pan_zapijaczony_ryj_banowany27 25.01.13, 11:08 Myślę, ze zaraziła się od prezesa! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zapijaczony_ryj Re: CZN... 25.01.13, 11:23 lackzadek napisał: > Ciężki zespół niedopchnięcia. > Ot co! Ot pewnie to! Niestety za urodziwa nie jest, a agent Tomek swoich nie rusz... Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Skąd tyle nienawisci w posłance Pawłowicz? 25.01.13, 11:12 Zarazić to się chyba nie zaraziła, ale być może źródeł ich nienawiści należałoby szukać w tych samych okolicach. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Skąd tyle nienawisci w posłance Pawłowicz? 25.01.13, 11:20 Dylematy PiSu-jak spodobać się .....biskupom i jak dokopać......przeciwnikom! Odpowiedz Link Zgłoś
minkat Re: Skąd tyle nienawisci w posłance Pawłowicz? 25.01.13, 11:30 Blona dziewicza jej sie z zoladkiem zrosla stad ten ciagly dyskomfort. Odpowiedz Link Zgłoś
niezdeprawowany6 Re: Skąd tyle nienawisci w posłance Pawłowicz? 25.01.13, 11:39 pan_zapijaczony_ryj_banowany27 napisał(a): > Myślę, ze zaraziła się od prezes ... " myślę, że zaraziła..." ryju, ty myślisz ?! ty w ogóle nie myślisz, robisz to, co ci PR karze. a pawłowicz mówi tak, bo człowieka też pomału szlad trafia na to, co wy w tej PO-lsce wyprawiacie ! -------------- Cytat: "kecawa: coraz częściej lemingi milczą i zaczynają coś kojarzyć - ostatnio przemykają ze spuszczonymi głowy zaciskają zęby, że zrobiono z nich idiotów" m.c.hrabia napisał: bo jako leming się gubię. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Skąd tyle nienawisci w posłance Pawłowicz? 25.01.13, 11:50 niezdeprawowany6 napisał: > > pan_zapijaczony_ryj_banowany27 napisał(a): > > > Myślę, ze zaraziła się od prezes > > ... " myślę, że zaraziła..." ryju, ty myślisz ?! ty w ogóle nie myślisz, robis > z to, co ci PR karze. > a pawłowicz mówi tak, bo człowieka też pomału szlad trafia na to, co wy w tej P > O-lsce > wyprawiacie ! Ja wyprawiam? Ja tylko prawdę staram się pisać i za to mnie V kolumna PiS na moderacji banuje. Wczoraj zaliczyłem kolejnego bana i z 26 stałem się 27 > -------------- > Cytat: "kecawa: coraz częściej lemingi milczą i zaczynają coś kojarzyć - ostatn > io przemykają ze spuszczonymi głowy zaciskają zęby, że zrobiono z nich idiotów > " > > m.c.hrabia napisał: bo jako leming się gubię. Odpowiedz Link Zgłoś
podmiot_faktu Delikatnie rzecz ujmując jest niezbyt urodziwa 25.01.13, 11:49 ... niedowidzi i pomimo pracy na uczelni sprawia wrażenie osoby niezbyt rozgarniętej. Fanatyczka religijna - dla propagowania i obrony średniowiecznej głupoty zrobiłaby chyba wszystko. Krótko - nieprzyjemna, ohydna kobita. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian10 Re: Skąd tyle nienawisci w posłance Pawłowicz? 25.01.13, 11:56 Jak byś był tak brzydki jak ona i tak głupi to też byś był wściekły na wszystko dookoła. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Skąd tyle nienawisci w posłance Pawłowicz? 25.01.13, 12:35 mowi sie"kazda potwora znajdzie swojego amatora",no chyba ze woli amatorki Odpowiedz Link Zgłoś
adam111115 Re: Skąd tyle nienawisci w posłance Pawłowicz? 25.01.13, 13:20 nie zaraziła. Nienawiść do wszystkiego i wszystkich którzy nie popierają sposobu myślenia i poglądów sekty jest warunkiem do przystąpienia do tej sekty zwanej czasami humorystycznie partią polityczną Prawo i Sprawiedliwość. Tak jak warunkiem do bycia tłumaczem symultanicznym języka angielskiego jest doskonała znajomość angielskiego, tak aby zapisać się do sekty PiS głównym wymogiem jest nienawiść do innych. Wystarczy posłuchać KAŻDEGO pisowca by usłyszeć jak się nienawiść sączy. Natomiast przeraża mnie że taka osoba jak Pawłowicz jest profesorem uniwersyteckim i kształci młodzież, co z takich ludzi wyrośnie?, a, no tak, kolejni członkowie sekty Odpowiedz Link Zgłoś