Dodaj do ulubionych

Niepoczytalny atak na profesorów

17.09.13, 17:08
firmowany przez GW
wykonawca Agnieszka Kublik

jest pani głupiutka w tych obszarach
gdzie ci prof. są wybitnymi specjalistami

coś chlapnał prokuratorek
pan nie rozumie w ogłe o czym mowa ( merytorycznie)

ale widocznie ma Pani takie zadanie
jest to żałosne
Obserwuj wątek
    • anwad Re: Niepoczytalny atak na profesorów 17.09.13, 17:15
      Ten temat w ogóle nie podlega dyskusji. Głuptasy z tego forum ani z "GW" nie mają przecież ŻADNYCH kompetencji, żeby oceniać profesorów. A myślą, że mają i to jest zabawne:)
      • tw_wielgus Re: Niepoczytalny atak na profesorów 17.09.13, 17:23
        A Ty głuptasku takie kompetencje posiadasz? Potrafisz krytycznie ocenić postawione przez nich tezy, czy też łykasz te wszystkie "prawdy" jak gęś kluchy?
        • anwad Re: Niepoczytalny atak na profesorów 17.09.13, 17:33
          Nie posiadam kompetencji w zakresie nauk technicznych, ale wiem co nieco na temat warsztatu naukowego i dziennikarskiego.
          • tw_wielgus Re: Niepoczytalny atak na profesorów 17.09.13, 17:45
            Poruszyłaś zagadnienie spoza zakresu kompetencji jakie wymieniłaś powyżej.
            Konkludując zatem nie masz wystarczającej wiedzy aby krytycznie odnieść się do ustaleń przedstawionych przez szanowne (poniekąd) grono profesorów.
            Z powyższego wynika, iż są Ci w stanie wcisnąć każdy kit pod warunkiem, że nie będą przeczyli prawom grawitacji, tak?
            • anwad Re: Niepoczytalny atak na profesorów 17.09.13, 17:54
              Niuniu, widzę, że wiarygodna Kublik sprowokowała Cię do głębokich przemyśleń. To żenujące. I Ty rzekomo jesteś informatykiem...
              • tw_wielgus Re: Niepoczytalny atak na profesorów 17.09.13, 18:01
                I tu się zdziwisz. Nie czytałem artykułu Kublik, dziubasku...
                Potrafię ocenić natomiast wiarygodność symulacji wytrzymałości konstrukcji skrzydła przeprowadzonej na modelu wziętym z sufitu. Binieda nie posiadał dostępu do rysunków technicznych samolotu, prawda?
                • anwad Re: Niepoczytalny atak na profesorów 17.09.13, 18:04
                  A czy Ty rozwiązując jakiś problem informatyczny zawsze masz do dyspozycji wszystkie dane? Czy do analizy zawsze potrzebne są Ci wszystkie? Wiedza, doświadczenie w takich sytuacjach na nic się nie zdają?
                  • scoutek Re: Niepoczytalny atak na profesorów 17.09.13, 18:11

anwad napisała:

> A czy Ty rozwiązując jakiś problem informatyczny zawsze masz do dyspozycji wszy
                    > stkie dane? Czy do analizy zawsze potrzebne są Ci wszystkie? Wiedza, doświadcze
                    > nie

to Binienda przeżył jakąkolwiek katastrofę jakiegokolwiek samolotu, że ma aż takie doświadczenie?
                  • m.c.hrabia Re: Niepoczytalny atak na profesorów 17.09.13, 18:12
                    [i, doświadczenie w takich sytuacjach na nic się nie zdają

ja pierdy kam ,rozwiązać zadanie matematyczne za pomocą doświadczenia bez danych wejściowych, to już wyższa szkoła jazdy ,anielska szkoła .
                  • tw_wielgus Re: Niepoczytalny atak na profesorów 17.09.13, 18:13
                    To zależy od klasy problemu. Niemniej w tym konkretnie wypadku to nawet dysponując ogromną wiedzą z zakresu mechaniki skrzydła, doświadczeniem i wsparciem ze strony innych naukowców przy rozwiązywaniu zagadnien związanych z badanym modelem nie pokusiłbym się symulowanie wytrzymałości konstrukcji, o której nie mam zielonego pojęcia.
                    Czy pojęcie "zmęczenie materiału" Ci coś mówi? Jeżeli tak, to pewnie Ci już świta w głowie to o czym chciałbym powiedzieć. Tak wiec nawet mając dostęp do pełnej dokumentacji samolotu Tu-154 nie da się przeprowadzić symulacji dla tego konkretnego zdarzenia chociażby ze względu na to, iż mogło ze względu na zmęczenie materiału dojść do mikro-uszkodzeń skrzydła, które osłabiły jego konstrukcję.
                    • anwad Re: Niepoczytalny atak na profesorów 17.09.13, 18:22
                      No ale skrzydło nawet przez "ekspertów" Millera, którzy mieli dostęp do wraku, nie badali skrzydła, bo "jak walnęło, to się urwało". Nie widzisz skali zakłamania w tej sprawie? Co sprawia, że tego nie dostrzegasz?
                      • tw_wielgus Re: Niepoczytalny atak na profesorów 17.09.13, 18:31
                        Jesteś, zaślepiona w ocenie, a takimi dziecinnie osobami łatwo się manipuluje..
                        Przed chwilą pytałaś, czy analizując jakieś zagadnienia potrzebuję wszystkich danych. Otóż nie.
                        Ponieważ, jeżeli istnieją wystarczające dowody na uznanie za prawdziwą jednej z hipotez to nie muszę sprawdzać innych, bo po co badać jaki kolor oczu ma denat skoro to nic nie wnosi do sprawy.
                        Nie byłem członkiem komisji Millera ale jeżeli oni jako eksperci uznali, iż nie ma wystarczających przesłanek to drążenia tematu skrzydła. Wszystko się zgadało, zarejestrowana wysokość, ścięte drzewa ( bo nie jedno) na drodze przelotu TU-154.
                        A popatrz Pani szanownemu profesorowi początkowo, na podstawie obliczeń wyszło, że do kolizji w ogóle nie doszło. A jak już doszło to brzoza nie jest w stanie uszkodzić skrzydła w takim stponiu żeby odpadło. A ja się pytam czy badał model statyczny, czy dynamiczny. Gdyż w modelu dynamicznym to na skrzydło działa szereg różnych sił, z czego siła z jaką przeciwsstawiła się brzoza jest najmniej licząca.
                        • anwad Re: Niepoczytalny atak na profesorów 17.09.13, 18:36
                          Jestem przekonana, że teraz uważasz się za bardzo mądrego...
                          • sverir Re: Niepoczytalny atak na profesorów 17.09.13, 18:38
                            Jestem przekonany, że nie rozumiesz, o czym wielgus pisze:)
                          • tw_wielgus Re: Niepoczytalny atak na profesorów 17.09.13, 18:43
                            Dlaczego użyłaś słowa "teraz". Ja się z tymi urodziłem, nic na to nie poradzę.

Fragment zeznań pierwszego świadka:
                            "Zacząłem wówczas słuchać wiadomości. oglądałem telewizję rosyjską, oglądałem zdjęcia z katastrofy.
                            Co mnie zainteresowało to brak dużego pożaru, brak bruzdy ( chyba in vitro - dopisek mój) i bardzo duże rozczłonkowanie obiektu.
                            Po jakimś czasie, gdy usłyszałem ze samolot ten zawadził skrzydłem o drzewa, to wziąłem ołówek i policzyłem sobie udział energii cięcia skrzydła do energii kinetycznej obiektu....
                            całość tutaj:
                            www.npw.gov.pl/files/0/49098/swiadek1.pdf
                            • anwad Re: Niepoczytalny atak na profesorów 17.09.13, 18:49
                              Pycha zgubi Cię jak Hofmana (którego zresztą bardzo przypominasz...).

A co do tego, co napisałeś - no właśnie, dlaczego na ziemi nie było śladów upadku kilkudziesięciotonowego samolotu.
                              • tw_wielgus Re: Niepoczytalny atak na profesorów 17.09.13, 18:56
                                Primo nie zajmowałem się badaniem katasrofy smoleńskiej wiec nie oczekuj ode mnie odpowiedzi na nurtujące Cię pytania. Niemniej czytam zeznania świadków Zespołu Parlamentarnego i co krok natrafiam na kompromitację.

Co do porównania z Hofmanem to masz na myśli ten, tego, no....?
                                • tw_wielgus Pan Poseł Macierewicz i koledzy... 17.09.13, 19:11
                                  z Zespołu Parlamentarnego oraz koledzy z USA pokazami mi zdjęcia satelitarne z rozkładem fragmentów samolotu (....)
                                  Wtedy nabrałem przekonania, że samolot rozpadł się w powietrzu. O tych fragmentach dowiedziałem się od Pana Ministra Macierwicza. W związku z tym nabrałem przekonania że ten kierunek badania katastrofy, to znaczy wybuch i fragmentacja konstrukcji nad ziemią , jest uprawniony ( koniec cytatu).
      • bew-is Re: Niepoczytalny atak na profesorów 17.09.13, 18:48
        Powtórzę tu tylko swój post z innego wątku, bo też jestem podobnego zdania, co Ty anwad.
        forum.gazeta.pl/forum/w,28,146938558,146950165,Re_No_i_stalo_sie_obnazyli_blaznow_smolenskich_.html
        anwad napisała:

> Ten temat w ogóle nie podlega dyskusji. Głuptasy z tego forum ani z "GW" nie ma
        > ją przecież ŻADNYCH kompetencji, żeby oceniać profesorów. A myślą, że mają i to
        > jest zabawne:)
        • anwad Re: Niepoczytalny atak na profesorów 17.09.13, 18:52
          Dziennikarze "Wyborczej" kłamią świadomie. Oni wiedzą, co robią. Mnie żal jest tutejszych, bo wielu z nich naprawdę wierzy tym swoim "autorytetom".
          • obraza.uczuc.religijnych Re: Niepoczytalny atak na profesorów 18.09.13, 08:24
            Ale wskaż w którym miejscu kłamią.
    • wsk175 Re: Niepoczytalny atak na profesorów 17.09.13, 17:16
      A wyrażenie "niepoczytalny atak" to w jakim języku? i co to określenie oznacza?
      • m.c.hrabia Re: Niepoczytalny atak na profesorów 17.09.13, 17:20
        wsk175 napisał:

> A wyrażenie "niepoczytalny atak" to w jakim języku? i co to określenie oznacza?

to po eksperymentach myślowych .
      • tw_wielgus Re: Niepoczytalny atak na profesorów 17.09.13, 17:25
        nie PO czytalny. Czyli przed przeczytaniem.
    • tw_wielgus Jejku!!! "Niepoczytalny"..?! 17.09.13, 17:22
      Zaatakowała ich kwasem czy jak?
    • zuzkazuzka111 Atak na zamówienie. 17.09.13, 17:23
      Sposób publikacji przez Kublik i spolegliwe komentarze z ponad 2000 tysiącami plusów, na dodatek "polecanie" świadczą o jakości tego tekstu.
      Propaganda jak te z czasów amerykańskiej stonki.

Jaki kublik takie dno.
      • m.c.hrabia Re: Atak na zamówienie. 17.09.13, 17:28
        jest i zuzka prawie komplet ,w końcu sms przyszedł , o treści:

nie wdawać się w merytoryczną dyskusję skupić się na opluwaniu Kublik-wykonać
        • zuzkazuzka111 Re: Atak na zamówienie. 17.09.13, 17:34
          wyborcza.pl/1,75478,14617664,Jak_eksperci_Macierewicza_skompromitowali_sie_w_prokuraturze.html#MT
          Koń jaki jest każdy widzi, chyba, że nie chce.
          • m.c.hrabia Re: Atak na zamówienie. 17.09.13, 17:38
            koń jak koń tylko te rozstępy, :)))))
      • widz102 Re: Atak na zamówienie. 17.09.13, 17:35

jaka zuzka taka stonka, jaki rońda taka szopa, jaki binienda taki profesur, jaki antek taka tajemnica :) .
        Ale co modele to modele. Co jeden to lepszy. Prafffdziwi 40-minutowcy ze śmigiełkiem w kapelutkach. Monty Python w postaci czystej: Zespół Matołów Smoleńskich patafiana Antoniego.:)
        • zuzkazuzka111 jaki widz taki cyrk. 17.09.13, 17:37
          Marny :-)
          • widz102 Re: jaki widz taki cyrk. 17.09.13, 17:46
            Jakiego antka wybrałaś, takiego masz, wądziu. A jak chcesz by ci klaskali, to przypominam: salto rób na trapezie a nie na skakance, klauniczko od
            małych modelarzy.
    • czan-dra Re: Niepoczytalny atak na profesorów 17.09.13, 17:26
      niegracz napisał:

> coś chlapnał prokuratorek
      > pan nie rozumie w ogłe o czym mowa ( merytorycznie)

Kto nie rozumie, prokuratorek, czy Biniendy jakoweś?
      Pomijam to że w języku polskim nie występuje wyraz ogłe.
      Ale jak miło się czyta takie niepoczytalne ataki na "prokuratorka".
      Ale fajnie złapali tych niedouczonych "profesorków" od sklejania modeli i od wybuchów w szopie, co nie?
      • tw_wielgus Re: Niepoczytalny atak na profesorów 17.09.13, 17:37
        Ej...
        Tu czepnę się Twojej oceny bogactwa mowy polskiej. Słowo w ogłe występije w języku polskim. Jako dowód fragment wyrwany z przekazu medialnego kierowanego do posłów PiS:
        "ten rząd w ogłe nie nadaje sie do rządzenia. To oczywiste."

Co do wybuchów w szopie to też robiłem. Tyle, że nikt mi za to tytułu profesora nie dał, a cięgi jakie zebrałem od dziadka do dzisiaj wspominam.
      • niegracz Re: Niepoczytalny atak na profesorów 17.09.13, 17:47
        czan-dra napisał:

>
        > Ale fajnie złapali tych niedouczonych "profesorków" od sklejania modeli i od wy
        > buchów w szopie, co nie?

.
        podpuszczona Czerń
        od razu bluzga i o to GW chodziło
        • tw_wielgus Re: Niepoczytalny atak na profesorów 17.09.13, 17:51
          Jest jeszcze gorzej, gdy profesorowie ( z których zdaniem powinniśmy się liczyć), miast uprawiać naukę zaczynają się bawić w politykę.
    • pit_444 Re: Niepoczytalny atak na profesorów 17.09.13, 17:30
      Widzisz niegracz. U Macierewicza to różne biniendy mogą wygadywać rozmaite pierdoły i chwalić się swoimi nieskończonymi kompetencjami.
      W prokuraturze już się nie da. I na proste pytanie o kompetencje trzeba odpowiedzieć zgodnie z prawdą, bo mogą posadzić.
      Wyszło na jaw, że cała pisowska teoria zamachu opiera się na jednym oszuście i dwóch amatorach, że o nowaczyku nie wspomnę.
    • szwampuch58 Re: Kontratak elit sekty smolenskiej... 17.09.13, 17:31
      Ostro wystartowali i jak zwykle z uporem chamskim zawijaja te swoje sreberka:
      "Dla wielu ludzi ich własna niekompetencja jest tajemnicą" - Bortnowska Halina
      www.tokfm.pl/Tokfm/1,103454,14621054,_Dla_wielu_ludzi_ich_wlasna_niekompetencja_jest_tajemnica_.html#BoxSlotII3img
    • zuzkazuzka111 Kubełek pisze: 17.09.13, 17:36
      Profesor poprosił też prokuratorów o parametry skrzydła tupolewa. To ciekawe, bo bez tych danych nie da się stworzyć symulacji zachowania się skrzydła w zderzeniu z przeszkodą.

A Miller i jego komisja umieli.
      Bez liczenia i oglądania brzozy i wraku .
      Wot gieroje :)
      • tw_wielgus Re: Kubełek pisze: 17.09.13, 17:41
        Już wyjaśniam: ani Miller, ani komisja jego nie przeprowadzali symulacji numerycznych wytrzymałości brzozy w kontkacie trzeciego stopnia z rosyjską myslą techniczną.
        Czy teraz jaśniej?
      • m.c.hrabia Re: Kubełek pisze: 17.09.13, 17:44
        a co miała napisać ,że nie prosił

to jest dopiero ruski człowieczek stworzył coś z niczego buhahaha
      • czan-dra Re: Kubełek pisze: 17.09.13, 17:44
        Miller i jego komisja MIELI te dane.
        W przeciwieństwie do nieuków z "komisji" Macierewicza.
        • niegracz niepoczytalny atak na profesorów 17.09.13, 17:52
          czan-dra napisał:

> Miller i jego komisja MIELI te dane.
          .
          komisja Millera
          nie badala ani miejsca katastrofy
          ani wraku
          ani nawet brzozy

komisja Millera lykneła albo im kazano kłamstwa MAK w raporcie

np o rzekomych 100g
          oraz o rzkeomo przeprowdzonych sekcjach
          w tym synna konfabulacja\
          o " wypręzonej posmiertnie stopie pilota)
          gdy kokpit zbudowanyze znacznie bardziej wytrzymałych materiaółow rozleciał sie w drobny MAK

gdy nie dopuszczono polskich prokuratorów w dniu 11 .04.2013
          ok godz 14-15
          do udziału w sekcjach zwłok
          ( celowo nie okazano zwłok)

fizycznie niemozliwe jest aby w kilka godzin przeprowadzić w Moskwie sekcje zwłok 86 cial\

itd.
          • m.c.hrabia Re: niepoczytalny atak na profesorów 17.09.13, 17:58
            do udziału w sekcjach zwłok

nie dopuszczono ,żeby nie zobaczyli rozstępów porodowych.
          • czan-dra Re: niepoczytalny atak na profesorów 17.09.13, 17:59
            Co nadal niczego nie zmienia w tym że MIELI te dane w przeciwieństwie do Biniendów, które teraz zwrócili się prokuratora o te dane , bo, jak mniemam, jest im do to czegoś potrzebne.
            Ale żeby tak się zbłaźnić, i to przed prokuratorem, a, byłbym zapomniał, Macierewicz ogłosił, że zgłasza do prokuratury wyciek danych poufnych, czyli on wiedział że to bzdury, i teraz próbuje ocalić cokolwiek z tego mitu o zamachu.

Błogosławieni, którzy nie mają nic do powiedzenia, a mimo to milczą.
          • jot-es49 Niegracz - notoryczny kłamco! 17.09.13, 18:20
            niegracz napisał:
            > gdy nie dopuszczono polskich prokuratorów w dniu 11 .04.2013
            > ok godz 14-15

> do udziału w sekcjach zwłok
            > ( celowo nie okazano zwłok)
            >
            >fizycznie niemozliwe jest aby w kilka godzin przeprowadzić w Moskwie sekcje
            > zwłok 86 cial

Trwa indentyfikacja 20 ofiar. Ewa Kopacz przyleciała do Moskwy
            Data dodania: 2010-04-21 18:52:08
            "...W katastrofie prezydenckiego Tu-154M, do której doszło 10 kwietnia pod Smoleńskiem, zginęło 96 osób, w tym prezydent Lech Kaczyński i jego żona Maria. Zidentyfikowano już szczątki 76 osób."

Kolejny "ekspert" cholera! Do dziesięciu (dni różnicy) zliczyć nie potrafi!
            • niegracz Re: jot-es49 - notoryczny kłamco! 17.09.13, 18:29
              jot-es49 napisał:

> Trwa indentyfikacja 20 ofiar. Ewa Kopacz przyleciała do Moskwy
              > Data dodania: 2010-04-21 18:52:08
              > "...W katastrofie prezydenckiego Tu-154M, do której doszło 10 kwietnia pod Smol
              > eńskiem, zginęło 96 osób, w tym prezydent Lech Kaczyński i jego żona Maria.
              > Zidentyfikowano już szczątki 76 osób.
              "
              >
              > Kolejny "ekspert" cholera! Do dziesięciu (dni różnicy) zliczyć nie potrafi!
              >
              .
              5. W odpowiedzi na trzecie pytanie, dotyczące sekcji zwłok, prokurator Seremet stwierdził, że polscy prokuratorzy zgłosili się w Moskwie 11 kwietnia o godz. 17, ale poinformowano ich, że sekcje zwłok, prowadzone przez rosyjskich lekarzy, właśnie się zakończyły. Wobec tego od 12 kwietnia polscy prokuratorzy brali udział już tylko w identyfikacji zwłok.
              • jot-es49 Jednak głąb - od ponad 3 lat! 17.09.13, 18:53
                Coś czytasz, coś kopiujesz i wklejasz...
                Ze zrozumieniem problem się pogłębia z każdym miesiącem...

Nie mam zamiaru robić ci wykładu o różnicy pomiędzy sekcją zwłok a identyfikacją szczątków.
                I tak nie pojmiesz!
        • erte2 Re: Kubełek pisze: 17.09.13, 18:10
          wądzie, niegracze i inne zuzki - im dalej będziecie brnąć w tę smoleńską hucpę tym bardziej będziecie się w końcu wstydzić. Tylko patrzeć, a szacowne grono profesorów od kartonowych modeli nieco latających, wybuchów w pomieszczeniach gospodarczych i rozstępów (??!!) w poszyciach w końcu powolutku, rakiem i zasłaniając twarze zacznie się wycofywać z głoszonych bzdur znajdując dziesiątki pretekstów i wymówek - a wy zostaniecie z ręką w nocniku do którego niejaki Macierewicz zwalił wielką i śmierdzącą kupę.
          Wszyscy normalni ludzie, nawet nieznający się specjalnie na fizyce czy chemii, widząc z jednej strony grono fachowców którzy są uznanymi specjalistami od katastrof lotniczych, pilotami z wieloletnim stażem i inzynierami o specjalności lotniczej - a z drugiej biniendopodobnych hohsztaplerów wysnuwających swoje odjechane teorie na podstawie "eksperymentów umysłowych" (cokolwiek by to miało znaczyć) - zawsze uwierzą fachowcom. Po prostu.
          • rickky Re: Kubełek pisze: 17.09.13, 19:51
            erte2 napisał:

> wądzie, niegracze i inne zuzki - im dalej będziecie brnąć w tę smoleńską hucpę
            > tym bardziej będziecie się w końcu wstydzić.

No, bez przesady.
            Oni i wstyd?
            Oni nigdy nie wstydzą się tego, co mówią!
            A im większe głupoty opowiadają, tym są bardziej dumni.
      • platfusy.do.paki [...] 17.09.13, 18:40
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • mariner4 Wątek dla debili! 17.09.13, 17:58
      M.
      • tw_wielgus Zatem witaj, debilu. 17.09.13, 18:02

• mariner4 I Ty zostań ekspertem! 17.09.13, 18:25
          www.mojehobby.pl/products/Polski-Rzadowy-Tu-154M.html
          A może leciałeś kiedyś samolotem i siedziałeś przy oknie?
          M,.
          • tw_wielgus Re: I Ty zostań ekspertem! 17.09.13, 18:33
            Ale czemu miałbym zostać ekspertem od lotnictwa?
            Moim hobby jest psychologia, dlatego rozpoznałem Cię już po pierwszym wpisie.
            • mariner4 Nobel murowany! 17.09.13, 18:50
              M.
              • tw_wielgus Re: Nobel murowany! 17.09.13, 18:58
                Odpalę Ci deczko. Taki jestem dobrodzuszny. Będziesz miał na leki.
                • mariner4 Stać mnie. Mogę dać Ci na wódę 17.09.13, 19:03
                  Podaj numer konta.
                  M.
                  • tw_wielgus Re: Stać mnie. Mogę dać Ci na wódę 17.09.13, 19:06
                    Drobne mnie nie interesują. Przeceiż dostanę Nobla.
    • niegracz procesy o zniesławienie raczej będą 17.09.13, 18:07
      Gazeta przegięła

patriota91 17 minut temu"

Gratuluję GW niezłego "wkopania się", Będzie proces o zniesławienie.

Cały tekst: wyborcza.pl/1,75968,14622343,Bronie_ekspertow_Macierewicza_przed_nimi_samymi__Osmieszaja.html?utm_source=HP&utm_medium=AutopromoHP&utm_content=cukierek1&utm_campaign=wyborcza#Cuk#ixzz2fAOR1dyI
      • yoma Re: procesy o zniesławienie raczej będą 17.09.13, 18:14
        A czego się GW ma twoim zdaniem bać?
      • pit_444 Re: procesy o zniesławienie raczej będą 17.09.13, 18:33
        Proszę was bardzo, podajcie gazetę do sądu. Binienda będzie wreszcie musiał się przyznać, że zrobił "ekspertyzę", nie znając konstrukcji skrzydła tutki. No i wreszcie może sąd wymusi na nim, żeby pokazał warunki brzegowe swojej symulacji. Proszę, biegusiem do sądu.
      • sverir Re: procesy o zniesławienie raczej będą 17.09.13, 18:42
        > Gratuluję GW niezłego "wkopania się", Będzie proces o zniesławienie.

Oskarżycielem w takiej sprawie jest osoba zniesławiona. Zatem to zniesławiony profesor będzie musiał wykazać, że jednak jest wybitnym ekspertem od katastrof lotniczych. Aż drżę z niecierpliwości, jak to zrobi.
      • sclavus Re: procesy o zniesławienie raczej będą 17.09.13, 18:55
        hihihihihihi...
        ... hihihihihihihihihihi...
        ... hihihihihihihihihihihihihi...

PeeS - zapewne masz ochotę na wspólny, z Macierewiczem, pokój w Tworkach... :D:D:D
    • sverir Re: Niepoczytalny atak na profesorów 17.09.13, 18:39
      > gdzie ci prof. są wybitnymi specjalistami

No właśnie okazało się, że nie są:)

Nota bene - atakujesz Kublik na obszarze, gdzie ona jest specjalistką, a ty jesteś cienki. Nie przeszkadza Ci to?
    • sclavus Musiałeś być bardzo niepoczytalny, 17.09.13, 18:49
      zakładając ten wątek :D:D:D
      Zapewne myślisz, że rewelacje podane przez prokuraturę wojskową, to nic innego, jak robienie wała z prokuratorów, przez tych wspaniałych "uczonych-ekspertów"???
      ... spróbuj - powpatruj się uważnie w te rewelacje przez co najmniej 40 minut a może uda ci się wykonać ... cudowny eksperyment myślowy...
    • sverir Re: Niepoczytalny atak na profesorów 17.09.13, 19:14
      > Gdzie curwa Kublik jest specjalistką? W czym?

W czym ty jesteś specjalistą, że śmiesz krytykować specjalizację Kublik?
      • platfusy.do.paki Re: Niepoczytalny atak na profesorów 17.09.13, 19:20
        > W czym ty jesteś specjalistą, że śmiesz krytykować specjalizację Kublik?

Kublik jest po socjologii i polonistyce.
        Rzeczywiście ... specjalistka. Od fizyki.

Sverir, przegonili cię już forum Wrocław ? Że tutaj przyszedłeś się kompromitować?
        • sverir Re: Niepoczytalny atak na profesorów 18.09.13, 06:50
          > Rzeczywiście ... specjalistka. Od fizyki.

To żeby cytować cudze wypowiedzi, trzeba być specjalistą od fizyki? Co jeszcze ciekawego opowiesz?

• tw_wielgus Ale dlaczego wierzyć Kublik? 17.09.13, 19:16
      Przeczytajcie i oceńcie sami czy miała prawo sformułować takie wnioski:

www.npw.gov.pl/files/0/49098/swiadek1.pdf
      www.npw.gov.pl/files/0/49098/swiadek2.pdf
      www.npw.gov.pl/files/0/49098/swiadek3.pdf
      Mając na względzie wagę śledztwa dotyczącego katastrofy smoleńskiej dla polskiej opinii publicznej - zgodnie z decyzją prokuratora referenta śledztwa - publikujemy protokoły przesłuchania określonych świadków, związane z treścią dzisiejszej publikacji - oświadczyła jednocześnie NPW. Trzy ujawnione protokoły zostały sporządzone 9, 10 maja i 28 czerwca tego roku. Łącznie zajmują 24 strony. Prokuratura nie ujawniła danych świadków.

"Gazeta Wyborcza" napisała we wtorek o "kompromitacji ekspertów Macierewicza". Dziennik podał, że eksperci zespołu Macierewicza "przedstawili w prokuraturze swe kompetencje, nie przedstawili dowodów na wybuch tupolewa". Od pełnomocników rodzin ofiar "GW" dowiedziała się, że byli to profesorowie: Wiesław Binienda, Jan Obrębski i prawdopodobnie Jacek Rońda. "Żaden nie jest specjalistą od lotnictwa ani katastrof" - pisze "GW".
      • anwad Re: Ale dlaczego wierzyć Kublik? 17.09.13, 19:43
        Tak, z tych kilkudziesięciostronicowych zeznań Kublik wybrała trzy zdania. Najbardziej trafne:) Żal mi patrzeć jak się kompromitujesz:( Bo naprawdę miałam Cię zawsze za inteligentniejszego. Ale może ta ocena wynikała tylko z sympatii do Ciebie jako do wrażliwego człowieka.
    • sclavus Re: Niepoczytalny atak na profesorów 17.09.13, 19:18
      twoja specjalność - to idiotyzmy... "niepoczytalne", wypisywane ... na każdym kroku... :D:D:D... w każdym wątku!!!
      • platfusy.do.paki Re: Niepoczytalny atak na profesorów 17.09.13, 19:22
        Doskonale opisałem co wasz matoł zrobi z Polską.
        Dlatego macie taką wścieklicę :))))

A ty sclavus byłeś, jesteś i pozostaniesz intelektualnym zerem niewartym splunięcia. Możesz mi co najwyżej buty czyścić.
        • m.c.hrabia Re: Niepoczytalny atak na profesorów 17.09.13, 19:29
          Doskonale opisałem.............

ba,po takim procesie myślowym jaki przeprowadziłeś w szopie,nie mogło być inaczej:)
        • sclavus Re: Niepoczytalny atak na profesorów 17.09.13, 20:30
          EOD&EOT cioolugupi...
          Prawdą jest, że kużden chce żyć zatem, taki mikrocefał, jak ty - też - bardzo też!!!
        • sverir Re: Niepoczytalny atak na profesorów 18.09.13, 06:52
          > Dlatego macie taką wścieklicę :))))

A ty czemu masz taką wścieklicę, że każdego, kogo nie lubisz, starasz się w jakiś sposób obrazić? Czy to dlatego, że poza forum, jesteś tylko małym, samotnym człowieczkiem, którego w Biedronce kasjerki oszukują na reklamówkach i tutaj musisz się odegrać?
    • piq nierób, nie kompromituj się /nt 17.09.13, 19:32
      • sclavus dlaczego?? 17.09.13, 20:25
        ... on się tylko wydłuża, przedłużając ciąg kompromitacji...
        ... taki z niego niegracz ;)
    • qqazz Niektórzy jeszcze sie nie nauczyli, 17.09.13, 19:34
      że wiele sensacji podnoszonych w GW jest co najmniej naciągane więc lepiej poczekać z ich komentowaniem.

pozdrawiam
      • sclavus Re: Niektórzy jeszcze sie nie nauczyli, 17.09.13, 20:27
        ... a Macierewicz kieruje się wyłącznie - WYŁĄCZNIE(!) - wyzwalającą prawdą... - n'est-ce pas???
        • qqazz Re: Niektórzy jeszcze sie nie nauczyli, 17.09.13, 20:45
          A Ty widzisz tylko czerń i biel nic wiecej, jak ktoś nie ma zaufania do GW to od razu wyznawca Antoniego.

pozdrawiam
          • sclavus Re: Niektórzy jeszcze sie nie nauczyli, 17.09.13, 23:05
            ... od takich, jak ty się nauczyłem :D:D:D
    • douglasmclloyd Atak na niepoczytalnych profesorów nt 17.09.13, 20:29
    • niegracz jutro będziemy wiedzieć znacznie wiecej 17.09.13, 21:32
      jutro (środa, 18 września) o godz. 13:00 w sali 106 w gmachu Sejm RP odbędzie się posiedzenie Zespołu Parlamentarnego Ds. Zbadania Przyczyn Katastrofy TU-154 M z 10 kwietnia 2010 r. W posiedzeniu udział wezmą m.in. ...., prof. Wiesław Binienda, prof. Jacek Rońda, /....... Ponadto zaprezentowane zostanie zaplecze naukowe ekspertów Zespołu
      • douglasmclloyd Binienda poda dane wyjściowe? nt 17.09.13, 22:51
      • szwampuch58 Re: jutro będziemy wiedzieć znacznie wiecej 17.09.13, 22:55
        szopa,fotel samolotowy z pod okna,samolocik do sklejania?...fju-fju bedzie jazda
    • dr.krisk No cóż..... 17.09.13, 22:09
      Wiem, że boli - ale sam chciałeś.
      A pisałem.....
    • silesius.monachijski36 Kubilk: a gdzei wrak samolotu? a gdzie czarne skrz 18.09.13, 06:57
      ynki?? Myslisz, ze ludziee sa az tak glupi, zeby nie rozumieec? dlaczego Ruscy tego - po 3,5 roku - nie nwydaja? Tutaj w Niemczech nikt, absolutnie nikt, nie wierzy w "wypadek"; beznadziejnaa proba prowokacji ze strony GW, Laska, Tuska i prokuratury; prowokaacja odd dawna pprzygotowywwana

niezalezna.pl/46128-ujawniamy-ojciec-madel-juz-1-wrzesnia-zapowiadal-duzy-tekst-grupy-laska

niegracz napisał:

> firmowany przez GW
      > wykonawca Agnieszka Kublik
      >
      > jest pani głupiutka w tych obszarach
      > gdzie ci prof. są wybitnymi specjalistami
      >
      > coś chlapnał prokuratorek
      > pan nie rozumie w ogłe o czym mowa ( merytorycznie)
      >
      > ale widocznie ma Pani takie zadanie
      > jest to żałosne
      >
      >
      • obraza.uczuc.religijnych Re: Kubilk: a gdzei wrak samolotu? a gdzie czarne 18.09.13, 08:36
        Ciekawe dlaczego Szkoci nie oddali jeszcze Amerykańcom wraku z Lockerbie? Mówią coś na ten temat twoi niemieccy klienci z szynku?
      • bew-is Re: Kubilk: a gdzei wrak samolotu? a gdzie czarne 18.09.13, 08:43
        Faktyczne beznadziejna ta prowokacja. Tylko bezrozumne lemingi mogą się jeszcze na nią nabrać. Platforma aż kwiczy i przebiera nóżkami, bo czuje , że odrywa się ją od koryta. Ciekawe co jeszcze wymyślą jej kreatywni członkowie, by ośmieszyć opozycję. Może by tak tą kreatywność lepiej na sprawniejsze rządzenie państwem skierować, wtedy nie trzeba będzie opozycjonistów oblewać przysłowiowym goownem.

silesius.monachijski36 napisał(a):
        > ynki?? Myslisz, ze ludziee sa az tak glupi, zeby nie rozumieec? dlaczego Ruscy
        > tego - po 3,5 roku - nie nwydaja? Tutaj w Niemczech nikt, absolutnie nikt, nie
        > wierzy w "wypadek"; beznadziejnaa proba prowokacji ze strony GW, Laska, Tuska i
        > prokuratury; prowokaacja odd dawna pprzygotowywwana
        • obraza.uczuc.religijnych Re: Kubilk: a gdzei wrak samolotu? a gdzie czarne 18.09.13, 08:56
          A co tu jest prowokacyjnego i co jest nieprawdziwego w artykule Kublikowej, wielonickowa kłamliwa trollico?
    • alistair-p Atak na niepoczytalnych profesorów 18.09.13, 08:49
      Taki chyba miał byc tytuł.Inny nie pasuje do ich zeznań.
    • niegracz Jak Artymowicz klucze z awionetki zrzucał 18.09.13, 16:43
      temat dla GW

sam to opisal jak zniżając się awionetka celnie wyrzucił klucze abu je komus przekaząc

hołubiony przez media, Paradowską , Kuzniara
      udajacy eksperta
      dr fizyki Paweł Artymowicz
      nie ma żadnych kompetencji by zabierać głos w sprawie katastrofy

skompromitował sie m.in. prezentując
      na blogu swoje obliczenia - porównanie wytrzymałosci feralnej brzozy i skrzydla Tu-154
      - wyszło mu że brzoza była ponad 4 razy b. wytrzymała
      wystarczyło mi rzucić okiem na ten wynik by skonstatować że to bzdurny wynik
      - co wpisałem mu na blog( potem mnie zabanował)

a potem jeszcze zmienił ten wynik - \
      bo to ja miałem racje
      • tw_wielgus Re: Jak Artymowicz klucze z awionetki zrzucał 18.09.13, 16:48
        Ty zawsze masz rację. Przecież Ci to wielokrotnie powtarzaliśmy. Ja, siostra Teresa i Dr. Malinowski.
        No proszę daj już spokój i idź na salę pooglądać telewizję. Właśnie przełączyliśmy na Twoj ulubiony cartoon-network.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka