Dodaj do ulubionych

Na Wspólnej

22.12.12, 13:57
warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34862,13096303,Sasiedzi_nie_chca_Ruchu_Palikota___antypolskie_postulaty_.html
"Nasze lokale miały wspólne podłączenie do energii. Jak się o nas dowiedzieli, natychmiast wystąpili o osobną puszkę, więc jednoznacznie się od nas odcięli."

Okazuje się, że można się zarazić nihilizmem przez prąd. Ja bym na miejscu Jurka poszedł dalej i postawił na świeczki oraz dynamo. Wszak prąd pochodzi od sprywatyzowanych - czytaj okradzionych - korporacji energetycznych.
Obserwuj wątek
    • behemot17-13 Re: Na Wspólnej 22.12.12, 14:16
      co w takim razie z deszczem, o który modlił się z trybuny sejmowej Marek Jurek, bo gdyby okazało się, iż kropelki spadły tam gdzie nie trzeba, należałoby niezwłocznie zaopatrzyć pozostałych(nie godnych) w parasole.
    • remez2 Re: Na Wspólnej 22.12.12, 14:44
      Wszak prąd pochodzi od sprywatyzowanych - czytaj okradzionych - korporacji energetycznych.
      Ja bardzo pardon ale ukradzionych, jeżeli już w tej poetyce.
      • chateau Re: Na Wspólnej 22.12.12, 14:51
        Miało być przez "ó", ale podświadomie imperatyw wewnętrzny mnie powstrzymał ;-)
        • remez2 Re: Na Wspólnej 22.12.12, 15:18
          chateau napisał:

> Miało być przez "ó", ale podświadomie imperatyw wewnętrzny mnie powstrzymał ;-)
          O żeszszsz.

• bebe3 Re: Na Wspólnej 22.12.12, 15:22
      Chciałabym zobaczyć jak się codziennie Jurek z Grodzką witają :) Bezcenne!!! ;D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka