life.form 25.09.12, 19:14 Wysoka cena za zostanie partyjnym celebrytą... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bozon.higsa Re: Biedny Deresz... 25.09.12, 19:17 life.form napisał(a): > Wysoka cena za zostanie partyjnym celebrytą... > Dereszowa to była kobieta z klasą. Niestety ten wykreował się na głupka. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Biedny Deresz... 25.09.12, 19:20 Nie ceniłem tej pani. > Dereszowa to była kobieta z klasą. > Niestety ten wykreował się na głupka. Odpowiedz Link Zgłoś
bozon.higsa Re: Biedny Deresz... 25.09.12, 19:23 wiosnaludzikow napisał: > Nie ceniłem tej pani. > > Dereszowa to była kobieta z klasą. > > Niestety ten wykreował się na głupka. To się różnimy, ja ją ceniłem. Odpowiedz Link Zgłoś
life.form Ok. Ale autentycznie mi go szkoda 25.09.12, 19:24 Jeśli mówić o greckich tragediach, to jest mu najbliżej. Dobra, milknę. Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com Re: Biedny Deresz... 25.09.12, 19:37 Nigdy nie komentowałam wypowiedzi Deresza... w ogole byłam bardzo powściągliwa w komentowaniu tragedii smoleńskiej. Wszystkich, którzy z niej - katastrofy smoleńskiej i jej ofiar - drwią uważam za hieny cmentarne... i to bardzo podłego sortu. Odpowiedz Link Zgłoś
mliscie Re: Biedny Deresz... 25.09.12, 19:37 jak prawem rodzin jest żądanie ekshumacji swoich bliskich tak tym samym prawem jest żądanie braku tej ekshumacji Odpowiedz Link Zgłoś
cymber.gaj Re: Biedny Deresz... 25.09.12, 22:17 Kto nie żąda ekshumacji, ten nie Polak. I w ogle jakiś dziwny jest, karierowicz. Przypomina się "kto nie skacze, ten pedał". Odpowiedz Link Zgłoś
life.form Re: Biedny Deresz... 25.09.12, 22:33 > Kto nie żąda ekshumacji, ten nie Polak. I w ogle jakiś dziwny jest, karierowicz > . Przypomina się "kto nie skacze, ten pedał". Ty uważaj cymbergaju. Kto ie skacze ten za Acta, Hop! Hop! hop! I ja tam byłem, miód i wino pilem. A skikanie było ze względu na temperaturę -20. Zrób demo w takiej temperaturze, skoroś taki mundry. Odpowiedz Link Zgłoś
gambit_smolenski Re: Biedny Deresz... 25.09.12, 23:34 Najgorsze jest to, że ten facet zarzuca wszystkim innym akurat co, czego sam jest kwintesencją - sam próbował "na trupach" wejść do Sejmu z listy SLD; na pamięci jego żony. Odnośnie jego małżonki, Pani Szymanek-Derek... Co by o niej nie powiedzieć - jednak była politykiem, stroną politycznego sporu, członkiem SLD - była wyjątkowo elegancką i piękną kobietą. Przyznam, że miałem do niej słabość, tzn. do tej jej wysmakowanej kobiecości, elegancji. Odpowiedz Link Zgłoś