Dodaj do ulubionych

Kauzyperda Kalisz !

11.08.13, 20:40
Produkuje się u Knapika w Rozmowie bardzo politycznej. On jest głupszy od tego idioty z Biłgoraja. Cha, cha, cha. Nasz Dom (wariatów) Polska.
Obserwuj wątek
    • samantha.1 Dlatego ,ze skopał dupsko Halickiemu?,hehehe 11.08.13, 20:43
      forum.gazeta.pl/forum/w,28,146325650,146325650,_Platforma_zachachmeci_.html
      • lionold Re: Dlatego ,ze skopał dupsko Halickiemu?,hehehe 11.08.13, 20:57
        ty wyglądasz na skopaną/nego po głowie jeszcze przed narodzeniem - tylko tym stwierdzeniem mogę cię zaszczycić - choć i tego pewni nie pojmiesz.
        • simera16 Re: Dlatego ,ze skopał dupsko Halickiemu?,hehehe 11.08.13, 21:01
          lionold napisał:

> ty wyglądasz na skopaną/nego po głowie jeszcze przed narodzeniem - tylko tym st
          > wierdzeniem mogę cię zaszczycić - choć i tego pewni nie pojmiesz.
          >
          Ja też tam żadnego "skopania" nie widziałem... Kalisz jakoś tak mętnie swe racje wyłuszczał.
          • wiosnaludzikow Re: Dlatego ,ze skopał dupsko Halickiemu?,hehehe 12.08.13, 04:41
            > Ja też tam żadnego "skopania" nie widziałem... Kalisz jakoś tak mętnie swe racj
            > e wyłuszczał.
            ...bo jest mętny.
            Zagubił się kompletnie. Skończy jak Marek Borowski na listach PO w najlepszym razie.
            • simera16 Re: Dlatego ,ze skopał dupsko Halickiemu?,hehehe 12.08.13, 05:30
              wiosnaludzikow napisał:

> > Ja też tam żadnego "skopania" nie widziałem... Kalisz jakoś tak mętnie sw
              > e racj
              > > e wyłuszczał.
              > ...bo jest mętny.
              > Zagubił się kompletnie. Skończy jak Marek Borowski na listach PO w najlepszym r
              > azie.
              >
              Bycie "mętnym", to atrybut polityka i prawnika...Ja jednak po Kaliszu oczekiwałbym czegoś bardziej błyskotliwego. Wypalił się, czy pogubił, a może "przedobrzył"?
        • samantha.1 Re: Dlatego ,ze skopał dupsko Halickiemu?,hehehe 11.08.13, 21:02
          ojtam,ojtam brak merytorycznych argumentów skutkuje inwektywami ,wiem to typowe PO-krak!
          • lionold Re: sami znawcy 11.08.13, 21:07
            jedno mnie przyszywa do PO-krak drugi do PiS_oidów rzucających guanem w wiatrak i tylko dlatego że nie kocham palestry - tych piranii żyjących z krętactw.
            • simera16 Re: sami znawcy 11.08.13, 21:10
              lionold napisał:

> jedno mnie przyszywa do PO-krak drugi do PiS_oidów rzucających guanem w wiatrak
              > i tylko dlatego że nie kocham palestry - tych piranii żyjących z krętactw.
              >
              Ja cię tam do nikogo nie przyszywam. Srasz grochem w tym wątku niczym PiSoid, to i tak mi się skojarzyło. Puściłeś pierda i oczekujesz oklasków...bujaj wora cieniasku!
              • lionold Re: "...bujaj wora cieniasku!" 11.08.13, 21:15
                właśnie się bujnąłeś, któryś już raz
                • simera16 Re: "...bujaj wora cieniasku!" 11.08.13, 21:18
                  lionold napisał:

> właśnie się bujnąłeś, któryś już raz
                  >
                  Tak, tak...pierwszy personalnie zaatakowałem i we własnym poście nic sensownego dla obrony swojej tezy nie mam....Żałosny bufon z ciebie. :(
    • simera16 Re: Kauzyperda Kalisz ! 11.08.13, 20:43
      lionold napisał:

> Produkuje się u Knapika w Rozmowie bardzo politycznej. On jest głupszy o
      > d tego idioty z Biłgoraja. Cha, cha, cha. Nasz Dom (wariatów) Polska.
      >
      Oki, masz takie zdanie...uzasadnisz?
      • lionold Re: ...uzasadnisz? 11.08.13, 20:51
        Jego trafne "posunięcia" i dotychczasowe pasmo "sukcesów". Dla mnie to wystarczające uzasadnienie a jeżeli dla ciebie nie przekonywające? Mamy trochę czasu! Pażywiom - uwidim!
        • simera16 Re: ...uzasadnisz? 11.08.13, 20:56
          lionold napisał:

> Jego trafne "posunięcia" i dotychczasowe pasmo "sukcesów". Dla mnie to wystarcz
          > ające uzasadnienie a jeżeli dla ciebie nie przekonywające? Mamy trochę czasu! P
          > ażywiom - uwidim!
          >
          w dalszym ciągu jest to twoje subiektywna ocena, nb. bardzo mało merytoryczna... Niczym PiSoid wrzuciłeś guano we wiatrak...
          • lionold Re: "to twoje subiektywna ocena" 11.08.13, 21:02
            pokaż mi miejsce, w którym twierdziłem, że moja ocena jest obiektywna i pokaż mi papiery wedle których jesteś uprawniony do kwalifikowania ocen na obiektywne i subiektywne - wygląda mi coś na to, że są żółte.
            • simera16 Re: "to twoje subiektywna ocena" 11.08.13, 21:07
              lionold napisał:

> pokaż mi miejsce, w którym twierdziłem, że moja ocena jest obiektywna i pokaż m
              > i papiery wedle których jesteś uprawniony do kwalifikowania ocen na obiektywne
              > i subiektywne - wygląda mi coś na to, że są żółte.
              >
              O, kolega wrażliwy jakiś...hmmm....skoro twierdzisz, że mam "żółte papiery", to faktycznie próby polemiki z tobą są bezsensowne.Ciao "normalny"! :)
        • wiosnaludzikow Re: ...uzasadnisz? 12.08.13, 04:46
          Kalisz pełnił w zasadzie jedną funkcję , która była realna i można oceniać efekty. W 2004 objął stanowisko ministra spraw wewnętrznych i administracji . Kiepsko ją sprawował a administracja państwowa jak i policja były takie jakie pamiętam, słabe, powiązane z mafią a działały - zapraszam na film "Drogówka" :)
          Reszta funkcji Kalisza to funkcje gdzie robił to co lubi : mówił, mówił, mówił .....
          • simera16 Re: ...uzasadnisz? 12.08.13, 05:33
            wiosnaludzikow napisał:

> Kalisz pełnił w zasadzie jedną funkcję , która była realna i można oceniać efek
            > ty. W 2004 objął stanowisko ministra spraw wewnętrznych i administracji . Kieps
            > ko ją sprawował a administracja państwowa jak i policja były takie jakie pamięt
            > am, słabe, powiązane z mafią a działały - zapraszam na film "Drogówka" :)
            > Reszta funkcji Kalisza to funkcje gdzie robił to co lubi : mówił, mówił, mówił
            > .....
            >
            Dużo racji w tym co mówisz, ale "Drogówka", to mocno przekoloryzowany obraz...
    • m.c.hrabia Re: Kauzyperda Kalisz ! 11.08.13, 20:46
      fakt

podąża drogą paligłupa .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka