Dodaj do ulubionych

Donald kontuzjowany

14.06.13, 09:42
Przez kilka tygodni będzie miał usztywniona nogę i będzie się oszczędzał.
Kontuzji doznał na meczu piłkarskim.
Jak powiedział Paweł Graś, kontuzja ta nie przeszkodzi Donaldowi w skutecznym sprawowaniu swojej funkcji premiera.

No to będzie się oszczędzał czy nie? bo już nie wiem.
Obserwuj wątek
    • tuskobus.3 On przecież ciągle się oszczędza a więc nic się ni 14.06.13, 09:49
      On przecież ciągle się oszczędza a więc nic się nie zmieni.::::::::::::::::::::::)))))))))))))))))
      • wiosnaludzikow Re: On przecież ciągle się oszczędza a więc nic s 14.06.13, 09:51
        Uważam, że gdyby Tusk nie przychodził w ogóle do pracy to bezrobocie by spadło a gospodarka by się ożywiła.
    • haen2010 Re: Donald kontuzjowany 14.06.13, 10:14
      A gdzie ten mecz się odbył? BOR i ABW powinni zająć się tym zamachowcem.
      • wiosnaludzikow Re: Donald kontuzjowany 14.06.13, 10:17
        haen2010 napisał:

> A gdzie ten mecz się odbył? BOR i ABW powinni zająć się tym zamachowcem.
        Potknął się o piłkę. Jak zwykle zakiwał się :)
      • godz-0800 Re: Donald kontuzjowany 14.06.13, 10:24
        haen2010 napisał:

> A gdzie ten mecz się odbył? BOR i ABW powinni zająć się tym zamachowcem.

Tego media nie podają.
        Na szczęście dochodzeniem w tej sprawie zajął się sam Paweł Graś,który powiedział:

Faulu nie było

Jak dodał, premier nie został sfaulowany. - Zbadałem tę sprawę dokładnie, nikomu nic nie można zarzucić, to był niefortunny kontakt z piłką - wyjaśnił rzecznik rządu.

Ależ panie śledczy, tfu rzeczniku, kto śmiałby sfaulować pana premiera?
        Przecież Kaczor nie grywa w piłkę.

Czyli pan premier po prostu sam "siem"wywrócił....nieszczęśliwie.
        • adalberto3 Re: Donald kontuzjowany - "Faulu nie było" 14.06.13, 11:00
          Wynka z tego, ze premier przewrocił sie na gale.
          • godz-0800 Re: Donald kontuzjowany - "Faulu nie było" 14.06.13, 11:03
            adalberto3 napisał:

> Wynka z tego, ze premier przewrocił sie na gale.

Koń ma cztery nogi i się przewraca, ale wywrotka pana premiera jest symptomatyczna.
    • adalberto3 Nareszcie glowy nie bedzie oszczedzal ? 14.06.13, 10:20
      Nie wiadmo, cieszyc sie czy plakac. A moze bedzie to narodowy usmiech przez lzy.
    • veglie Re: Donald kontuzjowany 14.06.13, 11:32
      Podobno potknął się o źdźbło zbyt wysoko skoszonej trawy.Patałach
    • qqazz Olaboga laboga zamach na nasze Słońce Peru! 14.06.13, 12:01
      Podobno w krzakach koło brzozy widziano Jarosława z Antonim zaraz przed całym zajściem.

pozdrawiam
      • adalberto3 Re: Olaboga .... Zachodźże, słoneczko, skoro ... 14.06.13, 14:15
        Zachodźże, słoneczko, skoro masz zachodzić,
        bo nas nogi bolą po tym polu chodzić./bis
        Nogi bolą chodzić, ręce bolą robić,
        zachodźże, słoneczko, skoro masz zachodzić./bis ....
    • zayka1000500100900 Re: Donald kontuzjowany 14.06.13, 17:01
      ta, znany "goleń Kwacha"
      • w_v_w Re: Donald kontuzjowany, ma chora golen? 14.06.13, 18:28
        podobny mecz haratali, niebezpiecznie byc premierem, prezydentem:D

Wawerka
        • zdybex Re: Donald kontuzjowany, ma chora golen? 14.06.13, 18:36
          Już nie musi jeżdzić do małp tuskobusem Teraz będzie przyjmował wizyty delegacji trusko-dupowlizów z kwiatami i winogronami..
          Czy ten człowiek choć przez 5 minut poważnie traktował sprawowany urzad poza zabawą ? Watpię. Skoro w Senacie zamiest prowadzić obrady ogladał transmisje z meczu siatkowki czy innego gówna to znaczy, ze ma robote w dupie a wyborcow jeszcze głębiej.
    • damakier1 Re: Donald kontuzjowany 14.06.13, 18:40
      Prawdę mówiąc, jak usłyszałam rano komunikat o kontuzji Tuska, pomyślałam - no, ale gratka: premier kontuzjowany przy harataniu w gałę! Teraz się zacznie! Posypią się cięte żarciki i różne prześmiewcze, a dowcipne kawałki.... A tu takie siermiężne wypociny. Bleeeeeeee....
      • godz-0800 Re: Donald kontuzjowany 14.06.13, 18:49
        damakier1 napisała:

> Prawdę mówiąc, jak usłyszałam rano komunikat o kontuzji Tuska, pomyślałam - no,
        > ale gratka: premier kontuzjowany przy harataniu w gałę! Teraz się zacznie! Pos
        > ypią się cięte żarciki i różne prześmiewcze, a dowcipne kawałki.... A tu takie
        > siermiężne wypociny. Bleeeeeeee....

Co jest śmiesznego w tym,że piłkarz doznaje kontuzji,mimo że nikt go nie sfaulował?
        Nie wypada się śmiać z naszego piłkarza,który pewnie bardzo się starał, a wyszło mu fatalnie....jak zwykle zresztą.
        • w_v_w Re: Donald kontuzjowany 14.06.13, 18:52
          mi to sie nawet nie chce nabijac z tego pajaca.

Wawerka
        • adalberto3 Moze to juz polityczna kontuzja ? 14.06.13, 19:03
          Kiedys to przywodcy narodu taka dolegliwoscia nie przejeliby sie zbytnio. W dalszym ciagu zaufanie Moskwy, noga w kolanie usztywniona, a sluzba niech nosi po schodach. Taki np. towarzysz Wieslaw musial oslepnac po grudniu 1970 roku.
          Moze lepszy bylaby wiadomosc, ze dostal gałą w gałę.
          • w_v_w Re: Moze to juz polityczna kontuzja ? 14.06.13, 19:07
            adalberto3 napisał:

[...]
            > Moze lepszy bylaby wiadomosc, ze dostal gałą w gałę.

...gala w pale ;)

Wawerka
            • zdybex Re: Moze to juz polityczna kontuzja ? 14.06.13, 19:59
              Mam niejasne podejrzenie, ze kiedyś doznał kontuzji na podwórku przy ul 3 Maja . I to i piłką i z buta. .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka