hummer 08.02.13, 22:42 Ponoć ponad 100 G€ wywalczył. Ku chwale SLD. By żyło się lepiej z następnym rządem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hummer Re: Tusk stara się dla SLD 08.02.13, 23:21 x2468 napisał: > Na szczęście nie dla pis. Ponoć te pieniądze są dla Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Tusk stara się dla SLD 08.02.13, 23:42 hummer napisał: > x2468 napisał: > > > Na szczęście nie dla pis. > > Ponoć te pieniądze są dla Polski. > Trzeba raz dwa zmienic rząd bo znow rozkradną, albo rozdadzą pomiedzy siebie,albo jeszcze gorzej,,dadzą na KK Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Tusk stara się dla SLD 08.02.13, 23:48 Srebrnej nie ukradną ponieważ już ukradziona.Świadectw udziałowych nie ukradną bo więcej nie ma. Chyba ze jakiś "Telegraf" zmontują. PS. Szafę Lesiaka również ukradli.Przepadła bez śladu. Dziki kraj nawet nie ma co ukraść. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Tusk stara się dla SLD 08.02.13, 23:51 x2468 napisał: > Srebrnej nie ukradną ponieważ już ukradziona.Świadectw udziałowych nie ukradną > bo więcej nie ma. Chyba ze jakiś "Telegraf" zmontują. > PS. > Szafę Lesiaka również ukradli.Przepadła bez śladu. > Dziki kraj nawet nie ma co ukraść. Ja mówie powaznie,,bez koloru politycznego- w swietle afer drogowych,,ELEWAR-u Rycha i Zdzicha,,i innych których nie pamietam. Bezrobicie przekroczyło 14%,,,,cos z tym tez trzeba zrobic...Wypadałoby podniesc płace minimalną,,,Czy nie mozna w tym kraju normalnie zyc?? Czy musimy kombinowac całe zycie??? Od narodzin do smierci?? Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Tusk stara się dla SLD 09.02.13, 00:10 Całkiem poważnie to ostatnio(grudzień-styczeń) miałem do czynienia z 6 pracownikami dwóch firm którzy dla mnie pracowali.Wszyscy byli na czarno(umowy o dzieło) z własnej nieprzymuszonej woli.Legalnie żaden nie chciał pracować.Zarabiali po ok 6000 zł na miesiąc. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Tusk stara się dla SLD 09.02.13, 00:16 x2468 napisał: > Całkiem poważnie to ostatnio(grudzień-styczeń) miałem do czynienia z 6 pracowni > kami dwóch firm którzy dla mnie pracowali.Wszyscy byli na czarno(umowy o dzieło > ) z własnej nieprzymuszonej woli.Legalnie żaden nie chciał pracować.Zarabiali p > o ok 6000 zł na miesiąc. Trudno powiedziec czy to byla jedyna praca jaką wykonywali..Moze gdzies pracują na etat,,a dorabiają na umowie..Im chyba nie zalezy jescze na emeryturze Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Tusk stara się dla SLD 09.02.13, 08:58 Nie.To sa rolnicy którzy nie chcą ryzykować wypadu z KRUS. Utracić przywileje z tego tytułu jest b.łatwo natomiast załapać się prawie ze nie możliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: Tusk stara się dla SLD 08.02.13, 23:44 Leszek Miller platfonsa cicerone? Odpowiedz Link Zgłoś
platfusy.do.paki Zapomnij 08.02.13, 23:51 15 % to jest szczyt możliwości Millera. Możesz co najwyżej pomarzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Zapomnij 09.02.13, 00:00 platfusy.do.paki napisał: > 15 % to jest szczyt możliwości Millera. > Możesz co najwyżej pomarzyć. Chciałbym wierzyc PO,,i chciałbym na nią głosowac, uwazałem ze to niezła partia, na pewno lepsza od PIS,,,,ale od PIS kazda jest lepsza. Ale Tusk jest zwykłym oszustem,,oszukał ludzi mówiac ze bedzie premierem wszystkich polaków,,,A dzis??? jest polska A i polska B i nie chodzi tu o podziały kartograficzne,,ale o to ze dzis nie ma klasy sredniej,,Albo ludzie bogaci,,politycy,,i biznesmeni pod których rzad pisze ustawy pomagając im w wyzysku tych którzy na nich pracuja,,albo biedacy którzy czasem nie mają z czego zwiazac konca z koncem.. Równowaga została zachwiana,,,a Tusk doskonali metody okłamywania zwykłych ludzi,,i oczywiscie metody chronienia swoich..Czysci słuzby zeby mozna było coraz wieksze lody krecic-oczywiscie w swoim gronie Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Zapomnij 09.02.13, 00:01 platfusy.do.paki napisał: > 15 % to jest szczyt możliwości Millera. > Możesz co najwyżej pomarzyć. Zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Zapomnij 09.02.13, 00:02 Co nie zmienia faktu ze jako premier był dla Polski i Polaków po wielokroć lepszy od Kaczorskiego.Man nadzieje ze już nigdy kurdupel z swoimi fobiami i kompleksami. Niech go Ryzy farbowaniec do Torunia na kościelnego zabierze. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Tusk stara się dla SLD 09.02.13, 01:08 tak, tak ... Miller na białym koniu powróci:)) hummer napisał: > Ponoć ponad 100 G€ wywalczył. Ku chwale SLD. By żyło się lepiej z następn > ym rządem. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Tusk stara się dla SLD 09.02.13, 08:52 boblebowsky napisał: > tak, tak ... Miller na białym koniu powróci:)) > Tu sie zgodze z toba..Miler swoimi czasem smiesznymi wypowiedziemi nie jest w stanie nikomu zagrozic..On nie ma wogule pomysłu na rzadzenie..jest jak pijawka,,siedzi w sejmie jedynie po to by pobierac pensje posła. Nie pamietam kiedy ostatnio cos mądrego powiedział. Wogule cała lewica poza Palikotem schowała głowe w piasek.. Jedyna nadzieja w RP. Tak naprawde zadna siła polityczna nie ma merytorycznie nic do zarzucenia Ruchowi Palokota poza ich swiatopogladem, i ich orientacją sexualną. Projekty ustaw zgłaszane przez RP sa moze kontrowersyjne ale wnoszą cos nowego co moze byc nadzieja dla likwidacji panstwa koscielnego, demonstrowanie przy kazdej okazji podległosci Watykanow,i nepotyzmowi, i całemu złu obecnej polityki. Jedynie dzieki RP mozemy wrócic na droge normalnej demokracji Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Tusk stara się dla SLD 09.02.13, 09:05 Widzę że dzielenie skóry na niedźwiedziu się rozpowszechnia:) Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Tusk stara się dla SLD 09.02.13, 10:38 humbak napisał: > Widzę że dzielenie skóry na niedźwiedziu się rozpowszechnia:) Co masz na mysli z dzieleniem skóry?? bo nie bardzo rozumiem?? Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Tusk stara się dla SLD 09.02.13, 10:57 No nie do końca trafione, wiem, ale śmieszy mnie jakoś to przekrzykiwanie się. Teraz będziemy my! Tymczasem PO już raz wygrało wybory po niwiele wnoszącej kadencji. Wystarczy że do końca obecnych rządów poprawi się koniunktura i mogą to powtórzyć. Zauważ że mimo marnej kondycji gospodarczej trzymają się nieźle. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Tusk stara się dla SLD 09.02.13, 14:03 humbak napisał: > No nie do końca trafione, wiem, ale śmieszy mnie jakoś to przekrzykiwanie się. > Teraz będziemy my! Tymczasem PO już raz wygrało wybory po niwiele wnoszącej kad > encji. Wystarczy że do końca obecnych rządów poprawi się koniunktura i mogą to > powtórzyć. Zauważ że mimo marnej kondycji gospodarczej trzymają się nieźle. Tak to tez prawda..Prawde mówiąc to jeszcze sie nie ma zbytnio czego czepiac (zwlaszcza ze nie ma realnej alternatywy). Ja przynajmniej bardzo na nich nie nazekam,,,ale widze ze sie dzieje zle w polsce. Trzymają sie niezle ale to ze wzgledu na paranoje smolenską i ze wzgledu na to ze nikt nic lepszego nie proponuje..Mimo niezłych rządów w niektórych obszarach ,zaniedbują inne,,a do tego zbyt duzo róznej masci przekretów było, i wymiar sprawiedliwosci działa zbyt wybiórczo-są oficjalnie znane i na 100% jasne przekrety, ale wymiar sprawiedliwosci "nie znajduje" dowódów na podstawie których powinny byc skazania. To swiadczy o parasolu jaki rządzący rozłozyli nad czescią oszustów i kolegów,znajomych itd,itp.,,Lub o złym prawie,ustanawianym pod konkretnych ludzi i konkretne sytuacje,,lub o korupcji w wymiarze sprawiedliwosci. Zwykły obywatel nie ma co liczyc na sprawiedliwy wyrok.A co jeszcze zobaczy swiatło dzienne to przed nami..Denerwuje mnie (mimo ze jestem katolikiem) zbytnie przywiazanie do KK i mysle ze za duzo swobody mają słuzby...a to cecha panstw totalitarnych. Nie idziemy w dobrym kierunku,,,raczej cofamy sie do sredniowiecza, Co z tego ze mamy tel.kom. czy anteny salelitarne,,jak nie mamy wpływu na naszych przedstawicieli Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Re: Tusk stara się dla SLD 09.02.13, 10:50 Oczywiście. Warto sobie uświadomić, że kombinacja rządowa Kościół-Solidaruchy-Komuchy jeszcze nie została wypróbowana w Polsce. Bo PSL to jakby komuchy, ale kościelne do szpiku kości. W SLD jest Senyszyn. Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Re: Tusk stara się dla SLD 09.02.13, 11:02 hummer napisał: >Ku chwale SLD. By żyło się lepiej z następnym rządem. Naiwnych nie sieją, sami się rodzą ... Odpowiedz Link Zgłoś