life.form
28.02.13, 11:05
Fragment listu:
"Przepraszam zatem Pana Prezydenta w imieniu wszystkich członków SLD. Tych którzy nie zgadzają się na to co mówi Leszek Miller. Partia to nie jedna czy dwie osoby. Ja i moi koledzy mamy nadzieję że moja partia jednak zacznie myśleć kategorią poprawy bytu zwykłych ludzi takich jak ja i przestanie zaklinać rzeczywistość ! Pomyśli na serio o tym aby zacząć rządzić a nie mieć 14 szabel w sejmie (oczywiście plus premie)
Przepraszam zatem Pana Prezydenta w imieniu wszystkich członków SLD. Tych którzy nie zgadzają się na to co mówi Leszek Miller. Partia to nie jedna czy dwie osoby. Ja i moi koledzy mamy nadzieję że moja partia jednak zacznie myśleć kategorią poprawy bytu zwykłych ludzi takich jak ja i przestanie zaklinać rzeczywistość ! Pomyśli na serio o tym aby zacząć rządzić a nie mieć 14 szabel w sejmie (oczywiście plus premie)
Przepraszam zatem Pana Prezydenta w imieniu wszystkich członków SLD. Tych którzy nie zgadzają się na to co mówi Leszek Miller. Partia to nie jedna czy dwie osoby. Ja i moi koledzy mamy nadzieję że moja partia jednak zacznie myśleć kategorią poprawy bytu zwykłych ludzi takich jak ja i przestanie zaklinać rzeczywistość ! Pomyśli na serio o tym aby zacząć rządzić a nie mieć 14 szabel w sejmie (oczywiście plus premie)"
Podpisał:
Andrzej z Mazowsza
(jeszcze członek SLD )
KW Platforma Obywatelska RP - 30.1% (16)
KW Prawo i Sprawiedliwość (PiS+PR) - 26.3% (14)
KKW Europa Plus (RP+SDPl+Racja PL+UL) - 21.5% (11)
KKW Centrum dla Polaków PSL-PJN (PSL+PJN) - 9.0% (5)
KW Sojusz Lewicy Demokratycznej - 5.4% (3)
KW Solidarna Polska Zbigniewa Ziobro - 5.3% (2)
KW Polska Partia Pracy - 1.7% (0)
KW Zieloni 2004 - 0.7% (0)
Sondaż uliczny został przeprowadzony przez Niezależną Grupę Sondażową (NGS) w dniach 22.02-24.02.2013 r. na reprezentatywnej próbie losowej 1069 mieszkańców Polski. Błąd oszacowania wynosi 2,4%.
januszpalikot.natemat.pl/52383,list-do-aleksandra-kwasniewskiego