Dodaj do ulubionych

21 pytań prof J.N.Nowaka o UE (obszerny tekst)

IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 22.03.02, 11:42
www.naszdziennik.pl/za i przeciw UE.
Obserwuj wątek
    • Gość: ania Re: 21 pytań prof J.N.Nowaka o UE (obszerny tekst) IP: *.upc.chello.be 22.03.02, 12:09
      Ja jestem uparta gdzie jest ten z Krakowa?
      • Gość: Hania Re: 21 pytań prof J.N.Nowaka o UE (obszerny tekst) IP: 195.217.253.* 22.03.02, 12:12
        Gość portalu: ania napisał(a):

> Ja jestem uparta gdzie jest ten z Krakowa?

Który? (jestem ciekawa)
        • Gość: ania Re: Do Hani IP: *.upc.chello.be 22.03.02, 12:24
          Gość portalu: Hania napisał(a):

> Gość portalu: ania napisał(a):
          >
          > > Ja jestem uparta gdzie jest ten z Krakowa?
          >
          > Który? (jestem ciekawa)

Haniu on pisal w nocy i moglas przegapic.Szukaj w watku o Placowce 11 od gory
          Podpis OzRM ale adres Krakow napisz czy Ci sie podobalo.
          • Gość: Hania Re: Do Hani IP: 195.217.253.* 22.03.02, 12:40
            Już wiem. Cudeńko!

• Gość: AndrzejG do Ani i Hani IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.03.02, 09:32
              A Grigorij z Wichurą wiedzą ,że tu jesteście?
    • Gość: Z Re: 21 pytań prof J.N.Nowaka o UE (obszerny tekst) IP: *.246.105.150.Dial1.NewYork1.Level3.net 23.03.02, 05:44
      Powinnismy sobie wszyscy na te pytania odpowiedziec,zanim pojdziemy glosowac
      (za unia czy przeciw).Ten tekst jest naprawde wart publikacji i osmielil bym
      sie powiedziec :"Powinien byc podstawa do narodowej dyskusji na temat uni"Tej
      prawdziwej dyskusji bezstronnej informujacej spoleczenstwo i za i przeciw.Mam
      nadzieje ze wlasnie o taka INFORMACJE dyskusje chodzilo Biskupom w ich ostatnim
      oswiadczeniu.W normalnym demokratycznym kraju nalezalo by sie spodziewac
      podjecia wezwania i opubikowania go w prounijnych gazetach (np GW Wprost)oraz
      wyczerpujacej odpowiedzi piora powiedzmy barcelewicza ,michalka itp.Mysle,ze im
      jednak nie starczy cywilnej odwagi zeby podjac taka publiczna dyskusje z
      Nowakiem i innymi.(Tym bardziej ze sa tam przyklady z GW Wprost i nie tylko)Na
      pewno wola zbagatelizowac,posmiac sie ze Nowak to nie Profesor,albo najlepiej
      ze RM ND to faszysci.Zamiast rozmawiac to wola wyslac policje do ksiegarni na
      ksiazki Nowaka,ales my sie doczekakali demokracji i wolnego slowa.I jeszcze
      raz: Nasz Dziennik Nr67 Sroda 20 Marca dzial:Za i przeciw UE "Polska unia
      europejska 21 pytan Nowaka".Naprawde bardzo wszyskim polecam
      przeczytac.Pozdrowka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka