0ficjalny 13.05.13, 23:47 Kiedyś było po 20-30 wpisów na godzinę, a obecnie zaledwie kilka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
don.kichote Re: Czyżby spadek popularności FK? 13.05.13, 23:53 0ficjalny napisał: > Kiedyś było po 20-30 wpisów na godzinę, a obecnie zaledwie kilka. Kiedyś, można tu było dyskutować o wszystkim. Teraz, z jakichś irracjonalnych powodów, wątki - często "niewygodne" dla administracji - lądują na "martwych" forach (albo na "oślej"), gdzie przedwcześnie kończą swój żywot. Odpowiedz Link Zgłoś
nazimno ...ma byc po linii... 14.05.13, 00:02 Powrot do przeszlosci. To symptom starzenia sie organu cenzorskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj zapomniałes o wysyłaniu w kosmos 14.05.13, 08:52 don.kichote napisał: > 0ficjalny napisał: > > > Kiedyś było po 20-30 wpisów na godzinę, a obecnie zaledwie kilka. > > Kiedyś, można tu było dyskutować o wszystkim. > Teraz, z jakichś irracjonalnych powodów, wątki - często "niewygodne" dla admini > stracji - lądują na "martwych" forach (albo na "oślej"), gdzie przedwcześnie ko > ńczą swój żywot. A każda dyskusja z moderatorem nawet naForum o moderacji kończy się albo testem Kopernika, albo banem Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Czyżby spadek popularności FK? 13.05.13, 23:57 0ficjalny napisał: > Kiedyś było po 20-30 wpisów na godzinę, a obecnie zaledwie kilka. Załóż jeszcze więcej nicków to dyskutantów od razu przybędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
0ficjalny Re: Czyżby spadek popularności FK? 14.05.13, 00:04 Wytłumacz jaki widzisz sens zakładania większej ilości nicków? Przecież IP dla uprawnionych jest widoczny i łatwo można stwierdzić ile nicków wychodzi z jednego komputera. Anonimowość w sieci to złudzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Czyżby spadek popularności FK? 14.05.13, 00:36 0ficjalny napisał: > Wytłumacz jaki widzisz sens zakładania większej ilości nicków? > Przecież IP dla uprawnionych jest widoczny i łatwo można stwierdzić ile nicków > wychodzi z jednego komputera. Anonimowość w sieci to złudzenie. To tylko taka ironia dotycząca wielonickowców:)) Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Czyżby spadek popularności FK? 14.05.13, 00:10 Ty Bob jak już coś palniesz to kapcie spadają. Po prostu cenzura jest coraz bardziej zajadliwa, sporo dyskutantów przesadza ze słowami, podziały widoczne gołym okiem- nie wartość merytoryczna, a barwa koloru partyjnego ma znaczenie. W dodatku "Wielki brat" patrzy i notuje wszystkie wypowiedzi żeby wykorzystać przeciw.......... Najlepiej się nie odzywać,,, a myśleć swoje, każdy z nas ma wyrobione zdanie o rządzących dziś,,,i wczoraj. Żyjemy w kraju gdzie powoli wolność słowa odchodzi w zapomnienie. Bliżej mamy dziś do totalitaryzmu,,, niż do szeroko pojmowanej demokracji.. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky [...] 14.05.13, 00:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Czyżby spadek popularności FK? 14.05.13, 05:52 0ficjalny napisał: > Kiedyś było po 20-30 wpisów na godzinę, a obecnie zaledwie kilka. Rząd już nie wyrabia z pieniędzmi więc co się dziwisz ? Odpowiedz Link Zgłoś
zgred-zisko Re: Czyżby spadek popularności FK? 14.05.13, 06:21 Nie "nie wyrabia" i nie "rząd", tylko obydwie układające (obrzucające) się strony, doszły do wniosku, że skuteczność propagandowa wpisów na tym forum, jest zerowa. Szkoda pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Czyżby spadek popularności FK? 14.05.13, 06:24 zgred-zisko napisał: > Nie "nie wyrabia" i nie "rząd", tylko obydwie układające (obrzucające) się stro > ny, doszły do wniosku, że skuteczność propagandowa wpisów na tym forum, jest ze > rowa. Szkoda pieniędzy. Tu jest więcej stron niż "obydwie". Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Większej głupoty na FK to dawno nikt nie napisał 14.05.13, 08:56 wiosnaludzikow napisał: > 0ficjalny napisał: > > > Kiedyś było po 20-30 wpisów na godzinę, a obecnie zaledwie kilka. > Rząd już nie wyrabia z pieniędzmi więc co się dziwisz ? Nie sądź innych swoją miarą!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Większej głupoty na FK to dawno nikt nie napi 14.05.13, 13:52 zapijaczony_ryj napisał: > wiosnaludzikow napisał: > > > 0ficjalny napisał: > > > > > Kiedyś było po 20-30 wpisów na godzinę, a obecnie zaledwie kilka. > > Rząd już nie wyrabia z pieniędzmi więc co się dziwisz ? > > Nie sądź innych swoją miarą!!! Nie mam z tym nic wspólnego bo nie mogę mieć np bo niby dla rządu, dla kogo ? .... a po Twojej reakcji widać , że trafiłem z tym komentarzem w samą dychę. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Większej głupoty na FK to dawno nikt nie napi 14.05.13, 14:01 wiosnaludzikow napisał: > Nie mam z tym nic wspólnego bo nie mogę mieć np bo niby dla rządu, dla kogo ? > .... a po Twojej reakcji widać , że trafiłem z tym komentarzem w samą dychę. trafiłes jak sliwka w kompot! Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: Czyżby spadek popularności FK? 14.05.13, 07:47 Intensywność trollowania na FK przekracza granice wytrzymałości zdrowego umysłu. Kilka lat temu częstość dziwnych ingerencji adminów nie była większa niż dzisiaj, ale rzadziej zdarzało się, żeby wpisy wpisy zlepkiem bzdur, insynuacji i obelg. Dzisiaj rzadko spotyka się ciekawe opinie, jeszcze rzadziej poparte poparte sensowną argumentacją. Nawet język i pisownia wpisów pogorszyły się. Zgodnie z prawem Kopernika zły pieniądz wypiera dobry, trolle wypierają normalnych forumowiczów. A kiedy ci normalni znikają, trollowanie przestaje kręcić półgłówków i także spam zanika. Podobnie pasożyty opanowujące organizm powodują jego śmierć a potem same giną. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Czyżby spadek popularności FK? 14.05.13, 10:05 Zgodnie z prawem Kopernika zły pieniądz wypiera dobry, trolle wypierają normalnych forumowiczów. A kiedy ci normalni znikają, trollowanie przestaje kręcić półgłówków i także spam zanika. Podobnie pasożyty opanowujące organizm powodują jego śmierć a potem same giną. Celne. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Cenzuta Panie! 14.05.13, 08:45 Gnoja nas banami, wątki leca albo na osła albo w kosmos bez zadnej przyczyny, wystarczy, ze PiS_dogłowi wyklikają kosz! Poza tym sa przesyłane ma tzw Martwe fora gdzie nikt wątków nie zakłada ani sie nie dopisuje... Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Re: Czyżby spadek popularności FK? 14.05.13, 08:50 Sezon ogórkowy:) Ozywienie przychodzi z aferą lub wyborami... Odpowiedz Link Zgłoś
lionold Re: 30 wpisów na godzinę kiedyś, wobec kilku teraz 14.05.13, 09:12 Mniej ważny jest sam spadek popularności a ważniejsza przyczyna tego spadku !!! A są moim zdaniem dwie podstawowe: * cenzura właściciela; i patrona - niewiarygodne! * zagołdzenie FK, żeby nie określić dosadniej. FK nam psieje w ślad za życiem. Jest jak ze stadionami piłkarskimi. Kiedyś bywałem tam jak wielu innych przez cały sezon - w swoim czasie nawet z dzieckiem w wózeczku i często z żoną. Dzisiaj jest tam miejsce tylko dla marginesu i to tego groźnego dla otoczenia. Pewnie w przyszłości z życia wszystkich nie wypchną ale zbydlęcejemy wszyscy. Kiedyś świat to był dom z miejscami przeznaczonymi oddzielnie dla ludzi i dla bydła - teraz granic nie ma - bydło włazi wszędzie. Tak to widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: Czyżby spadek popularności FK? 14.05.13, 09:45 Ludzie się nudzą. Jedni chcieliby pobluzgać na innych, ale moderacja im nie pozwala. Inni mają dość takich bluzgów, wyzwisk. Są tacy, którzy z różnych przyczyn wolą komentować artykuły prasowe. Jeszcze inni szukają merytorycznej dyskusji, bez zacietrzewienia partyjnego i sprowadzania wszystkiego do podziału: nasi-obcy. No więc nudzą się. A jak się nudzą, to idą sobie precz. Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: Czyżby spadek popularności FK? 14.05.13, 10:51 Bob kiedyś pisałeś merytoryczne psoty, z żalem stwierdzam że to przeszłość... Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Czyżby spadek popularności FK? 14.05.13, 10:56 kzet69 napisał: > Bob kiedyś pisałeś merytoryczne psoty, z żalem stwierdzam że to przeszłość... Następna mądrala? No to śmiało, odnieś się merytorycznie do wypowiedzi lesia:)) A może nawet podzielasz jego pogląd? Żyjemy w kraju gdzie powoli wolność słowa odchodzi w zapomnienie. Bliżej mamy dziś do totalitaryzmu,,, niż do szeroko pojmowanej demokracji. Odpowiedz Link Zgłoś
lionold Re:Jestem d.. przedstawicielem warszawskiej hołoty 14.05.13, 18:01 I to całe twoje osiągnięcie? Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re:Jestem d.. przedstawicielem warszawskiej hołot 14.05.13, 21:23 lionold napisał: > I to całe twoje osiągnięcie? O, jeszcze jeden:)) Może ty pokusisz się o merytoryczną ocenę wypowiedzi lesia. No, śmiało:)) Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re:Jestem d.. przedstawicielem warszawskiej hołot 14.05.13, 21:39 boblebowsky napisał: > lionold napisał: > > > I to całe twoje osiągnięcie? > > O, jeszcze jeden:)) Może ty pokusisz się o merytoryczną ocenę wypowiedzi lesia. > No, śmiało:)) Co masz na obronę tego ze zamyka się usta mediom Bob??? Rozumiem ze o zegarkach i niedawnych piórach nic nie powiesz. Wolność słowa??? a niekontrolowane podsłuchy??? Obroń te teze Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re:Jestem d.. przedstawicielem warszawskiej hołot 15.05.13, 11:04 lech1966 napisał: > > Co masz na obronę tego ze zamyka się usta mediom Bob??? Rozumiem ze o zegarkach > i niedawnych piórach nic nie powiesz. > Wolność słowa??? a niekontrolowane podsłuchy??? > Obroń te teze Mam do powiedzenia jedno, ktoś kto twierdzi, że: Żyjemy w kraju gdzie powoli wolność słowa odchodzi w zapomnienie. Bliżej mamy dziś do totalitaryzmu,,, niż do szeroko pojmowanej demokracji. jest idiotą. I żadnej polemiki czyli uwiarygadniania głupola nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Jakie niekontrolowane podsłuchy? 15.05.13, 11:06 O czym piszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
godz-0800 [...] 14.05.13, 14:16 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
anwad To miejsce tresury lemingów 14.05.13, 12:59 A szeregi lemingów topnieją. Część z nich nawet zorientowała się, że mają tu cenzurę. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: To miejsce tresury lemingów 14.05.13, 14:02 bardzolysapala napisał: > Ronald w Tusk PiJesz do najlepszego w historii prezydenta USA, czy po prostu głupi jestes Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: To miejsce tresury lemingów 14.05.13, 19:17 Głupi jest.Kon jaki jest każdy widzi. Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: To miejsce tresury lemingów 14.05.13, 18:27 > A szeregi lemingów topnieją. Część z nich nawet zorientowała się, że mają tu ce > nzurę. Anwad też nie taka jak kiedyś... Odpowiedz Link Zgłoś
nominaobscura lemingi wreszcie to POjęły? 18.05.13, 08:54 anwad napisała: > A szeregi lemingów topnieją. Część z nich nawet zorientowała się, że mają tu ce > nzurę. > Odpowiedz Link Zgłoś
godz-0800 Re: Kiedyś? 14.05.13, 14:18 purchawkapuknieta napisała: > Kiedy? Jesteś z nami od trzech dni Dobre !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro Re: Kiedyś? 14.05.13, 20:29 Chciałbym nieśmiało zauważyć, że zapewne pod nowym nickiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Kiedyś? 15.05.13, 09:13 Uważaj kamilek bo piszesz do wielonickowca Rysia. Odpowiedz Link Zgłoś
0ficjalny Re: Kiedyś? 15.05.13, 10:18 obraza.uczuc.religijnych napisał: > Uważaj kamilek bo piszesz do wielonickowca Rysia. O nie! Stary nick diabli wzięli, to jest nowy i jedyny. :) Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Kiedyś? 15.05.13, 10:23 Nie o twoim nicku pisałem, tylko o nicku rysia, vel contadore, vel wachmistrz soroka, vel tallyrand itd... Odpowiedz Link Zgłoś
0ficjalny Uuuuuuuuuuuu......... 15.05.13, 10:35 ... musi mieć wielowątkową osobowość. :) Odpowiedz Link Zgłoś
0ficjalny Re: Kiedyś? 15.05.13, 10:17 camille_pissarro napisał: > Chciałbym nieśmiało zauważyć, że zapewne pod nowym nickiem :) Zgada się, na stary nie mogę się zalogować. Dużo postów, mała strata. :) Odpowiedz Link Zgłoś
0ficjalny Jestem na FK od 2005 roku. 14.05.13, 20:45 Brak możliwości zalogowania się wymusił na mnie nową rejestrację. Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Re: Czyżby spadek popularności FK? 14.05.13, 16:26 E tam. Spór pomiędzy dwiema największymi partiami w fazie uśpienia, żadna sila polityczna nie ma nic ważnego do powiedzenia, to i reakcji żadnych (nie ma na co odpowiadać) i jest jak jest. -- buldog. Odpowiedz Link Zgłoś
0ficjalny Niestety, wygląda to na zmierzch FK... 14.05.13, 17:17 ...w takiej formule i z taką moderacją. Odpowiedz Link Zgłoś
godz-0800 Re: Co raz mniej wiernych... 14.05.13, 18:18 obeznany44 napisał: > lemingów... Tu nie o to chodzi, tu faktycznie nie można normalnie się posprzeczać. Jeszcze musiał się pojawić na nowo ten od warszawskiej hołoty. Koniec świata. Odpowiedz Link Zgłoś
obeznany44 Re: Co raz mniej wiernych... 14.05.13, 18:59 ja tam lubię pośmiać się z folkloru... Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow koniec kryzysu popularności FK? 14.05.13, 18:45 Graś musiał coś dostać z rezerw budżetowych bo po krótkiej przerwie dziesiątki leminżych aktywistów pojawiło się ponownie na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: koniec kryzysu popularności FK? 14.05.13, 19:24 czy przypadkiem nie jesteś przeciążona? piarella.blox.pl/resource/osiol2.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
obeznany44 Re: koniec kryzysu popularności FK? 14.05.13, 19:29 ale sypko łokazało siem ze to był ino bełkot po libacyji a jednemu to musieli nawet psypie...ć bez łep bo łapków w góre nie podnosił cy cuś tam i wszyćkie lemingi wróciły spowrotem na hale do baranów hej... Odpowiedz Link Zgłoś
tik-tak-tik-tak-nowak Re: Czyżby spadek popularności FK? 14.05.13, 19:35 To żałosne forum przekształciło się w kółko wzajemnej adoracji dla kilku starych komuchów, których interesuje wyłącznie dyskusja we własnym gronie. Czasami miło poparzeć, jak się pluja w bezsilnej złości :) Odpowiedz Link Zgłoś
obeznany44 Re: Czyżby spadek popularności FK? 14.05.13, 19:38 fakt, cześto przewijające się tematy to: ksiundz, pedały i pielgrzymki... ogłoszenia parafialne chłopaki mają obcykane na 3 niedziele do przodu i na zad Odpowiedz Link Zgłoś
godz-0800 Re: Czyżby spadek popularności FK? 14.05.13, 19:39 tik-tak-tik-tak-nowak napisał: > To żałosne forum przekształciło się w kółko wzajemnej adoracji dla kilku staryc > h komuchów, których interesuje wyłącznie dyskusja we własnym gronie. > > Czasami miło poparzeć, jak się pluja w bezsilnej złości :) Myślałem,że jesteś nowy(nowy nick) a ty stary obserwator jesteś pod nowym nickiem. Odpowiedz Link Zgłoś
tik-tak-tik-tak-nowak Re: Czyżby spadek popularności FK? 14.05.13, 19:41 Całkiem nowi tu już się chyba w ogóle nie pojawiają. Odpowiedz Link Zgłoś
obeznany44 Re: Czyżby spadek popularności FK? 14.05.13, 19:43 najwierniejszy beton POzostał.... Odpowiedz Link Zgłoś
obeznany44 Re: szkoda lemingów.... 14.05.13, 19:44 jednak żal tych lemingów... przypominają takiego rogacza co dalej wierzy w cnotę swojej wybranki.... prawda bywa POnura.... Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: Czyżby spadek popularności FK? 14.05.13, 19:44 > To żałosne forum przekształciło się w kółko wzajemnej adoracji dla kilku starych > komuchów, Bez wątpienia tak - od kiedy pojawiają się tutaj twoje wpisy. Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 A co się ciekawego w Kraju dzieje? 15.05.13, 22:01 Zastój panie dziejku. Bryndza kompletna! Ileż można pieprzyć o zegarkach? I podziwiać plejboja Kalisza? Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Fakt, w każdej dziedzinie marazm. :( 17.05.13, 23:51 Tu nie można założyć normalnego wątku,,bo po 5 min ląduje na oślej...Widać ciasno się robi i nerwowo przy spadających sondażach. Ciekawe kto dziś tu "aminuje" . Pora uciekać od cenzury...i znikać z tego zamulonego forum Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Fakt, w każdej dziedzinie marazm. :( 17.05.13, 23:52 Jak ktoś chce poczytać To podaje linka Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Fakt, w każdej dziedzinie marazm. :( 18.05.13, 00:02 Proponuje przenieść dyskusje na To forum, tu możemy mówić i pisać to co chcemy( tak myślę) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Nie wysilaj się. 18.05.13, 09:01 Twoje "Tajne forum..." pozostanie tajne. Odpowiedz Link Zgłoś
0ficjalny Re: Nie wysilaj się. 18.05.13, 11:18 Wcale o nie nie zabiegam i sam tam już nie zaglądam. Jak widzisz nawet w sygnaturce nie mam już nawet linku do niego. Jednym zdaniem wisi mi dynda i powiewa podobnie jak twoje forumowe wpisy. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Nie wysilaj się i bądź konsekwentny 19.05.13, 08:08 Jeżeli moje wpisy Ci wiszą i dyndają - po co odpowiadasz? Odpowiedz Link Zgłoś
bogucjusz Słońce, ładna pogoda... :-) 18.05.13, 09:17 Istnieją setki milszych rozrywek niż naśmiewanie się z coraz rozpaczliwszych i głupszych postów dyżurnych, wolskich multinickowców. --- "Ląduj, dziadu!" Odpowiedz Link Zgłoś