yoma 24.10.13, 12:50 kurrrrde, ludzie, przestańcie tłuc tę brzozę, bo wam oglądalność spadnie i to już na zawsze... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
antyprawak Re: Wezwanie do mediów 24.10.13, 13:06 Już spada. Tabloidowa TVN jest praktycznie bankrutem. Chcieli naśladować Fox News to mają. W największych telewizjach świata jak Al Jazeera, CNN nie zobaczysz Terlikowskiego, czy Macierewicza ani ludzi ich pokroju. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Wezwanie do mediów 24.10.13, 13:11 Nie tylko TVN, we wszystkich informacyjnych siedzi teraz jakiś palant i międli brzozę. Ludzie, co kogo obchodzi, co pan Felek spod piątki sądzi o istnieniu brzóz? Odpowiedz Link Zgłoś
nazimno Po co sie katowac? Jeszcze raz: 24.10.13, 13:15 Wylaczenie telewizorow to jedyne rozsadne dzialanie. Przecietny telewizor potrzebuje ok 120 W z sieci zasilajacej. 15 mln gospodarstw domowych wlacza to g...o codziennie. 15 000 000 * 120 W = 1 800 000 000 W Czyli 1800 MW potrzebne jest na ogladanie tego telewizyjnego badziewia. To prawie cala moc zespolu: pl.wikipedia.org/wiki/Elektrownia_Tur%C3%B3w#Dane_techniczne ( w elektrowniach zawsze jakies bloki sa odstawione do remontu, wiec rzadko sie zdarza, aby wszystkie byly czynne) Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Re: Wezwanie do mediów 24.10.13, 13:22 Oczywiście, o aberracji TVN może wspmnieć, ale nie promować jej, ani nie nakręcać programu. Trzymać się "to jest warte pogardy", nie reklamy. bul. -- Nie damy sobie wmówić, że czarne jest czarne, a białe - białe. Ogrodnik ma wielki bok Odpowiedz Link Zgłoś
gat45 Re: Wezwanie do mediów 24.10.13, 18:02 Poparłabym, ale nie mam telewizora, więc się nie liczę :( No i mam ten luksus, że w moich mediach międlą coś innego. Z brzozą kontaktuję się wyłącznie na własne życzenie za pomocą forum. Ale i tak uważam, że jest jej mnóstwo za bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Wezwanie do mediów 24.10.13, 18:09 Wiesz, czasem człowiek mający telewizor dowiedziałby się, co się dzieje na świecie. Okazuje się, że ogólnopolski tydzień ogrodnika, same programy o uprawie brzóz. Jest jeszcze CNN :) Odpowiedz Link Zgłoś
gat45 Re: Wezwanie do mediów 24.10.13, 18:14 yoma napisała: > Wiesz, czasem człowiek mający telewizor dowiedziałby się, co się dzieje na świe > cie. [...] Tak, spotkałam już się z taką opinią. Tylko że ja do tego celu uparcie używam radia. Jestem mało obrazkowa. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Wezwanie do mediów 24.10.13, 18:19 A ja, kurcze, wzrokowiec. Ale to jest jakaś opcja, dzięki za poradę :) Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Wezwanie do mediów 24.10.13, 18:36 Uwłaszczyło się! Niech żyje Srebrna!!! Niech żyje!!! -- Chłop wart jest tyle co koń. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Wezwanie do mediów 24.10.13, 20:24 Sorry, Gat. Słuchałam teraz TrUjki i tam też program ogrodniczy o sadzeniu brzóz. Znikąd pomocy. Odpowiedz Link Zgłoś
gat45 Re: Wezwanie do mediów 24.10.13, 20:34 A Program Drugi PR ? Jak jestem w Polsce, to on mnie ratuje. Wyobraź sobie, że tam nawet serwis informacyjny podawany jest spokojnym głosem, bez typowej dla pozostałych rozgłośni zadyszki typu "wlaśnie żem zdobył wiadomość i bez tchu lecę wam ją zapodać" Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Wezwanie do mediów 24.10.13, 20:39 Nie sprawdzałam, ja na TrUjce chowana, tam też zawsze było bez zadyszki. Sprawdzę. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Wezwanie do mediów 24.10.13, 18:22 yomuś!!! Ty rację masz!!! I to więcej sporo niż 100% Ale(!!) - i to: niestety - pozostanie to, "wołaniem srającego kota na puszczy"... Łune, te media, władane są tak zwanym, małpim rozumem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zbysio45 Wezwanie do mediów- kłamcie tylko inteligentnie 24.10.13, 18:25 bo profesorowie amerykanscy polskiego pochodzenia tez WAS ROZSZYFROWALI . GDZIES PO DRODZE W CZASIE CHWALENIA NIEUDOLNEJ WŁADZY PO ZAGINEŁA WASZA ETYKA DZIENNIKARSKA. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Wezwanie do mediów 25.10.13, 08:49 Brzoza to jedno, a zapraszanie do studia "nakręconych" kaczystów&co. albo Niesiołowskiego to drugie. Kiedyś Jan Maria Władysław Rokita (absolutnie nie z mojej bajki) zaapelował w programie Moniki Olejnik, żeby media nie zapraszały Leppera. I co? I zi0br0. Stacje komercyjne niech sobie robią, co chcą, ale telewizja publiczna? Zdecydowanie wolę słuchać radia - nie każdego, oczywiście. Moje wezwanie do mediów - więcej informacji, mniej "komentatorów". Odpowiedz Link Zgłoś