Dodaj do ulubionych

SLD rządzi słabo jak AWS.

IP: *.bielsko.dialog.net.pl 24.03.02, 12:47
Przedwyborcze obietnice i przechwałki Millera o tym jacy to wspaniali fachowcy
będą rządzić jak zwykle okazały się nieprawdziwe. Znowu mamy TKM, tajemnicze
kredyty i brak kompetencji wśród ministrów. No i jeszcze zbyt silne związki
zawodowe, które ciągle hamują rozwój przedsiębiorczości w kraju. Prawicowi i
lewicowi socjaliści rządzą tak samo żle.
Obserwuj wątek
    • Gość: ania Re: SLD rządzi słabo jak AWS. IP: *.upc.chello.be 24.03.02, 13:06
      Pawelku czyzbys chcial takich zwiazkow jakie byly dawniej?A moze zakazac wogole
      dzialalnosci zwiazkow to tez by bylo jakies rozwiazanie.Co do reszty sie
      zgadzam.
      • Gość: Paweł Re: SLD rządzi słabo jak AWS. IP: *.bielsko.dialog.net.pl 24.03.02, 13:14
        W Stanach związki tak naprawdę nic nie znaczą, a jednak sytuacja pracowników
        nie jest tam gorsza, a bezrobocie niskie.
        • Gość: ania Re: SLD rządzi słabo jak AWS. IP: *.upc.chello.be 24.03.02, 13:25
          Pawelku!Ja tez bym chciala zeby nasza sytuacja gospodarcza byla taka jak w
          Stanach.Ale my jestesmy w Polsce .Ale zdaje mi sie,ze tam sa jakies zwiazki bo
          kilka lat temu bylo duzo strajkow bodajze kontrolerow lotow ktos to chyba
          organizowal.
          • Gość: Paweł Re: SLD rządzi słabo jak AWS. IP: *.bielsko.dialog.net.pl 24.03.02, 13:56
            Ale tam nie ma związkowców wśród polityków, a u nas zawsze połowa sejmu to
            OPZZ, Solidarność, ZNP i inne. I oni blokują wszystkie sensowne zmiany
            gospodarcze.
            • Gość: Andy Re: SLD rządzi słabo jak AWS. IP: *.pl 24.03.02, 14:38
              Te zwiazki o ktorych ania wspomina to nie zrobily zadnych szkod w ruchu
              lotniczym, i zostalu rozpieprzone w drobny mak przez owczesnego prezydenta
              Ronalda Reagan`a.Niestety w Polsce nikogo podobnego nie ma, a szkoda.
              • Gość: Leonid Re: SLD rządzi słabo jak AWS. IP: 195.205.230.* 24.03.02, 15:58
                Jaruzelski z Urbanem do dzieła!
                • Gość: Paweł Re: SLD rządzi słabo jak AWS. IP: *.bielsko.dialog.net.pl 25.03.02, 21:18
                  Nie chodzi o to żeby związkowców prześladować, tylko ograniczyć ich wpływ na
                  politykę. Socjalizm nie sprawdza się nigdzie na świecie.
                  • Gość: Andy Re: SLD rządzi słabo jak AWS. IP: *.pl 25.03.02, 21:33
                    Tutaj jest sedno sprawy.Jestem za wolnymi zwiazkami, ale to musi miec swoje
                    granice.Jesli wynegocjuja z pracodawca swoim lepsze warunki to o.k.
                    Ale taki rozwoj jak zrobil OPZZ, to przegiecie paly!/Zreszta to twor polityczny
                    na zamowienie autorow stanu wojennego/ AWS dorzucila swoje i teraz maja
                    wspolnego "bekarta" w postaci bezrobocia.
                    • Gość: ania Re: SLD rządzi słabo jak AWS. IP: *.upc.chello.be 25.03.02, 22:11
                      Ja tak myslalam o tych nieszczesnych zwiazkach i doszlam do tego,ze wszyscy
                      przywodcy zwiazkowi traktuja zwiazki jako odskocznie do polityki.Tak przeciez
                      bylo z Krzaklewskim,Jankowskim,Spychalska panWrzodak nie wymieniam wszystkich
                      ale to jest jakas regula.Jak nie mam racji to mnie poprawcie tylko bez epitetow
                      prosze.
                      • Gość: AU DO aNI :"anI JA ANI TY POPATRZ W LUSTRO POWIE CI IP: *.dialup.optusnet.com.au 26.03.02, 16:39
                        Gość portalu: ania napisał(a):

> Ja tak myslalam o tych nieszczesnych zwiazkach i doszlam do tego,ze wszyscy
                        > przywodcy zwiazkowi traktuja zwiazki jako odskocznie do polityki.Tak przeciez
                        > bylo z Krzaklewskim,Jankowskim,Spychalska panWrzodak nie wymieniam wszystkich
                        >
                        > ale to jest jakas regula.Jak nie mam racji to mnie poprawcie tylko bez epitetow
                        >
                        > prosze.
                        ANIU ! WRACAJ DO POLSKI,PO CO SIE WYRZYWASZ NA RELIGJI I LUDZIACH W "INTERNACIE"?
                        ACH GORALKO W HALCE...OBSRYWASZ SWOJA GORYCZA INNYCH LUDZI PALCE...WRACAJ!!!!

• Gość: ania Re: DO aNI : IP: *.upc.chello.be 26.03.02, 16:43
                          Jak ty wrocisz to ja tez.A najlepiej zajrzyj do katalogu forum wyszukaj
                          wszystko co pisalam i dopisuj.Milej zabawy zycze .
                          • Gość: AU Re: DO aNI : IP: *.dialup.optusnet.com.au 26.03.02, 17:18
                            Gość portalu: ania napisał(a):

> Jak ty wrocisz to ja tez.A najlepiej zajrzyj do katalogu forum wyszukaj
                            > wszystko co pisalam i dopisuj.Milej zabawy zycze .

MILEJ RE ANI MACJI..."RADZI RUDZI RADZI LYSI RADZI I BRUNECI,RADZI MLODZI RADZI
                            STARZY RADZICE I DZIECI" L,JA NIEDLUGO WRACAM...W "KUFELKU" ALE JUZ SIE NIE
                            ROZPROSZE....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka