karolinka25 27.09.02, 00:01 aby w dwa dni po okresie być w ciąży przy 25 diowych ( mniej więcej)cyklach? licze na jakieś pozytywne opinie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ula_s Re: czy to możliwe? 27.09.02, 10:34 Czesc Mam podobnej dlugosci cykle wiec wydaje mi sie ze owulacje powinnas miec ok. 11 dnia cyklu. Zalezy teraz jak regularne sa te cykle i jak dlugi masz okres. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_40 Re: czy to możliwe? 30.09.02, 02:04 jeśli jesteś w ciąży, to zapewne jest to możliwe.... niestety, w przyrodzie chyba wszystko jest możliwe..... pozdrawiam............... Odpowiedz Link Zgłoś
aga_40 Re: czy to możliwe? 30.09.02, 02:05 zapomniałaś jeszcze tylko napisać, ile dni trwał ten okres... prawda???? Odpowiedz Link Zgłoś
karolinka25 Re: czy to możliwe? 30.09.02, 16:42 aga_40 napisała: > zapomniałaś jeszcze tylko napisać, ile dni trwał ten okres... prawda???? okres trwał 5 dni! Odpowiedz Link Zgłoś
ula_s Re: czy to możliwe? 30.09.02, 17:55 To ja bym obstawiala ze nie jestes w ciazy. Jesli cykle masz regularne to "niebezpiecznie" jest w okresie 9-13 dzien cyklu. Niestety wszystko moze rozregulowac cykle - zmiana klimatu (a wiec np. podroze), przeziebienie. To juz musisz sama ocenic czy ten cykl byl "normalny" czy ewentualnie dla swietego spokoju lepiej zrobic test ciazowy. pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś