Dodaj do ulubionych

Czy Pawłowicz jest hetero ??

29.01.13, 17:01
Zastanawiam sie dlaczego tak atakuje ludzi homo i trans seksualnych.Może w ten sposób odwraca uwagę od własnej orientacji ? 60 letnia panienka (moze podaje sie za dziwice) to rzadkie zjawisko.Nawet w PiS,o prezesie nie wspomnę.
Obserwuj wątek
    • alistair-p Re: Zamiast .... zajmijmy się gospodarką 29.01.13, 17:12
      Cytowanie złodzieja kolejowego to nadużycie.Chyba że zaswiadczy on że osobiście zbadał orientacje seksualnej tej za przeproszeniem p.posłanki.
      • platfusy.do.paki Re: Zamiast .... zajmijmy się gospodarką 29.01.13, 23:43
        Jesteś alistair prościuchem i niestety twoja prościuchowatość właśnie z ciebie wypełzła w całej okazałości.
        Pawłowicz podaje bardzo konkretne argumenty np. dot. pojęcia partnera, które już funkcjonuje w kodeksie spółek handlowych i w związku z tym takie samo pojęcie nie powinno figurować np. w kodeksie rodzinnym, mówi na temat art. 18 Konstytucji etc, ile ustaw należałoby zmienić w przypadku przepchnięcia przez parlament zapisów o związkach partnerskich. A z drugiej strony jest tylko takie jałowe pitolonie o tym jak Pawłowicz wygląda i jaką ma orientację. Co to qrfa ma do rzeczy?
        • alistair-p Re: Zamiast .... zajmijmy się gospodarką 30.01.13, 08:06
          Jestem prostym człowiekiem i twoj belkot do mnie nie dociera w pełni.A orientacja Pawłowicz tak sie ma do kodeksu spółek handlowych jak baranie jaja do słońca.
    • lumpior Re: Zamiast .... zajmijmy się gospodarką 29.01.13, 17:19
      A co ze Smoleńskiem?
      • kecawa Re: Zamiast .... zajmijmy się gospodarką i .... 29.01.13, 17:21
        niezalezna.pl/37858-j-walentynowicz-apeluje-o-pana-udzial-w-debacie-smolenskiej
        • lumpior Re: Zamiast .... zajmijmy się gospodarką i .... 29.01.13, 17:25
          kecawa napisał:

> niezalezna.pl/37858-j-walentynowicz-apeluje-o-pana-udzial-w-debacie-smolenskiej
          To już nie gospodarka? Wacek świrujesz jak PrezesPan i Rydzyk.
    • zayka Re: Zamiast .... zajmijmy się gospodarką 29.01.13, 17:38
      kecawa napisał:

> RAZ JESZCZE prawię zamiast zajmować się d... posłanki zajmijmy się gospodarką

we wszystkim dają doopy
    • max2-012 a co cie to obchodzi? ona nie wymaga 29.01.13, 19:06
      zeby sejm zajmowal sie jej sempiterną. Ma na to zbyt wiele kultury, czego nie mozna powiedziec o innych.
      • volupte Re: a co cie to obchodzi? ona nie wymaga 29.01.13, 19:45
        Kultury? Potrafisz rozsmieszyć :-)
      • alistair-p Re: a co cie to obchodzi? ona nie wymaga 29.01.13, 23:25
        To pani za przeproszeniem Pawłowicz zajmuje się tym o czym napisaleś.A z kulturą tejże pożal się Boże posłanki zdecydowanie przesadziłeś.Możliwe że słowa jakimi zwraca sie ona do innych posłów to w PiS norma kulturalnych zachowań.
      • etta2 Re: a co cie to obchodzi? ona nie wymaga 30.01.13, 20:27
        "...Ma na to zbyt wiele kultury..."

Że CO????? Ma jakąś kulturę ten babsztyl????? To ty chyba nie odróżniasz kultury od pospolitego chamstwa.
    • leksykonobywatela5 Re: Czy Pawłowicz jest hetero ?? 29.01.13, 19:09
      to coś jak jej pryncypał
      • magdolot Re: Czy Pawłowicz jest hetero ?? 30.01.13, 00:05
        To było pytanie retoryczne z błędem ortograficznym?
        Pytałeś, czy jest heterą?
        • alistair-p Re: Czy Pawłowicz jest hetero ?? 30.01.13, 08:10
          Błędu nie ma :-) A hetery były z tego co wiem urodziwe.
    • witek.bis Poseł Pawłowiczówna jest chamoseksualistką n/t 29.01.13, 23:59

• witek.bis Re: Czy Pawłowicz jest hetero ?? 30.01.13, 00:06
      A tak trochę bardziej poważnie, to poseł Pawłowiczówna pozowała chyba Theodorowi Adorno do portretu pt "Osobowość autorytarna".

A ten komponent wyjaśnia chyba wszystko:

obsesyjne zainteresowanie seksem – wartościowanie ludzi ze względu na ich podejście do spraw związanych z seksem, połączone z aktami agresji względem tych, którzy nie realizują konserwatywnych norm obyczajowych, m.in. mniejszości seksualnych (zob. homofobia); towarzyszy temu tłumienie własnych popędów seksualnych połączone z ich projekcją na innych.

pl.wikipedia.org/wiki/Osobowo%C5%9B%C4%87_autorytarna
      • man_sapiens Re: Czy Pawłowicz jest hetero ?? 30.01.13, 00:33
        Bardzo celne :)
    • fiu-bzdziu2010 Re: jak na razie to stereo 30.01.13, 00:06

od 5 dni to Panna Stereo

zawładnęła wszystkie media - czas wyłączyć

• lech1966 Re: Czy Pawłowicz jest hetero ?? 30.01.13, 00:35
      Wyglada na to ze wszyscy z PIS mają pretensje do swojego boga Jarozbawa ze im nie pozwala byc soba..
    • palnick Re: Czy Grodzka jest hetero ?? 30.01.13, 00:42
      I jak to wszystko technicznie wygląda?
      • lech1966 Re: Czy Grodzka jest hetero ?? 30.01.13, 00:47
        palnick napisał:

> I jak to wszystko technicznie wygląda?

Technicznie??? wszyscy CI sa czyms innym niz chcą byc?? A to ze nie stac ich na zmiane jak odwazyła sie Grodzka,,,wiec siedzą w tych swoich skorupkach i gorzknieja do reszty..czepiając sie wszystkich i wszystkiego
        • palnick Re: Czy Grodzka jest hetero ?? 30.01.13, 15:15
          Dywagacje na temat seksualnosci Pawłowicz sa akceptowane przez GW. Podobne rozważania na temat posła Grodzkiej - nigdy!

forum.gazeta.pl/forum/w,396,142168862,142168862,Czy_Grodzka_jest_hetero_.html
          • lech1966 Re: Czy Grodzka jest hetero ?? 30.01.13, 16:04
            palnick napisał:

> Dywagacje na temat seksualnosci Pawłowicz sa akceptowane przez GW. Podobne rozw
            > ażania na temat posła Grodzkiej - nigdy!
            >
            > forum.gazeta.pl/forum/w,396,142168862,142168862,Czy_Grodzka_jest_hetero_.html

Nie dywagacje,,,ale uzyte słowa sa czasem naganne...
      • erte2 Re: Czy Grodzka jest hetero ?? 30.01.13, 18:10
        palnick
        A co cię to obchodzi ? Może lepiej by było abyś bliżej zajął się sobą - tymi twoimi obsesjami, tym ślinieniem się kiedy piszesz i myślisz o seksie innych - bo sam nie potrafisz, albo nie masz z kim, albo ci zwiędło lub tez nigdy nie zakwitło... Idź do seksuologa albo do psychiatry, albo wręcz do diabła.
        • palnick Re: Czy Grodzka jest hetero ?? 30.01.13, 20:12
          erte2 napisał:

> palnick
          > A co cię to obchodzi ? Może lepiej by było abyś bliżej zajął się sobą - tymi tw
          > oimi obsesjami, tym ślinieniem się kiedy piszesz i myślisz o seksie innych - bo
          > sam nie potrafisz, albo nie masz z kim, albo ci zwiędło lub tez nigdy nie zakw
          > itło... Idź do seksuologa albo do psychiatry, albo wręcz do diabła.
          ----

Otóż GWno mnie obchodzi.
          Denerwuje mnie za to brak reakcji administratora forum na wątek dywagujący o seksualnosci pani Pawłowicz z jednoczesnym usuwaniem takiegoż wątku założonego przeze mnie wyłącznie dla równowagi :-)
    • lionold Re: Czy Pawłowicz jest hetero ?? Nie! 30.01.13, 08:31
      Ona jest heterą - arcyheterą - nie do przyjęcia i nie do zaakceptowania
    • jurikis Re: Czy Pawłowicz jest hetero ?? 30.01.13, 09:01
      Mimo tego, że nie lubię PiSu to jednak mam szacunek to p. Pawłowicz, ponieważ jest chyba jednym z nielicznych polityków w rządzie, który tak otwarcie mówi o tym, że nie powinno być zalegalizowania związków homoseksualnych w naszym kraju.

--
      prawo jazdy testy
      • eryk2 Kiedy Kara Mustafa, wielki wódz Krzyżaków... 30.01.13, 11:55
        p. Pawłowicz, ponieważ j
        > est
        chyba jednym z nielicznych polityków w rządzie,

Jeśli wg ciebie Krystyna Pawłowicz jest członkiem obecnego rządu Polski, to lepiej zamilknij, bo się kompletnie kompromitujesz swoją (nie)wiedzą o rzeczywistości...
    • zuzkazuzka111 Pawłowicz? Czy Grodzka jest hetero, to pytanie... 30.01.13, 11:56
      Jak myślicie chłopaki?
      • lech1966 Re: Pawłowicz? Czy Grodzka jest hetero, to pytani 30.01.13, 13:06
        zuzkazuzka111 napisała:

> Jak myślicie chłopaki?

Mysle ze bardziej hetero jest Grodzka..
        • kum.z.antalowki Obie, jeśli idzie o urodę, nie są w moim typie 30.01.13, 13:49
          natomiast umiem sobie wyobrazić taką scenę, że podczas spaceru miło sobie z pania Grodzka gawędzę, a zza płotu obszczekuje nas... panna posłóweczka o osobowości autorytarnej..

witek.bis napisał:

> ... poseł Pawłowiczówna pozowała chyba Theodorowi Adorno
          > do portretu pt "Osobowość autorytarna".
          >
          > A ten komponent wyjaśnia chyba wszystko:
          >
          > obsesyjne zainteresowanie seksem – wartościowanie ludzi ze względu na
          > ich podejście do spraw związanych z seksem, połączone z aktami agresji względem
          > tych, którzy nie realizują konserwatywnych norm obyczajowych, m.in. mniejszośc
          > i seksualnych (zob. homofobia); towarzyszy temu tłumienie własnych popędów seks
          > ualnych połączone z ich projekcją na innych.

>
          > pl.wikipedia.org/wiki/Osobowo%C5%9B%C4%87_autorytarna
    • godz-0800 Re: Czy Pawłowicz jest hetero ?? 30.01.13, 13:53
      alistair-p napisał:

> Zastanawiam sie dlaczego tak atakuje ludzi homo i trans seksualnych.Może w ten
      > sposób odwraca uwagę od własnej orientacji ? 60 letnia panienka (moze podaje si
      > e za dziwice) to rzadkie zjawisko.Nawet w PiS,o prezesie nie wspomnę.

Najtrudniej jest utrzymać dziewictwo do 30 lat.
      Potem to już śmiga z górki i ani się obejrzy a już jest 60 letnią dziewicą.
    • witek.bis Nie jezd hetero, ino megiero... n/t 30.01.13, 15:02

• zapijaczony_ryj tak jak i sam PrezesPan dziewicOM jest! 30.01.13, 15:07
      alistair-p napisał:

> Zastanawiam sie dlaczego tak atakuje ludzi homo i trans seksualnych.Może w ten
      > sposób odwraca uwagę od własnej orientacji ? 60 letnia panienka (moze podaje si
      > e za dziwice) to rzadkie zjawisko.Nawet w PiS,o prezesie nie wspomnę.
    • 99venus Re: Czy Pawłowicz jest hetero ?? 30.01.13, 15:51
      a nie wystarczy,że jest głupia i chamska?
    • eryk2 Re: Czy Pawłowicz jest hetero ?? 30.01.13, 17:32
      Jak tu się nie śmiać (a może i płakać?):
      Jestem mężatką od 4 lat i jestem szczęśliwa. Wyznajemy z mężem te same wartości, jesteśmy ludźmi wierzącymi, żyjemy wg zasad NPR. Moje pytanie dotyczy sfery intymnej. Od jakiegoś czasu mam problem z bliskością a dokładnie ze współżyciem.Bardzo kocham swojego męża, on mnie wspiera i czuję po prostu w nim oparcie. Współżyję z mężem z miłości do niego ale nie przynosi mi to ani radości, ani satysfakcji.Jest to dla mnie wielkim cierpieniem. Do ślubu żyliśmy w czystości. Musieliśmy więc "nauczyć się siebie, nauczyć się ten intymności. Nie sprawiło nam to jednak problemu i bardzo szybko nauczyliśmy się czerpać radość ze współżycia. Ale od jakiegoś czasu tzn od paru miesięcy ja zaczęłam mieć coraz większe problemy. Przeraża mnie to trochę nie chcę udawać przed mężem.Nie wiem co mam z tym zrobić.
      www.oaza.pl/cdz/odpowiedzi/szczegoly.php?numer=467
      www.oaza.pl/cdz/dz-odpowiada-na-pytania
    • wredna.jedza Re: Czy Pawłowicz jest hetero ?? 30.01.13, 17:44
      A ja się zastanawiam, jakiej orientacji jest administrator tego forum skoro pozwala na zakładanie takich wątków jak ten.
      Opinią o autorze już się nie podzielę gdyż nie nadaje się do publikacji.
      • alistair-p Re: Czy Pawłowicz jest hetero ?? 30.01.13, 18:44
        Dziekuję :-)) Ja tez cie bardzo lubię :-))
      • kum.z.antalowki Re: Czy Pawłowicz jest hetero ?? 30.01.13, 21:45
        wredna.jedza napisała:

> A ja się zastanawiam, jakiej orientacji jest administrator tego forum...

To weź jędzo załóż wątek na ten temat, ktoś ci broni?
        Zaś wpisujesz się w wymianę - sprowokowanych agresywnymi wystapieniami panny Pawlowiczówny - złośliwych uwag na jej temat.
        Ona robi chamskie uwagi na temat cudzych orientacji seksualnych - to Internet odpłaca jej tym samym i odbija jej własne chamstwo niczym lustro.
        Zaś co do panny Krysi, to - bądźmy realistami - gdyby nie jej obsesje seksualne nikt przy zdrowych zmysłach by sie nie zainteresował ani jej płcią, ani orientacją seksualną, ani jej technikami zaspokajania potrzeb (jeśli je jeszcze miewa).
        No daj spokój, caman..

www.facebook.com/photo.php?fbid=371773269587517&set=a.202448859853293.41326.170220199742826&type=1&theater
    • losiu4 Re: Czy Pawłowicz jest hetero ?? 30.01.13, 21:20
      znowu ten pedalski myk że "jak atakuje to na pewno gej"? przeca to już nudne. Zreszta wyszłoby ze jednym z większych gejów w historii był sam wujek Adolf. Co - o paradkosie - może być akurat prawdą, choc działacze rowerowi wypieraj się tego jak mogą :)

pozdrawiam

losiu
      • x2468 Re: Czy Pawłowicz jest hetero ?? 30.01.13, 21:53
        Rogacz-katolik dal głos.
    • ayran jest hetero 30.01.13, 21:47
      hetero i sekutnico.
      • 99venus Re: jest hetero 30.01.13, 21:49
        sprawdziłeś osobiście?podziwiam poświęcenie,gratuluję odwagi.
    • wariant_b Chyba jest wybrakiem. 30.01.13, 22:09

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka