokrytykę złożą? 17.07.12, 11:18 Ależ! Np. koledzy Grzesia Napieralskiego nigdy nie wyciągnęliby ręki po złotówkę. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Znaczy(?) - samokrytykę złożą? 17.07.12, 11:26 obraza.uczuc.religijnych napisał: > Ależ! Np. koledzy Grzesia Napieralskiego nigdy nie wyciągnęliby ręki po złotówkę. Nie na temat. Nie ma dowodów na tak i na nie. ----------------- Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Znaczy(?) - samokrytykę złożą? 17.07.12, 11:25 m.rycho napisał: > Jasne tylko to należy uzupełnić o koalicje przeszłe i przyszłe. O przeszłe - zgoda, co do przyszłych - ? ---------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
mamma_mia_mia Re: Znaczy(?) - samokrytykę złożą? 17.07.12, 13:57 PSL - partia obrotowa, zawsze spada na cztery łapy i tym razem tak będzie. Po wyborach będzie potrzebny, jak zwykle, koalicjant. PSL potrafi przystosować się do każdych okoliczności, w tym są niezastąpieni. Dadzą radę, tak jak dali sobie radę w innych sytuacjach, także ocierających się o korupcję i nepotyzm. Znajdą na odstrzał kozła ofiarnego, odstrzelą i będzie po ptokach. Odpowiedz Link Zgłoś
talle.yrand Re: Znaczy(?) - samokrytykę złożą? 17.07.12, 14:02 mamma_mia_mia napisała: > PSL - partia obrotowa, zawsze spada na cztery łapy i tym razem tak będzie. > Po wyborach będzie potrzebny, jak zwykle, koalicjant. > PSL potrafi przystosować się do każdych okoliczności, w tym są niezastąpieni. > Dadzą radę, tak jak dali sobie radę w innych sytuacjach, także ocierających się > o korupcję i nepotyzm. > Znajdą na odstrzał kozła ofiarnego, odstrzelą i będzie po ptokach. Wkręcono ich w tę sprawę. Przecież oni chcą dobrze,chcą dać posady podobnie jak PO by żyło się lepiej..... My nie potrafimy tego docenić,my - marne żuczki. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Znaczy(?) - samokrytykę złożą? 17.07.12, 14:26 mamma_mia_mia napisała: > PSL - partia obrotowa, zawsze spada na cztery łapy i tym razem tak będzie. > Po wyborach będzie potrzebny, jak zwykle, koalicjant. > PSL potrafi przystosować się do każdych okoliczności, w tym są niezastąpieni. > Dadzą radę, tak jak dali sobie radę w innych sytuacjach, także ocierających się > o korupcję i nepotyzm. > Znajdą na odstrzał kozła ofiarnego, odstrzelą i będzie po ptokach. Prawdopodobnie tak będzie. :- ( ---------------- Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 No, bardzo ciekawe. 17.07.12, 15:46 że januszkowe taliby ostatnio dostały takiego amoku www.wprost.pl/G/wprost_covers/a/1535_a.jpg Gdzie podziałeś swoją sympatyczną sygnaturkę "Portal, który nie klęka"? Odpowiedz Link Zgłoś
lump-1 Re: Ciekawe 17.07.12, 17:59 talle.yrand napisał: > Czy taśmowa afera w PSL pogrąży partię? Nie. > Jak zachowa się PO w tej sprawie? Nic nie zrobi. > Jeżeli nagrania są prawdziwe,czy PO podziękuje swojemu koalicjantowi. Nie- PSL jest potrzebny. Odpowiedz Link Zgłoś
talle.yrand Re: Ciekawe 17.07.12, 18:09 lump-1 napisał: > talle.yrand napisał: > > > Czy taśmowa afera w PSL pogrąży partię? > > Nie. > > Jak zachowa się PO w tej sprawie? > > Nic nie zrobi. > > > Jeżeli nagrania są prawdziwe,czy PO podziękuje swojemu koalicjantowi. > > Nie- PSL jest potrzebny. Oczywiście, masz sporo racji. Niech mi nikt nie mówi,że PO dba o standardy w polityce. Odpowiedz Link Zgłoś
lump-1 Re: Ciekawe 17.07.12, 18:17 talle.yrand napisał: > Oczywiście, masz sporo racji. > Niech mi nikt nie mówi,że PO dba o standardy w polityce. > Po pod tym względem niczym się nie różni od PIS, SLD, PSL itd. Odpowiedz Link Zgłoś