Dodaj do ulubionych

Partia Obciachu

13.10.12, 07:19
Od niepamiętnych czasów taką partią byli zwolennicy Rydzyka i całej tej ciemnoty, zabobonu, cudów z Matki Boskiej na szybie, cmentarzy, trumien i pogrzebów.

Od niedawna Partią Obciachu jest również platforma. Już nie jest trendy, nowoczesna i modernizacyjna. Jak to szybko i łatwo się zmieniło.

Obserwuj wątek
    • zapijaczony_ryj [...] 13.10.12, 08:27
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • bozon.higsa Re: Partia Obciachu dowala Partii inaczej Sprawny 13.10.12, 09:06
        zapijaczony_ryj napisał:

> jak chce i kiedy chce. Wczoraj też wylała Naczelnemu inaczej na łeb kubeł zimne
        > j wody!

Powiedz mi mój najlepszy przyjacielu w jaki sposób PO wylała wczoraj kubeł zimnej wody.
        Jak ty to rozumiesz?

• zapijaczony_ryj [...] 13.10.12, 09:25
          • bozon.higsa Re: Partia Obciachu dowala Partii inaczej Sprawny 13.10.12, 09:36
            zapijaczony_ryj napisał:

uprzedzając ruch genialnego stratega!

Ależ niczego nie wyprzedziła. Uzyskanie wotum zaufania przez rząd Tuska, nie oznacza, że opozycja nie może zgłosić konstruktywnego wotum nieufności.
            • zapijaczony_ryj [...] 13.10.12, 09:40
    • agnostic5 Re: Partia Obciachu 13.10.12, 08:36
      Heniek, nigdy tak nie było. Ja widziałem kto szedł do PO - wieczni działacze, konserwa - zażarci katole, pazerni na kasę i wpływy, często po wcześniejszych związkach z PiSem.
      I niby jak to miało funkcjonować?
      • haen2010 Re: Partia Obciachu 13.10.12, 09:02
        Oczywiście, ale trzeba przyznać, że kit i bajer potrafili ciemnemu ludowi wciskać latami, zwłaszcza kobitom. To się dość gwałtownie skończyło.
      • life.form Czekam na nowe występy Żałka, Gowina... 13.10.12, 09:04
        i tej całej reszty. Mogę się założyć, że długo nie wytrzymają. Reset Tuska niewiele pomoże, skoro wizerunkiem medialnym PO rządzą ci sami ludzie, co przedtem.
        • haen2010 Re: Czekam na nowe występy Żałka, Gowina... 13.10.12, 09:20
          Nie spodziewaj się tego zbyt szybko. Tusk ich nieźle przestraszył. Są na czele listy tych do skreślenia z listy, bo redukcja platfusów będzie wielka w następnym sejmie.

Gdy wystąpią otwarcie następnym razem, to muszą obalić Tuska żeby przejąć platformę.
          • bozon.higsa Re: Czekam na nowe występy Żałka, Gowina... 13.10.12, 09:24
            haen2010 napisał:

> Nie spodziewaj się tego zbyt szybko. Tusk ich nieźle przestraszył. Są na czele
            > listy tych do skreślenia z listy, bo redukcja platfusów będzie wielka w następn
            > ym sejmie.
            >
            > Gdy wystąpią otwarcie następnym razem, to muszą obalić Tuska żeby przejąć platf
            > ormę.

Tusk nie będzie nikogo skreślał.
            Większość koalicyjna wisi na włosku.
            To Gowin trzyma Tuska za jaja a nie odwrotnie.
            • haen2010 Re: Czekam na nowe występy Żałka, Gowina... 13.10.12, 09:32
              Piszę o listach do Brukseli, kandydatów na prezydentów i burmistrzów, wreszcie do sejmu.
    • norek.pl być może, ale RP to rozwydrzona hołota 13.10.12, 10:52
      czego przykładem był choćby ostatni festiwal "pytań" do premiera...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka