Dodaj do ulubionych

Czy prof. Hartman...

01.08.13, 11:37
już dojrzał do zakładu zamkniętego ?...

www.tokfm.pl/Tokfm/1,103085,14359026,_Jak_wezmiecie_juz_te_Polske__to_bedziecie_sie_nawzajem.html#TRrelSST
"Może kiedyś Polska będzie wasza, czyli normalna. Każdy, kto nie z wami, będzie siedział cicho i machał łopatą. A gdyby jednak podniósł swój parszywy łeb, to go wykopiecie z roboty, obsobaczycie i wsadzicie do pierdla. Patriotyczna umundurowana młodzież będzie chodzić z pochodniami tam i sam po Warszawie, aby każdy wiedział, co może go spotkać, gdyby mu się coś nie spodobało" - pisze o tzw. dziennikarzach niepokornych.

Dodaje też, że gdy tak się stanie, środowisko to, ogarnięte swoimi obsesjami, samo się zniszczy. Lepiej więc dla niego, by rządziły znienawidzone lemingi: "Bo jak weźmiecie już tę Polskę, to będziecie się nawzajem wyrzynać z werwą i bez pardonu. Tylko pod naszą władzą macie tak dobrze".
Obserwuj wątek
    • damakier1 Re: Czy prof. Hartman... 01.08.13, 11:41
      Się tak nie śpiesz. Prof. Hartman napisał Ci przeciez, że zamykać będziecie dopiero, kiedy Polska będzie wasza.
    • obraza.uczuc.religijnych Re: Czy prof. Hartman... 01.08.13, 11:41
      Nie, Hartman jeszcze nie dojrzał do bycia członkiem redakcji wpotylice.prl sióstr Karnowskich.
    • snajper55 Re: Czy prof. Hartman... 01.08.13, 11:42
      chasyd_666 napisał:

> już dojrzał do zakładu zamkniętego ?...

O tym zadecyduje funkcjonariusz pislamistów jeśli PiS zdobędzie władzę. Myślę, że skierują go na reedukację przez pracę. Jak w Chinach za Mao.

S.
    • obraza.uczuc.religijnych Chciał byś emdżik zamykać ludzi o odmiennych od 01.08.13, 11:43
      twoich poglądach do psychuszek? Historia zna takie przypadki.
    • mariner4 Mam wyostrzoną maczetę na takich jak ty 01.08.13, 12:53
      kiedy po mnie przyjdziecie.
      Paru was zabiorę na tamten świat, zanim mnie dopadniecie.
      M.
    • kotek.filemon Re: Czy prof. Hartman... 01.08.13, 14:14
      chasyd_666 napisał:

> już dojrzał do zakładu zamkniętego ?...

Być może, tylko wszystkie miejsca zajęte przez PiSdaków, a wiadomo jak marnie NFZ płaci w państwie Tuska za opiekę psychiatryczną...
    • wujaszek_joe Re: Czy prof. Hartman... 01.08.13, 14:29
      do psychuszki, jak za Stalina?
    • sclavus Przecież widać!!! 01.08.13, 14:38
      Człowiek ma głowę na karku (nie tak, jak ty!) i w najprostszych słowach - odpowiedzi Ziemkiewiczowi, ale jednak, opisuje ewentualną rzeczywistość...
      Przecież to jest zapisane w programie Kaczym i już nie da się tego wymazać...
      PeeS - w jakimś sensie cię rozumiem: wykarmiony Twoim Dziennikiem, łykasz wszystko, co do dzioba pelikaniego wrzucą - a dziób pelikani wielki, pojemny, to i wszelakie pierdoły się w nim mieszczą... no, i są łykane :D:D:D
      PeeS2 - udowodnij (hihihihihihi), że Kaczyński - gdyby już tą władzę przejął - to by tak nie zrobił...
      Nima władzy, ciągle ona jak zamek z piasku, patykiem ona na wodzie pisana ... a się odgraża...
      Jak ten goowniarz z piaskownicy...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka