haen2010 18.10.12, 17:32 Nikt jej teraz z roboty nie wyrzuci, choćby nie wiem co wyprawiała. W każdym sądzie sprawę wygra z wielkim odszkodowaniem i przywróceniem do pracy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ploniekocica Re: Spryciara Mucha. 18.10.12, 17:44 Rozumiem, że tak samo, jak Twój mistrz Palikot jesteś wrażliwym społecznie lewicowcem, tępiącym wszelkie przejawy dyskryminacji ze względu na religie, poglądy, narodowość, a przede wszystkim płeć. Cudnie, po prostu cudnie. Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Re: Spryciara Mucha. 18.10.12, 17:51 Ty jakaś zdewociała ciotka jesteś. Piszę, że spryciara i nic więcej. Może załapie się na roczny macierzyński? Tusk chętnie przyśpieszy ustawę. Odpowiedz Link Zgłoś
ploniekocica Re: Spryciara Mucha. 18.10.12, 17:59 A możesz mi powiedzieć na czym polega zdewociała ciotkowatość? Tak w ogóle i w szczególe? W moim przekonaniu to właśnie zdewociałe ciotki określają kobiety ciężarne, jako spryciule. Partia, którą tu nachalnie propagujesz określa się jako lewicowa, nastawiona na sprawiedliwość społeczną i walkę z dyskryminacją, nieprawdaż? Oraz broniącą praw mniejszości, w tym kobiet, tak? Tymczasem Ty odnosisz się z pogardą do wszystkich wokół. W tym konkretnym przypadku wykazujesz się takim obrzydliwym seksizmem, że po prostu ręce opadają. Obrzydliwy jesteś, Chyba najobrzydliwszy ba tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Spryciara Mucha. 18.10.12, 18:08 > Oraz broniącą praw mniejszości, w tym kobiet, tak? W ogólnej liczbie ok. 38 200 tys. ludności Polski kobiety stanowią prawie 52%; na 100 mężczyzn przypada ich 107 (wśród ludności miejskiej 111, na wsi 101). Czyli taka większa mniejszość. Odpowiedz Link Zgłoś
ploniekocica Re: Spryciara Mucha. 18.10.12, 18:12 Serdecznie dziękuję za pouczenie, Remezie. Oświeciłeś mnie :) Rozumiem, że to łapanie za słówka z powodu wypowiedzi Jońskiego? Jaka lewica taki stosunek do mniejszości, nawet jeśli w większości. Cudnie, po prostu cudnie. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Spryciara Mucha. 18.10.12, 18:21 ploniekocica napisała: > Serdecznie dziękuję za pouczenie, Remezie. Oświeciłeś mnie :) Bardzo proszę. Jeżeli kiedykolwiek zechcesz skorzystać z mojej rady, jestem do usług. > Rozumiem, że to łapanie za słówka z powodu wypowiedzi Jońskiego? Nie rozumiesz. Podobnie jak ja nie rozumiem, co ma do Twojego błędu Joński. > Jaka lewica taki stosunek do mniejszości, nawet jeśli w większości. Cudnie, po > prostu cudnie. Obawiam się, że wiedzę o tym, jaki związek z postem Haena ma lewica, zabierzesz do grobu. :- ( Odpowiedz Link Zgłoś
ploniekocica Re: Spryciara Mucha. 18.10.12, 18:28 A nie czytałeś identycznej wypowiedzi rzecznika SLD? Jońskiego niejakiego. Wykazał się identyczną lewicową wrażliwością ja Haen nasz ulubiony. Haenowi się głównie za Jońskiego oberwało, bo zwykle z nim (znaczy Haenem) nie dyskutuję, bo szkoda klawiatury. To nie był błąd, to był skrót myślowy. Wydaje mi się, że każdy wie, iż kobiet w każdym społeczeństwie jest ciutkę więcej (mimo że więcej rodzi się mężczyzn) zatem takie pouczenie uznałam za czepialstwo. Nadal uznaję. Bo nie przypuszczam, że chciałeś się pochwalić wiedzą i umiejętnością korzystania z gugla. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Spryciara Mucha. 18.10.12, 18:37 ploniekocica napisała: > A nie czytałeś identycznej wypowiedzi rzecznika SLD? Jońskiego niejakiego. Wyka > zał się identyczną lewicową wrażliwością ja Haen nasz ulubiony. Nie, nie czytałem. Jeżeli taka miała miejsce, to była równie głupia i nie na miejscu jak tekst Haena. Ale to nie daje prawa do ataku na lewicę. > To nie był błąd, to był skrót myślowy. Wydaje mi się, że każdy wie, iż kobiet w > każdym społeczeństwie jest ciutkę więcej (mimo że więcej rodzi się mężczyzn) z > atem takie pouczenie uznałam za czepialstwo. Nadal uznaję. Masz takie niezbywalne prawo. > Bo nie przypuszczam, że chciałeś się pochwalić wiedzą i umiejętnością korzystania z gugla. Sama wiedza nie wystarczy? PS - sine ira et studio. Odpowiedz Link Zgłoś
ploniekocica Re: Spryciara Mucha. 18.10.12, 18:48 A gdzie ja atakuję lewicę? Atakuję Jońskiego i Haena, którzy są takimi lewicowcami, jak z koziej sempiterny kontrabas. Masz lewicoradar? Jak ktoś używa słowa lewica, albo lewicowy się pojawiasz i twierdzisz, że to atak na lewicę? Strasznie nadwrażliwy jesteś. Weź do serca swój PS :) Wiedza wystarczy, ale Ty podałeś na okoliczność przewagi liczebnej kobiet cytat, który jak mniemam znalazłeś via gugiel. Czyż nie? Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Spryciara Mucha. 18.10.12, 19:01 > A gdzie ja atakuję lewicę? Jaka lewica taki stosunek do mniejszości, nawet jeśli w większości. Też skrót myślowy? > Masz lewicoradar? Jak ktoś używa słowa lewica, albo lewicowy się pojawiasz i tw > ierdzisz, że to atak na lewicę? Strasznie nadwrażliwy jesteś. Identycznie reaguję na wszystkie uogólnienia. Pisz o Haenie, Jońskim itd. wtedy Cię poprę. > Weź do serca swój PS :) Ponieważ stosuję go od lat, przestałem bywać na pewnym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
ploniekocica Re: Spryciara Mucha. 18.10.12, 19:14 Czytałeś tylko dwa moje posty? Cały czas piszę o niektórych działaczach lewicy, którzy są dokładnie tacy, jak w zacytowanym przez Ciebie uprzejmie moim stwierdzeniu. Nie zgadzasz się z tym stwierdzeniem? Nie uważasz, że miarą jakości lewicowości jest tzw. lewicowa wrażliwość, czyli stosunek do mniejszości/wykluczonych/społecznie upośledzonych, czy jak ich zwał? Naprawdę uważasz, że to, co tu wyprawia Haen jako tuba ponoć lewicowego Palikota albo to, co wyprawił dzisiaj Joński to chluba dla lewicy jako takiej jest? A moja krytyka tego jako obrzydliwego seksizmu (absolutnie abstrakcyjnie od kompetencji minister Muchy, których to kompetencji nie jestem wielbicielką) to atak na lewicę? O niczym nie marzę tak, jak o tym, żeby móc za trzy lata zagłosować na sensowną partię lewicową. Przede wszystkim ze względu na tę wrażliwość społeczną, którą powinna się ona charakteryzować. Tym bardziej jest mi smutno, gdy widzę panoszących się po lewej stronie seksistowkich chamów i kołtunów. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Spryciara Mucha. 18.10.12, 19:37 remez2 napisał: > Ponieważ stosuję go od lat, przestałem bywać na pewnym forum. Wierzysz w to, co napisałeś? ;) Nieważne. W końcu to Twój problem. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Spryciara Mucha. 18.10.12, 19:49 ave.duce napisała: > remez2 napisał: > > > Ponieważ stosuję go od lat, przestałem bywać na pewnym forum. > > Wierzysz w to, co napisałeś? ;) Tak. Piszę/mówię jedynie to w co wierzę. > Nieważne. W końcu to Twój problem. Żaden problem. Ale w takim razie po co Twój wpis? Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Spryciara Mucha. 18.10.12, 19:54 Mój wpis? Z zaskoczenia. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Spryciara Mucha. 18.10.12, 20:10 ave.duce napisała: > Mój wpis? Z zaskoczenia. Ciekawa refleksja. > Pozdrawiam. Również. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Spryciara Mucha. 18.10.12, 19:22 wielkie dzięki, Kocico a Haen pokazuje tylko, że staje się zdewociałym dupkiem z demencją, który budzi się wyłącznie na dźwięk nazwiska Palikot a i tak plecie takie bzdury, że szkoda słuchać Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 [...] 18.10.12, 18:11 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ploniekocica Re: Spryciara Mucha. 18.10.12, 18:16 O jakich moich idolach? Których? Jakiej prawdy? Skąd wiesz, kto jest moim idolem? Lewicowiec wysyłający kobietę do garów? Wiesz co Ci napiszę - można wgonić Haena z kościoła, ale nie można kościoła, z jego hipokryzją, z Haena. Czym bardziej antyklerykalny się starasz być, tym bardziej ciemnogród katolicki w sferze moralności z Ciebie wyłazi. Podobnie, jak z wielu polskich tzw. lewicowców. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Spryciara Mucha. 18.10.12, 18:20 ploniekocica napisała: > O jakich moich idolach? Których? Jakiej prawdy? Skąd wiesz, kto jest moim idole > m? > > Lewicowiec wysyłający kobietę do garów? > Wiesz co Ci napiszę - można wgonić Haena z kościoła, ale nie można kościoła, z > jego hipokryzją, z Haena. > Czym bardziej antyklerykalny się starasz być, tym bardziej ciemnogród katolicki > w sferze moralności z Ciebie wyłazi. Podobnie, jak z wielu polskich tzw. lewic > owców. daj spokój kretynowi ,on już zdebi lał do cna. a chcą marychę zalegalizować. Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Re: Spryciara Mucha. 18.10.12, 18:27 Jestem liberałem, nie lewicowcem. Jeżeli to ci coś mówi, bo podziały dzisiaj sztuczne. Także agnostykiem, bo niespecjalnie podzielam wiarę w jedynego Boga katolików. A już całkowicie nie wierzę Kościołowi jako jego ziemskiemu odwzorowaniu. Zbyt zdeprawowani, zbyt zdemoralizowani, za Boga mają Mamonę. Myślę, że ich Bóg na Sądzie Ostatecznym wyśle ich prawie w komplecie do diabła. Odpowiedz Link Zgłoś
ploniekocica Re: Spryciara Mucha. 18.10.12, 18:32 Co mnie obchodzą Twoje wyznania wiary. Obrażasz tutaj wszystkich, którzy nie wielbią Palikota, wyzywając ich od kościelnych. Tymczasem w kwestiach obyczajowych i etycznych taki kościelny parafializm z Ciebie wyłazi, że strach się bać. Oraz magiel absolutny. Palikot podobno przyjacielem i obrońcą kobiet jest. Także ciężarnych? I pracujących? Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Brawo, Kocico! 18.10.12, 18:48 ploniekocica napisała: > Co mnie obchodzą Twoje wyznania wiary. > Obrażasz tutaj wszystkich, którzy nie wielbią Palikota, wyzywając ich od koście > lnych. Tymczasem w kwestiach obyczajowych i etycznych taki kościelny parafializ > m z Ciebie wyłazi, że strach się bać. Oraz magiel absolutny. > Palikot podobno przyjacielem i obrońcą kobiet jest. Także ciężarnych? I pracują > cych? Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: Spryciara Mucha. 18.10.12, 18:16 "Może załapie się na roczny macierzyński? Tusk chętnie przyśpieszy ustawę. " No jesli on przyspieszy a ona sie zalapie to superek Nazywa sie to byc w we wlasciwym czasie w odpowiednim miejscu . A jaka forsa :-D Moze inne babki w ciazy tez skorzystaja na tym pospiechu :-D Odpowiedz Link Zgłoś
tinley Re: Spryciara Mucha. 19.10.12, 07:46 > Ty jakaś zdewociała ciotka jesteś. Piszę, że spryciara i nic więcej. Może załap > ie się na roczny macierzyński? Tusk chętnie przyśpieszy ustawę. Spryciara jakich mało .Pierwszego wycyckała, drugiego wycycka i niezłe alimenty dostanie. W dodatku założę się że to ostatnia jej kadencja i będzie startować do PE. Pełnia szczęścia normalnie. Wie w co zainwestować swe walory :-). A pamiętacie jak przysięgała "tak mi dopomóż Bóg". Bóg o ile pamiętam nie pochwala rozwodów, nieślubnych przychówków i życia na kocią łapę z konkubentem. ale ja się nie znam. A co do stadionu to strach pomyśleć co by było gdyby szefem NCS był jej fryzjer nie majacy zielonego pojęcia o trawnikach ani ich strzyzeniu Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Spryciara Mucha. 19.10.12, 09:04 "W dodatku założysz się", czyli innymi sprawę jej startu w wyborach do PE mamy przesądzoną? Odpowiedz Link Zgłoś
icek.goldberg [...] 18.10.12, 19:59 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś