Dodaj do ulubionych

WOODSTOCK 2005 w Bagdadzie?

IP: 212.160.161.* 29.07.04, 11:58
Amerykanie nie mogą sobie poradzić w Iraku i dlatego Jurek, napotykając na
coraz większe opory w kraju, postanowił od przyszłego roku przenieść tam
swoją imprezę. "Skoro wojsko nie może sobie dać rady z normalizacją,
pozostaje jeszcze w odwodzie muzyka" - miał powiedzieć w wywiadzie
dla "Trybuny Ludu".
Co wy na to?
Obserwuj wątek
    • tsubaki Re: WOODSTOCK 2005 w Bagdadzie? 29.07.04, 12:12
      Chyba nie Jurek tylko Romek i LPR i zabierze ze saobą brygade moherowych
      beretów i posła Pęka i Wrzodaka. Nawróća wszystkich terrorystów i bedziemy miec
      17 województw 17 bedzie Bagdackie.
      • Gość: Andrzej Coś nie tak z pamięcią. IP: 212.160.161.* 29.07.04, 12:30
        Coś kiepsko z twoją pamięcią. Romek i LPR głośno protestowali, natomiast to
        Olek i Leszek, nie pytając nawet Sejmu, wypowiedzieli wojnę Irakowi. Ale to juz
        przeszłość. Natomiast pomysł Jurka nie wydaje mi się wcale taki zły, wszak to
        muzyka łagodzi obyczaje.
    • Gość: ;-P Re: WOODSTOCK 2005 w Bagdadzie? IP: *.acn.pl 29.07.04, 12:46
      Cóż, wtedy z pewnością, bez pytania kogokolwiek o zgodę, jak co roku, do Bagdadu
      się właduje się Przystanek Jezus...
      • Gość: Andrzej A Jurek jedzie, chociaż IP: 212.160.161.* 29.07.04, 12:57
        A Owsiak jedzie, chociaż mieszkańcy Kostrzyna go nie chcą.
        • Gość: ;-P Re: A Jurek jedzie, chociaż IP: *.acn.pl 29.07.04, 13:34
          Nieco ponad 400 osób, w tym głosy zbierano w miejscowościach pod Kostrzyniem,
          ale to przecież nie manipulacja. Ilu mieszkańców liczy Kostrzyń? Aha, ale chce
          go 400 tyś ludzi. Ale to szczegół, zdemoralizowany motłoch przecież nie ma nic
          do powiedzenia?
          • Gość: Andrzej Kto powiedział, że motłoch nie ma... IP: 212.160.161.* 29.07.04, 14:48
            Kto mówi, że zdemoralizowany motłoch nie ma nic do powiedzenia? Widziałem w
            telewizji (niestety nie tej publicznej, za obowiązkowy haracz) jaki ten motłoch
            jest zdemoralizowany i jak głośno krzyczy. Przy okazji zobaczyłem, jak twój
            ukochany Jurek w obecności dziennikarzy został przychwycony na kłamstwie. Tego
            wyprzeć się nie da, oglądała cała Polska.
            • kataryna.kataryna Re: Kto powiedział, że motłoch nie ma... 29.07.04, 14:50
              Gość portalu: Andrzej napisał(a):

> Kto mówi, że zdemoralizowany motłoch nie ma nic do powiedzenia? Widziałem w
              > telewizji (niestety nie tej publicznej, za obowiązkowy haracz) jaki ten
              motłoch
              >
              > jest zdemoralizowany i jak głośno krzyczy. Przy okazji zobaczyłem, jak twój
              > ukochany Jurek w obecności dziennikarzy został przychwycony na kłamstwie.
              Tego
              > wyprzeć się nie da, oglądała cała Polska.

Na jakim kłamstwie?
              • Gość: Andrzej Re: Kto powiedział, że motłoch nie ma... IP: 212.160.161.* 29.07.04, 15:00
                Wciskał ciemnotę dziennikarzom, że to on utworzył tę grupę, która protestuje
                przeciwko imprezie. Niby po to, aby dziennikarze zaczęli wreszcie pisać o
                Woodstocku. Nawet posunął się do tego, że zaczął dziękować jednej z
                organizatorek tej grupy. Nie wiedział jednak, że właśnie m.in. ta pani jest na
                sali. Nastąpiła konsternacja, gdy zabrała głos i zdementowała to co przed
                chwilą Owsiak mówił o niej i grupie protestującej. Całą tę scenę można było
                zobaczyć w telewizji TRWAM. Taka to prawda o Jureczku i jego manipulacjach.
                • Gość: ;-P Re: Kto powiedział, że motłoch nie ma... IP: *.acn.pl 29.07.04, 15:03
                  Uhahahhahahahahahahhahahahaha!!!! Ahahahahahahahaha!!!! ROTFL!!!

Nie mogę!!! On sobie jaja robił, a ci to wzięli na poważnie... Normalnie się ze
                  śmiechu poryczałem...

Czy ktoś mi może wytłumaczyć, dlaczego pewien specyficzny rodzaj ludzi
                  (charakteryzowany przez kontakt z pewnym rodziajem mediów) jest pozbawiony
                  poczucia humoru i nie posiada zdolności wychwytania ironii?
                  • Gość: Andrzej Jak skończysz ryczeć, dać znać! IP: 212.160.161.* 29.07.04, 15:20
                    • Gość: ;-P Re: Jak skończysz ryczeć, dać znać! IP: *.acn.pl 29.07.04, 15:29
                      Już, panie "pokazała-telewizja-TRWAM"...

Ale humor mam poprawiony do końca dnia...
                      • Gość: Jonasz Jak Owsiak... IP: 212.160.161.* 29.07.04, 15:39
                        Jak Owsiak w styczniu mówi, że zbiera pieniądze na sprzęt medyczny dla dzieci,
                        to mówi poważnie czy blefuje?
                        Jak Owsiak mówi, że na Łudstoku nie ma alkoholu i narkotyków, to mówi poważnie
                        czy blefuje?
                        Jak Owsiak teraz mówi, że spodziewa się 100 tys. uczestników (to wiąże się z
                        ochroną), to mówi prawdę czy blefuje?
                        Jak Owsiak ...
                        • Gość: ;-P Re: Jak Owsiak... IP: *.acn.pl 29.07.04, 16:22
                          ad. 1 Mówi jak najbardziej poważnie - dosyć często widzę karetki z czerwonym
                          serduszkiem, lista zakupionego sprzętu jest chyba na stronach Orkiestry
                          (przyznam szczerze, nie sprawdzałem)
                          ad. 2 Mówi, że nie ma alkoholu? Dziwne, nie słyszałem, mogę zobaczyć jakąś jego
                          wypowiedź na ten temat? Narkotyki? Kilka lat temu, jak Pokojowy Patrol złapał
                          dilera, Owsiak tak się wściekł na gościa, że wg moich znajomych ledwie się
                          powstrzymał, żeby go nie strzelić. Jeżeli ktoś przywiezie narkotyki, to niewiele
                          można zrobić, oficjalnej aprobaty nie ma, a wręcz jest dezaprobata...
                          ad. 3 Jak "spodziewać się" można rozpatrywać w kategoriach prawda i fałsz...?
                          Nie rozumiem, w czym problem...
                          Coś jeszcze?
                        • kataryna.kataryna Re: Jak Owsiak... 29.07.04, 16:34
                          Gość portalu: Jonasz napisał(a):

> Jak Owsiak w styczniu mówi, że zbiera pieniądze na sprzęt medyczny dla
                          dzieci,
                          > to mówi poważnie czy blefuje?

Mówi poważnie i WOŚP naprawdę kupuje masę sprzętu dla szpitali, co do tego nie
                          ma wątpliwości. Prawdą jest jednak także to, że sporo kasy przeznacza na
                          finansowanie wydatków związanych z Woodstockiem (w 2002 roku Woodstock
                          kosztował WOŚP ok. 1,6 miliona zł), co nie jest do końca w porządku wobec
                          darczyńców, nie mówiąc już o tym, że jest to trochę obok celów statutowych
                          WOŚP.

• Gość: ;-P Re: Kto powiedział, że motłoch nie ma... IP: *.acn.pl 29.07.04, 14:51
              I co z tego? (zresztą nie wiem, o jakie kłamstwo chodzi...)
    • Gość: paweleq Re: WOODSTOCK 2005 w Bagdadzie? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 29.07.04, 13:48
      Ja na to jak na lato
    • Gość: Andrzej Będę obserwował IP: 212.160.161.* 30.07.04, 06:56
      Będę, w miarę wolnego czasu, obserwował relacje telewizyjne i wypowiedzi
      Owsiaka. Chcę sprawdzić, czy będzie miał tyle cywilnej odwagi, aby powiedzieć
      Polakom prawdę, że cała ta demoralizująca impreza jest za pieniądze, jakie
      dawali na sprzęt medyczny dla dzieci.
      Mam nadzieję, że zostaną podane do wiadomości publicznej pełne koszty, a
      wszelkie straty zostaną pokryte z prywatnej kieszeni Owsiaka. Nie widzę żądnych
      powodów, aby moje pieniądze były przeznaczane na tego typu akcje.
      • rolotomasi A czemu on wesoły jest ? bo ten typ tak ma 30.07.04, 15:38
        było:" Czy ktoś mi może wytłumaczyć, dlaczego pewien specyficzny gatunek ludzi,
        ucharakteryzowany przez kontakt z pewnym rodzajem mediów, jest pozbawiony
        poczucia humoru i nie posiada zdolności wychwytania ironii? "

Wytłumaczę na klockach>>
        Klocki
        -|_|-
        Jedne są lego
        a inne - tego.

Pracujemy nad dostosowaniem,
        do standardów uznawanych za powszechne - mam na myśli.
        • Gość: ;-P Re: A czemu on wesoły jest ? bo ten typ tak ma IP: *.acn.pl 30.07.04, 17:00
          I...?
          • rolotomasi Re: A czemu on wesoły jest ? bo ten typ tak ma 30.07.04, 17:52
            bo >> On jest Lego
            a oni<- ten tego.
            I dlatego do się nie pasujš.
            Capito?
    • Gość: Andrzej Cała prawda i tylko prawda w TVP IP: 212.160.161.* 30.07.04, 20:09
      W dzisiejszych wieczornych "Wiadomościach" były same superlatywy o "przystanku
      Owsiaka". Ani słowa o wypadkach w czasie dojazdu pociągami. Oto kolejny dowód
      na co stać "naszą" telewizję? A dzieje się to za nasze pieniądze!!!
      • rolotomasi Cała prawda i tylko prawda w RydzRadio 30.07.04, 20:22
        A misie podoba.
        Woodstock w Kostrzyniu - mam na myśli.

Telewizja mniej -ale oglądam. Gdy misie nie kce -to wyonczam; Co polecam, marudo
        • rolotomasi Re: Cała prawda i tylko prawda w RydzRadio 30.07.04, 20:24
          już-
    • roaming_shadow Re: WOODSTOCK 2005 w Bagdadzie? 30.07.04, 20:46
      Smędzcie sobie do woli, zgredy; teraz jeszcze jestem za młoda, ale za rok jadę
      na Przystanek :) Pozdrowienia dla wszystkich dawnych, obecnych i przyszłych
      woodstockowiczów :)
      • Gość: Marek Re: WOODSTOCK 2005 w Bagdadzie? IP: 212.160.161.* 31.07.04, 08:43
        Łudstok w przyszłym roku w Bagdadzie. Życzę powodzenia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka