kzet69 25.01.13, 18:35 Uff.... nie ubliżając przekupkom na targu, ta kobieta nie nadaje się do żadnej dyskusji... nawet w gronie przekupek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lackzadek Re: Pałowska jest profesorem? 25.01.13, 18:38 kzet69 napisał: > Uff.... nie ubliżając przekupkom na targu, ta kobieta nie nadaje się do żadnej > dyskusji... nawet w gronie przekupek. Grubo poniżej magla. Brawo! Pokazywać takich jak najczęściej! Odpowiedz Link Zgłoś
privus Re: Pałowska jest profesorem? 25.01.13, 21:18 Z Kempą i Wróbel stanowią wręcz doskonałe twarzowe tchnienie pisowskiej targowicy :) Odpowiedz Link Zgłoś
kaczyjar Re: Pałowska jest profesorem? 25.01.13, 21:27 Jeszcze Niesiołowski do kompletu. Ale by był cyrk. Tylko Nieśioł nie jest taki głupi żeby z przekupkami drzeć ryja. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Pałowska jest profesorem? 26.01.13, 00:58 Odpowiadasz na: kaczyjar napisał: > Jeszcze Niesiołowski do kompletu. Ale by był cyrk. Tylko Nieśioł nie jest taki > głupi żeby z przekupkami drzeć ryja. Nie ma różnicy. Nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Pałowska jest profesorem? 25.01.13, 21:27 privus napisał: > Z Kempą i Wróbel stanowią wręcz doskonałe twarzowe tchnienie pisowskiej targowi > cy :) > Dodaje także Sobecką. Odpowiedz Link Zgłoś
wikr82 Re: Pałowska jest profesorem? 25.01.13, 21:29 Egzaminy zaliczała tylko krzykiem, a nie wiadomościami. Dzisiaj udowodniła że powinna wrócić jeszcze raz do podstawówki, bo w gimnazjum uczniowie wiedzą lepiej jak prowadzi się dyskusje. Tak może krzyczeć tylko kretynka. Ciekaw jestem kto jej nadał tytuł profesorski. Odpowiedz Link Zgłoś
cymber.gaj Re: Pałowska jest profesorem? 25.01.13, 23:51 Nikt jej nie nadał takiego tytułu. Przez pewien czas zajmowała takie stanowisko. "W latach 2007–2011 była zatrudniona na stanowisku profesora nadzwyczajnego Uniwersytetu 00arszawskiego, zaś w latach 2011–2012 na stanowisku profesora nadzwyczajnego Uniwersytetu Kardynała Stefana Wyszyńskiego w Warszawie oraz kierownika tamtejszej Katedry Publicznego Prawa Gospodarczego na Wydziale Prawa i Administracji. Wykłada w Wyższej Szkole Administracji Publicznej w Ostrołęce". pl.wikipedia.org/wiki/Krystyna_Pawłowicz 56 Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: Pałowska jest profesorem? 25.01.13, 21:30 wprawdzie wątek wylądował no oślej(nie wiem dlaczego) ale warto do niego wrócić. Odpowiedz Link Zgłoś
smutas13 Re: Pałowska jest profesorem? 25.01.13, 21:41 Co nie dowygląda, to dokrzyczy. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Pałowska jest profesorem? 25.01.13, 21:41 Pieknie bylo by zobaczyc te panienke dyskutyjacą z panienką Wrobel oraz matronami Klepą i Sobecką. Odpowiedz Link Zgłoś
smutas13 Re: Pałowska jest profesorem? 25.01.13, 21:45 wanda43 napisała: > Pieknie bylo by zobaczyc te panienke dyskutyjacą z panienką Wrobel oraz matrona > mi Klepą i Sobecką. Wszak, z jednego gniazda wywodzą się. (wszystkie, jak od matrycy wybite) Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: Pałowska jest profesorem? 25.01.13, 23:04 nie podejrzewam żeby tym paniom coś takiego jak dyskusja było znane.to nigdy nie było zajęcie kucht. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Pałowska jest profesorem? 25.01.13, 21:42 Jeżeli Pałowska to to samo co Pawłowicz, to jest ona profesorem w takim samy stopniu, jak był nim Lech Kaczyński - tytuł doktora habilitowanego i stanowisko profesora nadzwyczajnego na UKSW. Lista publikacji też podobnie krótka. Odpowiedz Link Zgłoś
smutas13 Re: Pałowska jest profesorem? 25.01.13, 21:49 ayran napisał: > Jeżeli Pałowska to to samo co Pawłowicz, to jest ona profesorem w takim samy st > opniu, jak był nim Lech Kaczyński - tytuł doktora habilitowanego i stanowisko p > rofesora nadzwyczajnego na UKSW. Lista publikacji też podobnie krótka. Masz rację. Myślimy o Krystynie Pawłowicz. Założyciel wątku pomylił (chyba) nazwiska. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Pałowska jest profesorem? 25.01.13, 23:44 na pewno w większym stopniu niż znany profesor Bydło :) Zapewne jest profesorem uczelnianym, ale głowy se nie dam uciąć pozdrawiam losiu Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Pałowska jest profesorem? 25.01.13, 22:03 na pewno bardziej zasługuje na tytuł niż "etyczka" Środa co to dziś broniła swoją chytrrą babę w sejmie przed samczym opresjonizmem Gumowego :) Co do zagłuszania interlokutora: lepszych od szczekaczki Szczuki i właśnie Środy to chyba w Polsce nie ma. No może poza cynglami z wsi24, lizem i kwiatuszkiem polnym :) Pozdrawiam losiu Odpowiedz Link Zgłoś
sabababa Re: Pałowska jest polsakim profesorem! 26.01.13, 00:42 i wszystko wiadomo. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Niesiołowski z PO jest profesorem? 26.01.13, 01:33 www.wiadomosci24.pl/artykul/niesiolowski_o_homoseksualistach_sa_obrzydliwi_boje_sie_ich_238423.html Odpowiedz Link Zgłoś
godz-0800 Re: Niesiołowski z PO jest profesorem? 26.01.13, 07:50 wiosnaludzikow napisał: > www.wiadomosci24.pl/artykul/niesiolowski_o_homoseksualistach_sa_obrzydliwi_boje_sie_ich_238423.html Właśnie,ale to jest V kolumna w szeregach PO. Niesiołowski to były członek partii chorych z nienawiści czyli ZCHN. Taki był,i taki pozostał. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Niesiołowski z PO jest profesorem? 26.01.13, 07:55 godz-0800 napisał: href="www.wiadomosci24.pl/artykul/niesiolowski_o_homoseksualistach_sa_obrzydliwi_boje_sie_ich_238423.html" target="_blank" rel="nofollow">www.wiadomosci24.pl/artykul/niesiolowski_o_homoseksualistach_sa_obrzydliwi_boje_sie_ich_238423.html</a> > Właśnie,ale to jest V kolumna w szeregach PO. > Niesiołowski to były członek partii chorych z nienawiści czyli ZCHN. > Taki był,i taki pozostał. W sumie takie świry interesują mnie mało. Dlaczego i nim piszę ? Ano dlatego, że tutejsze trolle świrów dzielą też politycznie. Jak świr jest np z PO to : "ma specyficzny sposób wysławiania się" a jak z np PIS to oszołom. Zwróć uwagę, że Nisiołowskiego żaden troll za te wypowiedzi nie krytykuje. Odpowiedz Link Zgłoś
godz-0800 Re: Niesiołowski z PO jest profesorem? 26.01.13, 08:12 W sumie takie świry interesują mnie mało. Dlaczego i nim piszę ? Ano dlatego, że tutejsze trolle świrów dzielą też politycznie. Jak świr jest np z PO to : "ma specyficzny sposób wysławiania się" a jak z np PIS to oszołom. Zwróć uwagę, że Nisiołowskiego żaden troll za te wypowiedzi nie krytykuje. Podzielam Twoje zdanie w całej rozciągłości. Ja skrytykowałem Wenderlicha,którego kiedyś lubiłem słuchać.Mało tego, już go skreśliłem z listy ludzi godnych zaufania. Odpowiedz Link Zgłoś
fiu-bzdziu2010 Re: Pałowska jest profesorem? 26.01.13, 01:39 a jak dobrze pójdzie i techniczny zostanie premierem, to Panna Krystyna będzie Ministrą Nauki i Szkolnictwa Wyższego- oj będzie się działo........ Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Pałowska jest profesorem? 26.01.13, 08:27 Taki sam profesor jak Lech Kaczynski i Balcerowicz.Tylko tyle że Balcerowicz to nie idiota. Odpowiedz Link Zgłoś