99venus 17.12.12, 20:25 że największym nieszczęściem Polski jest fundamentalizm katolicki i kościół katolicki. po wysłuchaniu tego psychopaty jestem przekonany,że trzeba z tym walczyć! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.c.hrabia Re: Terlikowski mnie przekonał!! 17.12.12, 20:28 99venus napisał: > że największym nieszczęściem Polski jest fundamentalizm katolicki i kościół kat > olicki. > po wysłuchaniu tego psychopaty jestem przekonany,że trzeba z tym walczyć! > dokładnie taki sam jak ci co zabijają dziewczynki w Afganistanie za pisanie bloga. DOKŁADNIE TAKI SAM . masz rację trzeba to tępić. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Terlikowski mnie przekonał!! 17.12.12, 20:39 Podpisuję się obydwoma rękami (obydwiema ręcamy) z całym przekonaniem :) PeeS - zajob Terlikowskiego, jest czasem bardziej męczący niż paranoja panprezesa :D ... kiedyś, śpiewanka taka była: ty się nie pytaj kto ja bo ja to dobrze wiem najważniejsza jest moja jest moja partanoja jest!!! Wypisz wymaluj - Terlikowski :) Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: Terlikowski mnie przekonał!! 17.12.12, 20:42 takiej lawiny agresywnego bełkotu nie słyszałem od dawna.to przekonanie,że 38 milionów Polaków ma żyć,myśleć i zachowywać się tak jak p.Terlikowski sobie wymarzył jest mi nienawistne. mniemanie p.Terlikowskiego,że przemawia w imieniu pana boga jest już tylko śmieszne.i jego pewność,że jest bardziej katolicki niż papieże wzbudza jedynie politowanie. mając na uwadze skutki głoszenia poglądów przez p.Terlikowskiego zwracam się z uprzejmą prośbą do wszystkich mediów:ludzie kochani-pokazujcie go każdego dnia.im częściej tym lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Terlikowski mnie przekonał!! 17.12.12, 20:43 Najgorsze, ze sa tacy, co jego brednie biora serio. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Terlikowski mnie przekonał!! 17.12.12, 20:46 Przekonał? A kiedy sądziłeś innaczej?:) Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: Terlikowski mnie przekonał!! 17.12.12, 20:55 czasami miałem watpliwości czy mój krytycyzm w stosunku do sukienkowych i ich poczynań nie jest zbyt duży. od dzisiaj wiem,że był za mały.zdecydowanie za mały. Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: Terlikowski mnie przekonał!! 17.12.12, 20:48 Zaczynam się skłaniać ku wierze w reinkarnację. W innym przypadku bowiem nie jest możliwe aby w jednym osobniku zmieściły się wszystkie dusze wszystkich inkwizytorów świata. Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: Terlikowski mnie przekonał!! 17.12.12, 20:50 Tomasz Terlikowski jest żywym przykładem reinkarnacji - w nim bowiem zamieszkały wszystkie dusze wszystkich inkwizytorów świata. Odpowiedz Link Zgłoś
adherent1 Re: Terlikowski mnie przekonał!! 17.12.12, 21:00 I o to chodzi! Wierzący w doktrynę KK (nie Boga) zwątpią! Ateiści czy materialiści (jak zwał, tak zwał) umocnią się w swojej wierze? niewierze? :-) Dla nowoczesnego społeczeństwa zejście problemów religijnych na dalszy plan jest korzystne. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Terlikowski mnie przekonał!! 17.12.12, 21:15 że nie istnieje coś co nazywa się bogiem. przecież nie jest możliwe aby Terlikowski był stworzony na jego podobieństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
adherent1 Re: Terlikowski mnie przekonał!! 17.12.12, 21:20 m.c.hrabia napisał: > że nie istnieje coś co nazywa się bogiem. To już jest sofistyka. Przyjmijmy że bogiem jest rozum (nie tylko twój i mój ale wszystkich ludzi). Niestety, Terlikowskiego rozum też wchodzi w skład tego boga :-) Może zmądrzeje? Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: Terlikowski mnie przekonał!! 17.12.12, 21:23 założenie,że Terlikowski ma rozum wydaje mi się daleko idącą przesadą.z całą pewnością ma wiarę(niestety ślepą-jak każdy neofita) ale rozumu mieć nie może albowiem albo wiara albo rozum.tertium non datur. Odpowiedz Link Zgłoś
podmiot_faktu Terlikowski jest fanatykiem religijnym .... 17.12.12, 23:07 ... i niech sobie żyje w wyimaginowanym światku. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Terlikowski mnie przekonał!! 17.12.12, 23:58 Terli-Perli to taliban,ci w "sukienkach" maja problem z takimi swirami w swoim "stadzie". Zdeptac nie wypada,pochwalic wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: Terlikowski mnie przekonał!! 18.12.12, 09:05 niech wystepuje jak najczęściej!prawdziwa twarz polskiego koscioła katolickiego winna być prezentowana nieustannie.niech ludzie zobaczą. Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: Terlikowski mnie przekonał!! 18.12.12, 09:43 A media rozpisują się o każdym idiocie, byle miał wypowiedzi podniecające publikę. Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: Terlikowski mnie przekonał!! 18.12.12, 15:08 z tego żyją,zobacz co się porobiło z TVN.nie mogą zyć bez kilku idiotów dziennie,których traktują z najwyższą powagą. Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: Terlikowski mnie przekonał!! 18.12.12, 15:29 Dlatego nie oglądam TV (żadnej poza BBC, National Geographic itp.). Polecam wszystkim, to bardzo poprawia stan umysłu. Odpowiedz Link Zgłoś
zgred-zisko Re: Terlikowski mnie przekonał!! 18.12.12, 16:37 Święta prawda. Też na to wpadłem. Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: Terlikowski mnie przekonał!! 18.12.12, 17:20 dodałbym jeszcze Discovery i Planet. Odpowiedz Link Zgłoś
brysio76 Nawet duchowni prywatnie uważają go obłąkanego! 18.12.12, 18:25 Tak wyraził się o nim jakiś biskup. Przecież ta cała kampania za zaostrzeniem ustawy antyaborcyjnej była prowadzona de facto wbrew Episkopatowi. Oczywiście oficjalnie nie mogli się odciąć ale ich poparcie było raczej letnie, na zasadzie: Macie rację chłopcy a potem się odpie...ie. He, he jak czyta się Frondę czy Rebelyę to ma się wrażenie że te owieczki są gotowe pozagryzać swoich "pasterzy" za niedostateczną gorliwość. Prawdziwe wilki w owczej skórze ;D. Niech i tak będzie..... Odpowiedz Link Zgłoś
podmiot_faktu Jest to jeden z baranów nasze stajni, ... 18.12.12, 18:39 ... powiedział o Terlikowskim pewien biskup. Miał chyba rację, oczywiście nie obrażając innych baranów. Odpowiedz Link Zgłoś
jot-es49 Więcej Terlikowskiego, jeszcze więcej! 18.12.12, 19:00 Na każdym kanale - przed, w środku i po blokach reklamowych - nawet na BBC, National Geographic, Discovery i Planet. A co ja gadam, w pierwszym, drugim i trzecim programie Polskiego radia oraz TOK FM, RMF FM, Radio Maryja... stop... tam bywa... Ale co szkodzi dołożyć go jeszcze przed różańcem, w trakcie i na zakończenie... Co będziemy mu żałować... Niech ma chłopisko... Niech porównuje wszystkie zbrodnie i masakry do in vitro... A później będzie już tylko błoga cisza... Odpowiedz Link Zgłoś