Gość: xxx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 23:37 www.forumczestochowa.info A może by tak kamery w UM zainstalować i w internevie patrzeć jak urzędnicy pracuja :)) ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxx Re: Kamery obserwują klientów restauracji IP: *.cn.com.pl 29.01.05, 00:20 www.czestochowa.um.gov.pl/kameraboi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wlodek Re: Kamery obserwują klientów restauracji IP: 5.6.1D* / *.vc.shawcable.net 29.01.05, 03:53 To jest jakis idiotyzm, ktory powinien podpadac pod paragrafy. Wlasciciel, czy jak mu tam... moze kamery montowac nad wejsciem, barem i na zapleczu. Jego prawo, ale podgladanie gosci powinno byc karalne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Kamery obserwują klientów restauracji IP: *.cn.com.pl 29.01.05, 08:12 dlaczego idiotyzm, czemu zaraz paragraf? ludzie, dziwie sie ze wy zaraz o karaniu. Sam napisales ze jego prawo, wiec niech walnie napis ze obiekt monitorowany i po problemie. Rynek chetnych na usluge na takich warunkach pokaze czego ludzie chca. Ty bedziesz mial wybor isc z lewa laska do knajpki moniotorowanej lub nie. Ktos wpadnie na pomysl na kafejke bez kamer i tez bedzie mial chetnych. Niech ludzie sami ocenia co im pasuje. To pewniejszy mechanizm niz tworzenie chorego prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris W USA to normalne IP: *.dsl.renocs.pacbell.net 29.01.05, 05:16 Mieszkam w stanach od 3 lat i zauwazylem ze monitoring jest wszedzie: w barach, restauracjach, klubach nocnych, dyskotekach, nawet na salach kinowych. Powody: bezpieczenstwo i odpowiedzialnosc w razie wypadkow. BTW. Jestem z czestochowy i w Sphinxie bylem na niejednej randce. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dymczasem Re: W USA to normalne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 10:10 BTW, jakis Ty....zamerykanizowany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wlodek Re: W USA to normalne IP: 5.6.1D* / *.vc.shawcable.net 30.01.05, 02:56 W Chinach Korei pn i na Bialorusi tez... Jak ktos lubi to czemu nie. Mozna polecac ekshibicjonistom W kazdym razie juz wiadomo ze przyjnajmniej ten lokal lubi sie bawic w podgladanie klientow. Z Gazety wiadomo, ze w czesci konsumpcyjnej, a dalej... Lazienki nie wykluczone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Kamery obserwują klientów restauracji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 08:17 Zamontujcie kamery w toaletach. Szef i ochrona będą mieli dobry ubaw ! A my - piknik nad rzeczką. ( będę omijał takie lokale ! ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Big Brother Re:Już jestem wśród Was IP: 82.160.8.* 29.01.05, 08:32 Już mam Was na oku. A jak Romuś z Antkiem i z dwoma kurduplami wygrają wybory to porozmawiamy na poważnie.Bądźcie czujni - wróg czuwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagger Re: Kamery obserwują klientów restauracji IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.01.05, 11:39 w mcdonaldzie są kamery i jest spokój, trzeba byc ślepym żeby nie widzieć żółtej nalepki na drzwiach "obiekt monitorowany kamerami" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Korn Re: Kamery obserwują klientów restauracji IP: *.prenet.pl 29.01.05, 12:51 A ile mozna patrzec jak ktos kawe spija :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczęki Patria miejscem spotkań Częstochowian ? IP: *.inds.pl / *.inds.pl 30.01.05, 11:45 "...Patria-Mercury. Hotelowa restauracja to jedno z najpopularniejszych miejsc spotkań częstochowian." to część komentowanego artykułu. Domyślam się, że napisał to autor tego dzieła a nie wypowiedział tego właściciel Patrii (np. jako zagranie zachęcające do odwiedzin). Osobiście nie spotkałem się z tym, aby ktoś z grona moich znajomych kiedykolwiek spotykał się w tamtym miejscu z inną osobą. Jak na moje oko to może być miejsce spotkań "szych" albo i "szyszek" (hehe). Ciekaw jestem skąd ów dziennikarz doszedł do tego wniosku. A nawet jeżeli ludzie, że tak to ujmę "wyższej sfery" się tam spotykają regularnie to nie jest to raczej jedno z najpoplarniejszych miejsc spotkań Częstochowian. Może i czepiam się szczegółów, ale osoba pochodząca spoza naszego miasta może będzie się chciała spotkać z kimś w Częstochowie i przeczytając ten artykuł zaproponuje mu restaurację w Patrii. Jednak na miejscu okaże się trochę zdziwiony wieloma rzeczami klasą (kosztami), ilością ludzi miejscowych itp. itd... więc racz im panie przyswajać prawdę powszechną ludzi wszelkiego kalibru. Odpowiedz Link Zgłoś
renate_s Re: Kamery obserwują klientów restauracji 30.01.05, 17:45 Jestem za ! Glownie z jednego powodu.:kawiarnie Mithos w trzeciej Alei.Pracujace tam kelnerki nie podchodza do gosci aby odebrac zamowienie.Nawet kiedy w lokalu jest calkiem pusto.Kiedys czekalam przez 10 min,zadna z nich nawet nie raczyla przerwac romowy ani podac karty.Prosze i dziekuje to tez slowa wymawiane przez nie niezbyt czesto.A biedny wlasciciel nic nie wie! Odpowiedz Link Zgłoś