lionold 11.08.13, 20:40 Produkuje się u Knapika w Rozmowie bardzo politycznej. On jest głupszy od tego idioty z Biłgoraja. Cha, cha, cha. Nasz Dom (wariatów) Polska. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
samantha.1 Dlatego ,ze skopał dupsko Halickiemu?,hehehe 11.08.13, 20:43 forum.gazeta.pl/forum/w,28,146325650,146325650,_Platforma_zachachmeci_.html Odpowiedz Link Zgłoś
lionold Re: Dlatego ,ze skopał dupsko Halickiemu?,hehehe 11.08.13, 20:57 ty wyglądasz na skopaną/nego po głowie jeszcze przed narodzeniem - tylko tym stwierdzeniem mogę cię zaszczycić - choć i tego pewni nie pojmiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Dlatego ,ze skopał dupsko Halickiemu?,hehehe 11.08.13, 21:01 lionold napisał: > ty wyglądasz na skopaną/nego po głowie jeszcze przed narodzeniem - tylko tym st > wierdzeniem mogę cię zaszczycić - choć i tego pewni nie pojmiesz. > Ja też tam żadnego "skopania" nie widziałem... Kalisz jakoś tak mętnie swe racje wyłuszczał. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Dlatego ,ze skopał dupsko Halickiemu?,hehehe 12.08.13, 04:41 > Ja też tam żadnego "skopania" nie widziałem... Kalisz jakoś tak mętnie swe racj > e wyłuszczał. ...bo jest mętny. Zagubił się kompletnie. Skończy jak Marek Borowski na listach PO w najlepszym razie. Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Dlatego ,ze skopał dupsko Halickiemu?,hehehe 12.08.13, 05:30 wiosnaludzikow napisał: > > Ja też tam żadnego "skopania" nie widziałem... Kalisz jakoś tak mętnie sw > e racj > > e wyłuszczał. > ...bo jest mętny. > Zagubił się kompletnie. Skończy jak Marek Borowski na listach PO w najlepszym r > azie. > Bycie "mętnym", to atrybut polityka i prawnika...Ja jednak po Kaliszu oczekiwałbym czegoś bardziej błyskotliwego. Wypalił się, czy pogubił, a może "przedobrzył"? Odpowiedz Link Zgłoś
samantha.1 Re: Dlatego ,ze skopał dupsko Halickiemu?,hehehe 11.08.13, 21:02 ojtam,ojtam brak merytorycznych argumentów skutkuje inwektywami ,wiem to typowe PO-krak! Odpowiedz Link Zgłoś
lionold Re: sami znawcy 11.08.13, 21:07 jedno mnie przyszywa do PO-krak drugi do PiS_oidów rzucających guanem w wiatrak i tylko dlatego że nie kocham palestry - tych piranii żyjących z krętactw. Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: sami znawcy 11.08.13, 21:10 lionold napisał: > jedno mnie przyszywa do PO-krak drugi do PiS_oidów rzucających guanem w wiatrak > i tylko dlatego że nie kocham palestry - tych piranii żyjących z krętactw. > Ja cię tam do nikogo nie przyszywam. Srasz grochem w tym wątku niczym PiSoid, to i tak mi się skojarzyło. Puściłeś pierda i oczekujesz oklasków...bujaj wora cieniasku! Odpowiedz Link Zgłoś
lionold Re: "...bujaj wora cieniasku!" 11.08.13, 21:15 właśnie się bujnąłeś, któryś już raz Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: "...bujaj wora cieniasku!" 11.08.13, 21:18 lionold napisał: > właśnie się bujnąłeś, któryś już raz > Tak, tak...pierwszy personalnie zaatakowałem i we własnym poście nic sensownego dla obrony swojej tezy nie mam....Żałosny bufon z ciebie. :( Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Kauzyperda Kalisz ! 11.08.13, 20:43 lionold napisał: > Produkuje się u Knapika w Rozmowie bardzo politycznej. On jest głupszy o > d tego idioty z Biłgoraja. Cha, cha, cha. Nasz Dom (wariatów) Polska. > Oki, masz takie zdanie...uzasadnisz? Odpowiedz Link Zgłoś
lionold Re: ...uzasadnisz? 11.08.13, 20:51 Jego trafne "posunięcia" i dotychczasowe pasmo "sukcesów". Dla mnie to wystarczające uzasadnienie a jeżeli dla ciebie nie przekonywające? Mamy trochę czasu! Pażywiom - uwidim! Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: ...uzasadnisz? 11.08.13, 20:56 lionold napisał: > Jego trafne "posunięcia" i dotychczasowe pasmo "sukcesów". Dla mnie to wystarcz > ające uzasadnienie a jeżeli dla ciebie nie przekonywające? Mamy trochę czasu! P > ażywiom - uwidim! > w dalszym ciągu jest to twoje subiektywna ocena, nb. bardzo mało merytoryczna... Niczym PiSoid wrzuciłeś guano we wiatrak... Odpowiedz Link Zgłoś
lionold Re: "to twoje subiektywna ocena" 11.08.13, 21:02 pokaż mi miejsce, w którym twierdziłem, że moja ocena jest obiektywna i pokaż mi papiery wedle których jesteś uprawniony do kwalifikowania ocen na obiektywne i subiektywne - wygląda mi coś na to, że są żółte. Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: "to twoje subiektywna ocena" 11.08.13, 21:07 lionold napisał: > pokaż mi miejsce, w którym twierdziłem, że moja ocena jest obiektywna i pokaż m > i papiery wedle których jesteś uprawniony do kwalifikowania ocen na obiektywne > i subiektywne - wygląda mi coś na to, że są żółte. > O, kolega wrażliwy jakiś...hmmm....skoro twierdzisz, że mam "żółte papiery", to faktycznie próby polemiki z tobą są bezsensowne.Ciao "normalny"! :) Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: ...uzasadnisz? 12.08.13, 04:46 Kalisz pełnił w zasadzie jedną funkcję , która była realna i można oceniać efekty. W 2004 objął stanowisko ministra spraw wewnętrznych i administracji . Kiepsko ją sprawował a administracja państwowa jak i policja były takie jakie pamiętam, słabe, powiązane z mafią a działały - zapraszam na film "Drogówka" :) Reszta funkcji Kalisza to funkcje gdzie robił to co lubi : mówił, mówił, mówił ..... Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: ...uzasadnisz? 12.08.13, 05:33 wiosnaludzikow napisał: > Kalisz pełnił w zasadzie jedną funkcję , która była realna i można oceniać efek > ty. W 2004 objął stanowisko ministra spraw wewnętrznych i administracji . Kieps > ko ją sprawował a administracja państwowa jak i policja były takie jakie pamięt > am, słabe, powiązane z mafią a działały - zapraszam na film "Drogówka" :) > Reszta funkcji Kalisza to funkcje gdzie robił to co lubi : mówił, mówił, mówił > ..... > Dużo racji w tym co mówisz, ale "Drogówka", to mocno przekoloryzowany obraz... Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Kauzyperda Kalisz ! 11.08.13, 20:46 fakt podąża drogą paligłupa . Odpowiedz Link Zgłoś