Dodaj do ulubionych

Czy GW przeprosi ksiedza Wojciecha Gila???

09.10.13, 05:30
Jakim prawem skazaliscie go, i oglosiliscie, ze jest "pedofilem"?? To juz w waszej faszystowskiej gadzinowce nie obowiazuje zasada, ze oskaarzony - dopoki jednoznacznie nie udowwodniono mu winy - jest niewinny?? Jestescie wyjatkowym mendialnym byydlem! A ksiedza Gila ja i wielu innych bedziemy bronic. Wystarczy na niego spojrzec i go posluchac - mial odwage publicznie na zarzuty odpowwiedziec - , zeby dojsc do wniosku, ze cale te oskarzenia to jedna wwielka hucpa

www.youtube.com/watch?v=CMSxxqoj3Lc
Obserwuj wątek
    • wiosnaludzikow Re: Czy GW przeprosi ksiedza Wojciecha Gila??? 09.10.13, 05:56
      silesius.monachijski36 napisał(a):

> Jakim prawem skazaliscie go, i oglosiliscie, ze jest "pedofilem"?? To juz w was
      > zej faszystowskiej gadzinowce nie obowiazuje zasada, ze oskaarzony - dopoki jed
      > noznacznie nie udowwodniono mu winy - jest niewinny?? Jestescie wyjatkowym mend
      > ialnym byydlem! A ksiedza Gila ja i wielu innych bedziemy bronic. Wystarczy na
      > niego spojrzec i go posluchac - mial odwage publicznie na zarzuty odpowwiedziec
      > - , zeby dojsc do wniosku, ze cale te oskarzenia to jedna wwielka hucpa
      >
      >
      > www.youtube.com/watch?v=CMSxxqoj3Lc
      Rzeczywiście został skazany przed wyrokiem.
      • obraza.uczuc.religijnych Re: Czy GW przeprosi ksiedza Wojciecha Gila??? 09.10.13, 14:18
        Ale powinni go zamknąć bo był list interpolu przecież.
        • wiosnaludzikow Re: Czy GW przeprosi ksiedza Wojciecha Gila??? 09.10.13, 14:24
          obraza.uczuc.religijnych napisał:

> Ale powinni go zamknąć bo był list interpolu przecież
          Nie wiem czy zamknąć ale na pewno "zabezpieczyć" tzn zabrać paszport, kaucja itp
          • obraza.uczuc.religijnych Re: Czy GW przeprosi ksiedza Wojciecha Gila??? 09.10.13, 14:28
            Takie represje wobec uczciwego niewinnego obywatela? Tylko w tuszczym reżymie.
            • wiosnaludzikow Re: Czy GW przeprosi ksiedza Wojciecha Gila??? 09.10.13, 14:37
              Nie. Tuszczy reżim wysłał POlicję z grzeczną wizytą można powiedzieć z życzeniami i pytaniem czy wszystko w POrządku.
              • obraza.uczuc.religijnych Re: Czy GW przeprosi ksiedza Wojciecha Gila??? 09.10.13, 14:42
                Widać słusznie.
      • gtxl Re: Czy GW przeprosi ksiedza Wojciecha Gila??? 09.10.13, 14:35
        > Rzeczywiście został skazany przed wyrokiem.

No..się wzruszyłem bardzo po wysłuchaniu tego wywiadu.
        Widać,że to spisek lewactwa na kościół święty.

• neouser A ile ty osób skazujesz publicznie na forach... 09.10.13, 14:13
      A ile ty osób skazujesz publicznie na forach bez wyroków?
      U ciebie wystarczy, że ktoś ma odmienne poglądy od twoich.
    • platfusy.do.paki Klasyka Wybiórczej 09.10.13, 14:18
      Kiedy jakiś ksiądz został posądzony o agenturalną współpracę, bycie TW, całe kolegium redakcyjne stawało w jego obronie, że nie można skazywać człowieka na infamię przed zapadnięciem wyroku.

Ale teraz, kiedy im to na rękę, nie mają żadnych skrupułów.

Były dziennikarz GW, Remuszko, dobrze ich opisał, że takiej bandy hipokrytów nie znajdziecie nigdzie indziej.
      • dystans4 Re: Klasyka Wybiórczej 09.10.13, 21:27
        Teraz sytuacja skrajnie inna - zostały pokazane twarde dowody. A zachowanie abpa Michalika pokazuje, że ta gangrena przeżarła całą hierarchię.
        Z formalnego punktu widzenia masz rację, ale te zabawy, werbalne i inne, są odrażające.
        --
        buldog.
    • neouser Cóż, najczęściej pedofili bronią pedofile. 09.10.13, 14:21
      =>Tekst linka
      • szwampuch58 Re: Cóż, najczęściej pedofili bronią pedofile. 09.10.13, 14:33
        Bingo,zbok zbokowi oka nie wykole
    • wujcio44 Czy dzieci z Dominikany przeproszą 09.10.13, 14:44
      księdza Wojciecha Gila???
      • xkx2 Re: Czy dzieci z Dominikany przeproszą 09.10.13, 15:21
        Niewątpliwie te "dzieci" powinny przepościć. Kłamstwo prowokacja to nie tylko grzech ale i przestępstwo.
        • szwampuch58 Re: Czy dzieci z Dominikany przeproszą 09.10.13, 15:27
          zboku ,wstrety zboczencu twoje szczescie ze nie jestes w zasiegu mojego sierpowego,tfu co za gnoj
          • xkx2 Re: Czy dzieci z Dominikany przeproszą 09.10.13, 16:15
            Masz napady agresji? Oj to przykre, bardzo przykre. Ale to można spróbować leczyć.
            • szwampuch58 Re: Czy dzieci z Dominikany przeproszą 09.10.13, 16:21
              tfu zbok:
              www.youtube.com/watch?v=nWsj_h5Rz50
            • kolter-xl Re: Czy dzieci z Dominikany przeproszą 09.10.13, 20:11
              xkx2 napisał:

> Masz napady agresji? Oj to przykre, bardzo przykre. Ale to można spróbować leczyć.

Ciebie gnido nic nie uleczy
        • wiosnaludzikow Re: Czy dzieci z Dominikany przeproszą 09.10.13, 16:19
          xkx2 napisał:

> Niewątpliwie te "dzieci" powinny przepościć. Kłamstwo prowokacja to nie
          > tylko grzech ale i przestępstwo.
          Ooooo a Ty znasz już odpowiedź:)
    • xkx2 Re: Czy GW przeprosi ksiedza Wojciecha Gila??? 09.10.13, 15:19
      Dla mnie sprawa jest jasna sprawa z ks.Gilem to nic innego jak podpucha mająca na celu skompromitowanie kolejnego księdza i w ten sposób obniżenie prestiżu Kościoła Katolickiego w Polsce.
      Tak samo łże media wydał bezpardonową wojnę arcybiskupowi Michalikowi za jego słowa prawdy.
      Oczywiście Polska nie jest jedynym krajem gdzie tak się postępuje identycznie jest np. w Peru czy innych krajach Ameryki Południowej i środkowej gdzie KK jest dość mocny w społeczeństwie.
      • kolter-xl Re: Czy GW przeprosi ksiedza Wojciecha Gila??? 09.10.13, 20:09
        xkx2 napisał:

> Dla mnie sprawa jest jasna sprawa z ks.Gilem to nic innego jak podpucha mająca
        > na celu skompromitowanie kolejnego księdza i w ten sposób obniżenie prestiżu Kościoła Katolickiego w Polsce.

Masz syndrom sztokholmski,ten styl pisania mówi to jednoznacznie.

> Tak samo łże media wydał bezpardonową wojnę arcybiskupowi Michalikowi za jego słowa prawdy.

Chcesz chory umysłowo kutasie powiedzieć ze to dziecko samo jest winne molestowania ??

> Oczywiście Polska nie jest jedynym krajem gdzie tak się postępuje identycznie j
        > est np. w Peru czy innych krajach Ameryki Południowej i środkowej gdzie KK jest dość mocny w społeczeństwie.

Tam jaja ucinają pedofilom stad strach Gila przed powrotem na Dominikanę
        • xkx2 Re: Czy GW przeprosi ksiedza Wojciecha Gila??? 09.10.13, 21:38
          Przykro mi. Mylisz się i to bardzo. Ale myśl sobie co tam chcesz.
          Faktów to nie zmieni.
    • wiosnaludzikow Brawo Tusk 09.10.13, 16:24
      www.tvn24.pl/oczekiwalbym-krysztalowej-jednoznacznosci-szczegolnie-od-abp-michalika,361452,s.html
    • wiosnaludzikow a muzułmanie umieją ukarać swoich księży 09.10.13, 16:39
      www.tvn24.pl/800-batow-dla-saudyjskiego-duchownego-za-maltretowanie-corki,361406,s.html
    • etta2 Re: Czy GW przeprosi ksiedza Wojciecha Gila??? 09.10.13, 20:00
      Czy ty jesteś NORMALNY?????? Przepraszac pedofila, że wykryto jego zboczone skłonności, krzywdzące dzieci???????????????????????????????????????????????????????????????????????
      Masz choć jedną szarą komórkę na miejscu, czy SpiSdziłeś się już doszczętnie????
      Skąd takie kanalie się biorą? Jesteś wyjątkową gnidą, folksdojczu!!!!!!
      • dystans4 Re: Czy GW przeprosi ksiedza Wojciecha Gila??? 09.10.13, 20:58
        A czego innego się spodziewałaś?
        W sumie tego chciał i Michalik.
        --
        Pozdrowienia
        bul.
    • kolter-xl Silek ssałeś mu czy co ?? 09.10.13, 20:05

• mila2712 Oooooooooooo!!!! 09.10.13, 20:10
      Numerze 36 jesteś ślepy i głuchy czy tylko udajesz ?
      Przecież są dowody, świadkowie.

Kogo masz na myśli pisząc MY ?
      • kolter-xl Re: Oooooooooooo!!!! 09.10.13, 20:12
        mila2712 napisała:

> Numerze 36 jesteś ślepy i głuchy czy tylko udajesz ?
        > Przecież są dowody, świadkowie.
        >
        > Kogo masz na myśli pisząc MY ?

Kluseczko do kogo to piszesz ?? Silek to ciotka parafialna jego prawda i fakty nie interesują.
        • mila2712 Re: Oooooooooooo!!!! 09.10.13, 20:14
          Ręce opadają. Mózg w zaniku.
          To troll
          :/
          • kolter-xl Re: Oooooooooooo!!!! 09.10.13, 20:17
            mila2712 napisała:

> Ręce opadają. Mózg w zaniku.
            > To troll
            > :/

Nie, to Silek pospolity :))
            • mila2712 Re: Oooooooooooo!!!! 09.10.13, 20:38
              Jak się czyta to co on wypisuje to tylko jedno ciśnie się na usta...z grzeczności nie napiszę :)
              • kolter-xl Re: Oooooooooooo!!!! 09.10.13, 20:41
                mila2712 napisała:

> Jak się czyta to co on wypisuje to tylko jedno ciśnie się na usta...z grzeczności nie napiszę :)

Kluseczko a czy to pierwszy na forum GW debil jakiego widzisz :))
                • mila2712 Re: Oooooooooooo!!!! 09.10.13, 20:43
                  Nie :)
                  Oni doskonale regulują moje ciśnienie i nic poza tym.
    • 2kecaw Re: Czy GW przeprosi ksiedza Wojciecha Gila??? 09.10.13, 20:24
      Gdyby się wyżej wymieniony zwal Michnik czy Polański to obowiązywała by zasada domniemania niewinności. Zasada ta zapewne obowiązuje w stosunków do kolegów z GW na - wet w stosunku do TVN i innych mediów mętnego nurtu
      • kolter-xl Re: Czy GW przeprosi ksiedza Wojciecha Gila??? 09.10.13, 20:38
        2kecaw napisał:

> Gdyby się wyżej wymieniony zwal Michnik czy Polański to obowiązywała by zasada
        > domniemania niewinności. Zasada ta zapewne obowiązuje w stosunków do kolegów z
        > GW na - wet w stosunku do TVN i innych mediów mętnego nurtu

Co ty matole za bzdety wypisujesz ?? jak Polański siedział w Szwajcarii to w GW pisali o nim jako o Roman P. Czy wali pełnym nazwiskiem ,a przecież mowa była o oskarżeniu o pedofilię ??? Więc nie pieprz żałosna ci po tych andronów
      • xkx2 Re: Czy GW przeprosi ksiedza Wojciecha Gila??? 09.10.13, 21:35
        JAK TO MAWIAJA ŚWIADEK TO MOZE DOSTAĆ W POŚLADEK. DZIŚ ŚWIADKOWIE SĄ JUTRO ICH NIE MA. Dziś mówią jedno jutro powiedzą drugie.
        Mnie tylko najbardziej martwi fakt iż nawet Watykan zaczyna się "dziwnie" zachowywać (sprawa biskupa z Peru którego też ukarano bez wyroku sądowego ba nie czekając na wyniki policyjnego śledztwa) no ale to są konsekwencje skrętu na lewo.
        Niestety sprawy dotyczące kościoła i w samym kościele nie idą w dobrym kierunku - czyżby na to miało wpływ osłabienie kościoła jakie nastąpiło po ostatnim konklawe? Według mnie jak najbardziej. Siły zła wyczuły iż nowy Papież jest zdecydowanie bardziej miękki niż jego 2 poprzednicy. I zaczęto frontalny atak. A co może być bardziej dotkliwe niż zrobienie kogoś pedofilem? To oskarżenie z gatunku takich iż żaden wyrok uniewinniający nie likwiduje jego skutków. A więc mamy światowy wysyp afer pedofilskich.
        Ale wystarczy chwilę pomyśleć logicznie i już wszystko się łączy w jedną całość.
        Dla mnie to wszystko nie jest przypadek - to jest dobrze skoordynowany atak.
    • kecawa TVN ....... 09.10.13, 20:30
      Czy pani zrobiła w ostatnich latach jakąś audycje o dobrym, świętym księdzu? – zapytał ksiądz Oko. - Tak, tak! Zrobiłam audycję o ks. Bonieckim, któremu Kościół nakazał milczeć, robiłam audycję o ks. Lemańskim - odpowiedziała Monika Olejnik.
      • 99venus Re: TVN ....... 09.10.13, 20:35
        świeta prawda kecawku więc nie podniecaj się niepotrzebnie.emeryci winni dbać o zdrowie.
      • mila2712 Tani chwyt!!!! 09.10.13, 20:39
        Jesli brakuje argumentów.
      • dystans4 Re: TVN ....... 09.10.13, 21:31
        Po Oku Saurona niczego innego spodziewać się nie można.
        Kecaw, nie rób z siebie wielkiego wacka...
        Już lepiej pisz, jak bardzo nas nienawidzisz. To przynajmniej się trzyma kupy (stanowi przekaz spójny).
        --
        buldog.
    • 99venus Re: Czy GW przeprosi ksiedza Wojciecha Gila??? 09.10.13, 20:34
      Drewniok,jak folksdojcz nie zarzucaj innym,że są faszystami.jak gorliwy mieszkaniec kraju b.nazistów zachowuj umiar.
      i jeszcze tylko napisz za co trzeba przeprosić księdza-zboczeńca?
    • dr.krisk Drewniok, ty mała rozpustna świnko! 09.10.13, 21:33
      Ja tam bym ciebie samego z dziećmi nie zostawił. Jakoś tak mi podejrzanie wyglądasz.
      I ten twój rozpięty rozporek.. fuj.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka