erte2 22.08.13, 22:19 Okazuje się że istnieje coś takiego jak "Ruch Byłych i Przyszłych Więźniów Politycznych". To jest już odjazd zupełny..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hummer Re: Kabaret 22.08.13, 22:38 ave.duce napisała: > Czy lista uczestników jest jawna? Ależ oczywiście :) tiny.pl/hzjnv Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: "Niezłomni" 22.08.13, 22:56 A ten od tortu wpisany w obu kategoriach? Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: "Niezłomni" 23.08.13, 07:42 Proponuję zrzutkę na herbatę (bez pączka, bo kryzys). Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: "Niezłomni" 22.08.13, 23:05 A to raczej członek z ramienia wysunięty na czoło. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: "Niezłomni" 23.08.13, 07:43 Moment, usiłuję sobie to wyobrazić i... :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
damakier1 Re: Kabaret 22.08.13, 23:00 ave.duce napisała: > Czy lista uczestników jest jawna? Wszyscy są uczestnikami, bo jak wiadomo, ludzie dzielą się na tych, którzy siedzieli, którzy siedzą i tych, którzy będą siedzieli... Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Kabaret 23.08.13, 07:57 erte2 napisał: > Okazuje się że istnieje coś takiego jak "Ruch Byłych i Przyszłych Więźniów > Politycznych". > To jest już odjazd zupełny..... Być może istniej również kościół Złotej Rybki ale co to Cię martwi. Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Wielu z nas powinno się zapisać 23.08.13, 09:05 Jak PiS dojdzie do władzy? Ale może to ruch tylko "słusznych" więźniów politycznych? M. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Kabaret 23.08.13, 09:15 Ludzi dzieli się na 3 grupy więźniów POLITYCZNYCH: I-Siedzieli. II-Siedzą. III-Będą siedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: Kabaret 23.08.13, 17:03 Przeczytałem o tym w "Polityce" (u Paradowskiej), i na początku myślałem że kobita jaja se robi. Że polewa. Że to jakieś szutki.. Ale wpisałem w Google i....jest ! Naprawdę, bez jaj i na poważnie. Ze Słomką i tym kretynem co to tortem rzucał w Sędzię w rolach głównych. To jest większy absurd od Monty Phytona. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Kabaret 23.08.13, 17:11 erte2 napisał: > To jest większy absurd od Monty Phytona. O nie ! Skecz o Ministerstwie Głupich Kroków jako żywo przypomina kroki rządu Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś