w_v_w 12.06.13, 07:31 Policji i Wojska w przypadku buntu Obywateli. Co by zrobil na miejscu Erdogana? Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiosnaludzikow Re: Ciekawe, czy PDT rozwaza uzycie 12.06.13, 07:34 w_v_w napisał: > Policji i Wojska w przypadku buntu Obywateli. Co by zrobil na miejscu Erdogana? > > Wawerka Przecież wyrażnie ostatnio powiedział : bez walki Polski nie odda. Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Ciekawe, czy PDT rozwaza uzycie 12.06.13, 07:46 wiosnaludzikow napisał: > w_v_w napisał: > > > Policji i Wojska w przypadku buntu Obywateli. Co by zrobil na miejscu Erd > ogana? > > > > Wawerka > Przecież wyrażnie ostatnio powiedział : bez walki Polski nie odda. cos jest na rzeczy, dzisiejsza wizyta Premiera Izraela, ma dotyczyc, wspolpracy przemyslow zbrojeniowych. PDT sie zbroi. Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: PDT? 13.06.13, 22:35 zapijaczony_ryj napisał: > Państwowy Dom Towarowy zwany PeDeT No wlasnie, bardzo dobre porownanie komuszy dom handlowy Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: PDT? 14.06.13, 09:26 w_v_w napisał: > zapijaczony_ryj napisał: > > > Państwowy Dom Towarowy zwany PeDeT > > No wlasnie, bardzo dobre porownanie komuszy dom handlowy > > Wawerka PDT? mozesz mnie UŚWIADOMIC zamiast filozować? Odpowiedz Link Zgłoś
grande.toscano Oczywiście, po to mu ustawa o użyciu wojska 12.06.13, 08:12 Przeciw Narodowi. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Oczywiście, po to mu ustawa o użyciu wojska 12.06.13, 08:18 grande.toscano napisał: > Przeciw Narodowi. Masz na myśli naród ? Może się pomyliłeś i miałeś na myśli obywateli. Odpowiedz Link Zgłoś
kiemlicz88 Re: Oczywiście, po to mu ustawa o użyciu wojska 12.06.13, 08:24 Ciekawe co w Polsce robił szef Facebooka. Może też przypadkiem coś podpisał Boniemu? Na przykład dostęp do zawartości fejsa? Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Oczywiście, po to mu ustawa o użyciu wojska 12.06.13, 08:27 kiemlicz88 napisał: > Ciekawe co w Polsce robił szef Facebooka. > Może też przypadkiem coś podpisał Boniemu? Na przykład dostęp do zawartości fej > sa? To znanym nam spisek działaczy PO i innych przeciwnych PiSowi masonów i wolnomularzy, finansistów od Sorosa, żydów i ..komunistów. Już kiedyż o tym pisałeś :) Odpowiedz Link Zgłoś
grande.toscano Mam na myśli Naród, czyli tę część obywateli Polsk 12.06.13, 09:02 i, która jest świadoma swej tożsamości i przez to jest znienawidzona przez wszelkiej maści internacjonalną komunę. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Mam na myśli Naród, czyli tę część obywateli 12.06.13, 09:22 Czyli nie masz na myśli siebie. Ty właśnie jesteś tą nienawidzącą internacjonalną komuną. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: Mam na myśli Naród, czyli tę część obywateli 12.06.13, 11:37 Było od razu, że chodzi o wolskie plemię... Odpowiedz Link Zgłoś
kiemlicz88 Re: Ciekawe, czy PDT rozwaza uzycie 12.06.13, 08:17 Władzy bez walki nie oddam - mówi Donek. Można to rozumieć dwuznacznie Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: Ciekawe, czy PDT rozwaza uzycie 12.06.13, 08:23 nie znałem dotąd Tuska z zamordystycznych zapędów i wątpię żebym poznał. Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Ciekawe, czy PDT rozwaza uzycie 12.06.13, 08:40 wujaszek_joe napisał: > nie znałem dotąd Tuska z zamordystycznych zapędów i wątpię żebym poznał. chyba sie z toba zgodze, bo to gawedziarz i picer, glownie ;) Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: Ciekawe, czy PDT rozwaza uzycie 12.06.13, 09:36 nie to co poeta Rymkiewicz, któremu marzy się Polska -oswobodzicielka Rosjan. Odpowiedz Link Zgłoś
life.form Bunt już był. ACTA 12.06.13, 10:00 Nie użyto siły, a PDT się wycofał. Mam większe obawy, czy kaczory potrafią się cofać. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Istotnie 12.06.13, 10:49 wtedy było trendy się polansować na wiecach anty-ACTA i powklejać focie na fejsie z eventu. Odpowiedz Link Zgłoś
life.form Jeśli PDT ma jakiś plus, to.. 12.06.13, 11:33 obraza.uczuc.religijnych napisał: > wtedy było trendy się polansować na wiecach anty-ACTA i powklejać focie na fejs > ie z eventu. ..właśnie za to, że nie użył siły i się z ACTA wycofał. To o nim osobiście bardzo dobrze świadczy. Protesty w sprawie ACTA były sporo większe niż te, przeciwko którym Endorgan wysłał ichnie ZOMO. Ja się prędzej spodziewam, że gdyby PiS przejął władzę, to zacznie pałować. Tylko że Endorganowi zajęło 2 kadencje, żeby dotrzeć do tego etapu, a naszym katolom by poszło szybciej. Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Re: Jeśli PDT ma jakiś plus, to.. 12.06.13, 15:17 Nigdzie się nie wycofał. Boni poleciał z długopisem do Japonii chyba. Wycofała się Unia. Odpowiedz Link Zgłoś
life.form Re: Jeśli PDT ma jakiś plus, to.. 12.06.13, 15:28 haen2010 napisał: > Nigdzie się nie wycofał. Boni poleciał z długopisem do Japonii chyba. Wycofała > się Unia. Tak, Japonii. Panu bogu świeczkę i diabłu ogarek, jak to platformersi. Mi tylko o to chodzi, żeby ten cały POPiS obalać tak, żeby nie pomagać PiSowi w przejmowaniu władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto3 Re: Istotnie - z ACTA wycofala sie .... 12.06.13, 15:07 ... cala UE i on poslusznie poszedl po sladzie. Odpowiedz Link Zgłoś
life.form Nieprawda 12.06.13, 15:14 Z ACTA wycofała się Polska, a za nią poszła cała UE oraz USA. Inspiracją były polskie protesty. Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto3 Re: Nieprawda - nie tworzmy legend ! 12.06.13, 15:48 Moze demonstracje byly najbardziej widoczne w Polsce, ale temat byl juz wczesniej watpliwy dla PE. Odpowiedz Link Zgłoś
life.form Legenda sama się nie stworzyła 12.06.13, 16:01 adalberto3 napisał: > Moze demonstracje byly najbardziej widoczne w Polsce, ale temat byl juz wczesni > ej watpliwy dla PE. Jeśli już, to ta legenda najbardziej funkcjonuje w UE i USA. Temat był w UE wątpliwy, ale co z tego wynikało? Nic. Amerykańskie pany podjęły decyzję... Polacy na całym świecie zafunkcjonowali jako wzór postawy obywatelskiej. Zresztą, do dzisiaj tak funkcjonują, mimo, że w Polsce się już o tym zapomina. Teraz tematem wątpliwym są te podsłuchy amerykańskie zakładane na naszych majlach i telefonach. I co KE na to? To wewnętrzna sprawa Stanów Zjednoczonych". Bez polskiego buntu w sprawie ACTA byłoby identycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
adam111115 Re: Ciekawe, czy PDT rozwaza uzycie 12.06.13, 10:43 chyba coś wam się pomyrdało, a upałów nie ma jakichś wielkich Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Ciekawe, czy PDT rozwaza uzycie 12.06.13, 11:43 Myślę że będzie na tye rozsądny że pozwoi wam zdemolować glówne ulice miasta. Bedzie dobry pijar dla Dudy i PiSu. A potem tylko to pokazywac z odpowiednim komentarzem:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon A kiedy ten bunt obywateli? 12.06.13, 11:55 Włączę sobie TV, popaczę sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
life.form Poczekaj na rządy PiS ;)/n 12.06.13, 12:09 kotek.filemon napisał: > Włączę sobie TV, popaczę sobie. > > Odpowiedz Link Zgłoś
mao.tse.tusk Trudno powiedzieć.Na razie chcą utrzymać władzę w 12.06.13, 15:39 Trudno powiedzieć.Na razie chcą utrzymać władzę w sposób POkojowy, dlatego to wysłali PKW na szkolenia do Moskwy, gdzie bardzo, bardzo dokładnie wiedzą jak się wygrywa wybory w sposób POkojowy i to zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto3 "Władzy raz zdobytej nie oddamy nigdy." - Gomulka 12.06.13, 15:58 ".... Władzy raz zdobytej nie oddamy nigdy. (…) Zniszczymy wszystkich bandytów reakcyjnych bez skrupułów. ...." Jako historyk studiowal zapewne teksty wystapien Gomulki. Ciekawe, kiedy zacytuje : "Naród ma pracować, a nie leżeć na piasku." Odpowiedz Link Zgłoś
life.form "Władzy raz zdobytej nie oddamy nigdy." - POPiS 12.06.13, 16:07 > ".... Władzy raz zdobytej nie oddamy nigdy. (…) Zniszczymy wszystkich ban > dytów reakcyjnych bez skrupułów. .... "Naród ma pracować, a nie leżeć na piasku." Bardzo ładnie podsumowałeś POPiS. Jedyny dozwolony ruch to rotacja przy żłobie. Raz jedna frakcja POPiSu, raz druga, a naród ma pracować. Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Trudno powiedzieć.Na razie chcą utrzymać wład 13.06.13, 22:44 to bardzo dobry manewr, nasz sasiad znany jest ze skutecznosci, jesli chodzi demokratyczne procedury;) Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
wujcio44 Re: Ciekawe, czy PDT rozwaza uzycie 12.06.13, 16:06 w_v_w napisał: > Policji i Wojska w przypadku buntu Obywateli. Słyszałem, że rozważa użycie wojsk pancernych przeciwko siedzibie PiS oraz broni jądrowej przeciwko Panu Prezesowi osobiście. Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Ciekawe, czy PDT rozwaza uzycie 13.06.13, 22:49 wujcio44 napisał: > w_v_w napisał: > > > Policji i Wojska w przypadku buntu Obywateli. > > Słyszałem, że rozważa użycie wojsk pancernych przeciwko siedzibie PiS oraz bron > i jądrowej przeciwko Panu Prezesowi osobiście. Wystarczy, tylko jego zakuty leb, przeciez to wojownik :) Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
life.form Re: Ciekawe, czy PDT rozwaza uzycie 13.06.13, 23:22 wujcio44 napisał: > w_v_w napisał: > > > Policji i Wojska w przypadku buntu Obywateli. > > Słyszałem, że rozważa użycie wojsk pancernych przeciwko siedzibie PiS oraz bron > i jądrowej przeciwko Panu Prezesowi osobiście. Pani Pawłowicz jedna atomówka nie powstrzyma. Wstanie, otrzepie się, zaświeci na zielono i pomaszeruje dalej. Z pieśnią antygejowską na słodkich usteczkach :D Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Ciekawe, czy PDT rozwaza uzycie 14.06.13, 05:54 PDT zaczyna przypominac nieomylnego Walese, a ten nie tak dawno powiedzial, ze spałowałby strajkujących pod Sejmem robotników Juz dawno przestalam sie ludzic, ze PO i jej wodzus ma cos wspolnego z demokaracja. P.S "do przyjaciol fanow platfonsow" prosze nie pisac co to robi drugi Kaczor ze swoja organizacja, bo mnie to nie interesuje. Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: Ciekawe, czy PDT rozwaza uzycie 14.06.13, 09:09 ależ interesuje cię. Odpowiedz Link Zgłoś