Dodaj do ulubionych

I znowu manipulacja

20.07.12, 18:05
81% Polaków jest zadowolonych z Euro 2012, wychodzi, że i PiSiętom to się podobało, a przecież Kaczyński wyraźnie stwierdził, że to klęska, a ci co, podoba i podoba, chyba prezes wie lepiej co ma Wam się podobać, a co nie, macie przerypane u prezesa.
Teraz w ramach pokuty za zaprzaństwo, będziecie słuchać przemówień ( chyba tak to mogę nazwać ) dwoje charyzmatycznych wiceprezesów Błaszczaka i Szydło, przez trzy tygodnie bez przerwy.

fakty.interia.pl/polska/news/cbos-81-proc-polakow-zadowolonych-z-organizacji-euro,1824224,3
Obserwuj wątek
    • wiosnaludzikow Re: I znowu manipulacja 20.07.12, 18:08
      czan-dra napisał:

> 81% Polaków jest zadowolonych z Euro 2012, wychodzi, że i PiSiętom to się podob
      > ało, a przecież Kaczyński wyraźnie stwierdził, że to klęska, a ci co, podoba i
      > podoba, chyba prezes wie lepiej co ma Wam się podobać, a co nie, macie przerypa
      > ne u prezesa.
      Kłamiesz. Kaczyński nawet lekko pochwalił a na pewno nie zganił samej organizacji samego Euro. Zrypał przygotowania w zakresie infrastruktury i tu miał rację.
      • czan-dra Re: I znowu manipulacja 20.07.12, 18:16
        Poszukaj sobie w necie co mówił Kaczyński o Euro, a potem zarzucaj komuś kłamstwo Pisi członku.
        • wiosnaludzikow Re: I znowu manipulacja 20.07.12, 18:26
          czan-dra napisał:

> Poszukaj sobie w necie co mówił Kaczyński o Euro, a potem zarzucaj komuś kłamst
          > wo Pisi członku.
          Sam sobie poszukaj w googlach lub dwa razy pomyśl po przeczytaniu tekstu. Powtórzę. Kaczyński kompletną klęską określił realizacje budowy infrastruktury plus bankructwa polskichnprzedsiębiorstw przy budowie infrastruktury a nie samo Euro.

• l_zaraza_l Re: I znowu manipulacja 20.07.12, 18:26
          czan-dra napisał:

> Poszukaj sobie w necie co mówił Kaczyński o Euro, a potem zarzucaj komuś kłamst
          > wo Pisi członku.

A jednak: Dodał, że na temat organizacji zawodów można powiedzieć, że "było w porządku", a incydenty miały miejsce jedynie w dniu meczu Polska-Rosja.
          W sumie, jak na panaprezesa, to chyba pochwała. Oczywiście wszystko inne to massssakra i niczego nie było.
        • talle.yrand Re: I znowu manipulacja 20.07.12, 18:44
          czan-dra napisał:

> wo Pisi członku.

Czy słowo doopa kojarzy ci się tylko z seksem?
          Stanę w obronie wiosnyludzików, bo sam nie mogę słuchać jak często takie pajace jak ty zarzucają innym przynależność do partii PiS.
          Że też nie potraficie się choć trochę intelektualnie spiąć lemingi.
          • czan-dra Re: I znowu manipulacja 20.07.12, 18:53
            talle.yrand napisał:

> Czy słowo doopa kojarzy ci się tylko z seksem?

Raczej z Tobą i Twoimi wypocinami.

bo sam nie mogę słuchać jak często takie pajace
            > jak ty zarzucają innym przynależność do partii PiS.
            Tobie to ktoś czyta?
            Dajcie sobie towarzyszu spokój, i tak nie zrozumiecie, o co w tym wszystkim biega.
            Proponuję przeczytać moją sygnaturkę i do niej się dostosować.
            • talle.yrand Re: I znowu manipulacja 20.07.12, 19:00
              Dajcie sobie towarzyszu spokój, i tak nie zrozumiecie, o co w tym wszystkim biega.
              Proponuję przeczytać moją sygnaturkę i do niej się dostosować.

Tak jak myślałem.
              Zarzucając wiośnieludzików czy mnie sympatię do PiSu,dajesz dowód swojej intelektualnej niemocy.
              Bez odbioru,bo nie chce mi się słuchać twoich bzdur.

• tw_wielgus Re: I znowu manipulacja 20.07.12, 19:54
                Słyszysz..?! To by oznaczało, że czytasz sobie na głos. Pomaga Ci to zrozumieć o czym ludzie piszą, czy to taka niegroźna w sumie przypadłość.
          • tw_wielgus Re: I znowu manipulacja 20.07.12, 19:47
            Czytałem na innym forum, jak Ty się intelektualnie spiąłeś sajgon i powiem, że gdybyś miał odrobinę przyzwoitości to nie używałbyś słów, które z definicji do Ciebie nie pasują.

PS. wiesz, które forum mam na myśli prawda?

talle.yrand napisał:

> czan-dra napisał:
            >
            > > Poszukaj sobie w necie co mówił Kaczyński o Euro, a potem zarzucaj komuś
            > kłamst
            > > wo Pisi członku.
            >
            >
            >
            > Czy słowo doopa kojarzy ci się tylko z seksem?
            > Stanę w obronie wiosnyludzików, bo sam nie mogę słuchać jak często takie pajace
            > jak ty zarzucają innym przynależność do partii PiS.
            > Że też nie potraficie się choć trochę intelektualnie spiąć lemingi.
      • humbak Re: I znowu manipulacja 21.07.12, 09:39
        . Zrypał przygotowania w zakresie infrastruktury i tu miał rację.

Ta.... świętą rację:)
    • losiu4 Re: I znowu manipulacja 20.07.12, 19:36
      przepraszam, ale kto badał i co badał? Pogodę podczas Euro? Grę piłkarzy? Czyli o konkrety bym poprosił :)

Pozdrawiam

Losiu
      • tw_wielgus Re: I znowu manipulacja 20.07.12, 19:45
        Konkrety są takie, że jeżeli do jutra jasno nie zadeklarujesz się w grupie tych niezadowolonych to może miejsca zabraknąć.
        • losiu4 Re: I znowu manipulacja 20.07.12, 20:05
          moja opinia co do ryzych działań oplecionych wokół Eurokopanej jest jasna: dopiero teraz zacznie się spłacanie dziadostwa sprokurowanego przez ryżych

Pozdrawiam

Losiu
          • czan-dra Re: I znowu manipulacja 20.07.12, 20:09
            Losiu, to dziadostwo sprokurowane zostało przez Kaczyńskiego i jego najlepszy rząd od czasów prekambryjskich, nie pamiętam, Kaczyński jest ryży? Możliwe, on jest wszystkim i nikim zarazem, ot taki "freak of nature".
            • losiu4 Re: I znowu manipulacja 20.07.12, 20:28
              czan-dra napisał:

> Losiu, to dziadostwo sprokurowane zostało przez Kaczyńskiego i jego najlepszy r
              > ząd od czasów prekambryjskich, nie pamiętam, Kaczyński jest ryży?

nie chodzi mi o Euro jako takie. Pomysł był niegłupi i do zrobienia. Chodzi mi o ryża realizacje począwszy od Narodowego na drogach skończywszy. Chyba tylko ryze potrafiły to tak sp...lić. A ścislej przekręcić tyle kasy.

Pozdrawiam

Losiu
          • tw_wielgus Re: I znowu manipulacja 20.07.12, 20:10
            Dobrze! Świetnie Łosiu! Partia doceni Twoje starania, możesz być pewien, że gdy PiS wróci do władzy to dostaniesz wyłączność na lepszy rejon.
            • losiu4 Re: I znowu manipulacja 20.07.12, 20:30
              widzisz... nie każdy jest jak Ty - z ryzego czy pslowskiego rodu i se tłumaczy ze tu tylko zadaniowane partyjniaki piszą

pozdrawiam

losiu
              • tw_wielgus Re: I znowu manipulacja 20.07.12, 20:45
                Widzę i widze to zupełnie inaczej niż Ty, ale to już temat na inny wątek dyskusji.
                • losiu4 Re: I znowu manipulacja 20.07.12, 20:52
                  widzisz, pytanie było jakie było, a ze wyczułem ryze kręcenie, to chciałem uścislić o co chodzi. No i się nadziałem na Twoje partyjniactwo :)

Pozdrawiam

Losiu
    • wiosnaludzikow a miało być tak pięknie 20.07.12, 19:56
      samych dróg ekspresowych i autostrad miało być wybudowane ponad 4 ooo km
      wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114873,4958137.html
      • czan-dra Re: a miało być tak pięknie 20.07.12, 20:02
        Miała być druga Japonia, a Miller obiecywał gruszki na wierzbie.
        Słyszał o kryzysie? Niech kogoś poprosi, to mu wytłumaczy.
        • wiosnaludzikow Re: a miało być tak pięknie 20.07.12, 20:07
          czan-dra napisał:

> Miała być druga Japonia, a Miller obiecywał gruszki na wierzbie.
          > Słyszał o kryzysie? Niech kogoś poprosi, to mu wytłumaczy.
          Tak tak. To byli dwaj bracia : Ramzes i Kryzys...coś słyszałem.
          PS
          Kryzys ( środki z Unii) autostrad nie dotyczył a wręcz przeciwnie spadły ceny wykonawstwa. Paniał ! Jak nie wersy to zapyta jakiegoś młodzieńca to Mu wytłumaczy.
          • tw_wielgus Re: a miało być tak pięknie 20.07.12, 20:21
            Ceny zapisane w kontraktach spadły..?! Coś źle słyszałeś. Ceny wynikające z umów są z zasady stałe, aczkolwiek oczywiście można je renagocjaować jeżeli zaistnieją zapisane w umowach warunki.
            Problem w tym, że ceny pozostały na tym samym poziomie jaki wykonawcy zaproponowali w ofertach, wzrosły ceny materiałów budowlanych, co doprowadziło do spektakularnych bankructw paru dużych firm budowlanych.
            • ave.duce Re: a miało być tak pięknie 21.07.12, 08:48
              Spadki (?) cen za wykonawstwo nie były aż tak wysokie (o ile były spadki), żeby wyrównać zwyżki cen materiałów. A w kontraktach nt. takiej sytuacji nic nie zapisano.
              Ale to państwo przyzwyczaja obywateli do nieodpowiedzialności za ich decyzje, więc nic dziwnego, że firmy liczyły na potraktowanie takie samo, jakie spotkało kredytobiorców "frankowoszwajcarskich".
        • ave.duce Sorki, że się wtrącę, ale 20.07.12, 20:13
          Miller NIE obiecywał gruszek na wierzbie. To podobne przekłamanie jak "polskość to nienormalność" Tuska albo "kreska" Mazowieckiego.
          • czan-dra Re: Sorki, że się wtrącę, ale 20.07.12, 20:20
            No dobra, powiedział, że jak SLD powie że gruszki rosną na wierzbach, to one tam wyrosną.
            To było uproszczenie, a nie przekłamanie.
            • ave.duce Re: Sorki, że się wtrącę, ale 20.07.12, 20:24
              A jednak ten skrót zmienia sens, więc przekłamuje.

Mam rację? ;)
              • czan-dra Re: Sorki, że się wtrącę, ale 20.07.12, 20:28
                ( Ze spuszczoną głową i po cichutku ) Masz, przepraszam.
                • ave.duce Re: Sorki, że się wtrącę, ale 20.07.12, 20:41
                  Głowa do góry! I tak trzymać, Panie Czandro.

www.camperteam.pl/forum/images/smiles/CT_30.gif
      • tw_wielgus Re: a miało być tak pięknie 20.07.12, 20:15
        Zdaje się, że Ty akurat jesteś istotą myślacą w przeciwieństwie do tego stada pelikanów jakie falami pikuje nad tym forum zrzucająć ścinki GP i średnio-przetrawione kęski z Salonu24.
        Chcesz wiedzieć dlaczego nie powstały? Z czego wynikają opóźnienia i jak realnie wygląda w Polsce proces inwestycyjny, czy po prostu chcesz sobie szczyknąć śliną na obecny rzad bo go po prostu szczerze ( i masz do tego jak najbardziej prawo) nie lubisz?

wiosnaludzikow napisał:

> samych dróg ekspresowych i autostrad miało być wybudowane ponad 4 ooo km
        > wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114873,4958137.html
    • wlodzimierz.ilicz Nic się nie stało 21.07.12, 09:37
      Polacy, nic się nie stało
      Daliśmy ciała

Nic się nie stało
      D.pa zbolała
      Polacy, nic się nie stało.
      • ave.duce Re: Nic się nie stało 21.07.12, 09:43
        wlodzimierz.ilicz napisał:

> D.pa zbolała