Dodaj do ulubionych

premier w Puławach

24.07.13, 11:34
"Jeżeli przychodzi spowolnienie gospodarcze to będziemy je wzmacniać ... ".Ofensywa medialna Donalda trwa. Dziś przerwano wiadomości sportowe i prognozę pogody (!) aby nadać relację na żywo z wizyty premiera w Puławach. Tylko dlaczego premier (?) bredzi jak potłuczony o wzmacnianiu spowolnienia gospodarczego ?. Czy ten człowiek jeszcze mysli ?.
Obserwuj wątek
    • cookies9 Re: premier w Puławach 24.07.13, 15:00
      Masz kłopot ze zrozumieniem prostej wypowiedzi...nie wyrywaj słów z kontekstu tylko przeczytaj lub posłuchaj całej wypowiedzi...

'Prezes Rybak pokazał mi kilka tych najważniejszych miejsc, tych centrów rozwoju puławskich Azotów. To jest ten pierwszy powód dla którego chciałem zobaczyć i państwu pokazać miejsce gdzie nie boją się inwestować i lekarstwem na kryzys jest właśnie odważne i optymistyczne inwestowanie w przyszłość. To ma być wzór dla całego krajub]], bo jestem przekonany że te decyzje z ostatnich kilku dni maja wspierać ten proinwestycyjny, antycykliczny sposób postępowania, jeśli przychodzi spowolnienie gospodarcze to chcemy je wzmacniać poprzez inwestowanie polskich pieniędzy w polską gospodarkę - dodał Tusk[

www.wprost.pl/ar/409897/Tusk-bedziemy-inwestowac-w-Polske-tak-jak-inwestowano-w-Azotach/
      • psiogon Re: premier w Puławach 24.07.13, 18:18
        Zastanów się kto jeszcze słucha calych wypowiedzi Tuska ?. Z całym szacunkiem dla przyspawanego do stołków premiera ja już nie potrafię znosić jego kłamliwej elokwencji. Nie będę się kłócił ale co innego tekst pisany a co innego tekst czytany. Ja słyszałem co innego. Sorki jeżeli jesteś autorem tego tekstu ale mógłby być trochę bardziej logicznie napisany bo jednak nawet premier może sie zaplatać (bywa).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka