Dodaj do ulubionych

Supermen Józef Bąk

21.08.12, 12:49
Narodziła się nam nowa postać. Postać niczym z amerykańskiego komiksu. Józef Bąk. Józef potrafi nie jedno. Ostatnim jego wyczynem było doprowadzenie do aresztowania samolotu OLT na Gdańskim lotnisku.
Co tam agenty Tomki, buty mu czyścić mogą - to narodowy bohater.
Jestem Bąk, Józef Bąk ......
Obserwuj wątek
    • marcelpsl Re: Supermen Józef Bąk 21.08.12, 13:28
      "My name is Bonk... Dżozef Bonk. "

Chłopak z Gdańska , syn Słońca Peru, sam własnoręcznie aresztuje samoloty. BRAWO

"Chłop potęgą jest i basta!"
      • rozkoszny_bobasek . 21.08.12, 13:30
        ten wątej już jest.
      • obraza.uczuc.religijnych Re: Supermen Józef Bąk 21.08.12, 13:37
        A co w tym dziwnego skoro jego ojciec własnoręcznie powoduje katastrofy smoleńskie?
        • ploniekocica Re: Supermen Józef Bąk 21.08.12, 13:46
          obraza.uczuc.religijnych napisał:

> A co w tym dziwnego skoro jego ojciec własnoręcznie powoduje katastrofy smoleńs
          > kie?

Żeby własnoręcznie. Nawet rąk do tego nie musi używać.
          On je powoduje (i to notorycznie) myślą, mową i zaniedbaniem.
          Z tym, że mową to je powoduje Komorowski.
          • obraza.uczuc.religijnych Re: Supermen Józef Bąk 21.08.12, 13:49
            Skoro Tuski wszystko mogą to dlaczego nie mogą aresztować samolotu?
            • ploniekocica Re: Supermen Józef Bąk 21.08.12, 14:02
              obraza.uczuc.religijnych napisał:

> Skoro Tuski wszystko mogą to dlaczego nie mogą aresztować samolotu?

Pewnie, że mogą. Przez te wilcze, a nawet wręcz wilkołacze, oczy to wszystko.
              Samoloty w locie (a także olcie) aresztują. Niektóre nawet na śmierć.
              Samym wzrokiem. Ryżym i wilczym!
    • marcelpsl Re: Supermen Józef Bąk 21.08.12, 13:30
      Czy DŻozef Bonk nie może przybyć do Warszawy i pomóc w ratowaniu zatopionego metra? Tuskomenie ratuj Hanka tonie!
      • veglie Re: Supermen Józef Bąk 21.08.12, 13:38
        marcelpsl napisał:

> Czy DŻozef Bonk nie może przybyć do Warszawy i pomóc w ratowaniu zatopionego m
        > etra? Tuskomenie ratuj Hanka tonie!

Agent Bonk po sukcesie akcji "skrzydło 2012" udał się się na zasłużony urlop tak że metro musi poczekać.
      • volupte Re: Supermen Józef Bąk 21.08.12, 13:48
        Hanka tonie. czemu?
    • zapijaczony_ryj Agent Tomek miał słuzbowe prezerwatywy i Viagrę 21.08.12, 13:41
      To pewnie taki samolot by przed aresztowaniem posunął!
    • tabor70 Re: Supermen Józef Bąk 21.08.12, 13:54
      On jeszcze mlody. Jak podrosnie to dopiero bedzie dokazywac.
    • wujaszek_joe Re: Supermen Józef Bąk 21.08.12, 14:02
      to stara tradycja jest. ekstradycja.
    • etta2 [...] 21.08.12, 15:56
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • zoil44elwer Re: Supermen Józef Bąk 21.08.12, 16:39
      J BĄK vel M Tusk BRAŁ KASĘ(6 TYS/M-C) w firmie która jest winna Portowi Lotniczemu im Wałęsy gdzie brał kasę(3 tys/m-c) 5 mln PLN!!!
      • marcelpsl Re: Supermen Józef Bąk 21.08.12, 16:45
        Nieprawda pomawiaczu, Dżozef Bonk kasy nie bierze on kasę dostaje.
        • zoil44elwer Re: Supermen Józef Bąk 21.08.12, 16:55
          J Bąk:Byłem "zażenowany" gdy Marcin P zapłacił mi fakturę za miesiąc lipiec gdyż wiedziałem że inni pracownicy OLT Express nie dostają wynagrodzenia od 3 miesięcy.
          Email J Bąka do Marcina P w końcu lipca:Przelej moje wynagrodzenie na moje konto przed moim urlopem w sierpniu.
    • simera16 Re: Supermen Józef Bąk 21.08.12, 16:53
      marcelpsl napisał:

> Nazywam się Bonk, Dżozef Bonk, jeśli chcesz pomogę ci wyjąć głowę ze słoika, có
      > rko milicjanta.
      >
      Nie napisał ci małorolny jeszcze nikt, byś ze swymi dowcipami z lat siedemdziesiątych wracał do swego gumna?
      • marcelpsl Re: Supermen Józef Bąk 21.08.12, 16:56
        Mogę być małorolny , ale mieszkam w mieście i dobrze zarabiam a ty starcze już jedną nogą w piachu.
        • simera16 Re: Supermen Józef Bąk 21.08.12, 17:06
          marcelpsl napisał:

> Mogę być małorolny , ale mieszkam w mieście i dobrze zarabiam a ty starcze już
          > jedną nogą w piachu.
          >
          Pogonili z sioła? O mnie się nie martw. Moja eSBecka emerytura w zupełności mi wystarcza na bardzo wygodne życie. Teraz ty się martw, czy na swoją zdołasz zapracować...
          ps
          Posadkę w mieście, to z poruczenia PSL otrzymałeś?
          • marcelpsl Re: Supermen Józef Bąk 21.08.12, 17:10
            No otrzymałem i zarabiam sporo a twoja emeryturka to grosiki, ale cóż ci potrzeba kończysz się , mam nadzieję że niedługo będziesz zużywał tlen.
            • simera16 Re: Supermen Józef Bąk 21.08.12, 17:14
              marcelpsl napisał:

> No otrzymałem i zarabiam sporo a twoja emeryturka to grosiki, ale cóż ci potrz
              > eba kończysz się , mam nadzieję że niedługo będziesz zużywał tlen.
              >
              ROTFL.... A ci dopiekło! Żyję z szantażowania takich jak ty, co do naszej firmy donosili. :D
              • marcelpsl Re: Supermen Józef Bąk 21.08.12, 17:18
                Ciut Ci się panie starszy czas sprasował , ale rozumiem w pewnym wieku wszystko sie miesza, już niedługo.
                • simera16 Re: Supermen Józef Bąk 21.08.12, 17:21
                  marcelpsl napisał:

> Ciut Ci się panie starszy czas sprasował , ale rozumiem w pewnym wieku wszystko
                  > sie miesza, już niedługo.
                  >
                  Mnie to rybka, ale ty jak widzę masz problem ze starszymi ludźmi.... Jesteś zwolennikiem eutanazji, czy wzorowanej na hitlerowskich metodach exterminatio?
                  • marcelpsl Re: Supermen Józef Bąk 21.08.12, 17:27
                    Pewnie , jestem nowoczesnym europejczykiem w stylu palikota i w ramach solidarności międzypokoleniowej mogę ci fundnąć, zainteresowany czy zdajesz sie na naturę?
                    • simera16 Re: Supermen Józef Bąk 21.08.12, 17:33
                      marcelpsl napisał:

> Pewnie , jestem nowoczesnym europejczykiem w stylu palikota i w ramach solidarn
                      > ości międzypokoleniowej mogę ci fundnąć, zainteresowany czy zdajesz sie na natu
                      > rę?
                      >
                      Oszczędzaj chłopaku na sapiens dla siebie... :D
    • marcelpsl Re: Supermen Józef Bąk 21.08.12, 17:07
      Wątpie, ale pocieszające jest że już niedługo. Przynajmniej jednego mniej
      • simera16 Re: Supermen Józef Bąk 21.08.12, 17:12
        marcelpsl napisał:

> Wątpie, ale pocieszające jest że już niedługo. Przynajmniej jednego mniej
        >
        "...Nikt nie jest wolny od mówienia bredni..."
        Montaigne
        • marcelpsl Re: Supermen Józef Bąk 21.08.12, 17:16
          " Szerokiej drogi już czas" Panie starszy
          • simera16 Re: Supermen Józef Bąk 21.08.12, 17:23
            marcelpsl napisał:

> " Szerokiej drogi już czas" Panie starszy
            >
            Wypada autora podać... No ale skoro rejterujesz to pozdrawiam cię jak zwykle; Bujaj wora cieniasku!
            • marcelpsl Re: Supermen Józef Bąk 21.08.12, 17:29
              Pisałem o szerokiej drodze i czasie na Ciebie. A teraz naprawdę muszę spadać idę pojeździć na rowerze( wiesz mam jeszcze siłę i zapamiętam drogę do domu a Ty?) Więc jak to piszesz bujam wora, a Ty panie starszy łyknij leki, wsadź ząbki do kubeczka załóż pampers i miłej zabawy.
              • simera16 Re: Supermen Józef Bąk 21.08.12, 17:38
                marcelpsl napisał:

> Pisałem o szerokiej drodze i czasie na Ciebie. A teraz naprawdę muszę spadać id
                > ę pojeździć na rowerze( wiesz mam jeszcze siłę i zapamiętam drogę do domu a Ty?
                > ) Więc jak to piszesz bujam wora, a Ty panie starszy łyknij leki, wsadź ząbki d
                > o kubeczka załóż pampers i miłej zabawy.
                >
                A tu to się mylisz.... Nie jeżdżę rowerem, bom za leniwy, a tu gdzie przebywam, to raczej skuter...wodny. Gdybyś dłużej pisywał na Fk, to pewnie byś wiedział, ze ja mało w Polsce przebywam... W Polsce trudno o moją ulubioną "Zivanię"... :)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka