Dodaj do ulubionych

i już jak na zwołanie lemingi ujadają na Kukiza i

16.03.13, 18:48
Dudę, hehe...

To już nawet nie "dyżur" czy "etat", to wręcz uwarunkowanie; taki odruch psa Pawłowa:
natemat.pl/54437,w-gdansku-obraduje-platforma-oburzonych-kukiz-zyjemy-w-kraju-ktory-przypomina-kreskowke-z-kaczorem-i-donaldem
wiadomosci.dziennik.pl/polityka/artykuly/422276,oburzeni-chca-zmian-w-konstytucji.html
niezalezna.pl/39494-kukiza-i-dudy-platforma-oburzonych
Obserwuj wątek
    • anwad Leming myśli, że Kukiz i Duda to antytuskowcy 16.03.13, 18:54
      A w rzeczywistości z układem idą ręka w rękę. Nie wierzę Bolkowi II, głosującemu na Platformę, i jego kompanowi, również głosującemu na Platformę.
    • erte2 Re: i już jak na zwołanie lemingi ujadają na Kuki 16.03.13, 20:13
      A trzeźwy był tym razem ?
      • wiosnaludzikow Re: i już jak na zwołanie lemingi ujadają na Kuki 16.03.13, 20:17
        Po Twoim szczekaniu, bo jak inaczej te Twoje wypowiedzi nazwać, widać sensowność działań Kukiza i PO/ Oburzonych.
        Co do Kukiza i JOW to dzisiaj w TV prezentowano archiwalia jak to Tusk z opoYcji szedł korytarzami sejmowymi z kartonami podpisów z żądaniem JOW :)
        • tanebo Re: i już jak na zwołanie lemingi ujadają na Kuki 16.03.13, 20:25
          Odpie...się kaczy popaprańcu!!! Tojest wolny kraj i jak na razie każdemu wolno mówić co chce. Panu Kukizowi również. Jeśli wam się to nie podoba to spie...jcie do Korei. Jeszcze jest...
          • alistair-p Re: i już jak na zwołanie lemingi ujadają na Kuki 16.03.13, 23:23
            Nie podoba mi się co mówi niejaki Kukiz,ale daleki jestem od tego żeby mu tego zabronić.
    • simera16 Re: i już jak na zwołanie lemingi ujadają na Kuki 16.03.13, 20:16
      Nikt nie ujada, a pyta; Co Kukiz z Dudą mają do zaproponowania w zamian; strajk i JOW? Trochę mało jakby....
    • haen2010 Re: i już jak na zwołanie lemingi ujadają na Kuki 16.03.13, 20:39
      Teza, że solidaruchy, komuchy i mafia kościelna rządzą państwem wyłącznie w celu zapewnienia sobie dobrobytu - jest głęboko uzasadniona.

Kwestią jest dobór lekarstwa na pozbycie się tego qrestwa. Zabezpieczyli się, zaszczepili na wszelkie możliwe zmiany polityki państwa. To trzeba tym sqrwysynom przyznać, że łajdaczą sie zgodnie ze swoimi ustanowionymi prawami.
      • icek.goldberg Z czegoś trzeba żyć 16.03.13, 20:57

Nie potrafi już zarobić na swoich śpiewkach, więc drze mordę na parteitagach.
        • wiosnaludzikow Re: Z czegoś trzeba żyć 16.03.13, 21:08
          Odpowiadasz na:
          icek.goldberg napisał:
          > Nie potrafi już zarobić na swoich śpiewkach, więc drze mordę na parteitagach.
          Sądząc po Twojej zajadłości w szczekaniu kundelku władzy i braku treści to Kukiz i Inne PO faktycznie trafili w dychę !
          • simera16 Re: Z czegoś trzeba żyć 16.03.13, 21:10
            wiosnaludzikow napisał:

.
            > Sądząc po Twojej zajadłości w szczekaniu kundelku władzy i braku treści to Kuki
            > z i Inne PO faktycznie trafili w dychę !
            >
            A co ty masz na poparcie tego, by robić z Kukiza trybuna ludowego?
            • purchawkapuknieta Re: Z czegoś trzeba żyć 17.03.13, 07:45
              Simera, tłuczku, Kukiz nie jest samozwańczym trybunem, nie jest trybunem nominowanym. W ogóle trybunem nie jest. On tylko podpowiada. Wiem, ze Twoje życie- światowca intelektualnego- w Polsce B musi być trudne i z dnia na dzień staje się coraz bardziej koszmarne. Posprzątaj ziemiankę, wstaw nowe zamki, bo wstecznicy zaczynaja się budzić. Simera, ciemność nadciąga! :D
              • simera16 Re: Z czegoś trzeba żyć 17.03.13, 16:04
                purchawkapuknieta napisała:

> Simera, tłuczku, Kukiz nie jest samozwańczym trybunem, nie jest trybunem nomino
                > wanym. W ogóle trybunem nie jest. On tylko podpowiada. Wiem, ze Twoje życie- św
                > iatowca intelektualnego- w Polsce B musi być trudne i z dnia na dzień staje się
                > coraz bardziej koszmarne. Posprzątaj ziemiankę, wstaw nowe zamki, bo wstecznic
                > y zaczynaja się budzić. Simera, ciemność nadciąga! :D
                >
                Tak ciemność nadciąga, a ciemniak o nicku purchawkapuknieta już się ujawnił... A tak w ogóle, to ty w jakiej sprawie?
          • x2468 Re: Z czegoś trzeba żyć 18.03.13, 20:14
            Co by nie powiedzieć zawsze to lepiej być kundlem demokratycznie wybranej władzy niż kundlem suchego alkoholika i ćpuna.
        • gambit_smolenski3 Re: Z czegoś trzeba żyć 17.03.13, 04:09
          > Nie potrafi już zarobić na swoich śpiewkach, więc drze mordę na parteitagach.

Ot, typowe leminżenie na antenie...

Kukiz niedawno otrzymał Złotą Płytę. Natomiast niedługo wydaje płytę nagraną wraz z Borysewiczem. Kasa leje mu się strumieniem.
      • lumpior No to pośpiewał sobie. 16.03.13, 20:58
        www.youtube.com/watch?v=WR8-6MiAhkY
      • wiosnaludzikow Re: i już jak na zwołanie lemingi ujadają na Kuki 16.03.13, 21:10
        haen2010 napisał:

> Teza, że solidaruchy, komuchy i mafia kościelna rządzą państwem wyłącznie w cel
        > u zapewnienia sobie dobrobytu - jest głęboko uzasadniona.
        >
        > Kwestią jest dobór lekarstwa na pozbycie się tego qrestwa. Zabezpieczyli się, z
        > aszczepili na wszelkie możliwe zmiany polityki państwa. To trzeba tym sqrwysyno
        > m przyznać, że łajdaczą sie zgodnie ze swoimi ustanowionymi prawami.
        No i Oburzeni mogą to rozbić stąd szczekanie tych wszystkich kundli władzy : erte, ayran, simera i wielu innych czekam na mietowe loczki, całun turyński itd itp.
        Boją się ! To widać.
        • simera16 Re: i już jak na zwołanie lemingi ujadają na Kuki 16.03.13, 21:15
          wiosnaludzikow napisał:

>
          > No i Oburzeni mogą to rozbić stąd szczekanie tych wszystkich kundli władzy : er
          > te, ayran, simera i wielu innych czekam na mietowe loczki, całun turyński itd i
          > tp.
          > Boją się ! To widać.
          >
          Ale ani słowem nie odpowiedziałeś na moje wpisy..."wyszarzyć" kogoś to wygodna ucieczka od niewygodnych pytań... Zarzucasz innym szczekanie, a co ty merytorycznego masz na obronę Pawła Kukiza?
    • alistair-p Re: i już jak na zwołanie lemingi ujadają na Kuki 16.03.13, 21:12
      Moim zdaniem to właśnie Kukiz ujadał.Nie koncertuje,wiec szuka popularności jako prawdziwy patriota.A teraz siedzi i czeka na telefon :-) A może dostanie jakąś robotę?
      • wiosnaludzikow Re: i już jak na zwołanie lemingi ujadają na Kuki 16.03.13, 21:18
        alistair-p napisał:

> Moim zdaniem to właśnie Kukiz ujadał.Nie koncertuje,wiec szuka popularności jak
        > o prawdziwy patriota.A teraz siedzi i czeka na telefon :-) A może dostanie jaką
        > ś robotę?
        Oburzeni , opozycja zawsze " ujadają" natomiast jak na forum jak ujadają żołnierze władzy to znaczy, że Oburzeni i Kukiz odniosą sukces bo władza dała simerze i erte nadgodzińy :)
        • simera16 Re: i już jak na zwołanie lemingi ujadają na Kuki 16.03.13, 21:24
          wiosnaludzikow napisał:

>
          > Oburzeni , opozycja zawsze " ujadają" natomiast jak na forum jak ujadają żołnie
          > rze władzy to znaczy, że Oburzeni i Kukiz odniosą sukces bo władza dała simerze
          > i erte nadgodzińy :)
          >
          Skundliłeś się wiosenko, oj skundliłeś... Zero konkretów. Może spróbuj; kopiuj-wklej? Powielasz te swoje bzdety, ale nic merytorycznego w tym nie ma. Papatki cieniasku! :D
          • wiosnaludzikow Re: i już jak na zwołanie lemingi ujadają na Kuki 16.03.13, 21:30
            simera16 napisał:
            Zero konkretów. Może spróbuj; kopiuj-
            > wklej? Powielasz te swoje bzdety, ale nic merytorycznego w tym nie ma. Papatki
            > cieniasku! :D
            Ooooo a ileż Ty argumentów merytorycznych tu użyłaś :) Dużo tych nadgodzin rzucił Graś w panice w związku z Oburzonymi ?
            Nie możesz wybaczyć tej piosenki Pawłowi ?
            Jak ja was ku... nienawidzę
            I jak ja wami ku... gardzę
            Jak ja się za was ku... wstydzę
            Gdy za granicę czasem zajrzę

Jak ja się wami ku... brzydzę
            Jak ja was dobrze ku... znam
            Jak ja się bardzo ludziom dziwię
            Którzy wybrali taki chłam

To wszystko czego się dotkniecie
            Od razu obracacie w pył
            Szarańcza przy was to jest bajka
            Bo cały kraj już zgnił

Rozpasłe mordy, krzywe ryje
            Kurestwo wszędzie tam gdzie wy
            Jak ja was ku... nienawidzę
            Jak do was bym z kałacha bił

A nawet jak wam plunąć w twarz
            To wy mówicie że deszcz pada
            Jebana wasza partia mać
            Co mi ojczyznę okrada

Nadejdzie kiedyś taki czas
            Za wszystko ku... zapłacicie
            W helikoptery wsadzą was
            I nigdy już tu nie wrócicie
            • simera16 Re: i już jak na zwołanie lemingi ujadają na Kuki 16.03.13, 21:46
              Ośmieszasz się... Piosenka, jak piosenka...Ja tam wrażliwy nie jestem, bo i nie o mnie ci ona, ani nie do mnie skierowana. A co prócz piosenek jako wartość dodaną wniesie Kukiz Dudzie w walce z PO i kim tam jeszcze?
              • alistair-p Re: i już jak na zwołanie lemingi ujadają na Kuki 16.03.13, 23:40
                Powtarzają sie błędy tej pierwszej SOLIDARNOŚCI,czyli dobór kadr na zasadzie negatywnej selekcji.W mniejszych zakładach wybierano na przewodniczących rozmaitych leni i pijaczków bo mieli na pieńku z dyrekcją.Mieli tejże dyrekcji dokopać !! Teraz zaczyna byc podobnie,chociaż SOLIDARNOŚĆ juz nie ta,ale taki Kukiz się nada.
      • gambit_smolenski3 Re: i już jak na zwołanie lemingi ujadają na Kuki 17.03.13, 04:14
        > Moim zdaniem to właśnie Kukiz ujadał.Nie koncertuje,wiec szuka popularności jak
        > o prawdziwy patriota.A teraz siedzi i czeka na telefon :-) A może dostanie jaką
        > ś robotę?

Kolejny leming/znaffca. Heh:
        forum.gazeta.pl/forum/w,28,143251893,143259590,Re_Z_czegos_trzeba_zyc.html
    • porannakawa02 Na zawołanie? Jak kto nasra na dywan w salonie to 16.03.13, 21:37
      to pominąć milczeniem?
      Normalny człowiek do takiego czegoś się ustosunkuje.
      Bo przecież smród rozsiewa i nieobyczajnym to jest.
      Dziwisz się?
      • simera16 Re: Na zawołanie? Jak kto nasra na dywan w saloni 16.03.13, 21:47
        porannakawa02 napisał(a):

> to pominąć milczeniem?
        > Normalny człowiek do takiego czegoś się ustosunkuje.
        > Bo przecież smród rozsiewa i nieobyczajnym to jest.
        > Dziwisz się?
        >
        Dziwi się, bo w jego środowisku sranie po dywanie w dobrym tonie jest....
        • porannakawa02 Re: Na zawołanie? Jak kto nasra na dywan w saloni 16.03.13, 22:51
          simera16 napisał:

> porannakawa02 napisał(a):
          >
          > > to pominąć milczeniem?
          > > Normalny człowiek do takiego czegoś się ustosunkuje.
          > > Bo przecież smród rozsiewa i nieobyczajnym to jest.
          > > Dziwisz się?
          > >
          > Dziwi się, bo w jego środowisku sranie po dywanie w dobrym tonie jest....
          >
          Ale niech nie wprowadza swoich plebejskich zwyczajów na salony.
          Fi donc!
    • wiosnaludzikow strach przed Oburzonymi jest wielki 16.03.13, 21:50
      ...oceniając to po ilości nadgodzin, które Graś przeznaczył na to forum. Jeszcze tylko całuna turyńskiego nie było i miętowych loczków. No nalot :)
      • sawawawa Re: strach przed Oburzonymi jest wielki 16.03.13, 21:52
        nikt was sie nie boi. kapitalizm nie boi sie dzis zwiazkow ani innych komuchow.
      • m.c.hrabia Re: a kto zacz ? 16.03.13, 21:54
        że nagle wszyscy odmieniają przez ....jakieś słowo, rozumiem że to nazwisko.
        • kaszebe12 Demokratura... 16.03.13, 22:16
          Wystarczy przeczytac tych kilka wpisow lemingow , by zrozumiec , ze walka o demokracje bedzie mozolna...
          -"Prawda lezy na Puerta del Sol "
    • rzewuski1 hau, hau 16.03.13, 22:18
      Kukiz następna nadzieja Wolaków, uratuje Wolskę od Wolaków.
      • m.c.hrabia Re: hau, hau 16.03.13, 22:27
        a ja nadal nie mam pojęcia kto zacz ten Kukuc
        • rzewuski1 Re: hau, hau 16.03.13, 22:33
          Następny bohater narodowy, prawdziwy Polak, pewnie reżim Tuska zamknie w psychiatryku, jak każdego który sprzeciwia się władzy Tuska i Niemców, Żydów i oczywiście Ruskich, kacapów niemytych.

Za 10 lat główne ulice będą nazywane imienia Pawła Kukiza.
          Jak oczywiście zwycięży PIS .
      • wiosnaludzikow Re: hau, hau 16.03.13, 22:32
        rzewuski1 napisał:

> Kukiz następna nadzieja Wolaków, uratuje Wolskę od Wolaków.
        Jest to w każdym razie większe zagrożenie dla obecnej władzy niż Palikot z Kwaśniewskim i Siwcem :)
        • rzewuski1 Re: hau, hau 16.03.13, 22:34
          Czyli piosenkarz i związkowiec bez wykształcenia, języków.
          Co oni tak naprawdę potrafią?
          Poza totalna krytyką wszystkiego?
          • kaszebe12 rzewuski... 16.03.13, 22:54
            ...a co potrafia zawodowi politycy etablishmentu ?
            • rzewuski1 Re: rzewuski... 16.03.13, 23:11
              Rozumiem ze chętnie im pomożesz by dołączyli do tego establishmentu na Twoich plecach i na Twój koszt?
    • x2468 Re: i już jak na zwołanie lemingi ujadają na Kuki 16.03.13, 23:38
      Wyobraź sobie Głąbiku ze nie ujadają lecz się śmieją tak jak parę dni temu ogólna radość wzbudziła podstawka pod laptopa z gadająca głową technicznego na sali sejmowej.
      • alistair-p Re: i już jak na zwołanie lemingi ujadają na Kuki 16.03.13, 23:48
        A mnie brakowało tam jeszcze Pietrzaka i Sobeckiej oraz tej kuchty z Plebanii.Niejaki Nowak zwany profesorem też byłby dobry.
        • fiu-bzdziu2010 Re: i już jak na zwołanie lemingi ujadają na Kuki 17.03.13, 00:07
          no i zabrakło Technicznego Premiera - ale afera!!!!!
    • purchawkapuknieta Re: i już jak na zwołanie lemingi ujadają na Kuki 17.03.13, 07:46
      Niespełna miesiąc temu Bułgaria wyszła na ulicę i obaliła rządzące barachło. Mainstreamowe media w Polsce w zasadzie przemilczały sprawę. Nie istnieje coś, o czym sie nie mówi :) Wczoraj uczyniono pierwszy krok na drodze, która poszli wkurzeni Bułgarzy.
      • anwad Re: i już jak na zwołanie lemingi ujadają na Kuki 17.03.13, 11:23
        Tak, z kuzynem Buzka na czele. Ale wy wszyscy naiwni jesteście. Jak tu odzyskać Polskę, skoro nawet tych po naszej stronie tak łatwo rozgrywać?
        • purchawkapuknieta Re: i już jak na zwołanie lemingi ujadają na Kuki 17.03.13, 19:48
          Anwad, nie mówie, że nie masz racji. Jestem naiwna i mam nadzieję, ze nie ważne kto jest pierwszym żwirkiem sypiącym się ze szczytu. Ważne, czy zmieni się w lawinę. A on jej kontrolować już nie bedzie :)
          • icek.goldberg Czy w Platformie Odurzonych 17.03.13, 20:05

jest chociaż jeden NORMALNY???
          • anwad Re: i już jak na zwołanie lemingi ujadają na Kuki 17.03.13, 20:10
            A ja się zawsze obawiam tego, że z powodu naszej małej bystrości, ciągle robią z nami, co chcą. A to podstawili nam Bolka (wtedy ok, nie bardzo było wiadomo, co i jak, dopiero później mogliśmy się uczyć na błędach), a to Leppera, a to Tuska, a to Dudę. Byśmy stanowili siłę, gdybyśmy umieli rozpoznawać, kto jest kim. A tak, to tylko dajemy się sterować i ciągle narzekamy - to nie tak miało być, nie o to walczyliśmy.

Teraz w Polsce potrzebna jest zmiana radykalna, a nie zamiana jednego farbowanego lisa na drugiego.
            • kaszebe12 Re: i już jak na zwołanie lemingi ujadają na Kuki 17.03.13, 20:17
              Zgadzam sie z Toba w stu procentach , anwad , ale wlasciwy problem polega na tym , czy polskie spoleczenstwo jest wystarczajaco dojrzale do praktykowania demokracji.- Patrzac na ilosc lemingow - watpie...-Pojdzie toto na nastepny sped wyborczy w przekonaniu ,ze ich karteczki cos zmienia.
              • anwad Re: i już jak na zwołanie lemingi ujadają na Kuki 17.03.13, 20:23
                Myślę, że może ich pociągnąć taka idea jak JOW-y, bo nie będą zdawali sobie sprawy z tego, jakie będą tego realne efekty (a JOW-y już mamy w Senacie i zarazem przytłaczającą dominację PO i różnej maści aferzystów, typu Stokłosa).

W większości krajów większość ludzi nie jest wystarczająco dojrzała. Tylko że na Zachodzie mają prawdziwe elity. A my co mamy? Elity, których celem jest okłamywanie nas i manipulowanie nami. Działanie wyłącznie na własną korzyść, a nie dla dobra wspólnego.

Z obserwacji moich mądrych znajomych często wyjeżdżających za granicę wynika, że polskie społeczeństwo nie jest głupsze od innych społeczeństw, a być może nawet mądrzejsze w większej części, tylko, jak napisałam - nie ma dobrych elit, albo te dobre elity nie są dopuszczane do głosu.
                • kaszebe12 Mylisz sie , Anwad... 18.03.13, 20:29
                  -Te zachodnie "elyty" sa takie same , z ta roznica ,ze sa bardziej "utrwalone" w czasie...
              • purchawkapuknieta Re: i już jak na zwołanie lemingi ujadają na Kuki 17.03.13, 21:23
                "Społeczeństwo nie dorosło do demokracji"? I proszę, Profesor Drogi Bronek wiecznie zywy.
            • purchawkapuknieta Re: i już jak na zwołanie lemingi ujadają na Kuki 17.03.13, 21:21
              To prawda, robią z nami, co chca. I co w związku z tym? Siedzieć na dupie w oczekiwaniu na radykalne zmiany? A nuż ten radykalny zmieniacz to też farbowany lis. I chciałabym i boję się. Anwad, czekać na Zbawiciela?

Od 16 lat, czyli odkąd mam prawo podejmowania (hahaha) decyzji o Ojczyźnie, głosuję na JarKacza. W grudniu 2005 roku urodziłam pierwsze dziecko. W wolnej Polsce. Drugie dziecko nacieszyło się taką Polską 6 miesięcy. Jarek? Nie, Anwad, Jarek już nic nie może. Jarek- dzieki Bogu- pognał ze swojego otoczenia farbowane lisy, cwaniaków i hochsztaplerów. Ale otaczają go obecnie miernoty. JarKacz jest sam. I jest coraz starszy. Albo weźmiemy półrewolucję i puśćmy ją we właściwym momencie na tor upragniony albo siedźmy na zadkach. Może z tego gówna bat ukręcimy :D

Solidarność to nie był tylko Bolek. To przede wszystkim Walentynowicz, Wyszkowski, Gwiazdowie i morze uczciwych Polaków.
              • anwad Re: i już jak na zwołanie lemingi ujadają na Kuki 17.03.13, 21:35
                No pewnie, że Solidarność to nie tylko Bolek. Tylko że to morze ludzi przegrało. To trzeba sobie jasno powiedzieć.

Myślisz, że za Jarosława Kaczyńskiego żyliśmy w wolnej Polsce? Nie, Jarosław Kaczyński nie miał wtedy pełnej władzy. Miałby może pełną władzę, gdyby miał pełne poparcie społeczne, i wtedy byłoby bardzo trudno, a nawet tego nie miał. Właściciele mediów należące wiadomo do kogo zawsze umiały nas rozgrywać.

Nie będzie wygranej bez zjednoczenia i popędzenia tych, którzy próbują nas dzielić - teraz próbuje się dzielić patriotów na pro Kaczyński, Gazeta Polska i inne grupy. A co próbuje robić Duda i Kukiz? No właśnie. Poza tym, co ci frajerzy szukają u Komorowskiego, który jest największym zagrożeniem dla polskiej suwerenności?

Tylko solidarność może nas uratować, ale tego nie będzie, dopóki Polacy będą tańczyli tak, jak im zagrają.
              • kotek.filemon Re: i już jak na zwołanie lemingi ujadają na Kuki 18.03.13, 16:34

> W grudniu 2005 roku urodziłam pierwsze dziecko. W wolnej Polsce.

A nie było to czasem w polnej Wolsce...?
          • icek.goldberg Re: i już jak na zwołanie lemingi ujadają na Kuki 17.03.13, 20:14

> Anwad, nie mówie, że nie masz racji. Jestem naiwna i mam nadzieję, ze nie ważne
            > kto jest pierwszym żwirkiem sypiącym się ze szczytu. Ważne, czy zmieni się w l
            > awinę. A on jej kontrolować już nie bedzie :)

Czyli z iskry wybuchnie płomień albo też>>Polen erwache<<?????????????????????????
            • fiu-bzdziu2010 Re: i już jak na zwołanie lemingi ujadają na Kuki 17.03.13, 20:19
              bo Yarosław wiecznie żywy - jak Wołodia Lenin
      • dystans4 Re: i już jak na zwołanie lemingi ujadają na Kuki 18.03.13, 20:39
        Purchawko, może i masz trochę racji z Bułgarami. Nie wiem, jak tam w Bułgarii i z ciekawością będę się przyglądał, ile tego świętowania i na jak długo starczy szmalu.
        I będę patrzył, co potem.

Ale ci tutaj nie wydają się być jakąkolwiek alternatywą dla istniejącej władzy, władzy której mam b. wiele do zarzucenia.

Jak już, to do kompletu dwie laseczki, jako tancerki z obu stron sceny - Grodzka i Sobecka.
        Jeszcze brak Macierewicza. Jest tu bardzo na miejscu, szczególnie w skeczach o tym, że klasa polityczna to dom wariatów. Szubrawców i zdrajców.
        Dla każdego coś miłego. Jak na balu Bułhakowa.
        --
        buldog.
    • cookies9 Re: i już jak na zwołanie lemingi ujadają na Kuki 18.03.13, 14:39
      gambit_smolenski3 napisał(a):

> Dudę, hehe...
      >

Wyjątkowo mądrzy:-) Dobrali się,jak w korcu maku i mają nadzieję,ze społeczenśtwo zaakceptuje ,głoszone przez obu ,głupoty. Oto, przykład wystapienia Kukiza...

" Kino nam zrobiono o tym, jak Kaczor z Donaldem łapią się za dzioby i jeszcze każą nam za to płacić. I oni chcą, żebyśmy oglądali takie kino, jak jednego zabraknie, to wymyślą sobie drugiego! " autor Kukiz

• volupte Re: i już jak na zwołanie lemingi ujadają na Kuki 18.03.13, 20:21
      Gdzie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka