Dodaj do ulubionych

Jaruzelski... Egoista i karierowicz.

05.09.13, 12:56
Jaruzelski cały czas zdaje się podkreślać, jak to on jechał tym wagonem bydlęcym na Syberię i jak cierpiał. I jak potem rzekomo, jak zapewnia, troszczył się o taką Polskę jaka mogła być wtedy najlepsza.
Fakt, to nic przyjemnego robić za skazańca, ale oświeciło mnie, kim tak naprawdę jest Jaruzelski.

Jak wiadomo, jako bohatersko (moja ironia) walczący generał zmył się na Litwę po 1939 roku. Inni pozostali w kraju i na bieżąco organizowali ruch zbrojny.
Ale nie, J. będzie z Litwy puszczał znaki dymne dla Warszawy.

Dziś J. mówi, że to że wstąpił w sowieckie szeregi to była najlepsza rzecz jaką mógł zrobić dla Polski.
Bzdura! Zrobił najlepszą rzecz jaką mógł ale dla siebie, bo niesiony przeżyciami z łagrów postanowił sobie, że nigdy więcej nie chce być zsyłany, nawet za cenę sprzedania i gnębienia rodaków w kraju.
Pewnie nawet był taki konkretny dzień, gdy poszedł do Sowietów i zaproponował im szpiegostwo z wyższych szczebli. On, generał, świetnie się przecież do tego nadawał.
"Wytrenujcie mnie, to dobrze we mnie zainwestujecie" pewnie im kiedyś zakomunikował.

Dziś J. mówi, że te zwolnienia stu paru oficerów, które sygnował obejmowały nie tylko Żydów (więc niby zarzeka się, że nie jest anty-semitą).
No oczywiście, że nie tylko Żydów. Każdy nie semita, który się sprzeciwiał albo wykazywał jakiekolwiek anty-sowieckie gesty też leciał na bruk. Nie musiał być Żydem.

"Lepiej lizać dupę Sowietom niż dać tą dupe sobie raz jeszcze wywieźć do łagrów" to jest dewiza życiowa.

Powinni mu odebrać stopień generała. Jeśli sądy nie zdążą go osądzić, powinna przynajmniej zrobić to Konstytucja RP.

Obserwuj wątek
    • l.i.l.a.b.a.j.ona cd... 05.09.13, 13:13
      Gdyby wysłał na Litwę jedynie swoją rodzinę, nikt nie miałby mu tego za złe.
      To, że sam też uciekł, też można by w końcu wybaczyć.

Ale sprzedania duszy sowieckiemu diabłu wybaczyć się nie da i nie wolno.
      Dopiero gdy Gorbaczowa chęć ograniczenia władzy partii komunistycznej spowodowała wyraźne osłabienie reżimu w Polsce, J. skulił swój szczurzy ogon.

Odebrać mu stopień generała! Za zdradę stanu.
      Niech z tym żyje jako największą karą jaka może go spotkać.
      • pisdyzm Re: cd... 05.09.13, 13:53
        A od kogo zależał ten komunizm w Polsce jak nie od Związku Radzieckiego? Jak ty walczyłaś zbrojnie z sowieckim okupantem?
        • l.i.l.a.b.a.j.ona Re 05.09.13, 16:37
          W którymś momencie Jaruzelski przeszedł na tzw. druga stronę, stronę Sowietów.
          Im dłużej o tym myślę to dochodzę do wniosku, że albo wtedy gdy zorientował się, że Sowieci mają duże szanse na przejęcie ustroju w kraju (więc niesiony doświadczeniami z Sybiru wolał się zabezpieczyć przed ponownym zesłaniem.

Jak walczyłam ja? W 1989 roku miałam 8 lat. Chciałbyś, żeby ośmiolatki uciekaly z domów, żeby walczyć?
          Rozumiem, że Ty walczyłeś do ostatniej kruszyny chrupka kukurydzianego przy Nintendo...
          • l.i.l.a.b.a.j.ona -> 05.09.13, 16:39
            "... że najprawdopodobniej wtedy gdy zorientował się..." - być powinno.
    • damakier1 Re: Jaruzelski... Egoista i karierowicz. 05.09.13, 13:42
      Cały Twój tekst o Jaruzelskim (o którym mam podobne do Ciebie zdanie) przekreśla to jedno zdanie:
      Pewnie nawet był taki konkretny dzień, gdy poszedł do Sowietów i zaproponował im szpiegostwo z wyższych szczebli.
      Albo wiesz, że się Jaruzelski tego dopuścił i piszesz konkretnie, albo niczego na ten temat nie wiesz. A skoro nie wiesz, to nie puszczaj kaczych smrodów, asekurując się wygodnym słówkiem "pewnie".

A tak w ogóle to każdy już a na temat generała opinię wyrobioną i żadne nowe wątki na FK jej nie zmienią. Niech sobie Jaruzelski dożywa dni swoich.
      • l.i.l.a.b.a.j.ona Re 05.09.13, 16:49
        Ja się cieszę, że dożywa tych dni, bo za nie moje podatki... :)

Facet organizował stan wojenny, tłumił strajki przemocą i wypędzał Żydów i tych, którzy zaczynali pokazywać anty-sowieckie gesty i teraz mu jeszcze za to płacą...

Piszę pewnie bo tam nie byłam, ale sądząc po rysie charakterystycznym profila jego ogólnego zachowania (studiuję psychologię) nie zdziwiłoby mnie, gdyby okazało się to prawdą. Proste. Nie doszukuj się we mnie pro-PiSowskich wyskoków o charakterze propagandy bo zalatujesz manią prześladowczą :).

No chyba jednak nie każdy ma do końca zdanie wyrobione o Jaruzelskim...
        • damakier1 Re: Re 05.09.13, 20:53
          l.i.l.a.b.a.j.ona napisała:

> Facet organizował stan wojenny, tłumił strajki przemocą i wypędzał Żydów i tych
          > , którzy zaczynali pokazywać anty-sowieckie gesty i teraz mu jeszcze za to płac
          > ą...

Zdaję sobie z tego wszystkiego sprawę i mogłabym to tego spisu jeszcze sporo dołożyć, napisałam przecież, że moja ocena generała Jaruzelskiego jest zbliżona do Twojej.

> Piszę pewnie bo tam nie byłam, ale sądząc po rysie charakterystycznym pr
          > ofila jego ogólnego zachowania (studiuję psychologię) nie zdziwiłoby mnie, gdyb
          > y okazało się to prawdą. Proste.

Wybacz, ale domysły 42. letniej studentki psychologii to stanowczo za mało, aby komukolwiek stawiać tak poważne zarzuty. Nawet w formie tylko podejrzeń.

Nie doszukuj się we mnie pro-PiSowskich wyskok
          > ów o charakterze propagandy bo zalatujesz manią prześladowczą :).

Nie doszukuję się w Tobie niczego. Użyłam określenia "kacze smrody", bo tego typu insynuacje, okraszone wszelkimi pewnie, prawdopodobnie, niewylukczone, należy się zapytać itd. są bardzo charakterystyczne dla retoryki Kaczyńskiego. Na temat Twoich sympatii politycznych nic nie wiem i niczego nie zamierzałam sugerować.

> No chyba jednak nie każdy ma do końca zdanie wyrobione o Jaruzelskim...

Z tych, których w ogóle Jaruzelski obchodzi, chyba każdy. Ale, oczywiście, bardzo wielu Jaruzelski wisi i powiewa.
          • l.i.l.a.b.a.j.ona Re 05.09.13, 21:13
            damakier1 napisała:

> l.i.l.a.b.a.j.ona napisała:

> Zdaję sobie z tego wszystkiego sprawę i mogłabym to tego spisu jeszcze sporo dołożyć, napisałam przecież, że moja ocena generała Jaruzelskiego jest zbliżona do Twojej.

To dokładaj. Jestem żądna rzeczowych dyskusji.

> Wybacz, ale domysły 42. letniej studentki psychologii to stanowczo za mało, aby komukolwiek stawiać tak poważne zarzuty. Nawet w formie tylko podejrzeń.

32-letniej, ale to szczegół.
            Nie mam nic przeciwko gdyby J. stanął przede mną i zażądał dowodów. Wycisnęłabym go z prawdy jak cytrynkę... :)

> Nie doszukuję się w Tobie niczego. Użyłam określenia "kacze smrody", bo tego typu insynuacje, okraszone wszelkimi pewnie, prawdopodobnie, niewylukczone, należy się zapytać itd. są bardzo charakterystyczne dla retoryki Kaczyńskiego.

Nie wiem jak jest u Kaczyńskiego, ale moje przypuszczenia na ogół się sprawdzają, jeśli jestem pewna co do nich do tego stopnia, że o nich otwarcie mówię (bo wcześniej wszystko gruntownie zanalizowałam).

> > No chyba jednak nie każdy ma do końca zdanie wyrobione o Jaruzelskim...
            >
            > Z tych, których w ogóle Jaruzelski obchodzi, chyba każdy.

Kto jednak wie, czasem można dowiedzieć sie czegoś nowego...
            • damakier1 Re: Re 05.09.13, 22:35

> To dokładaj. Jestem żądna rzeczowych dyskusji.

No nie uwierzę, żeby studentka nie umiała samodzielnie dotrzeć do jakże licznych publikacji na temat.

> 32-letniej, ale to szczegół.
              > Nie mam nic przeciwko gdyby J. stanął przede mną i zażądał dowodów. Wycisnęłaby
              > m go z prawdy jak cytrynkę... :)

Faktycznie, przepraszam, że Cię postarzyłam.
              Wybacz, ale z tym wyciskaniem to pojechałaś tak żenująco, że aż śmiesznie.

> Nie wiem jak jest u Kaczyńskiego, ale moje przypuszczenia na ogół się sprawdzaj
              > ą, jeśli jestem pewna co do nich do tego stopnia, że o nich otwarcie mówię (bo
              > wcześniej wszystko gruntownie zanalizowałam).

Spróbuj wykorzystać ten dar w grze w totolotka.
              • l.i.l.a.b.a.j.ona Re 05.09.13, 22:46
                damakier1 napisała:

> No nie uwierzę, żeby studentka nie umiała samodzielnie dotrzeć do jakże licznych publikacji na temat.

Bo mnie czasem interesuje co mają zwykli ludzie do powiedzenia.
                Czyli nie masz nic ciekawego do powiedzenia w tej kwestii?

> Wybacz, ale z tym wyciskaniem to pojechałaś tak żenująco, że aż śmiesznie.

Nie wierzysz? Oł łel...

> Spróbuj wykorzystać ten dar w grze w totolotka.

Nie muszę. Codziennie wygrywam...

• damakier1 Re: Re 05.09.13, 23:30
                  > Bo mnie czasem interesuje co mają zwykli ludzie do powiedzenia.
                  > Czyli nie masz nic ciekawego do powiedzenia w tej kwestii?

A może mam, ale nie jestem zwykła?

> > Wybacz, ale z tym wyciskaniem to pojechałaś tak żenująco, że aż śmiesznie
                  > .
                  >
                  > Nie wierzysz? Oł łel...

Jest taki dość stary kawał, ale jesteś młoda, więc możesz nie znać:

Archeolodzy w Egipcie znaleźli nieznaną dotąd mumię jakiegoś faraona. Zebrali się uczeni z całego świata, badali mumię i sarkofag, w którym była złożona, ale nikt nie umiał stwierdzić, którego z faraonów udało im się odkryć. W końcu znakomity uczony radziecki zaproponował, że wezwie na pomoc swego znajomego oficera KGB. Oficer przyjechał, wyrzucił wszystkich zebranych i pozostał z mumia sam, po pięciu minutach wyszedł do czekających zebranych i obwieścił: Tutenchamon XIV.
                  - po czym pan poznał? Zawołali chórem uczeni. Oficer KGB odrzekł krótko: On priznałs'ia!

> > Spróbuj wykorzystać ten dar w grze w totolotka.
                  >
                  > Nie muszę. Codziennie wygrywam...

:-)
        • felinecaline Re: Re 05.09.13, 22:09
          Postudiuj moze tez i gramatyke w wolnym czasie.
    • pisdyzm Re: Jaruzelski... Egoista i karierowicz. 05.09.13, 13:51
      ak wiadomo, jako bohatersko (moja ironia) walczący generał zmył się na Litwę p
      > o 1939 roku. Inni pozostali w kraju i na bieżąco organizowali ruch zbrojny.
      > Ale nie, J. będzie z Litwy puszczał znaki dymne dla Warszawy.
      >

Jako szesnastolatek pod kuratela rodziny. Ciekawe czy inne szesnastolatki uciekaly z dobrych domów, żeby walczyć. No jednak walczył z niemcami, a twój patriotyzm jak się objawia?
      • l.i.l.a.b.a.j.ona Re 05.09.13, 16:15
        Był wówczas prawie pełnoletni.
        Młodzi ludzie w tym wieku w tamtych czasach często zaczynali swoją działalność w AK, ale to tak na marginesie bo przecież zaznaczyłam swoją ironię...
        Jak na generała z polskim obywatelstwem niewiele w sumie zdziałał. Ta próba wstąpienia do Armii Andersa to też pewnie pic na wodę, dla podratowania swojego wizerunku.
        To, co niby stworzył administracyjnie w kraju to też pewnie na zasadzie kalki decyzji administracyjnych na ziemiach sowieckich.
        Mój patriotym? Nie masz tyle czasu i wiary by uwierzyć... :)
        • pisdyzm Re: Re 05.09.13, 17:16
          > Młodzi ludzie w tym wieku w tamtych czasach często zaczynali swoją działalność
          > w AK,

jakbyś uczyła się historii to byś wiedziała, że żadnego AK wtedy nie było. A Karol Wojtyła starszy od niego z ojcem uciekał na wschód. Za to jako już 20 latek walczył z Niemcami jak jego rówieśnicy w AK.

Masz rację, nie wierzę.
          • l.i.l.a.b.a.j.ona Re 05.09.13, 18:59
            Jakbyś czytał ze zrozumieniem to byś zakumał, że nigdzie na napisałam, że J. powinien był wstąpić do AK.
            Młodzi ludzie w AK to tylko przykład, zachowując zwięzłość wypowiedzi.

Tak jak mówiłam, nie masz tyle czasu by mi wierzyć bo najpierw trzeba coś zrozumieć...
    • pisdyzm Re: Jaruzelski... Egoista i karierowicz. 05.09.13, 14:03
      Być może jakby Polska miała ciekawsze doświadczenia waleczne, generał też byłby większym walczakiem z ZSRR. Jego biografia nie była jakimś szczególnym ewenementem na tle biografii jego rówieśników w podobnej sytuacji. Jeśli Polska wyszła po wojnie w całkowitej ruinie, starta przez potęgi, raczej trudno od niego oczekiwać, żeby chętniej się stawiał. Najlepiej myśleniem magicznym się kierować, ze Polska się należy, choć jej obronić nie umiemy, ale się należy. Czyli co się należy : Zniszczona Warszawa się należy, trupy się należą. Polska to taka sama firma jak każda inna na wolnym rynku. Należy jej się tyle ile się obroni.
    • remez2 A Franz Mauer powiedział do Ola Żwirskiego ... ntx 05.09.13, 14:06
      • don.kichote Raczej Bogumił Radziwiłł do Kmicica... 05.09.13, 19:24

• remez2 Nie w tym temacie - 06.09.13, 09:26
          jak mawia pewien "inteligentny" polityk.
    • mariner4 [...] 05.09.13, 19:47
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • 7o7o7 Szanowana Lilibajko 05.09.13, 20:13
      W 1939 roku Jaruzelski miał zaledwie 13 lat. Jak widzisz Twój cały wywód na temat Generała "jest o kant d*** potłuc".
      • l.i.l.a.b.a.j.ona Re 05.09.13, 21:19
        Następny... nie wie co to ironia...

Z liczeniem do 20-stu przynajmniej, swoją drogą, też Ci kiepskawo idzie.
        • 7o7o7 A przeczytać erratę to nie łaska? 05.09.13, 22:00

• 7o7o7 Errata miał skończone 15 lat. 05.09.13, 20:14
      To niewiele zmienia.
    • zbysio45 Jaruzelski... Egoista, karierowicz. i przestepca 05.09.13, 21:17
      Dotychczas nie osadzony prawomocnym wyrokiem na skutek głupoty wymiaru sprawiedliwosci w Polsce.
    • jola.iza1 Re: Jaruzelski... Egoista i karierowicz. 05.09.13, 21:30
      Młoda , forumowa, niekoniecznie kumata, zapytam, a co mi taam.
      To ile lat mial Jaruzelski, gdy przyszłaś na ten świat ?
      A wcześniej? Z opowiadań znasz, czyich ?
      Mnie to rybka, ale z gó...arzami, co to wszystko wiedzą, gó... przeżyli nie warto!
      • l.i.l.a.b.a.j.ona [...] 05.09.13, 21:40
        • erte2 Re: Re 05.09.13, 22:03
          l.i.l.a.b.a.j.ona
          Żabciu - jeśli w 1989. roku miałaś osiem lat to tak naprawdę o komunie i w ogóle o tamtych czasach wiesz, za przeproszeniem, gó.w.no. I takie dość żałosne są te twoje "wiwisekcje" psycholożki in spe (tak na marginesie - studiowanie w wieku 32. lat jest takie dość dziwne, powinnaś już mieć kilka ładnych lat praktyki i doktorat; wtedy można by cię traktować poważnie) Więc moja rada jest taka - ucz się żabuchno pilnie, zalicz wreszcie ten trzeci semestr, poczytaj coś o historii, zapytaj starszych jak to było a potem zabieraj głos. Może będzie to trochę mniej żenujące. Bo na razie jest to poplątanie z pokręceniem.

Na marginesie: jestem ostatnim człowiekiem który darzyłby szacunkiem Jaruzelskiego. Ale to już zupełnie inna sprawa.
          • l.i.l.a.b.a.j.ona [...] 05.09.13, 23:43
        • jola.iza1 Re: Re 05.09.13, 23:02
          Maleńka, nie wolno się żegnać w ten sposob :)
    • felinecaline Re: Jaruzelski... Egoista i karierowicz. 05.09.13, 22:37
      Czys ty wypila za duzo (a moze za malo?) albo szaleju sie najadlas, nie wiem, ale "zumazszedsza" najwyrazniej jestes.
      W.J w 1939 roku mial 16 lat (ur.1923!!!) i bynajmniej nie urodzil sie z bulawa marszalkowska w lozysku, wiec w 1939 roku "zmywajac" sie na Litwe robil to jako posluszny podrostek, nie majacy jeszcze, jako nieletni zdolnosci prawnej do decydowania o wlasnym losie, nie wspominajac juz o organizowaniu czegokolwiek czy wysylaniu znakow dymnych skadkolwiek do kogokolwiek.
      Moze najpierw zapoznaj sie z biografia osoby o ktorej zamierzasz pisac zanim popelnisz nastepna tego typu dysertacje, bo masz wyrazne klopoty tak z logika wypowiedzi jak i calkiem banalnie ze skladnia jezyka polskiego - przyklad:
      1..."Jak wiadomo, jako bohatersko (moja ironia) walczący generał (??????!!!!!) zmył się na Litwę po1939 roku. Inni pozostali w kraju i na bieżąco organizowali ruch zbrojny.
      2..."Dzis mowi, ze te zwolnienia stu paru oficerow....." - i Ty uznajesz, ze piszesz w stanie "oswiecenia? ...
      Czytajac te wypociny mam wrazenie, ze tego nie pisze zadna studentka zadnej psychologii le osoba najwyrazniej psychicznie "poszkodowana przez los".
      • l.i.l.a.b.a.j.ona Re 05.09.13, 23:09
        Problem w tym, że zanim zrozumiesz głębię moich wypowiedzi i to, że tak naprawdę mam rację (sorry, jeśli to brzmi nieskromnie), minie trochę czasu.
        Fakt, zapieprzam czasami jak Messerschmitt ze swoim potokiem myśli. :)

I fakt, może powinnam nieco zwolnić i zacząć tłumaczyć wszystko po kolei, ot choćby od faktu poddawania przeze mnie w wątpliwość słuszność Jaruzelskiego by mianował się i tytułował generałem walcząc jako Polak przeciwko Polakom, po ironiczny wniosek, że być może zawsze miał to w naturze by przejawiać takie megalomańskie, judaszowe skłonności.

• damakier1 Re: Re 05.09.13, 23:32
          .i.l.a.b.a.j.ona napisała:

> Problem w tym, że zanim zrozumiesz głębię moich wypowiedzi [...]

Anwadzia w nowej skórze?
          • jola.iza1 Re: Re 05.09.13, 23:42
            Damo, dajmy spokój?
            Trzydzieści lat już mija, a ona niczyja.
            forum.gazeta.pl/forum/w,29,139246888,139246888,Grubi_mezczyzni_.html
            Anwadzi o cos szło, a tej tu?
            • l.i.l.a.b.a.j.ona [...] 05.09.13, 23:56
            • damakier1 Re: Re 06.09.13, 00:09
              Mówisz, Jolu, że to nie anwadzia? Może i nie. Takich forumowych grafomanek z pewnością jest więcej niż jedna.
              A anwadzi nie chodzi o nic więcej ponad to, żeby zaistnieć. I tej przeterminowanej studentce takoż.
              • jola.iza1 Re: Re 06.09.13, 00:17
                Nie tak, awadzia na żadnym męsko damskim forum by nie zaistniała, nie chciałby być terapeutką intuicyjną, anwadzia ma misję politycznoidiotyczną. Ta z kropkami niedoceniona, niespelniona, a nie szkoda :)
                • damakier1 Re: Re 06.09.13, 00:21
                  A co to za różnica, kto na jakim tle zidiociał? Idiotka to idiotka.

Dobrej nocy, Jolu :)
                  • jola.iza1 Re: Re 06.09.13, 00:27
                    Spokojnej, Fszystkim u Ciebie :)
              • l.i.l.a.b.a.j.ona [...] 06.09.13, 00:35
                • jola.iza1 Re: Re 06.09.13, 01:06
                  Dosyć tego, jako dziecko może i bylaś inteligentna, przeszło ci z wiekiem, trudno. Zapamiętaj krowo parchata, na tym padole nie ma granic tylko głupota ludzka, czego dowodem, a jakże, jesteś. Zamilcz, bo prędzej mi Giwi nick zablokuje, niż ja Ci dam spokój, ty makolągwo w decybele kopana, howgh!
                  • damakier1 Re: Re 06.09.13, 09:22
                    Ho, ho, ho...! Jolu, ale dałaś czadu! Czyżby lila... nie była Ci rybką?
                  • l.i.l.a.b.a.j.ona Re 07.09.13, 21:51
                    jola.iza1 napisała:

> Dosyć tego, jako dziecko może i bylaś inteligentna, przeszło ci z wiekiem, trudno. Zapamiętaj krowo parchata, na tym padole nie ma granic tylko głupota ludzka, czego dowodem, a jakże, jesteś. Zamilcz, bo prędzej mi Giwi nick zablokuje, niż ja Ci dam spokój, ty makolągwo w decybele kopana, howgh!

Już ci powiedziałam kim jesteś - psią feminą (to mi nie wierzyli i wykasowali), jak to ja określam okrutne, cyniczne, wszczynające konflikt dziewuszki czego dowodem jesteś... :)
                    Zaszczekaj raz jeszcze plis. :)
                    Albo nie....
                    Aport!
                • erte2 Re: Re 06.09.13, 09:53

"Jakbyś miała w życiu jakieś cywilizowane pasje wiedziałabyś, że ludzie czasem studiują dla własnych zainteresowań. I że może coś już wcześniej studiowali."

Jeśli rzeczywiście coś przedtem studiowałaś to tylko zmarnowałaś czas. Swój i wykładowców. Pożyteczniej byłoby gdybyś nauczyła się jakiegoś konkretnego zawodu. Np. mogłabyś zostać krawcową. Albo sekserką.

"Że może chcą się ustawicznie rozwijać w innych kierunkach..."

To prawda, ale tobie najwyraźniej się nie udaje.
                  • l.i.l.a.b.a.j.ona Re 07.09.13, 22:03
                    Projektowanie i szycie to moje (jedno z wielu) hobby, sama się wszystkiego nauczyłam w wolnym czasie.
                    Segreguję prawdę od fałszu, jak widzisz.

Także, chrzanisz mi jakieś denne nauki jak gdyby twoi starzy zapomnieli o orgaźmie.
        • erte2 Re: Re 06.09.13, 10:00
          "Problem w tym, że zanim zrozumiesz głębię moich wypowiedzi i to, że tak naprawdę mam rację (sorry, jeśli to brzmi nieskromnie), minie trochę czasu."

Fakt, nie jestem psychiatrą.

"Fakt, zapieprzam czasami jak Messerschmitt ze swoim potokiem myśli. :)"

Również prawda. Problem w tym że one sobie, a ty sobie. Wyraźnie się rozjeżdżacie. Ale są na to leki.
          • l.i.l.a.b.a.j.ona Re 07.09.13, 22:28
            erte2 napisał:

> l.i.l.a.b.a.j.ona napisała:
            > "Problem w tym, że zanim zrozumiesz głębię moich wypowiedzi i to, że tak nap
            > rawdę mam rację (sorry, jeśli to brzmi nieskromnie), minie trochę czasu."

>
            > Fakt, nie jestem psychiatrą.

Jesteś za głupi na psychiatrę/psychologa, mówiąc wprost i bez ogródek.

> "Fakt, zapieprzam czasami jak Messerschmitt ze swoim potokiem myśli. :)"
            >
            > Również prawda. Problem w tym że one sobie, a ty sobie. Wyraźnie się rozjeżdżac
            > ie. Ale są na to leki.

Te, które ty brałeś były na spowolnienie odgórne więc zaliczam ci tę wypowiedź na poczet słabego ich stężenią.
        • damakier1 Re: Re 06.09.13, 10:35

Fakt, zapieprzam czasami jak Messerschmitt ze swoim potokiem myśli. :)

No... woda w klozecie też tak zapieprza.
          • l.i.l.a.b.a.j.ona Re 07.09.13, 22:07
            Widać gó....ane masz przeżycia.

• mariner4 Musi zadbać o swoją wspaniale rokującą karierę 06.09.13, 09:29
      Masz mózg?
      M.
    • l.i.l.a.b.a.j.ona Re 06.09.13, 15:20
      Buahahahahaha! Cóż za łobiektywność admina...
      Malutkie polactwo z was wychodzi, oj wychodzi... :)

• l.i.l.a.b.a.j.ona PS. 06.09.13, 15:25
        W sumie to ja się już przyzwyczaiłam, że jak odwracam ogień i śmiać się trzeba z tych co zaczęli, jedynym ratunkiem na "uratowanie" ego jest wykasowanie mojego postu. :)

Za "idiotów" też tu kasują posty?
        • erte2 Re: PS. 06.09.13, 19:33
          l.i.l.a.b.a.j.ona
          Żabciu, spójrz w lustro. Co widzisz ? Nic ?
          No właśnie...
          • l.i.l.a.b.a.j.ona Re 07.09.13, 19:51
            Nic nie widzę.
            Ty widzisz jełopa w swoim? Bo na jełopa wyglądasz...
            • joannabarska Re: Re 08.09.13, 22:16
              nudy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka