adamszem 27.09.12, 22:11 Tusk: "Biorę na siebie pełną odpowiedzialność za działania państwa po katastrofie" - donosi "Gazeta Wybiórcza". To powinno oznaczać tylko jedno - natychmiastową dymisję premiera. Chyba, że znowu kłamie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bozon.higsa Re: poddaje się do dymisji to po wolsku 27.09.12, 22:37 kzet69 napisał: > Po polsku: podaje! Może autor myślał, że Tusk się faktycznie poddaje. Odpowiedz Link Zgłoś
makova_panenka Re: Tusk poddaje się do dymisji 27.09.12, 22:38 Ja też mogę wziąć odpowiedzialność np. za II Wojnę. I co z tego? Odpowiedz Link Zgłoś
makova_panenka Re: Tusk poddaje się do dymisji 27.09.12, 22:39 On nigdy nie mówi prawdy. Z resztą komenda propagandy PO dość długo pracowała nad dzisiejszym seansem. Nawet Seremet pojechał po rodzinach, choć zazwyczaj łatwiej poruszyć górę niż jego samego. Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: Tusk poddaje się do dymisji 27.09.12, 22:46 owe ucieleśnienie zla i braku zarazem dobrej woli ? Odpowiedz Link Zgłoś
adamszem Superniezależny prokurator Seremet 27.09.12, 22:51 Superniezależny prokurator Seremet pokazał publicznie swoją superniezależność od Tuska. Tak jak pewien superniezależny sędzia z Gdańska. Mamy superniezależny wymiar sprawiedliwości. tak trzymać towarzysze prawnicy! Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: Tusk poddaje się do dymisji 27.09.12, 23:31 sadze ze bedzie ciezko z poddawaniem .Armia juz oblaskawiona ... Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Tusk poddaje się do dymisji 27.09.12, 23:37 Nie rozśmieszaj , mam zajady :-) Odpowiedz Link Zgłoś
fiu-bzdziu2010 Re: Tusk poddaje się do dymisji 27.09.12, 23:44 marzenie Twojej ściętej albo śniętej głowy i co władza w ręce Yarka??? zamglonego Smoleńskiem od 10.04??? Odpowiedz Link Zgłoś