Dodaj do ulubionych

Trwa atak na Kościół córka SB -eka atakuje

08.10.13, 20:24
Trwa atak na Kościół - od dwóch miesięcy trwa atak na Kościół. Ci z pośród księży co jeszcze mieli złudzenia co do mediów mętnego nurtu wspierających PO chyba już wiedzą, że tylko Prawo I Sprawiedliwość po objęciu władzy może przywrócić elementarną równowagę w sferze publicznej.
Obserwuj wątek
    • m.c.hrabia Re: Trwa atak na Kościół córka SB -eka atakuje 08.10.13, 20:28
      Prawo I Sprawiedliwość po objęciu władzy może przywrócić elementarną równowagę w sferze publicznej.
      i dostarczyć świeży młodziutki "towar' Michalikowi ,może mu stanie.
    • wiosnaludzikow Re: Trwa atak na Kościół córka SB -eka atakuje 08.10.13, 20:29
      2kecaw napisał:

> Trwa atak na Kościół - od dwóch miesięcy trwa atak na Kościół. Ci z pośród ksi
      > ęży co jeszcze mieli złudzenia co do mediów mętnego nurtu wspierających PO ch
      > yba już wiedzą, że tylko Prawo I Sprawiedliwość po objęciu władzy może przywr
      > ócić elementarną równowagę w sferze publicznej.
      A co Cię obchodzi czyją jest córką Pochanke ?
      KK na to zasługuje. Jak słucham tych purpuratów to wierzyć mo się nie chce. Oni są chyba w obłędzie.
    • gtxl Re: Trwa atak na Kościół córka SB -eka atakuje 08.10.13, 20:31
      2kecaw napisał:

> Trwa atak na Kościół - od dwóch miesięcy trwa atak na Kościół. Ci z pośród ksi

He,he,he,he.
      Dzieci,nie prowokujcie porządnych i bogobojnych kapłanów.
      To wasze postępowanie powoduje,że księdzu dźwiga się kuśka.
      Nie prowokujcie.

• 2kecaw Judasz 08.10.13, 20:34
        Widziałeś zaplutą z nienawiści twarz Olejnik- jak jęczała , że Judasza nazwano Judaszem .
        • kolter-xl Re: Judasz 08.10.13, 20:57
          2kecaw napisał:

> Widziałeś zaplutą z nienawiści twarz Olejnik- jak jęczała , że Judasza nazwano
          > Judaszem .

Nie ćpaj .
          • 2kecaw Re: coż zawzięta i zacięta twarzyczka 08.10.13, 21:07
            cóż zawzięta i zacięta twarzyczka

„Zwracam się z uprzejmą prośbą do Obywatela Komendanta o wyrażenie zgody na wyjazd mojej córki Moniki do Wielkiej Brytanii w m-cu lipcu i sierpniu b. r. Córka jest dziennikarką zatrudnioną w Polskim Radiu program IIIi w czasie wykonywania czynności służbowych poznała w Warszawie ob. Claude Posnic, właściciela sklepu kupno-sprzedaż pianin. Wymieniony w czasie rozmowy z moją córką powiedział, że był znajomym mojego teścia, Józefa Góralczyka zam. od 1939 r. na stałe w Londynie. Teść mój przed 3-ma laty w wieku 80 lat podobno nagle zmarł w wyniku wypadku ulicznego. Informację tę uzyskałem w kilka miesięcy po tym wypadku od znajomego, który był w Londynie. Od tamtego czasu żadnej wiadomości od teścia nie otrzymałem, a starania czy też potwierdzenie tego faktu w Ministerstwie Spraw Zagranicznych nie przyniosły rezultatu. W związku z powyższym p. Claude Posnic przysłał córce zaproszenie, aby na miejscu wyjaśnić te okoliczności. Nadmieniam, że moja córka Monika do tej pory za granice nie wyjeżdżała. Uprzejmie proszę Obywatela Komendanta o rozpatrzenie mojego raportu”– pisał mjr Olejnik w czerwcu 1983 r.
        • wanda43 Re: Judasz 08.10.13, 21:00
          nienawisci w oczach Olejnik nie widzialam, za to ogrom podlosci w oczach kolejnego obroncy pedofilow w sutannach i wprost niewyobrażalna butę.
          Skoncz i oszczędź sobie kompromitacji!
          • kecawa Re: Judasz 08.10.13, 21:25
            A ja widziałem cienie cienie z SB

„Zwracam się z uprzejmą prośbą do Obywatela Komendanta o wyrażenie zgody na wyjazd mojej córki Moniki do Wielkiej Brytanii w m-cu lipcu i sierpniu b. r. Córka jest dziennikarką zatrudnioną w Polskim Radiu program IIIi w czasie wykonywania czynności służbowych poznała w Warszawie ob. Claude Posnic, właściciela sklepu kupno-sprzedaż pianin. Wymieniony w czasie rozmowy z moją córką powiedział, że był znajomym mojego teścia, Józefa Góralczyka zam. od 1939 r. na stałe w Londynie. Teść mój przed 3-ma laty w wieku 80 lat podobno nagle zmarł w wyniku wypadku ulicznego. Informację tę uzyskałem w kilka miesięcy po tym wypadku od znajomego, który był w Londynie. Od tamtego czasu żadnej wiadomości od teścia nie otrzymałem, a starania czy też potwierdzenie tego faktu w Ministerstwie Spraw Zagranicznych nie przyniosły rezultatu. W związku z powyższym p. Claude Posnic przysłał córce zaproszenie, aby na miejscu wyjaśnić te okoliczności. Nadmieniam, że moja córka Monika do tej pory za granice nie wyjeżdżała. Uprzejmie proszę Obywatela Komendanta o rozpatrzenie mojego raportu”– pisał mjr Olejnik w czerwcu 1983 r.
    • 2kecaw córka SB -eka atakuje 08.10.13, 20:39
      W stanie wojennym w 1982 r. Monika Olejnik, córka funkcjonariusza SB, razem z Grzegorzem Miecugowem & company, przy akceptacji partii i służb specjalnych PRL-u rozpoczynała pracę w III Programie Polskiego Radia, z którego wcześniej WRON-a wyrzuciła „nieprawomyślnych” dziennikarzy.

z netu - nic dziwnego, że atakuje...
      • alistair-p Re: córka SB -eka atakuje 08.10.13, 20:47
        A tobie się zdaje,że gdyby nie zamordowano Popiełuszki to ktoś by dzisiaj wiedział co to za jeden? I przestań ględzić,sprawa się rypła.Funkcjonariusze KK są ,jacy są,jak go złapią za kutasa to powie,że to nie jego.A czepiasz sie Olejnik,jakby przyprowadzała dzieciaki tym zwyrodniałym bydlakom w sutannach.Czep się Terlikowskiego.
      • wiosnaludzikow Re: córka SB -eka atakuje 08.10.13, 20:56
        Nie jest to ores, którym mogłaby się chwalić ...ale czy to jest na coś argument w tej sprawie ?
      • kolter-xl Re: córka SB -eka atakuje 08.10.13, 20:58
        2kecaw napisał:

> W stanie wojennym w 1982 r. Monika Olejnik, córka funkcjonariusza SB, razem z G
        > rzegorzem Miecugowem & company, przy akceptacji partii i służb specjalnych PRL-
        > u rozpoczynała pracę w III Programie Polskiego Radia, z którego wcześniej WRON-
        > a wyrzuciła „nieprawomyślnych” dziennikarzy.
        >
        > z netu - nic dziwnego, że atakuje...

Opowiedz nam tu jak to w 1944 twój dziadek na ruskim T 34 wjechał do Polski ??
    • m.c.hrabia Re: Trwa atak na Kościół córka SB -eka atakuje 08.10.13, 20:42
      Wacuś a oko też staje na widok małolata?
      • simera16 Re: Trwa atak na Kościół córka SB -eka atakuje 08.10.13, 20:44
        m.c.hrabia napisał:

> Wacuś a oko też staje na widok małolata?
        >
        Oko staje tylko gdy statystyki tego wymagają...
    • mila2712 Re: Trwa atak na Kościół córka SB -eka atakuje 08.10.13, 20:44
      Nagłosnienie przestępstw popełnionych przez księzy nazywasz atakiem na Kościół? Zaiste ciekawa teoria.
      Za popełnione kary trzeba odpokutować i nawet PIS nic tu nie wskóra. Prawo jest prawem!
      • 2kecaw to nie jest atak 08.10.13, 20:45
        W stanie wojennym w 1982 r. Monika Olejnik, córka funkcjonariusza SB, razem z Grzegorzem Miecugowem & company, przy akceptacji partii i służb specjalnych PRL-u rozpoczynała pracę w III Programie Polskiego Radia, z którego wcześniej WRON-a wyrzuciła „nieprawomyślnych” dziennikarzy.

to też nie jest atak na Olejnik i jej rodzinę ....
        • m.c.hrabia Re: to nie jest atak 08.10.13, 20:49
          Wacuś intelekt michalikowy posiadasz.
          • alistair-p Re: to nie jest atak 08.10.13, 20:54
            Biskup homoseksualista albo pedofil to żadna nowość.Ale biskup idiota to nowość.
        • alistair-p Re: to nie jest atak 08.10.13, 20:51
          A jeden kiecak ma teraz swoje radio i pluje na Polskę.Jego kolesie gwałcą nieletnich i nieletnie.Pewnie pochodzą z rodzin o tradycjach patriotycznych.
          • 2kecaw Re: to nie jest atak lecz rodzine zainteresowanie 08.10.13, 20:59
            córka SB jest więcej niż zainteresowana atakiem na tych co atakował jej tatuś
            • mila2712 Re: to nie jest atak lecz rodzine zainteresowanie 08.10.13, 21:02
              Brakuje Ci argumentów ...
            • alistair-p Re: to nie jest atak lecz rodzine zainteresowanie 08.10.13, 21:03
              A jednak brniesz dalej.To co wypisujesz jest żałosne.
            • kolter-xl Re: to nie jest atak lecz rodzine zainteresowanie 08.10.13, 21:04
              2kecaw napisał:

> córka SB jest więcej niż zainteresowana atakiem na tych co atakował jej tatuś

SB od zawsze kochała zboków w sutannach , tacy byli do urobienia , za butelkę najtańszego koniaku własne matki kapowali.
              • simera16 Re: to nie jest atak lecz rodzine zainteresowanie 08.10.13, 21:05
                kolter-xl napisał:

> 2kecaw napisał:
                >
                > > córka SB jest więcej niż zainteresowana atakiem na tych co atakował jej
                > tatuś
                >
                > SB od zawsze kochała zboków w sutannach , tacy byli do urobienia , za butelkę n
                > ajtańszego koniaku własne matki kapowali.
                >
                >
                Prawda ci to, prawda...
              • 2kecaw Re: to nie jest atak lecz rodzine zainteresowanie 08.10.13, 21:12
                • simera16 2kecaw...spamujesz 08.10.13, 21:17
                  2kecaw napisał:

> „Zwracam się z uprzejmą prośbą do Obywatela Komendanta o wyrażenie zgody
                  > na wyjazd mojej córki Moniki do Wielkiej Brytanii w m-cu lipcu i sierpniu b. r.
                  > Córka jest dziennikarką zatrudnioną w Polskim Radiu program IIIi w czasie wyko
                  > nywania czynności służbowych poznała w Warszawie ob. Claude Posnic, właściciela
                  > sklepu kupno-sprzedaż pianin. Wymieniony w czasie rozmowy z moją córką powiedz
                  > iał, że był znajomym mojego teścia, Józefa Góralczyka zam. od 1939 r. na stałe
                  > w Londynie. Teść mój przed 3-ma laty w wieku 80 lat podobno nagle zmarł w wynik
                  > u wypadku ulicznego. Informację tę uzyskałem w kilka miesięcy po tym wypadku od
                  > znajomego, który był w Londynie. Od tamtego czasu żadnej wiadomości od teścia
                  > nie otrzymałem, a starania czy też potwierdzenie tego faktu w Ministerstwie Spr
                  > aw Zagranicznych nie przyniosły rezultatu. W związku z powyższym p. Claude Posn
                  > ic przysłał córce zaproszenie, aby na miejscu wyjaśnić te okoliczności. Nadmien
                  > iam, że moja córka Monika do tej pory za granice nie wyjeżdżała. Uprzejmie pros
                  > zę Obywatela Komendanta o rozpatrzenie mojego raportu”– pisał mjr O
                  > lejnik w czerwcu 1983 r.
                  • kolter-xl Re: 2kecaw...spamujesz 08.10.13, 21:21
                    To nie spam , to ten goebbelsowski sposób powielania kłamstwa w celu wywarcia wrażenia jakoby to była prawda.
                    • simera16 Re: 2kecaw...spamujesz 08.10.13, 21:23
                      kolter-xl napisał:

> To nie spam , to ten goebbelsowski sposób powielania kłamstwa w celu wywarcia w
                      > rażenia jakoby to była prawda.
                      >
                      A wiesz, że nie pomyślałem.... :)
                  • kecawa Re: 2kecaw... to jej przeszlośc wiele tlumaczy 08.10.13, 21:27
                    ależ moj drogi ja ewangelizuję bo jej przeszłość wiele dzisiaj tlumaczyyy

• simera16 Re: 2kecaw... to jej przeszlośc wiele tlumaczy 08.10.13, 21:31
                      kecawa napisał:

> ależ moj drogi ja ewangelizuję bo jej przeszłość wiele dzisiaj tlumaczyyy
                      >
                      Co robisz?
            • simera16 Re: to nie jest atak lecz rodzine zainteresowanie 08.10.13, 21:04
              2kecaw napisał:

> córka SB jest więcej niż zainteresowana atakiem na tych co atakował jej tatuś
              >
              Już pytałem; w który wydziale SB pracował ojciec Olejnik; l, ll, lll, lV, V, Vl....?
              • 2kecaw Re: to nie jest atak lecz rodzine zainteresowanie 08.10.13, 21:13
                To tak jakbyś pytal przy którym krematorium pracował tatuś

• kolter-xl Re: to nie jest atak lecz rodzine zainteresowanie 08.10.13, 21:19
                  2kecaw napisał:

> To tak jakbyś pytal przy którym krematorium pracował tatuś

No a ty dla którego wydziału donosiłeś ??
                  • simera16 Re: to nie jest atak lecz rodzine zainteresowanie 08.10.13, 21:21
                    kolter-xl napisał:

> 2kecaw napisał:
                    >
                    > > To tak jakbyś pytal przy którym krematorium pracował tatuś
                    >
                    > No a ty dla którego wydziału donosiłeś ??
                    >
                    Stawiam na lll i lV.... :D
                • simera16 To tak jakbyś pytal przy którym krematorium praco 08.10.13, 21:20

...wał tatuś; napisał 2kecaw
                  >
                  A niekoniecznie, ale skąd ci to wacuś nieboże wiedzieć czym się np. wydział lV od Vl różnił...
                • erte2 Re: to nie jest atak lecz rodzine zainteresowanie 08.10.13, 23:10
                  2kecaw
                  Byłeś zdolnym uczniem wujka Goebbelsa.
          • kecawa Re: to nie jest atak 08.10.13, 21:35
            www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=4&ved=0CDsQFjAD&url=http%3A%2F%2Fwww.jerzyrobertnowak.com%2Fksiazki%2Fczerwone_dynastie.htm&ei=dF1UUoGqEIaYtAb7xYEY&usg=AFQjCNHeqJ2753aAcFcOmEyrJRy3ojsU5A&bvm=bv.53760139,d.Yms&cad=rja
            nie to nie jest atak
        • mila2712 Re: to nie jest atak 08.10.13, 20:51
          I co z tego ?
          czy dziecko odpowiada za ojca? Nie, to dwa odrębne byty.
          Co to wnosi do tematu pedofilii ?
      • m.c.hrabia Re: Trwa atak na Kościół córka SB -eka atakuje 08.10.13, 20:47
        wskóra ,wskóra , prezes zakaże biskupom odlotów i będzie cisza :)
    • kolter-xl Re: Trwa atak na Kościół córka SB -eka atakuje 08.10.13, 20:54
      2kecaw napisał:

> Trwa atak na Kościół - od dwóch miesięcy trwa atak na Kościół.

Na cały czy tylko na to bydło które krzywdzi ,lub ukrywa krzywdzicieli ??

Ci z pośród księży co jeszcze mieli złudzenia co do mediów mętnego nurtu wspierających PO chyba już wiedzą, że tylko Prawo I Sprawiedliwość po objęciu władzy może przywr

Tzn marzysz żeby tak jak za komuny informacje dotyczące władzy i ich kundelków nie były jawne .
    • felinecaline Re: Trwa atak na Kościół córka SB -eka atakuje 08.10.13, 20:55
      Tiaaa, Pis wprowadzi co? "elementarna rownowage w przestrzeni publicznej"? Raczej chyba nieograniczona "zlota wolnosc" kleru, totalna bezkarnosc i takiez podporzadkowaniz obywateli kosciolowi. Czarno bym to widziala, gdyby nie to, ze nie wierze, ze moj Narod jest taki glupi, by zaglosowac na PIS.

• hummer Miejsce zboczeńców jest za kratami 08.10.13, 20:56
      a nie na ambonie.
      • 2kecaw Re: Miejsce zboczeńców od Polikota ? 08.10.13, 21:01
        czyżbyś chciał ludzi od POlikota pozamykać ?
        • simera16 Re: Miejsce zboczeńców od Polikota ? 08.10.13, 21:07
          2kecaw napisał:

> czyżbyś chciał ludzi od POlikota pozamykać ?
          >
          oni przynajmniej seks we własnym gronie uprawiają i moralności innych nie uczą...
          • 2kecaw Re: Miejsce zboczeńców od Polikota ? 08.10.13, 21:09
            40 procent homoseksualistów to pedofile
            wiedzą o tym nawet byli SB ecy i ich dzieci

coż zawzięta i zacięta twarzyczka
            • simera16 Re: Miejsce zboczeńców od Polikota ? 08.10.13, 21:22
              2kecaw napisał:

> 40 procent homoseksualistów to pedofile
              > wiedzą o tym nawet byli SB ecy i ich dzieci
              >
              > coż zawzięta i zacięta twarzyczka
              >
              Tja... www.youtube.com/watch?v=LxjxqgMG6GE
        • hummer Re: Miejsce zboczeńców od Polikota ? 08.10.13, 21:07
          2kecaw napisał:

> czyżbyś chciał ludzi od POlikota pozamykać ?

A wygłaszają kazania?
          • 2kecaw Re: Miejsce zboczeńców od Polikota ? 08.10.13, 21:10
            okolo 40 procent pederastów to pedofile
            • simera16 Re: Miejsce zboczeńców od Polikota ? 08.10.13, 21:24
              2kecaw napisał:

> okolo 40 procent pederastów to pedofile
              >
              Zastanawia mnie skąd u ciebie taka znajomość tematu....; dane z autopsji?
    • wujaszek_joe Re: Trwa atak na Kościół córka SB -eka atakuje 08.10.13, 20:58
      jesteś wspaniały kecaw :)
      więcej takich!
    • porannakawa01 Re: Trwa atak na Kościół córka SB -eka atakuje 08.10.13, 21:00
      2kecaw napisał:
      tylko Prawo I Sprawiedliwość po objęciu władzy może przywr

Myslisz, że ci z PiSu będą kastrować księży pedofili i tych co ich chronią i wspomagają?
      • alistair-p Re: Trwa atak na Kościół córka SB -eka atakuje 08.10.13, 21:09
        Też pewnie wacka molestowali,ale jemu się spodobało i wizja ukrócenia tego procederu jest dla niego okrutna.
    • porannakawa01 Re: Trwa atak na Kościół córka SB -eka atakuje 08.10.13, 21:14
      Bezpodstawny atak?
      • kecawa Re: Trwa atak na Kościół córka SB -eka atakuje 08.10.13, 21:20
        Rodzina jak ...... każda ?tej Olejnik
        • porannakawa01 Re: Trwa atak na Kościół córka SB -eka atakuje 08.10.13, 21:24
          kecawa napisał:

> Rodzina jak ...... każda ?tej Olejnik

Nie problem w atakach na zboków i ich popierających lecz problem - kto atakuje?
          Pogięło ciebie?
    • zbysio45 Re: Trwa atak na Kościół córka SB -eka atakuje 08.10.13, 21:27
      Zgadzam sie z autorem tego watku.Platfusi musza odejsc bo powstało panstwo polskie jako HYBRYDA KOMUNY.
      • gtxl Re: Trwa atak na Kościół córka SB -eka atakuje 08.10.13, 21:33
        zbysio45 napisał:

> Zgadzam sie z autorem tego watku.Platfusi musza odejsc bo powstało panstwo pols
        > kie jako HYBRYDA KOMUNY.

Masz rację zbysiu, odejście platformy spowoduje,że zwiędną książęce kuśki i dzieci będą bezpieczne.

• erte2 Re: Trwa atak na Kościół córka SB -eka atakuje 08.10.13, 23:14
        zbysio45
        adasiu ptaszynko, nie używaj słów których nie rozumiesz...
    • dystans4 Re: Trwa atak na Kościół córka SB -eka atakuje 08.10.13, 21:32
      Co rozumiesz przez przywrócenie elementarnej równowagi? Powrót do sytuacji, w której zdemoralizowane ośmio- (max piętnasto-)latki uwodzą księży?
      Taki śliczny chłopczyk z loczkami, a taki zdemoralizowany!
      Już nie mówię o dziewczynkach, bo oczywista oczywistość.
      Robi się brak tego, ale nie przejmuj się:
      Wróci PiS do władzy, wróci i to!
      --
      buldog.
    • szwampuch58 Re: Trwa atak na Kościół córka SB -eka atakuje 08.10.13, 22:23
      Wacek,sploniesz w piekle to pewne,hehehehe,chrzescianin nastawia drugi policzek,podobno
    • piq chcecie wprowadzić cenzurę, głupku? 08.10.13, 23:00
      Zawsze się tego po was - pisowskiej bolszewii i ruskiej agenturze - spodziewałem.
      Mówienie o nadużyciach w kościele jest czymś nagannym? Zwłaszcza seksualnych, i to wobec najbardziej bezbronnych ofiar?
      Jesteś jednak, wacek, patentowanym durniem.

2kecaw napisał:
    • heheheheh Re: Trwa atak na Kościół córka SB -eka atakuje 08.10.13, 23:17
      Idioto ktory zalozyl ten watek zamilcz. Posyp glowe popiolem a jutro do spowiedzi.
    • sclavus Tak bardzo ci zależało, 08.10.13, 23:32
      być śmieszniejszym od Michalika i Oko???
      Dopiąłeś swego!!! - właśnie jesteś i od teraz, zawsze będziesz: waciek, śmieszniejszy od samego arcyBe Michalika i Oko
    • silesius.monachijski.16 Chodzi o Fundusz Koscielny; Tusk potrzebuje kasy 08.10.13, 23:42
      Stad ten atak; abp Mic halik pokazal klase: przeprosil, choc i tak od dawna wiadomo, jakie ma zdanie, i tylko rezimowa gaadzinowka GWno mogla jego slowa tak zinterpretowac; qutas Michnik wyzywa polskich paatriotow od "faszystow", i nigdy cham za te slowa nie przeprosil; dlaczego? bo jest stalinowskim chamem, plodem stalinowwskich opraawcow i propagandystow, ktorzy przesladowali Kosciol, mordoweali i zamykali ksiezy i biskupow i ich torturowali

2kecaw napisał:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka