polska_tuska_na_sprzedaz 24.08.13, 18:12 wyliczmy, ja zaczynam: 1. Donald Tusk Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yoma Re: A kto nas najbardziej zadłużył ? 24.08.13, 18:14 A co, potrącają ci to zadłużenie z umowy śmieciowej? Odpowiedz Link Zgłoś
polska_tuska_na_sprzedaz Re: A kto nas najbardziej zadłużył ? 24.08.13, 18:20 ja i Ty bedziemy płacić za to zadłużenie Tuska: już bez mała Bilion zł... co Ty na to ??? Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Ty w Izraelu nie bedziesz nic płacić 25.08.13, 08:13 polska_tuska_na_sprzedaz napisał(a): > ja i Ty bedziemy płacić za to zadłużenie Tuska: już bez mała Bilion zł... co Ty > na to ??? > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: A kto nas najbardziej zadłużył ? 24.08.13, 18:23 Bo najdłużej rzadzi , poprzednicy lepsi nie byłi. Odpowiedz Link Zgłoś
superspec Re: A kto nas najbardziej zadłużył ? 24.08.13, 18:25 Wszystkie rządy za to odpowiadają! Nie ma co robić spychologii.Moim zdaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: A kto nas najbardziej zadłużył ? 24.08.13, 18:27 Toż to piszę. Czy był jakikolwiek rok bez deficytu buzetowego przez ostatnie 23 lata? Odpowiedz Link Zgłoś
superspec Re: A kto nas najbardziej zadłużył ? 24.08.13, 18:43 O ile dobrze pamiętam to jeden rok taki był za rządu Cimoszewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: A kto nas najbardziej zadłużył ? 24.08.13, 18:47 Mozliwe , nie pamiętam. On jednak kazał podtopioym sie ubezpieczeć więc demokracja musiała go spławić :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: A kto nas najbardziej zadłużył ? 25.08.13, 07:56 volupte napisał: > Mozliwe , nie pamiętam. On jednak kazał podtopioym sie ubezpieczeć więc demokra > cja musiała go spławić :-) A nie miał racji ? Odpowiedz Link Zgłoś
superspec Re: A kto nas najbardziej zadłużył ? 25.08.13, 08:22 Rację miał. Ale w demokracji to lud decyduje. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: A kto nas najbardziej zadłużył ? 25.08.13, 08:08 nie mam pojęcia do kogo najwięcej dopłacamy ,do górników ,rolników,mundurowych,nauczycieli,lekarzy,pielęgniarek ............. poszukaj sobie jak jesteś zainteresowany. Odpowiedz Link Zgłoś
ossey Re: A kto nas najbardziej zadłużył ? 25.08.13, 08:13 do urzedasow panstwowych i miejskich, ktorzy pierdza w stolki i biora kase.....w wiekszosci za darmo....a moze by ich tak na umowuy zlecenie albo samozadrudnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: A kto nas najbardziej zadłużył ? 25.08.13, 08:40 zapomniałem o jednym z największych dojących kasę państwową o KK Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto3 Biorac pod uwage tempo wzrostu to .... 25.08.13, 12:05 .... Tusk zdecydowanie przoduje. Juz nawet PIT-u nie starcza na obsluge zadluzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
psiogon Re: Donuś i długo długo nikt 25.08.13, 17:41 Za Premierem jest Edward G, Leszek M i reszta premierów 3RP. Odpowiedz Link Zgłoś
corakacza TY, obywatelu 25.08.13, 18:05 placisz za malo, bierzesz za duzo i jeszce ci malo. armie chcesz wieksza, dzieci dofinansowywac biednym chcesz duzo, kosciolowi miliardy dawac i rydzykowi dodatkowo na Maybachy. Pozyczales, wiec spalci twoj syn i wnuczka. napewno splaca, bo inaczej nie dostana nowych pozyczek. polska_tuska_na_sprzedaz napisał(a): > wyliczmy, ja zaczynam: > 1. Donald Tusk > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
polska_tuska_na_sprzedaz barany powskie nawet nie potrafią wyliczyć... 25.08.13, 20:58 i o czym tu z takimi baranami dyskutować... ??? Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: barany powskie nawet nie potrafią wyliczyć... 26.08.13, 14:25 polska_tuska_na_sprzedaz napisał(a): > i o czym tu z takimi baranami dyskutować... ??? Nie przykro ci jest, ze od takich POwskich baranów twój guru dostał już 8 razy z rzędu wpierdy? Widać z niego jeszcze większy baran musi być! Bo nie wstyd przegrać z kimś dobrym i wybitnym, ale z baranem to wręcz obciach! Odpowiedz Link Zgłoś
kasz0 banki 25.08.13, 21:03 polska_tuska_na_sprzedaz napisał(a): > A kto nas najbardziej zadłużył ? > wyliczmy Ciekawe czy Cie zaskoczylem? Od dawna interesuje mnie technologia jak marionetki pluja na siebie. Odpowiedz Link Zgłoś