Dodaj do ulubionych

Ciekawe, czy PDT rozwaza uzycie

12.06.13, 07:31
Policji i Wojska w przypadku buntu Obywateli. Co by zrobil na miejscu Erdogana?

Wawerka
Obserwuj wątek
    • wiosnaludzikow Re: Ciekawe, czy PDT rozwaza uzycie 12.06.13, 07:34
      w_v_w napisał:

> Policji i Wojska w przypadku buntu Obywateli. Co by zrobil na miejscu Erdogana?
      >
      > Wawerka
      Przecież wyrażnie ostatnio powiedział : bez walki Polski nie odda.
      • w_v_w Re: Ciekawe, czy PDT rozwaza uzycie 12.06.13, 07:46
        wiosnaludzikow napisał:

> w_v_w napisał:
        >
        > > Policji i Wojska w przypadku buntu Obywateli. Co by zrobil na miejscu Erd
        > ogana?
        > >
        > > Wawerka

> Przecież wyrażnie ostatnio powiedział : bez walki Polski nie odda.

cos jest na rzeczy, dzisiejsza wizyta Premiera Izraela, ma dotyczyc, wspolpracy przemyslow zbrojeniowych. PDT sie zbroi.

Wawerka
      • zapijaczony_ryj PDT? 12.06.13, 09:14
        Państwowy Dom Towarowy zwany PeDeT
        • w_v_w Re: PDT? 13.06.13, 22:35
          zapijaczony_ryj napisał:

> Państwowy Dom Towarowy zwany PeDeT

No wlasnie, bardzo dobre porownanie komuszy dom handlowy

Wawerka
          • zapijaczony_ryj Re: PDT? 14.06.13, 09:26
            w_v_w napisał:

> zapijaczony_ryj napisał:
            >
            > > Państwowy Dom Towarowy zwany PeDeT
            >
            > No wlasnie, bardzo dobre porownanie komuszy dom handlowy
            >
            > Wawerka

PDT? mozesz mnie UŚWIADOMIC zamiast filozować?
    • grande.toscano Oczywiście, po to mu ustawa o użyciu wojska 12.06.13, 08:12
      Przeciw Narodowi.
      • wiosnaludzikow Re: Oczywiście, po to mu ustawa o użyciu wojska 12.06.13, 08:18
        grande.toscano napisał:

> Przeciw Narodowi.
        Masz na myśli naród ? Może się pomyliłeś i miałeś na myśli obywateli.
        • kiemlicz88 Re: Oczywiście, po to mu ustawa o użyciu wojska 12.06.13, 08:24
          Ciekawe co w Polsce robił szef Facebooka.
          Może też przypadkiem coś podpisał Boniemu? Na przykład dostęp do zawartości fejsa?
          • wiosnaludzikow Re: Oczywiście, po to mu ustawa o użyciu wojska 12.06.13, 08:27
            kiemlicz88 napisał:

> Ciekawe co w Polsce robił szef Facebooka.
            > Może też przypadkiem coś podpisał Boniemu? Na przykład dostęp do zawartości fej
            > sa?
            To znanym nam spisek działaczy PO i innych przeciwnych PiSowi masonów i wolnomularzy, finansistów od Sorosa, żydów i ..komunistów.
            Już kiedyż o tym pisałeś :)
        • grande.toscano Mam na myśli Naród, czyli tę część obywateli Polsk 12.06.13, 09:02
          i, która jest świadoma swej tożsamości i przez to jest znienawidzona przez wszelkiej maści internacjonalną komunę.
          • obraza.uczuc.religijnych Re: Mam na myśli Naród, czyli tę część obywateli 12.06.13, 09:22
            Czyli nie masz na myśli siebie. Ty właśnie jesteś tą nienawidzącą internacjonalną komuną.
          • kotek.filemon Re: Mam na myśli Naród, czyli tę część obywateli 12.06.13, 11:37
            Było od razu, że chodzi o wolskie plemię...
    • kiemlicz88 Re: Ciekawe, czy PDT rozwaza uzycie 12.06.13, 08:17
      Władzy bez walki nie oddam - mówi Donek. Można to rozumieć dwuznacznie
      • wujaszek_joe Re: Ciekawe, czy PDT rozwaza uzycie 12.06.13, 08:23
        nie znałem dotąd Tuska z zamordystycznych zapędów i wątpię żebym poznał.
        • w_v_w Re: Ciekawe, czy PDT rozwaza uzycie 12.06.13, 08:40
          wujaszek_joe napisał:

> nie znałem dotąd Tuska z zamordystycznych zapędów i wątpię żebym poznał.

chyba sie z toba zgodze, bo to gawedziarz i picer, glownie ;)

Wawerka
          • wujaszek_joe Re: Ciekawe, czy PDT rozwaza uzycie 12.06.13, 09:36
            nie to co poeta Rymkiewicz, któremu marzy się Polska -oswobodzicielka Rosjan.
    • life.form Bunt już był. ACTA 12.06.13, 10:00
      Nie użyto siły, a PDT się wycofał. Mam większe obawy, czy kaczory potrafią się cofać.
      • obraza.uczuc.religijnych Istotnie 12.06.13, 10:49
        wtedy było trendy się polansować na wiecach anty-ACTA i powklejać focie na fejsie z eventu.
        • life.form Jeśli PDT ma jakiś plus, to.. 12.06.13, 11:33
          obraza.uczuc.religijnych napisał:

> wtedy było trendy się polansować na wiecach anty-ACTA i powklejać focie na fejs
          > ie z eventu.

..właśnie za to, że nie użył siły i się z ACTA wycofał. To o nim osobiście bardzo dobrze świadczy. Protesty w sprawie ACTA były sporo większe niż te, przeciwko którym Endorgan wysłał ichnie ZOMO. Ja się prędzej spodziewam, że gdyby PiS przejął władzę, to zacznie pałować. Tylko że Endorganowi zajęło 2 kadencje, żeby dotrzeć do tego etapu, a naszym katolom by poszło szybciej.
          • haen2010 Re: Jeśli PDT ma jakiś plus, to.. 12.06.13, 15:17
            Nigdzie się nie wycofał. Boni poleciał z długopisem do Japonii chyba. Wycofała się Unia.
            • life.form Re: Jeśli PDT ma jakiś plus, to.. 12.06.13, 15:28
              haen2010 napisał:

> Nigdzie się nie wycofał. Boni poleciał z długopisem do Japonii chyba. Wycofała
              > się Unia.

Tak, Japonii. Panu bogu świeczkę i diabłu ogarek, jak to platformersi. Mi tylko o to chodzi, żeby ten cały POPiS obalać tak, żeby nie pomagać PiSowi w przejmowaniu władzy.
        • adalberto3 Re: Istotnie - z ACTA wycofala sie .... 12.06.13, 15:07
          ... cala UE i on poslusznie poszedl po sladzie.
          • life.form Nieprawda 12.06.13, 15:14
            Z ACTA wycofała się Polska, a za nią poszła cała UE oraz USA. Inspiracją były polskie protesty.
            • adalberto3 Re: Nieprawda - nie tworzmy legend ! 12.06.13, 15:48
              Moze demonstracje byly najbardziej widoczne w Polsce, ale temat byl juz wczesniej watpliwy dla PE.
              • life.form Legenda sama się nie stworzyła 12.06.13, 16:01
                adalberto3 napisał:

> Moze demonstracje byly najbardziej widoczne w Polsce, ale temat byl juz wczesni
                > ej watpliwy dla PE.

Jeśli już, to ta legenda najbardziej funkcjonuje w UE i USA. Temat był w UE wątpliwy, ale co z tego wynikało? Nic. Amerykańskie pany podjęły decyzję... Polacy na całym świecie zafunkcjonowali jako wzór postawy obywatelskiej. Zresztą, do dzisiaj tak funkcjonują, mimo, że w Polsce się już o tym zapomina. Teraz tematem wątpliwym są te podsłuchy amerykańskie zakładane na naszych majlach i telefonach. I co KE na to? To wewnętrzna sprawa Stanów Zjednoczonych". Bez polskiego buntu w sprawie ACTA byłoby identycznie.
            • w_v_w Konfabulujesz :( 13.06.13, 22:40
              Wawaerka
    • adam111115 Re: Ciekawe, czy PDT rozwaza uzycie 12.06.13, 10:43
      chyba coś wam się pomyrdało, a upałów nie ma jakichś wielkich
    • volupte Re: Ciekawe, czy PDT rozwaza uzycie 12.06.13, 11:43
      Myślę że będzie na tye rozsądny że pozwoi wam zdemolować glówne ulice miasta. Bedzie dobry pijar dla Dudy i PiSu. A potem tylko to pokazywac z odpowiednim komentarzem:-)
    • kotek.filemon A kiedy ten bunt obywateli? 12.06.13, 11:55
      Włączę sobie TV, popaczę sobie.
      • life.form Poczekaj na rządy PiS ;)/n 12.06.13, 12:09
        kotek.filemon napisał:

> Włączę sobie TV, popaczę sobie.
        >
        >
    • mao.tse.tusk Trudno powiedzieć.Na razie chcą utrzymać władzę w 12.06.13, 15:39
      Trudno powiedzieć.Na razie chcą utrzymać władzę w sposób POkojowy, dlatego to wysłali PKW na szkolenia do Moskwy, gdzie bardzo, bardzo dokładnie wiedzą jak się wygrywa wybory w sposób POkojowy i to zawsze.
      • adalberto3 "Władzy raz zdobytej nie oddamy nigdy." - Gomulka 12.06.13, 15:58
        ".... Władzy raz zdobytej nie oddamy nigdy. (…) Zniszczymy wszystkich bandytów reakcyjnych bez skrupułów. ...."
        Jako historyk studiowal zapewne teksty wystapien Gomulki. Ciekawe, kiedy zacytuje :
        "Naród ma pracować, a nie leżeć na piasku."
        • life.form "Władzy raz zdobytej nie oddamy nigdy." - POPiS 12.06.13, 16:07
          > ".... Władzy raz zdobytej nie oddamy nigdy. (…) Zniszczymy wszystkich ban
          > dytów reakcyjnych bez skrupułów. .... "Naród ma pracować, a nie leżeć na piasku."

Bardzo ładnie podsumowałeś POPiS. Jedyny dozwolony ruch to rotacja przy żłobie. Raz jedna frakcja POPiSu, raz druga, a naród ma pracować.
      • w_v_w Re: Trudno powiedzieć.Na razie chcą utrzymać wład 13.06.13, 22:44
        to bardzo dobry manewr, nasz sasiad znany jest ze skutecznosci, jesli chodzi demokratyczne procedury;)

Wawerka
    • wujcio44 Re: Ciekawe, czy PDT rozwaza uzycie 12.06.13, 16:06
      w_v_w napisał:

> Policji i Wojska w przypadku buntu Obywateli.

Słyszałem, że rozważa użycie wojsk pancernych przeciwko siedzibie PiS oraz broni jądrowej przeciwko Panu Prezesowi osobiście.
      • w_v_w Re: Ciekawe, czy PDT rozwaza uzycie 13.06.13, 22:49
        wujcio44 napisał:

> w_v_w napisał:
        >
        > > Policji i Wojska w przypadku buntu Obywateli.
        >
        > Słyszałem, że rozważa użycie wojsk pancernych przeciwko siedzibie PiS oraz bron
        > i jądrowej przeciwko Panu Prezesowi osobiście.

Wystarczy, tylko jego zakuty leb, przeciez to wojownik :)

Wawerka
      • life.form Re: Ciekawe, czy PDT rozwaza uzycie 13.06.13, 23:22
        wujcio44 napisał:

> w_v_w napisał:
        >
        > > Policji i Wojska w przypadku buntu Obywateli.
        >
        > Słyszałem, że rozważa użycie wojsk pancernych przeciwko siedzibie PiS oraz bron
        > i jądrowej przeciwko Panu Prezesowi osobiście.

Pani Pawłowicz jedna atomówka nie powstrzyma. Wstanie, otrzepie się, zaświeci na zielono i pomaszeruje dalej. Z pieśnią antygejowską na słodkich usteczkach :D
    • remez2 Re: Ciekawe, czy PDT rozwaza uzycie 13.06.13, 22:48
      Tak.
      • w_v_w Re: Ciekawe, czy PDT rozwaza uzycie 14.06.13, 05:54
        PDT zaczyna przypominac nieomylnego Walese, a ten nie tak dawno powiedzial, ze spałowałby strajkujących pod Sejmem robotników

Juz dawno przestalam sie ludzic, ze PO i jej wodzus ma cos wspolnego z demokaracja.

P.S
        "do przyjaciol fanow platfonsow" prosze nie pisac co to robi drugi Kaczor ze swoja organizacja, bo mnie to nie interesuje.

Wawerka
        • wujaszek_joe Re: Ciekawe, czy PDT rozwaza uzycie 14.06.13, 09:09
          ależ interesuje cię.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka