04.05.13, 12:22
Już sobie wyobrażam wasz ból Pis_iorki jak Bul wygra za dwa lata drugę kadencję!
Będzie to ból nieprawdopodobny, który nasili sie do niewyobrażalnych granic po wygraniu trzeciej kadencji przez Tuska.
Oj bardzo będzie boleć i dla was to własciwie nic się nie zmieni, nadal będziecie wylali swoje żale i narzekali na wszystko i nawet nie zauważycie, ze Polacy sa juz w innej Polsce, nie takiej jaka wy ją postrzegacie, ale w Polsce NORMALNEJ!!!
Obserwuj wątek
    • gussetek Re: Bul 04.05.13, 12:26
      Bul z Bulką wygrają nie tylko następne wybory, ale też wszystkie kolejne.
      • zapijaczony_ryj Re: Bul 04.05.13, 15:04
        gussetek napisał:

> Bul z Bulką wygrają nie tylko następne wybory, ale też wszystkie kolejne.

Ja na poważnie, a ty sobie ironizujesz i dlatego twój ból będzie jeszcze większy
    • godz-0800 Re: Bul 04.05.13, 12:31
      Już sobie wyobrażam wasz ból Pis_iorki jak Bul wygra za dwa lata drugę kadencję!
      Będzie to ból nieprawdopodobny, który nasili sie do niewyobrażalnych granic po wygraniu trzeciej kadencji przez Tuska.

Weź się rozepnij facet....bo napiąłeś się tak,że ci zawory puszczą.
      • zapijaczony_ryj Re: Bul 04.05.13, 15:11
        godz-0800 napisał:

> Już sobie wyobrażam wasz ból Pis_iorki jak Bul wygra za dwa lata drugę kadencję
        > !
        > Będzie to ból nieprawdopodobny, który nasili sie do niewyobrażalnych granic po
        > wygraniu trzeciej kadencji przez Tuska.
        >
        > Weź się rozepnij facet....bo napiąłeś się tak,że ci zawory puszczą.
        >
        >
        >
        Ten co mu puszczały lezy zimny na Wawelu
        • godz-0800 Re: Bul 04.05.13, 15:13
          Ten co mu puszczały lezy zimny na Wawelu

To chcesz się też znaleźć w tych klimatach?
    • m.c.hrabia Re: Bul 04.05.13, 12:32
      ty ryjku nic a nic nie rozumiesz.
      przecież dla pisdactwa ten "bul' to samo sedno ,to cel sam w sobie.
      przecież ich musi "patriotycznie boleć", im nie chodzi o wygranie czegokolwiek
      ( bo i tak głąby nie wiedzieliby co z tym zrobić) im chodzi o "cierpienie" do "bulu"
      Nie wiesz że "naród wybrany" przez cierpienie do życia wiecznego.
      • godz-0800 Re: Bul 04.05.13, 12:34
        m.c.hrabia napisał:

> ty ryjku nic a nic nie rozumiesz.
        > przecież dla pisdactwa ten "bul' to samo sedno ,to cel sam w sobie.
        > przecież ich musi "patriotycznie boleć", im nie chodzi o wygranie czegokolwiek
        >
        > ( bo i tak głąby nie wiedzieliby co z tym zrobić) im chodzi o "cierpienie" do "
        > bulu"
        > Nie wiesz że "naród wybrany" przez cierpienie do życia wiecznego.

Bul Komorowski, pierwszy kleryk rzeczpospolitej Tuska. Q...a zamieniliście platfusy siekierkę na kijek.To co tu wypisujecie to najlepszy dowód waszego zleminżenia umysłu.
        Gowin z wami.....
        • alistair-p Re: Bul 04.05.13, 13:01
          Pisz co chcesz :-)A PiS nie wygra juz żadnych wyborów.Lud moze i jest ciemny i kupuje rozmaite głupoty ale pamięta tez co wyprawiał Kaczynski jak był premierem.Masochistów nie ma tak wielu jak myslisz.
          • godz-0800 Re: Bul 04.05.13, 13:05
            alistair-p napisał:

> Pisz co chcesz :-)A PiS nie wygra juz żadnych wyborów.Lud moze i jest ciemny i
            > kupuje rozmaite głupoty ale pamięta tez co wyprawiał Kaczynski jak był premiere
            > m.Masochistów nie ma tak wielu jak myslisz.

Ale ja PiS- owi nie życzę wygrania żadnych wyborów.
            Masochistów jest jednak więcej niż Ci się zdaje.
            Dowód....to prawiczki z PiS i z PO wygrali trzy kolejne wybory.
            Tylko mi nie mów,że PiS i PO to nie takie same prawiczki.
            Zaś prezydent "bul" Komorowski, powinien być raczej prymasem niż prezydentem.
            On jest bardziej kościelny niż Kaczor.
            • adam111115 Re: Bul 04.05.13, 13:59
              To komu życzysz wygranej? Twoje qrwa bezstronne txty czasami mnie na maxa rozsmieszaja
              • godz-0800 Re: Bul 04.05.13, 14:06
                adam111115 napisał:

> To komu życzysz wygranej? Twoje qrwa bezstronne txty czasami mnie na maxa rozsm
                > ieszaja

To "sikaj" ze śmiechu.
                Ja zaś sikam ze śmiechu z waszych tekstów, gdzie chcecie podnieść swoje ego waląc w pisowców. Podczas, gdy wy, platfusy jesteście tacy sami....a ściana, wcale nie jest między wami.
                Szczęść w zboże, jak brzmi sygnaturka jednego z forumowiczów.
                Albo Gowin z wami.
                Teraz już rozumiesz?
                • zapijaczony_ryj Re: Bul 05.05.13, 09:02
                  godz-0800 napisał:

> adam111115 napisał:
                  >
                  > > To komu życzysz wygranej? Twoje qrwa bezstronne txty czasami mnie na maxa
                  > rozsm
                  > > ieszaja

Komuś normalnemu, a nie nawiedzonemu jak Kaczyński
              • godz-0800 Re: Bul 04.05.13, 14:10
                adam111115 napisał:

> To komu życzysz wygranej? Twoje qrwa bezstronne txty czasami mnie na maxa rozsm
                > ieszaja

Pomyśl "bezmózgowcu" to więcej niż proste. Wystarczy tylko prześledzić moje posty na FK i dowiesz się jakie są moje preferencje polityczne.

Za leniwy jesteś?
                Czu jest inny powód...np. za mało ilości połączeń neuronowych w komórkach mózgowych, co jest typowe dla lemingowatych.
                • adam111115 Re: Bul 04.05.13, 14:21
                  Mam ciekawsze rzeczy do robienia niż śledzić twoje wypociny aczkolwiek zaliczasz się do tych pisowcow co dla pozoru czasami ostrożnie napiszą ze nie są za pisem, ale złego słowa nic
                  • godz-0800 Re: Bul 04.05.13, 14:23
                    adam111115 napisał:

> Mam ciekawsze rzeczy do robienia niż śledzić twoje wypociny aczkolwiek zaliczas
                    > z się do tych pisowcow co dla pozoru czasami ostrożnie napiszą ze nie są za pis
                    > em, ale złego słowa nic

Pis..... do Grochowa adam 111111111165...
                    • adam111115 Re: Bul 04.05.13, 14:26
                      Tylko na tyle cie stać niedorobiony ćwoku? Try harder bo oficer prowadzący Hofman nie da premii
                      • godz-0800 Re: Bul 04.05.13, 14:28
                        adam111115 napisał:

> Tylko na tyle cie stać niedorobiony ćwoku? Try harder bo oficer prowadzący Hofm
                        > an nie da premii

Gowin z tobą,"dobry" człowieku i szczęść w zboże.
                      • zapijaczony_ryj Re: Bul 05.05.13, 10:41
                        adam111115 napisał:

> Tylko na tyle cie stać niedorobiony ćwoku? Try harder bo oficer prowadzący Hofm
                        > an nie da premii

Jak PiS_dogłowemu zabraknie argumentów to zawsze ma w rezerwie jakieś wyzwisko
                    • zapijaczony_ryj Jak nie ma argumentów to zawsze mozna ublizyć 05.05.13, 09:06
                      godz-0800 napisał:
                      > Pis..... do Grochowa adam 111111111165...

Dlaczego PiS_dogłowi tak majOM?
              • zapijaczony_ryj KAżdemu poza NAczelnym Idiotą! 04.05.13, 19:09
                adam111115 napisał:

> ieszaja
            • zapijaczony_ryj Aż taki gupi to nie jest, można powiedzić 04.05.13, 18:53
              godz-0800 napisał:
              > Zaś prezydent "bul" Komorowski, powinien być raczej prymasem niż prezydentem.
              > On jest bardziej kościelny niż Kaczor.
              >
              >
              >
          • zapijaczony_ryj Re: Bul 04.05.13, 15:47
            alistair-p napisał:

> Pisz co chcesz :-)A PiS nie wygra juz żadnych wyborów.Lud moze i jest ciemny i
            > kupuje rozmaite głupoty ale pamięta tez co wyprawiał Kaczynski jak był premiere
            > m.Masochistów nie ma tak wielu jak myslisz.

To akurat rozumie sam Naczelny Idiota i dlatego tak stara się oczernić naszą rzeczywistość.
            Albo liczy na jakiś kataklizm nad Polska, zeby mógł powiedzieć, ze to wina Tuska.
      • zapijaczony_ryj To będą na namtym świecie im 74 dziewice dawać? 04.05.13, 15:13
        m.c.hrabia napisał:

> ty ryjku nic a nic nie rozumiesz.
        > przecież dla pisdactwa ten "bul' to samo sedno ,to cel sam w sobie.
        > przecież ich musi "patriotycznie boleć", im nie chodzi o wygranie czegokolwiek
        >
        > ( bo i tak głąby nie wiedzieliby co z tym zrobić) im chodzi o "cierpienie" do "
        > bulu"
        > Nie wiesz że "naród wybrany" przez cierpienie do życia wiecznego.

Jak Allahom, którzy też są nawiedzeni?
    • obeznanny44 Re: Bul 04.05.13, 13:36
      tylko jak ludzie zmądzreją i bul przepadnie to nie płacz za nim...
      • alistair-p Re: Bul 04.05.13, 16:35
        To jeszcze potrwa :-) Nastepna kadencje na pewno.A potem? Na pewno nikt z otoczenia Jarkacza :-)
    • silesius.monachijski49 Bul = Ciul 04.05.13, 17:07
      I nic wiecej w temacie
      • zapijaczony_ryj Re: Bul = Ciul 05.05.13, 11:19
        silesius.monachijski49 napisał(a):

> I nic wiecej w temacie

Na pewno znasz znaczenie słowa, którego uzyłeś? To ci wyjaśnię :
        Ciul- Oszust, łotr, szumowina, łajdak. Wulgarnie o osobie do której czujemy dużą antypatię i mamy całkowity brak szacunku

Za czasów IV RP cała polska policja juz by cię ścigała jak bezdomnego co nazwał Kaczyńskiego duzo mniej obraźliwie
      • zapijaczony_ryj Wiosna ludzików to pryszcz. zobacz volksdojcza 05.05.13, 16:45
        forum.gazeta.pl/forum/w,28,144273124,144276381,Bul_Ciul.htmlsilesius.monachijski49 napisał(a):

> I nic wiecej w temacie
    • godz-0800 Re: Bul 04.05.13, 17:59

Nie wygra ryju, ustawiają się już zawodnicy,którzy będą mieć duże poparcie.
      Mój typ...jeżeli wystartuje, to prezydent Krakowa Jacek Majchrowski z SLD.

SLD rozważa wystawienie kandydatury prezydenta Krakowa Jacka Majchrowskiego w wyborach na prezydenta RP, które odbędą się w 2015 r. - dowiedział się "Wprost"
      tiny.pl/h8nqs
      • m.c.hrabia Re: Bul 04.05.13, 18:04
        godz-0800 napisał:

> Już sobie wyobrażam wasz ból Pis_iorki jak Bul wygra za dwa lata drugę kadencję
        > !
        >
        > Nie wygra ryju, ustawiają się już zawodnicy,którzy będą mieć duże poparcie.
        > Mój typ...jeżeli wystartuje, to prezydent Krakowa Jacek Majchrowski z SLD.
        >
        > SLD rozważa wystawienie kandydatury prezydenta Krakowa Jacka Majchrowskiego w w
        > yborach na prezydenta RP, które odbędą się w 2015 r. - dowiedział się "Wprost"
        > tiny.pl/h8nqs
        >
        nie widzę przeciwwskazań ,
        ale myślę ,że Majchrowski nie jest idiotom za jakiego go bierzecie. :)
        • godz-0800 Re: Bul 04.05.13, 18:06
          Na pewno nie jest "idiotom", nawet takim- za jakiego wy, go bierzecie.
          • m.c.hrabia Re: Bul 04.05.13, 18:10
            dokładnie , my, ja , oceniamy go wyżej,

stawiam 1000 (walutę wybierz sam) że nie wystartuje,
      • zapijaczony_ryj Re: Bul 05.05.13, 14:43
        godz-0800 napisał:

> !
        >
        > Nie wygra ryju, ustawiają się już zawodnicy,którzy będą mieć duże poparcie.
        > Mój typ...jeżeli wystartuje, to prezydent Krakowa Jacek Majchrowski z SLD.
        >
        > SLD rozważa wystawienie kandydatury prezydenta Krakowa Jacka Majchrowskiego w w
        > yborach na prezydenta RP, które odbędą się w 2015 r. - dowiedział się "Wprost"
        > tiny.pl/h8nqs
        >
        To się załóż
    • sawa.com Komorowski przegra z Majchrowskim 04.05.13, 19:33
      Oczywiście, jeśli sld nie poskąpi pieniędzy na kampanię. Majchrowski góruje nad Komorowskim intelektualnie... wykształceniem i doświadczeniem nie byle jakim bo długoletnim praktycznym zarządzaniem królewskim Krakowem.

Komorowski może mu przeciwstawić... no co? Drugiej kadencji automatycznie sie nie wygrywa
      • zapijaczony_ryj Re: Komorowski przegra z Majchrowskim 05.05.13, 10:57
        sawa.com napisała:

> Oczywiście, jeśli sld nie poskąpi pieniędzy na kampanię. Majchrowski góruje na
        > d Komorowskim intelektualnie... wykształceniem i doświadczeniem nie byle jaki
        > m bo długoletnim praktycznym zarządzaniem królewskim Krakowem.
        >
        > Komorowski może mu przeciwstawić... no co? Drugiej kadencji automatycznie si
        > e nie wygrywa
        A przede wszystkim to, ze pokazał iz jest prezydentem wszystkich Polaków, nie jak jego poprzednik prezydentem brata i PiS!
        A to, ze jego prezydentura łączy nie dzieli.
        A yop, ze jest prezydentem samodzielnym i godnie nas reprezentuje, co zreszta docenia zdecydowana większość Polaków!
        Nie robi tez z siebie publicznie idioty jak to miał w zwyczaju jego poprzednik.
        Reasumując jeśłi nic nieprzewidywanego się nie wydarzy druga kadencję ma jak w banku
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka