Dodaj do ulubionych

Picer z Sopotu jak E.Gierek docenia górników

03.07.13, 23:16
i gwarantuje, że ich emerytury nie będą zagrożone :) choć w drugim exposé zapowiadał , ze górnicze emerytury zreformuje , teraz mu się odwidziało :)) Polacy poznali się już na picerze z Sopotu, który zapowiada, obiecuje, ruga itd. itp. , a później zostawia to wszystko odłogiem.
Dlatego uważam, że przytoczone przeze mnie na FK określenie "picer z Sopotu" doskonale charakteryzuje tego jegomościa, ba nabyłem nawet do tego określenia prawa autorskie :))))
Obserwuj wątek
    • szwampuch58 Re: panie freelancer.. 03.07.13, 23:22
      ..a ja uwazam ze za "pania freelancera " prawa autorskie mi sie nie naleza ,profity zostawiam wacpanu do dyspozycji calkowitej
    • lech1966 Re: Picer z Sopotu jak E.Gierek docenia górników 03.07.13, 23:30
      Obiecuje górnikom złote góry,i to ze zamknie stocznie jak jest na śląsku,,a jak jest nad morzem to mówi ze zlikwiduje emerytury górnicze i zamknie kopalnie i huty.....Skądś to już znam,,pamiętam takie spędy,,o przepraszam,,dziś to się nazywa kongres..........
    • boblebowsky Re: Picer z Sopotu jak E.Gierek docenia górników 03.07.13, 23:53
      Ciebie za to doskonale charakteryzuje słowo pajac. Robisz go z siebie regularnie poprzez żałosne próby dokopania Tuskowi, podczas kiedy rzeczywiście są rzeczy za które można by mu dołożyć.
      Na to niestety jesteś już za głupi.

camille_pissarro napisał:

> i gwarantuje, że ich emerytury ni
      > e będą zagrożone
      :) choć w drugim exposé zapowiadał , ze górnicze eme
      > rytury zreformuje , teraz mu się odwidziało :)) Polacy poznali się już na picer
      > ze z Sopotu, który zapowiada, obiecuje, ruga itd. itp. , a później zostawia to
      > wszystko odłogiem.
      > Dlatego uważam, że przytoczone przeze mnie na FK określenie "picer z Sopotu" do
      > skonale charakteryzuje tego jegomościa, ba nabyłem nawet do tego określenia pra
      > wa autorskie :))))
    • pan.nikt Re: Picer z Sopotu jak E.Gierek docenia górników 04.07.13, 00:44
      Problem w tym, że Gierek kiedyś pracował w kopalni na dole, a Tusk rzekomo krótko malował kominy, ale jak twierdzą świadkowie jedyne co umiał, to farbę kijem mieszać.
      • boblebowsky Re: Picer z Sopotu jak E.Gierek docenia górników 04.07.13, 00:46
        pan.nikt napisał:

> Problem w tym, że Gierek kiedyś pracował w kopalni na dole, a Tusk rzekomo krót
        > ko malował kominy, ale jak twierdzą świadkowie jedyne co umiał, to farbę kijem
        > mieszać.

Nie no wiadomo, Gierek to w ogóle był gość, a do tego jaki patriota.
    • zapijaczony_ryj To tak jak ja Naczelny Idiota i Prezes Specjalnej- 04.07.13, 07:21
      camille_pissarro napisał:
      > Dlatego uważam, że przytoczone przeze mnie na FK określenie "picer z Sopotu" do
      > skonale charakteryzuje tego jegomościa, ba nabyłem nawet do tego określenia pra
      > wa autorskie :))))

też mam prawa autorskie.Mam tez do Parta inaczej Sprawnych

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka