gogologog 15.05.20, 22:47 A Kazik debiutuje na pierwszym miejscu. Jak to jest mozliwe w dyktaturze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dyzurny_troll_forum Re: rezimowa Trojka i LP3 16.05.20, 00:34 gogologog napisał: > A Kazik debiutuje na pierwszym miejscu. > Jak to jest mozliwe w dyktaturze? Ooo znaczy czasy Niedźwieckiego też są policzone.... ...ale on jto uż wie, o już to zna z czasów I PiS Apokalipsy! Odpowiedz Link Zgłoś
gogologog Re: rezimowa Trojka i LP3 16.05.20, 11:36 rezim pozwolil raz puscic piosenke? Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: rezimowa Trojka i LP3 16.05.20, 12:32 gogologog napisał: > rezim pozwolil raz puscic piosenke? reżim, zwłaszcza ten, jest bardzo nieudolny... trochę im zajmie zanim się zorientują.... kiedyś, w latach '80 była podobna sytuacja w III Programie Polskiego Radia z piosenką wychwalająca amerykańskich żołnierzy w Wietnamie... też trochę zajęło zanim komuniści się połapali.... chodziło bodajże o ten kawałek: youtu.be/9v2QD5CHrU4 Odpowiedz Link Zgłoś
spirit_of_africa Re: rezimowa Trojka i LP3 16.05.20, 12:48 Już się jorgneli. Usunięto ze strony to notowanie Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: rezimowa Trojka i LP3 16.05.20, 13:40 Zaraz wstawią z powrotem z tym, że na 1 miejscu będzie Ostry cień mgły. Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: rezimowa Trojka i LP3 16.05.20, 14:37 antyideal napisała: > Zaraz wstawią z powrotem z tym, że na 1 miejscu będzie Ostry cień mgły. W przyszłym tygodniu na pierwszym to: @ Jarosław Kaczyński zyczenia w 70 rocznice urodzin spiewane. Odpowiedz Link Zgłoś
abecadlowa1 Re: rezimowa Trojka i LP3 16.05.20, 14:31 Jest: www.polskieradio.pl/9/4292/Artykul/2511630,Lista-Przebojow-Trojki-15-maja-godz-2110 Odpowiedz Link Zgłoś
bazia8 Re: rezimowa Trojka i LP3 16.05.20, 12:13 kazimierz Staszewski do niedawna szedl prosto i chwalił wladzunie, z bezpiecznej oddali. Przyszedl covid i musial opuscic sloneczna wyspe. Zmienil poglady i ja to szanuje. Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: rezimowa Trojka i LP3 16.05.20, 12:36 bazia8 napisała: > kazimierz Staszewski do niedawna szedl prosto i chwalił wladzunie, z bezpieczne > j oddali. Kiedy Kazimierz chwalił władzunię? Jeden kawałek poproszę.... Jezeli chodziło Ci o kawałek "idę prosto" to przecież mówi wprost: "Nienawidzę was z obu stron, psie syny Za wasze występki, za wasze winy" "Okradacie ten kraj bez żadnego pojęcia Stoję przed klawiszem do zdjęcia." Odpowiedz Link Zgłoś
kaka-llina Re: rezimowa Trojka i LP3 16.05.20, 13:33 A co zrobił? Bo przez ostatnie pieć lat mnie strasznie wkurzał swoja co najmniej obojętnością... Odpowiedz Link Zgłoś
kaka-llina Re: rezimowa Trojka i LP3 16.05.20, 14:42 Bardzo dobry utwór BTW bardzo w starym Kazikowym stylu, podoba mi się.... Mam nadzieję, że Kazik w końcu przejrzał na oczy... Odpowiedz Link Zgłoś
tiszantul Re: rezimowa Trojka i LP3 16.05.20, 18:59 Utwór wysoce średni, Kazik miał dziesiątki lepszych utworów. Rozumiem, ze opozycja potrzebuje przeboju, który by wyraził ich uczucia i weźmie cokolwiek, ale mam wrażenie, ze przemawia przez nich desperacja. Zresztą poprzedni bard opozycji został skazany na sześć lat więzienia za rolę kierowniczą w handlu kobietami na dużą skalę (a też był promowany na ematce), więc bez wątpienia jest postęp Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: rezimowa Trojka i LP3 16.05.20, 19:41 Tiszpisz, przekaz dnia słaby. Włącz myślenie. Odpowiedz Link Zgłoś
7katipo Re: rezimowa Trojka i LP3 16.05.20, 21:36 Z ciekawością czekałam, jaki będzie przekaz dnia. Sam przyznasz jednak, że jest doprawdy żenujący Odpowiedz Link Zgłoś
lajtova Re: rezimowa Trojka i LP3 16.05.20, 12:41 Wczoraj Kazik z kawałkiem "Twój ból jest lepszy niż mój" trafił na 1. miejsce Listy Przebojów Radiowej "Trójki". Dziś jak chcesz sprawdzić ostatnie notowanie wyskakuje "wystąpił błąd"...Polskie Radio usunęło właśnie wszystkie swoje artykuły na ten temat wraz z wczorajszym zestawieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
spirit_of_africa Re: rezimowa Trojka i LP3 16.05.20, 12:47 Właśnie miałam napisać. Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: rezimowa Trojka i LP3 16.05.20, 12:53 lajtova napisał(a): > Wczoraj Kazik z kawałkiem "Twój ból jest lepszy niż mój" trafił na 1. miejsce L > isty Przebojów Radiowej "Trójki". Dziś jak chcesz sprawdzić ostatnie notowanie > wyskakuje "wystąpił błąd"...Polskie Radio usunęło właśnie wszystkie swoje artyk > uły na ten temat wraz z wczorajszym zestawieniem. To ja przepraszam - nie doceniłem reżimu. Są nieudolni jak trzeba coś konkretnego zbudować czy zorganizować (np. wybory).... Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: rezimowa Trojka i LP3 16.05.20, 12:56 Chyba już nikt nie powinien pisać, że publiczne media są wolne. Odpowiedz Link Zgłoś
lellapolella Re: rezimowa Trojka i LP3 16.05.20, 13:03 A gogologo zniknął... Ładnie to tak własny wątek zostawiać? To nie strona PR, wątasek powisi ku uciesze. Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: rezimowa Trojka i LP3 16.05.20, 13:11 kropkacom napisała: > Wkopał się bidulek. Tak, samozaoranie level master++ Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: rezimowa Trojka i LP3 16.05.20, 13:41 kropkacom napisała: > Nawet on nie docenił reżimu W porządnym reżimie powinna być cenzura prewencyjna t tylko te treści są publikowane, które zostały zatwierdzone. Nie może być tak, że każdy publikuje co chce, a potem trzeba to następnego dnia usuwać. To jest jakaś anarchia! To ośmiesza reżim i jego służby!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: rezimowa Trojka i LP3 16.05.20, 13:47 Zakładam, że naród da im mandat i czas aby to opanowali Odpowiedz Link Zgłoś
bapciastasia Re: rezimowa Trojka i LP3 16.05.20, 17:13 Totez tak sie stalo. Przesluchali, zaakceptowali i przepuscili. A potem im ktos po prostu wytlumaczyl, o czym jest ta piosenka. Podobno do dzis podejmowane sa proby wytlumacznia PRLowskiej cenzurze zawilosci tekstu piosenki "mniej niz zero". Bez powodzenia, zbyt niedoslowna. Odpowiedz Link Zgłoś
gogologog Re: rezimowa Trojka i LP3 16.05.20, 18:13 jestem, wczoraj po raz pierwszy dotarl do moich uszu ten kawalek i dziwilo mnie ze w ponoc rezimowej trojce to graja... Odpowiedz Link Zgłoś
bistian Re: rezimowa Trojka i LP3 16.05.20, 18:16 gogologog napisał: > jestem, > wczoraj po raz pierwszy dotarl do moich uszu ten kawalek > i dziwilo mnie ze w ponoc rezimowej trojce to graja... Zyskuje na czasie, czeka na przekaz dnia Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: rezimowa Trojka i LP3 16.05.20, 22:52 gogologog napisał: > jestem, > wczoraj po raz pierwszy dotarl do moich uszu ten kawalek > i dziwilo mnie ze w ponoc rezimowej trojce to graja... to teraz już wiesz, że cenzura nie zadziałała, błędy zostały naprawione, a winnych się odnajdzie i ukarze... a od przyszłego tygodnia LP3 będzie prowadził Marek.... Suski! Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: rezimowa Trojka i LP3 16.05.20, 22:55 Możliwe bo Zbigniew Preisner napisal właśnie na Facebooku, ze Niedźwiecki opuszcza trujke. Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: rezimowa Trojka i LP3 16.05.20, 23:04 antyideal napisała: > Możliwe bo Zbigniew Preisner napisal właśnie na Facebooku, ze Niedźwiecki opu > szcza trujke. A to akurat myślę, że jest jego decyzja. Tam już absolutnie nie ma miejsca dla ludzi przyzwoitych! Tak samo zresztą jak w milicji.... Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: rezimowa Trojka i LP3 16.05.20, 14:15 Ale jaja, rzeczywiście nie ma tej strony 😀 nie pierd... się w tańcu, co? Odpowiedz Link Zgłoś
bistian Re: rezimowa Trojka i LP3 16.05.20, 14:24 morgen_stern napisała: > Ale jaja, rzeczywiście nie ma tej strony 😀 nie pierd... się w tańcu, co? Nie do końca tak jest. Byłby błąd 404, a jest błąd związany z uszkodzeniem pliku xml. Niby na to samo wychodzi, ale można się tłumaczyć błędami na serwerze. Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: rezimowa Trojka i LP3 16.05.20, 17:41 No nie, nie pierd... się. Suweren dał im prawo, to korzystają. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: rezimowa Trojka i LP3 16.05.20, 13:51 Czeka na "oficjalną" wersję wydarzeń Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: rezimowa Trojka i LP3 16.05.20, 13:53 kropkacom napisała: > Czeka na "oficjalną" wersję wydarzeń On zapewne jest przeszkolony i wie, że nie wolno mu publikować treści niezatwierdzonych! Odpowiedz Link Zgłoś
biala_ladecka Re: rezimowa Trojka i LP3 16.05.20, 14:24 Ciekawe czy autor przekazu dnia sie pieprznal czy to byla inwencja wlasna gogologa. Tak czy ineczej, ktorys z nich straci prace Odpowiedz Link Zgłoś
beataj1 Re: rezimowa Trojka i LP3 16.05.20, 14:27 Oj tam straci od razu. Wpłaci na caritas jakaś kasę, zrobi komuś "mrożony produkt mleczny " I gotowe. Winy będą wybaczone. Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: rezimowa Trojka i LP3 16.05.20, 14:34 Czeka na kolejne wytyczne dyktatorskich zwierzchników. Odpowiedz Link Zgłoś
manon.lescaut4 Re: rezimowa Trojka i LP3 16.05.20, 14:41 Okłada się wlosienica, a w sztabie trwa burza mózgów. Zaraz będzie zmiana i przyjdzie tisz z ciętymi ripostami o Kijowskim i Petru a zaraz potem elka z pożal się panieboze opozycja i korytowitusem. Odpowiedz Link Zgłoś
koraleznasturcji Re: rezimowa Trojka i LP3 16.05.20, 15:31 Noooo, zniknięcie podstrony lp3 teoretycznie dałoby się wyjaśnić awarią. Problem polega na tym, że doskonale działa facebook Trójki, na którym wczoraj przez jakiś kwadrans (jak nie dłużej) wisiała wrzucona przez administrację profilu informacja o sukcesie Kazika z komentarzem "gratulujemy!". Wiem, bo sama lajkowałam. Po czym post zniknął jak sen złoty. Tak, że nawet jeżeli awaria akurat tej jednej jedynej zakładki na stronie to przypadek, to i tak informacje o wczorajszym notowaniu są celowo usuwane ze stron Trójki. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: rezimowa Trojka i LP3 16.05.20, 17:04 No właśnie, dziwna dziura pojawiła się na Fejsie Trójki Kurcze, a dopiero czytałam, że znowu im słuchalność spadła; zamiast wykorzystać sytuację z Kazikiem, żeby słuchaczy do siebie na nowo przekonać, to skopali totalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
koraleznasturcji Re: rezimowa Trojka i LP3 16.05.20, 17:20 Na dodatek po partacku. Odpowiedzialna za to osoba powinna być zwolniona i za zapędy cenzorskie, i za głupotę. Inna rzecz, że piosenka Kazika nie kupiłaby takiej reklamy za żadne pieniądze. Więc chociaż Kazik coś z tego ma Odpowiedz Link Zgłoś
gogologog Re: rezimowa Trojka i LP3 16.05.20, 18:20 na play liscie jeszcze jest www.polskieradio.pl/9/4292/Artykul/2511630,Lista-Przebojow-Trojki-15-maja-godz-2110 Odpowiedz Link Zgłoś
gogologog Re: rezimowa Trojka i LP3 16.05.20, 19:09 Szanowni Słuchacze, Podczas elektronicznego głosowania nad Listą Przebojów Trójki w dn. 15.05.2020 r. został złamany regulamin i do głosowania wprowadzono piosenkę spoza listy. Nadto dokonano manipulacji przy liczeniu głosów oddawanych na poszczególne piosenki, co zafałszowało wynik końcowy. W związku z tym Redakcja podjęła decyzję o unieważnieniu tego głosowania. Wyrażamy ubolewanie i przepraszamy wszystkich słuchaczy za zaistniałą sytuację. Na kolejne głosowanie Listy Przebojów Trójki zapraszamy 22 maja o stałej porze. Tomasz Kowalczewski Dyrektor-Redaktor Naczelny Programu 3 Polskiego Radia Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: rezimowa Trojka i LP3 16.05.20, 19:38 Los pokarał Niedźwieckiego za to, że na czas nie wymiksowal się z tego g...na, jakim stała się trójka po rządami pis. Odpowiedz Link Zgłoś
gogologog Re: rezimowa Trojka i LP3 16.05.20, 19:59 Slucham LP3 od poczatku i mysle ze do 300 notowania to jakies 5-6 zdazylo mi sie opuscic. A teraz czasem wlaczam przed 22 zeby zobaczyc co jest aktualnie na topie. I nie ukrywam ze zdziwil mnie w piatek ten Kazik i jego utwor ktorego wczesniej nigdzie nie grali. Moim zdaniem Trojka i PiS bardzo glupio robi z blokowaniem strony, uniewaznianiem notowania itd. Nikt by na to nie zwrocil uwagi bo stacja zrobila sie mocno niszowa. Swoja droga Niedzwiecki zawsze przestrzegal ze glosowac na LP mozna tylko na to co jest grane w Trojce. Tak bylo w czasach kartek pocztowych i moze jeszcze telefonow bo nie kazdy mial dostep. A teraz regulamin sie zmienil??? Ewidentnie przylozyl do tego reke wiec albo sam odchodzi albo powinni go wywalic. Odpowiedz Link Zgłoś
bistian Re: rezimowa Trojka i LP3 16.05.20, 20:10 gogologog napisał: > Swoja droga Niedzwiecki zawsze przestrzegal ze glosowac na LP mozna tylko na to > co jest grane w Trojce. Tak bylo w czasach kartek pocztowych i moze jeszcze te > lefonow bo nie kazdy mial dostep. A teraz regulamin sie zmienil??? Ewidentnie p > rzylozyl do tego reke wiec albo sam odchodzi albo powinni go wywalic. Pleciesz. Głosowanie było jak najbardziej legalne, tylko wynik się nie spodobał władzy. Teraz będzie nawał głosów na Kazika i w konsekwencji, Niedźwiedzki będzie musiał to zostawić, żeby móc spokojnie patrzeć na siebie w lustrze, a zazwyczaj bardzo starał się nie ruszać polityki. Tym bardziej odejdzie Baron. Odpowiedz Link Zgłoś
gogologog Re: rezimowa Trojka i LP3 16.05.20, 20:16 Pytanie czy grali to wczesniej na antenie? Jak nie to zgodnie z regulaminem LP3 (nawet jak dostalo najwiecej klikniec) nie wchodzi do notowania i koniec. Ewidentnie Niedzwiecki sie przylozyl i robi troche zamieszania wokol siebie. Bedzie troche szumu medialnego, np do mnie nie dotarlaby informacja ze to juz 1998 notowanie, wiec teraz postaram sie posluchac jubileuszowego za 2 tygodnie. Takie czasy, trzeba sie promowac Odpowiedz Link Zgłoś
7katipo Re: rezimowa Trojka i LP3 16.05.20, 21:50 Łagodzisz sobie dysonans poznawczy? Zaczęły Cię uwierać buty tępego, głupiego suwerena i bardzo chcesz w nie ubrać innych? Żałosne doprawdy i przykre... Odpowiedz Link Zgłoś
gogologog Re: rezimowa Trojka i LP3 16.05.20, 23:30 Co ty pierd#$%^& Glupie jest blokowanie i zdejmowanie piosenki, bez tego nikt by na cala historie nie zwrocil uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: rezimowa Trojka i LP3 16.05.20, 23:56 gogologog napisał: > Co ty pierd#$%^& > Glupie jest blokowanie i zdejmowanie piosenki, bez tego nikt by na cala histori > e nie zwrocil uwagi. Rzeczywiście gasisz intelektem swoich mocodawców jak świece. Powinieneś to przekazać bardziej im w centrali, nie nam.... My o tym wiemy wiemy.... Odpowiedz Link Zgłoś
gogologog Re: rezimowa Trojka i LP3 17.05.20, 00:00 > Powinieneś to przekazać bardziej im w centrali, masz tam jakas sciane obok? albo deske? Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: rezimowa Trojka i LP3 17.05.20, 00:17 gogologog napisał: > > Powinieneś to przekazać bardziej im w centrali, > > masz tam jakas sciane obok? albo deske? Nie Odpowiedz Link Zgłoś
biala_ladecka Re: rezimowa Trojka i LP3 17.05.20, 13:38 gogologog napisał: > Co ty pierd#$%^& > Glupie jest blokowanie i zdejmowanie piosenki, bez tego nikt by na cala histori > e nie zwrocil uwagi. > No jak nikt, ty zauważyłeś i zaraz przybiegłeś się pochwalić. Następnym razem czekaj na instrukcje z góry, bo frilanserka ci nie idzie. Odpowiedz Link Zgłoś
gogologog Re: rezimowa Trojka i LP3 17.05.20, 14:30 > Następnym razem czekaj na instrukcje z góry buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhahahahahahhaha ahahhahahahaha ahahhahahahahha ahahhahahaha ahahhahaha hahahahahaha ahhahahahaha ahahhahaha ahahahhahaha ahahahhaha ahahhaha Od Brejzy z Olkusza? To nie ta bajka Ja takie rzeczy zauwazam, bo mam sentyment do Trojki, szczegolnie do wczesnej LP3 - piekne czasy Odpowiedz Link Zgłoś
mmoni Re: rezimowa Trojka i LP3 17.05.20, 16:12 gogologog napisał: > Ja takie rzeczy zauwazam, bo mam sentyment do Trojki, szczegolnie do wczesnej L > P3 - piekne czasy > Tak, ja wiem gogolog, że twoi mocodawcy tęsknią za stanem wojennym i taką władzą, jaką miał Jaruzel i prokurator Piotrowicz. Niestety, brak im kogoś o inteligencji Urbana. Odpowiedz Link Zgłoś
bistian Re: rezimowa Trojka i LP3 16.05.20, 21:50 gogologog napisał: > Pytanie czy grali to wczesniej na antenie? > Jak nie to zgodnie z regulaminem LP3 (nawet jak dostalo najwiecej klikniec) nie > wchodzi do notowania i koniec. > Ewidentnie Niedzwiecki sie przylozyl i robi troche zamieszania wokol siebie. > Bedzie troche szumu medialnego, np do mnie nie dotarlaby informacja ze to juz 1 > 998 notowanie, wiec teraz postaram sie posluchac jubileuszowego za 2 tygodnie. > Takie czasy, trzeba sie promowac Pierdzielisz głupoty. Przemyślałem sprawę. Wszystko było na legalu, Niedźwiedzki z Baronem nie zgodzili się na anulowanie listy, więc ktoś pogrzebał na serwerze, stąd te błędy. Jeżeli tak, to już panów Niedźwiedzkiego i Barona, praktycznie nie ma w tym radiu. Teraz trwa akcja, żeby jakoś uwiarygodnić zmiany i żeby wyszło, że to Niedźwiedzki jest ten zły. Widzisz, jak można pięknie wydedukować? Sam to doskonale wiesz i teraz zamydlasz, bo za chwilę chłopaki powiedzą, jak było, więc trzeba to zaatakować wcześniej. Ten, kto kieruje waszą strategią, orłem nie jest. Co najwyżej jest to jakiś piąty garnitur, jak cała reszta, zresztą. Odpowiedz Link Zgłoś
koraleznasturcji Re: rezimowa Trojka i LP3 16.05.20, 21:54 gogologog napisał: > Pytanie czy grali to wczesniej na antenie? Od jakichś 20 lat nie ma tej zasady w regulaminie. Ona istniała, owszem, kiedy głosowało się na pocztówkach lub telefonicznie. Wtedy faktycznie uznawano tylko głosy na piosenki, które pojawiły się na antenie. Teraz głosuje się elektronicznie. Wchodzisz na stronę lp3, logujesz się, wyświetla się lista kilkuset utworów dopuszczonych do głosowania, zaznaczasz maksymalnie 10 i zatwierdzasz. Kazik na tej liście był, inaczej by nie wygrał. Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: rezimowa Trojka i LP3 16.05.20, 22:13 Poza tym piosenka była grana, na oficjalnej playliście można znaleźć informację kedy, a nawet nadal jej posluchac Odpowiedz Link Zgłoś
koraleznasturcji Re: rezimowa Trojka i LP3 16.05.20, 22:17 Możliwe że dodano ją do zestawu przed pierwszą emisją. Podobnie jak wiele innych piosenek notowanych na Liście, nigdy nie miało to żadnego znaczenia. Gdyby chcieli być konsekwentni, musieliby unieważnić połowę notowań z ostatnich lat Odpowiedz Link Zgłoś
gogologog Re: rezimowa Trojka i LP3 16.05.20, 23:34 > Kazik na tej liście był, inaczej by nie wygrał. Jak byl, to sprawa jasna. Bez sensu blokowanie i uniewaznianie listy. Niedzwiecki byl juz na wylocie, teraz odejdzie jak meczennik i bohater. Akurat bedzie 2000 notowan LP a on lubi okragle jubileusze. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: rezimowa Trojka i LP3 16.05.20, 22:39 Ewidentnie to ty probujesz jakos wyjsc z twarzą. Yyyyyy z czym...? 😄 Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: rezimowa Trojka i LP3 16.05.20, 19:40 sumire napisała: > Szmaty. Oh, yes. Żałosne gnidy. Odpowiedz Link Zgłoś
tiszantul Re: rezimowa Trojka i LP3 16.05.20, 19:30 A słuchacze Trójki już byli tacy dumni, ze reżim ich represjonuje Odpowiedz Link Zgłoś
gogologog Re: rezimowa Trojka i LP3 16.05.20, 19:34 Mamy typowy efekt Streisand. Do ktorego mimowolnie przyczyniam sie na emamie ))))))))))))))))) Moze teraz mniej mnie beda tu kasowac???? Buuuuuuuuuuuuuuuhahahahhahaha ahhahahahhahha hahahhahaha ahhahahahahha ahhahahahahha ahhahaha hahahaha ahahahahaha hahahhahahahahha Odpowiedz Link Zgłoś
bistian Re: rezimowa Trojka i LP3 16.05.20, 19:52 gogologog napisał: > Mamy typowy efekt Streisand. > Do ktorego mimowolnie przyczyniam sie na emamie ))))))))))))))))) Nie ciesz się tak. Polacy są przekorni, zajrzałem w swoją szklaną kulę i widzę kilka miesięcy Kazika na pierwszym miejscu! Jak się prezes dowie, że wiedziałeś, czyj jest internet i jak działa i nie powiedziałeś, tylko miałeś wtopy, to będziesz biedny Gogo winne, nie Jarek Odpowiedz Link Zgłoś
gogologog Re: rezimowa Trojka i LP3 16.05.20, 20:02 > Jak się prezes dowie, że wiedziałeś, czyj jest internet i jak działa i nie powiedziałeś, Pogadam jutro z Jaroslawem, po mszy albo po obiedzie. Dam ci tu znac, luz. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: rezimowa Trojka i LP3 16.05.20, 19:34 Czyli to nie przypadek, ze strona nie działa? Nieźle. Twierdzenie, ze manipulowano przy głosowaniu to tylko twierdzenie. Przynajmniej teraz. No ale do kogoś na pewno trafi i przekona Na zdrowie Polsko Odpowiedz Link Zgłoś
7katipo Re: rezimowa Trojka i LP3 16.05.20, 21:46 Z komentarzy na fb: "nie może mienić się uczciwym człowiekiem i trójkowiczem ten, kto w przyszłym tygodniu włączy listę przebojów"... Odpowiedz Link Zgłoś
droch Re: rezimowa Trojka i LP3 16.05.20, 22:56 "Anulujmy to, bo przegramy!" BTW, gdzie podziały się owce wychwalające non stop rząd PiS? Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: rezimowa Trojka i LP3 16.05.20, 16:53 No to jaki jest aktualny przekaz dnia?😀😀😀 Odpowiedz Link Zgłoś
mmoni Re: rezimowa Trojka i LP3 16.05.20, 17:08 Komuna jednak była finezyjniejsza. Cenzura ostro pilnowała mediów o masowym zasięgu typu telewizja i PR1, a na to, co się działo w Trójce i ówczesnej Rozgłośni Harcerskiej, często przymykała oko, bo stacje FM miały wtedy małe zasięgi. Teraz zresztą sytuacja jest porównywalna, bo dane o słuchalności Trójki są jak z czasów, gdy radia FM były rzadkością. Więc gogolog dobrze kombinował, "puśćmy Kazika, miejmy taki listek figowy i udawajmy, że niby jest wolność w mediach publicznych. Opozycja sobie go poszeruje w mediach społecznościowych, pokomentuje i się wyszumi, taki wirtualny wentyl bezpieczeństwa, jak w latach 80tych festiwal w Jarocinie." Niestety gogolog się przekonał właśnie, że niebezpiecznie być mądrzejszym od mocodawcy. Odpowiedz Link Zgłoś
bistian Re: rezimowa Trojka i LP3 16.05.20, 17:15 mmoni napisała: > Niestety gogolog się przekonał właśnie, że niebezpiecznie być > mądrzejszym od mocodawcy. Myślę, że nie może odpowiadać, bo się pakuje, będzie wysłany z misją w dziewicze strony gdzieś na wschodzie Rosji Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: rezimowa Trojka i LP3 16.05.20, 17:55 Drogi gogolog, czy zechcesz wyrazić swa opinie na temat cenzury w tym pięknym kraju pod rządami miłościwie nam panującej PiS? Odpowiedz Link Zgłoś
gogologog Re: rezimowa Trojka i LP3 16.05.20, 18:29 Ale co moge wiecej powiedziec? Przemycili to wczesnie w Trojce??? Czy Niedzwiecki ustawil? Kiedys byla zasada ze na LP3 mogly sie pojawiac utwory grane w Trojce. Nie wiem jak jest teraz. Jesli chodzi o "Twoj bol jest lepszy niz moj" - to moim zdaniem tekst miesci sie w granicach przyzwoitosci... Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: rezimowa Trojka i LP3 16.05.20, 18:33 Tekst tak. Opisane zjawisko już nie. Ale wiem, że PiS ma trochę odmienna definicję przyzwoitości. Odpowiedz Link Zgłoś
gogologog Re: rezimowa Trojka i LP3 16.05.20, 18:39 Chyba tradycyjnie sie opozycja czaska jak gupia. Notowanie jak wół. www.lp3.pl/alpt.phtml Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: rezimowa Trojka i LP3 16.05.20, 18:44 Przyzwoitości nie zależy od notowań. Inaczej by nie skazano Jezusa, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
tiszantul Re: rezimowa Trojka i LP3 16.05.20, 18:47 Słuchacze Trójki hodują przekonanie, ze są pępkiem świata. Obecnie obalają reżim z Kazikiem i Markiem Niedźwieckim. Zresztą w miarę lubię zarówno Kazika, jak i Niedźwieckiego. Lubię Kazika, ale nie do tego stopnia, żeby słuchać jego piosenek Odpowiedz Link Zgłoś
gogologog Re: rezimowa Trojka i LP3 16.05.20, 18:55 Przypadek albo kolejna ustawka i efekt bedzie podobny jak zwykle. Odpowiedz Link Zgłoś
koraleznasturcji Re: rezimowa Trojka i LP3 16.05.20, 19:09 tiszantul napisała: > Słuchacze Trójki hodują przekonanie, ze są pępkiem świata. Najwyraźniej mają sporo racji, skoro "czynnikowi politycznemu" chciało się urządzać akcję ukrywania przed internetem faktu, że głosowanie w Trójce wygrał Kazik. Wynika z tego, że przynajmniej zdaniem władzy ta cała Lista Przebojów jest w opór ważna. Odpowiedz Link Zgłoś
bistian Re: rezimowa Trojka i LP3 16.05.20, 19:28 koraleznasturcji napisała: > > Najwyraźniej mają sporo racji, skoro "czynnikowi politycznemu" chciało się urzą > dzać akcję ukrywania przed internetem faktu, że głosowanie w Trójce wygrał Kazi > k. Wynika z tego, że przynajmniej zdaniem władzy ta cała Lista Przebojów jest w > opór ważna. Dziwni są. Temat brak wejścia na cmentarz dla nieswoich był już przegadany, a Kazik dla starszych to nie jest ich ulubiona muzyka, więc wpływ może być mizerny. Ale, widocznie liczą te głosy, jak ostatnie grosiki, stąd taka nadmiarowa reakcja? Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: rezimowa Trojka i LP3 16.05.20, 20:02 Tisz, słuchacze 3 już dawno opuścili reżimową tubę. Nie jesteś na bieżąco. Nie dość, że za ten post wynagrodzenie zerowe, to miesięczna kara -50% od 2.29 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: rezimowa Trojka i LP3 16.05.20, 20:29 A plebsu myśli że wszystko mu się należy... Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: rezimowa Trojka i LP3 16.05.20, 23:01 tiszantul napisała: > Słuchacze Trójki hodują przekonanie, ze są pępkiem świata. Obecnie obalają reżi > m z Kazikiem i Markiem Niedźwieckim. Już ci pisałem kilka razy... reżim Kaczyńskiego obali suweren.... Chcesz się założyć? Odpowiedz Link Zgłoś
bistian Re: rezimowa Trojka i LP3 16.05.20, 19:07 gogologog napisał: > Chyba tradycyjnie sie opozycja czaska jak gupia. > Notowanie jak wół. Druga wpadka dzisiaj! Odpowiedz Link Zgłoś
rozaly Re: rezimowa Trojka i LP3 16.05.20, 18:28 Narracja Wam się towarzysze rozjeżdża Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: rezimowa Trojka i LP3 16.05.20, 19:32 Wicie, rozumicie, głosowanie zostało zmanipulowane 😀😀😀 Odpowiedz Link Zgłoś
sliwka-1 Re: rezimowa Trojka i LP3 16.05.20, 19:41 No przecież, a znaleźli winnego tejże manipulacji? Odpowiedz Link Zgłoś
kaka-llina Re: rezimowa Trojka i LP3 16.05.20, 21:01 aha... to trzeba było poczekać... Glosowanie nie ważne... coś im sie potarabaniło zdecydowanie... Odpowiedz Link Zgłoś
ewka.n Re: rezimowa Trojka i LP3 16.05.20, 19:45 "Pani marszałek, trzeba anulować, bo my przegramy. Za dużo osób... naprawdę" Odpowiedz Link Zgłoś
kub-ma Re: rezimowa Trojka i LP3 16.05.20, 20:25 Jak widać długo nie podebiutował. Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: rezimowa Trojka i LP3 16.05.20, 20:27 Straszny boordel macie w tym swoim archeo, że tak słabo uzgadniacie przekaz dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
ewka.n Re: rezimowa Trojka i LP3 16.05.20, 20:36 Na stronie Trójki jest (jeszcze) niespełna 5 minutowy podcast, w którym Kora i Marek Niedźwiecki opowiadają "Jak cenzura próbowała zdjąć z Listy utwory Maanamu". Warto posłuchać póki nie zdejmą. Historia zatoczyła koło. Podcast jest na tu www.polskieradio.pl/9,Trojka/2050,To-tylko-tango i ma tytuł "Jak cenzura próbowała zdjąć z Listy utwory Maanamu". Odpowiedz Link Zgłoś
semihora Re: rezimowa Trojka i LP3 16.05.20, 21:01 Taaa, chciałeś pochwalić reżim i nie pykło, bo reżim pochwalił się sam. Cenzurą. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: rezimowa Trojka i LP3 16.05.20, 21:31 natemat.pl/308839,dawid-podsiadlo-o-trojce-moje-piosenki-tez-nie-powinny-byc-tu-grane Odpowiedz Link Zgłoś
trillian Re: rezimowa Trojka i LP3 16.05.20, 22:33 LOL. Okazuje się że w dyktaturze nie jest to możliwe Mistrzostwo finezji (oświadczenie szefa trójki) i skuteczności (jak myślisz, pomogli Kazikowi czy zaszkodzili?) Odpowiedz Link Zgłoś
kamin Re: rezimowa Trojka i LP3 16.05.20, 23:09 To co? Za tydzień chyba zagłosujemy? Ja po raz pierwszy w życiu, ale nie ostatni. Odpowiedz Link Zgłoś
myszu13 Re: rezimowa Trojka i LP3 16.05.20, 23:23 Zagłosowałam w piątek na Kazika. Pierwszy raz od wielu lat. I zastanawiałam się czy puszczą. Gorzej niz w PRLu Odpowiedz Link Zgłoś
aagnes Re: rezimowa Trojka i LP3 16.05.20, 23:59 Niedźwiecki dziś odszedł z trójki, to juz naprawdę koniec tego radia Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: rezimowa Trojka i LP3 17.05.20, 00:09 aagnes napisał: > Niedźwiecki dziś odszedł z trójki, to juz naprawdę koniec tego radia Koniec był na Rosiaku i Mannie... Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: rezimowa Trojka i LP3 17.05.20, 00:08 Czy ci bliżej ośrodka władzy mogliby wyjaśnić co się dzieje!? Wygląda na to, że LP3 ocenzurowała się sama. Albo jak zwykle wina Tuska.... Prowokacja Tuska.... Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: rezimowa Trojka i LP3 17.05.20, 01:07 Wazeliniarze z trójki wyszli przed szereg. Chcieli zrobić dobrze prezesowi, a dzięki ich decyzji cała Polska nuci "twój ból jest większy niż mój". Tak to jest jak stanowiska obsadza się wiernymi miernotami umysłowymi. Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: rezimowa Trojka i LP3 17.05.20, 11:57 dyzurny_troll_forum napisała: > Prowokacja Tuska.... Czytam tzw. prawą stronę i wynika z niej, że była to "Sprawa Kazika to SBcka prowokacja wymierzona w rząd 1000 lecia" Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: rezimowa Trojka i LP3 17.05.20, 01:44 gogologog napisał: > A Kazik debiutuje na pierwszym miejscu. > Jak to jest mozliwe w dyktaturze? > > Zdaje się anulowali LP. Czy zaprzeczysz, że mamy dyktaturę, skoro takie rzeczy mają miejsce? Odpowiedz Link Zgłoś
gogologog Re: rezimowa Trojka i LP3 17.05.20, 09:50 > Zdaje się anulowali LP. Czy zaprzeczysz, że mamy dyktaturę, Co mam powiedziec? Glupio zrobili. Niesmialo zauwaze ze to nie rzad/prezydent anulowal. Mysle ze Kazik bedzie kilka tygodni na topie, nie tylko w LP3. Nie, nie mamy dyktatury. 2x dziennie dziekuje Panu Bogu, ze premierem nie jest Kopacz/Tusk/Sikorski/Czaskowski w czasie wirusa. Odpowiedz Link Zgłoś
bistian Re: rezimowa Trojka i LP3 17.05.20, 09:58 gogologog napisał: > Co mam powiedziec? Glupio zrobili. Niesmialo zauwaze ze to nie rzad/prezydent a > nulowal Skąd to wiesz? Masz jakieś swoje przecieki? Odpowiedz Link Zgłoś
gogologog Re: rezimowa Trojka i LP3 17.05.20, 10:09 > Skąd to wiesz? Masz jakieś swoje przecieki? Spytam dzis Jaroslawa po mszy i dam znac. Ciekawe czy beda grali to jeszcze w Trojce i ktore miejsce za tydzien. Ale moze tez tak byc ze LP3 nie dotrwa do notowania 2000... Odpowiedz Link Zgłoś
bistian Re: rezimowa Trojka i LP3 17.05.20, 10:37 gogologog napisał: > > Skąd to wiesz? Masz jakieś swoje przecieki? > > Spytam dzis Jaroslawa po mszy i dam znac. Mam wątpliwości czy się dopchasz? Wszyscy z PiS potrzebują wskazówek Odpowiedz Link Zgłoś
paniusiapobuleczki Re: rezimowa Trojka i LP3 17.05.20, 10:55 Jak tylko pragnę zauważyć, że osoby, którym nie po drodze z w/w przekręcając nazwisko Trzaskowskiego w ten sposób wystawiają świadectwo sobie i tylko sobie. Nie jest to bowiem dowcipne, nie nawiązuje do niczego co charakteryzuje wyśmiewaną osobę, nie imituje jej sposobu mówienia. To tak jak ktoś wymawia czeba zamiast trzeba, dżewo zamiast drzewo. Świadczy to o niskiej kulturze językowej mówiącego. Odpowiedz Link Zgłoś
kub-ma Re: rezimowa Trojka i LP3 17.05.20, 11:19 gogologog napisał: > 2x dziennie dziekuje Panu Bogu, ze premierem nie jest Kopacz/Tusk/Sikorski/Czas > kowski w czasie wirusa. > Co zrobili obecnie rządzący, a czego nie zrobiliby wymienieni przez Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
gogologog Re: rezimowa Trojka i LP3 17.05.20, 11:47 >> 2x dziennie dziekuje Panu Bogu, ze premierem nie jest Kopacz/Tusk/Sikorski/Czas >> kowski w czasie wirusa. >> > Co zrobili obecnie rządzący, a czego nie zrobiliby wymienieni przez Ciebie? Nie jestem wrozka ale banda POKO zwykle czeka na wytyczne z Berlina lub Brukseli i ma w doopie interes Polski. Obecny rzad po prostu nie bal sie podejmowac decyzji. Dla mnie to duzo i Panu Bogu dziekuje ze mamy bardzo dobrego Pana Premiera i Pana Prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: rezimowa Trojka i LP3 17.05.20, 05:25 Najwyższy czas by artyści płacili koszty uzyskania przychodu jak każdy Polak a nie 50% ulgi.I cienkim głosem zaśpiewa Kazik. Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: rezimowa Trojka i LP3 17.05.20, 09:55 taniarada napisał(a): > Najwyższy czas by artyści płacili koszty uzyskania przychodu jak każdy Polak a > nie 50% ulgi.I cienkim głosem zaśpiewa Kazik. Ale pamiętasz, że dotknie to także wielkich artystów dobrej zmiany: Żenka i Maryly.... Odpowiedz Link Zgłoś
profes79 Re: rezimowa Trojka i LP3 17.05.20, 10:43 Najwyższy czas aby szeregowy poseł płącił podatki jak każdy Polak a nie miał kwotę wolną dziesięciokrotnie wyższą. Odpowiedz Link Zgłoś
trillian Re: rezimowa Trojka i LP3 17.05.20, 10:59 taniarada napisał(a): > Najwyższy czas by artyści płacili koszty uzyskania przychodu jak każdy Polak a > nie 50% ulgi.I cienkim głosem zaśpiewa Kazik. Kazik nie mógł sobie wymarzyć tej nagonki, dojeżdżajcie go dalej to na pewno go to zaboli jeszcze bardziej niż ta finezyjna cenzura Serio, mam wrażenie że pracujecie w jego marketingu Odpowiedz Link Zgłoś
hummorek Re: rezimowa Trojka i LP3 17.05.20, 11:27 Ty też wy.p.ierdalay. I weź resztę tych baranów ze swojej frakcji. Odpowiedz Link Zgłoś
mmoni Re: rezimowa Trojka i LP3 17.05.20, 11:13 Gogolog wykopał stronę archiwum głosowań, która owszem działa, ale podstawowy link do zakładki LP3 ze strony głównej Polskiego Radia, którego używają normalnie głosujący, dalej nie działa. Oj kłamczuszki, kłamczuszki. Odpowiedz Link Zgłoś