Dodaj do ulubionych

Znikający Premier Tusk

08.10.12, 07:20
W Polsce mamy znikającego premiera. Kiedy pojawiają się problemy, wychodzą na jaw afery - premier Tusk się chowa i przeczekuje albo konsultuje z Igorem Ostachowiczem i dopiero po tygodniu, dwóch pojawia się na chwilę i przeprasza/tłumaczy/atakuje w zależności od tego co wychodzi w sondażach. Do czego prowadzą takie piarowskie rządy dobrze widzimy od 5 lat.

Tusk świetny w piarze i mowach, do pracy sie nie nadaje. Malowanie kominów to trochę za małe doświadczenie do zarządzania państwem.
Obserwuj wątek
    • wiosnaludzikow Re: Znikający Premier Tusk 08.10.12, 08:17
      kiemlicz88 napisał:

> Malowanie kominów to trochę za małe doświadczenie do zarządzania państwem.
      Przestań ! Malowanie kominów nie ma z tym nic wspólnego. Może też być dużym i przydatnym doświadczeniem.
      Trochę o tym wiem bo kominy też malowałem :)
      • pan_ryj_zapijaczony_banow_26 Podkładanie swiń i sianie nienawiści w zarządzani 08.10.12, 08:23
        wiosnaludzikow napisał:

> kiemlicz88 napisał:
        >
        > > Malowanie kominów to trochę za małe doświadczenie do zarządzania państwem
        > .
        > Przestań ! Malowanie kominów nie ma z tym nic wspólnego. Może też być dużym i
        > przydatnym doświadczeniem.
        > Trochę o tym wiem bo kominy też malowałem :)

u państwem jest bardzo przydatne tylko, ze jak pokazała historia starcza tylko na pół kadencji
    • m.c.hrabia Re: Znikający Premier Tusk 08.10.12, 08:25
      jak masz problemy to je sobie sam rozwiązuj ,albo idź z nimi do prezesa.
    • kecawa Re: siedzi i zakuwa tekst ? 08.10.12, 11:04
      siedzi i uczą go przemówienia-tyle dni stracić by przez godzinę bajki opowiadać

tylko z jego gadania nic już nie wynika
    • kiemlicz88 Re: Znikający Premier Tusk 08.10.12, 21:25
      Pewnie siedzi i myśli jaką ściemę sprzedać ludowi. Tylko, że lud się zrobił angry i jest ciężko.
      Amber Tusk liczy na pomoc Ostachowicza, tylko on mu został.
      • easy-babette666 Re: ty pisowski debilu 08.10.12, 23:00
        Latasz jak kot z pęcherzem i zakladasz z innymi szmalcownikami z pisu co 5 minut nowe wątki i plujecie, muszą wam dobrze placić z naszych podatkow. Wasza propaganda na nic się zda, premier da sobie radę i z nią i bez niej. Jak mozna tak się zaprzedać? w innym kraju dumni byliby ludzie że mają premiera, ktory żongluje z determinacją aby nie dorwala nas recesja, w czasie kiedy inni ledwo "wioslują" aby dobić do brzegu. U nas trzeba obesr... wszystko co ma jakąkolwiek wartość. Brudna rasa. Tfu, pogarda to za malo aby mieć dla takich jak ty i tobie podobni. Życzę wam w zyciu osobistym wszystkiego co najgorsze, szuje!!
        • makova_panenka Re: ty pisowski debilu 08.10.12, 23:03
          Pamiętaj że nie ma takiego świństwa przed którym nie cofnie się rząd gdy zabraknie mu pieniędzy. Twój pajacyk nie pokazał jeszcze w pełni na co go stać.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka