haen2010 23.04.13, 09:55 Zaczyna przewracać państwo Kościoła, Solidaruchów i Komuchów. Pokazuje prawdę. Spodziewałem się tego po obejrzeniu filmu. Zmieni świadomość. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polska_tuska_na_sprzedaz Re: Układ Zamknięty 23.04.13, 11:14 haen2010 napisał: > Zaczyna przewracać państwo Kościoła, Solidaruchów i Komuchów. Pokazuje prawdę. > > Spodziewałem się tego po obejrzeniu filmu. Zmieni świadomość. .... może wreszcie ludzie pogonią tych oszustów z platformy nieobywatelskiej ? Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Układ Zamknięty 23.04.13, 11:23 polska_tuska_na_sprzedaz napisał(a): > haen2010 napisał: > > > Zaczyna przewracać państwo Kościoła, Solidaruchów i Komuchów. Pokazuje pr > awdę. > > > > Spodziewałem się tego po obejrzeniu filmu. Zmieni świadomość. > > > .... może wreszcie ludzie pogonią tych oszustów z platformy nieobywatelskiej ? To nie dotyczy PO ale całości tego systemu. Chociażby widać to po poszczekiwaniu czerwonych przy każdej próbie deregulacji. Kochali łapówy i zarządzanie za pomocą koncesyjek, orzydziałów, zgód itd itp Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Re: Układ Zamknięty 23.04.13, 11:55 Oczywiście, całości systemu. Ostatnio ogladam sobie dość wszechstonną analizę rządów III Rzeszy na National Geographic. Pomijając zbrodnicze aspekty systemu hitlerowskiego jego polityka w stosunku do własności wspólnej jest taka sama jak naszych obecnie rządzących. Odpowiedz Link Zgłoś
1tobi Re: Układ Zamknięty 23.04.13, 11:54 haen2010 napisał: > Spodziewałem się tego po obejrzeniu filmu. Zmieni świadomość. pół litra też zmienia .i co? Odpowiedz Link Zgłoś