Dodaj do ulubionych

No i co, platfusiarnio?

02.09.12, 10:01
Naprawdę kiedyś Wam zaufałem że chcecie coś dobrego zrobić dla Polski i Polaków. Ze trzy lata to trwało, wydawało się że wredni pisowcy Wam bez przerwy świnie podkładają.

Rozczarowanie przychodziło powoli, systematycznie, jak Wasze kolejne bajery rozmijały się z realem serwowanym przez picusia-glancusia z Gdańska.

Dziś mam gorzką, parszywą satysfakcję, że nic się nie różnicie od swoich kolesi, moczymordów i przekrętów z PSL i mafii watykańskiej. Ja to widziałem wcześniej, dzisiaj widzą to wszyscy interesujący się polityką.
Pies Wam mordę lizał, wolę Palikota, który nic nikomu nie ukradł i nie musi kraść, jak to Wam kościelnym w nałóg wpadło. Tfu, do diabła z Wami!
Obserwuj wątek
    • kiemlicz88 Re: No i co, platfusiarnio? 02.09.12, 10:06
      Naiwny mocno jesteś. Przecież to są kolesie z KLD i AWS - jak te przygody się kończyły wiadomo.
      Ludzie po raz kolejny łyknęli ten sam bajer od tych samych kolesi.

Andrzej Rzeźniczak, były senator KLD i na początku lat 90. właściciel jednego z większych "parabanków", zmarł w więzieniu w Chojnicach (woj. pomorskie). 63-letni mężczyzna przez ostatnie sześć lat ukrywał się przed policją i sądami.

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114873,8147061,Byly_senator_KLD_Andrzej_Rzezniczak_zmarl_w_wiezieniu.html
      • m.c.hrabia Re: No i co, platfusiarnio? 02.09.12, 10:13
        Palikot nie musi kraść bo mu Gazprom płaci.
        • life.form Re: No i co, platfusiarnio? 02.09.12, 10:21
          m.c.hrabia napisał:

> Palikot nie musi kraść bo mu Gazprom płaci.

.... co wymyślili uczestnicy spotkania klubu "civitas Christiana" we wrocławiu. Zaraz po tym, jak poparli geotermalne ambicje Ojca Dyrektora :D
        • amen13 Na POhybel !!! 02.09.12, 10:38
          POlityczna prostytutka wyciąga ręce coraz dalej i dalej, ale Palikot wykazuje coraz więcej rozsądku i woli współpracy ze zdrowymi Silami Narodu pod przewodnictwem Pana Prezesa.

Przypominam, że dziś merytoryczne Orędzie Pana Prezesa Kaczyńskiego do Narodu Polskiego!

Potrzebne wzmożenie moralne, które pod kierownictwem Pana Prezesa doprowadzi do ujawnienia pełnej prawdy o spisku i zamachu smoleńskim, odnowy całości życia publicznego i eliminacji zeń zdrajców Narodu, idiotów i dewiantów!
        • zoil44elwer Re: No i co, platfusiarnio? 02.09.12, 11:48
          Tylko głupki wierzą w łupki i w sondażowe słupki.Pamiętacie Karlino w schyłkowych miesiącach Gierka? Polska(PRL) miała być drugim Kuwejtem.RP3 miała być drugą Japonią(Lech W),II Irlandią(Donald T)......,a stanie się jeszcze gorszą Grecją.Krise ante portas!!
      • haen2010 Re: No i co, platfusiarnio? 02.09.12, 10:27
        Nic nie jestem naiwny, po prostu widzę real. I widzę jak całe zło w Polsce wypłynęło w prostej linii, genetycznie, ze złajdaczenia się się Kościoła Katolickiego i jego patronatu na polskim państwem.

To zresztą kwestia umowna, czy Kościół się złajdaczył, czy też jego nędza moralna w przeszłości została spalona na Szczęśliwicach przez Kiszczaka.
    • jacekm22 Re: PO = PiS = PSL = solidarusza patologia. 02.09.12, 10:41
      Do tego zestawu dodal bym rowniez polski KRK , ktory aktywnie w tym uczestniczy ....
    • azogue Re: No i co, platfusiarnio? 02.09.12, 12:52
      Warto głosować na Palikota, ponieważ:
      1. Palikot przyspieszy i wykorzysta wzrost gospodarczy
      2. Palikot radykalnie podniesie płace dla budżetówki,
      zwiększy emerytury i renty
      3. Palikot wybuduje nowoczesną sieć autostrad, dróg ekspresowych,
      mostów i obwodnic
      4. Palikot zagwarantuje bezpłatny dostęp do opieki medycznej i
      zlikwiduje NFZ
      5. Palikot uprości podatki – wprowadzi podatek liniowy z ulgą
      prorodzinną, zlikwiduje ponad 200 opłat urzędowych
      6. Palikot sprawi, że Polacy z emigracji będą chcieli wracać do domu i inwestować
      w Polsce
      7. Palikot podniesie poziom edukacji i upowszechni Internet
      8. Palikot podejmie rzeczywistą walkę z korupcją.

I jeszcze wiele innych podobnych dobrodziejstw.

Kto głosuje na Palikota, łapki w górę i stroszymy futerko.
      • kiemlicz88 Re: No i co, platfusiarnio? 02.09.12, 12:55
        Zaraz, to są przecież obietnice Peło
        • azogue Re: No i co, platfusiarnio? 02.09.12, 14:52
          Nic nie szkodzi. Skoro lemingi już razy uwierzyły w te bzdety, to drugi raz tez uwierzą.
    • platfusy.do.paki Heniuś 02.09.12, 14:34
      Kiedy pisaliśmy ci parę latek temu, że chwalisz tutaj Aferałów i zobaczysz za niedługo jak wielki błąd popełniłeś, to udawałeś wariata.
      • bozon.higsa Re: Heniuś 02.09.12, 14:42
        platfusy.do.paki napisał:

> Kiedy pisaliśmy ci parę latek temu, że chwalisz tutaj Aferałów i zobaczysz za n
        > iedługo jak wielki błąd popełniłeś, to udawałeś wariata.

Haen, przecież nikt tak nie dawał doopy Tuskowi i tym aferałom z PO jak ty.
        Tak mi dopomóż "bug" mówił podczas ślubowania w sejmie twój idol J.Palikot.
        Teraz plujesz jadem na mafię watykańską a przedtem mówiłeś, że ten kto mówi cokolwiek na wierzących jest idiotą.
        Qurwa, ty- jak Palikot, nigdy nie mówisz prawdy.

• haen2010 Re: Heniuś 02.09.12, 15:09
      No cóż, poddaję się. Chcę tylko zaznaczyć, że na tle takiego g. jakie dwóch zidiociałych Kaczorów ze swoimi podręcznymi serwowało Polakom na śniadanie, obiad i kolację, to platfusy wyglądały na przyzwoitych kuchtów w tej Polonia Restaurant.

Dopóki kelner nie przyniósł rachunku.
    • jacekm22 Re: Heniuś 02.09.12, 15:18
      Ale z blizniakow ostal sie 1 ... i tyz nie jest wieczny !
      • haen2010 Re: Heniuś 02.09.12, 15:44
        Na tym rynku pustek mało - ostatnią Palikot wykorzystał. Jeżeli chodzi o śp. Kaczusia, to niejaki Rydzyk godnie go zastąpił. Tyż dobrze wykarmiony.
    • hal9000 Re: No i co, platfusiarnio? 02.09.12, 15:50
      Pies Wam mordę lizał, wolę Palikota, który nic nikomu nie ukradł i nie musi kraść, jak to Wam kościelnym w nałóg wpadło.

Takiś pewny? Palikotowcy nie byli jeszcze u władzy (co nie daj Boże). Nie ukradli bo nie mieli jeszcze okazji. Władza każdego deprawuje.
    • zbysio45 Re: No i co, platfusiarnio? 02.09.12, 16:06
      Mam drobną uwage do tego tekstu w tym watku : czy pan Palikot nic nikomu nie ukradł jest mocno dyskusyjny bojego była ŻONA NA TEN TEMAT MA INNE ZDANIE.Natomiast odnosnie jak Pan okresla mfji WATYKANSKIEJ TO SIE SZANOWNEMU PANU cos pomieszało bo jak WIEM TO jednak koscól katolicki nie uczestniczył w aferze amber gold ?
      • haen2010 Re: No i co, platfusiarnio? 02.09.12, 16:18
        Jego żona to nieszczęsna, porzucona kobieta w swoim pałacu. Nudzi się, zemsta jej wypełnia życie pomiedzy nabożeństwami. Poza tym, był prawomocny wyrok sądowy, którego nie kwestionowała.

Co do Amber Gold, to nie rżnij głupa. Marcinek się wypłacił mafii watykańskiej jako jedną z pierwszych. Bardzo hojnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka