Dodaj do ulubionych

Dzień dobry koffane pisięta!

24.10.13, 19:31
Czy już wiecie, kto wam zamordował prezydenta?
Ja, mimo dość długiej absencji, nie wiem. A raczej w dalszym ciągu podejrzewam te same osoby.
Czy nie przeszkadza wam, ze kolejne rewelacje zespołu posła Macierewicza wzajemnie sie wykluczają bez żadnej szkody dla ogólnej tezy "wina Tuska"?
Czy nie czujecie się wydymani w kakao przez prof. Rońdę?
Czy nie macie minimalnego poczucia dyskomfortu, że wasz prezydent zaprosił na pokład osoby, które absolutnie nie miały prawa z nim lecieć po regulacjach prawnych wynikających z poprzedniej katastrofy samolotu CASA?
Czy nie macie choćby ulotnej refleksji, że po komunikacie meteo dotyczącym sytuacji w Smoleńsku w tragicznym dniu nasz erforsłan nie powinien się oderwać od ziemi? Tej ziemi?
Czy naprawdę nie widzicie, że jesteście narzędziem w rękach Jarosława? (zaraz ktoś napisze, że sekta brzozy jest w rękach Donalda - to prawda, Donek dał dupy, ustalając procedurę z Putinem na gębę, ale to k.... m... nie jest żaden dowód na to, że Donek zabił prezydenta! To jest jedynie dowód na to, ze nasza władza jest jedynie emanacja naszego społeczeństwa, czyli burdel, samowola i ułańska fantazja) Czy nie słyszycie tego złowieszczego pogłosu, jaki wydają lakierki Macierewicza stepujące na marmurowych nagrobnych płytach?
Widzę tu na forum coraz więcej wolontariuszy do kopania rowu i nikogo chętnego, żeby go zasypywać. Nikogo.

Obserwuj wątek
    • ladymadonna2 Re: Dzień dobry koffane pisięta! 26.10.13, 07:05
      Głos wołającego na puszczy .
    • smutas13 Re: Dzień dobry koffane pisięta! 26.10.13, 07:27
      Jak dotąd, pisięta zaślepione są przebojowością Macierewicza. Święcie wierzą jemu i jego ZP.

Poczekamy, zobaczymy, czyja prawda będzie najprawdziwsza.
    • ave.duce Re: Dzień dobry koffane pisięta! 27.10.13, 09:09
      "Koffanych pisiąt" ani tu widu, ani słychu ;)
      • gtxl Re: Dzień dobry koffane pisięta! 27.10.13, 09:26
        ave.duce napisała:

> "Koffanych pisiąt" ani tu widu, ani słychu ;)

Ja widzę,że w wątku adresowanym do pisiąt odzywają się tylko przeciwnicy PiSu.
        Coś mi tu nie gra.

• ave.duce Re: Dzień dobry koffane pisięta! 27.10.13, 18:58
          Mnie też nie gra.
    • bew-is Re: Dzień dobry koffane pisięta! 27.10.13, 09:14
      Widzę, ze pięknie seplenisz , jak Twoje ryże guru!!!!

wydrwiwdowigrosz napisał(a):

>
      • szwampuch58 Re: Dzień dobry koffane pisięta! 27.10.13, 09:33
        radomski radny z PiS twierdzi ze czarownice sOm poganskie.Nie boisz siEm stosu?
      • man_sapiens Re: Dzień dobry koffane pisięta! 27.10.13, 19:37
        Odpowiedź z atakiem ad persona to nie tylko objaw chamstwa ale także bezradności dyskutanta, który nie ma żadnych argumentów, żeby odeprzeć stwierdzenia swojego partnera w dyskusji.
    • zapijaczony_ryj Do PiSiat jescze nie dotarło, ze to Błasik jest 27.10.13, 09:32
      bezpośrednio odpowiedzialnym za katastrofę.
      Bo gdtyby Błasik nie okłamał prezydenta meldujac mu gotowość do lotu samolotu i załogi, to samolot by nie wystartował, albo by wystartował z inna załogą z ważnymi pamierami , a zatem nie znalazły się tam gdzie się znalazł w tym, a nie innym czasie!
      Niestety nie rozumiem dlaczego Komisja Laska i media nie trabia o tym kłamliwym melzunku, któty był początkiem katastrofy?
      • ladymadonna2 Re: Do PiSiat jescze nie dotarło, ze to Błasik je 27.10.13, 09:35
        pisałam wielokrotnie -geneza wyprawy ,tam jest cała prawda .
        • magdolot Wołanie na puszczy 27.10.13, 14:08
          "Widzę tu na forum coraz więcej wolontariuszy do kopania rowu i nikogo chętnego, żeby go zasypywać. Nikogo."
          ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
          Było paru takich. Przed najnowszym paroksyzmem choroby smoleńskiej założono tu kilka wątków mających ambicje być ponad podziałami. Wątków na tematy o wiele bardziej neutralne niż katastrofa smoleńska. W jednym z nich było aktywne ponad podziałami jedno, słownie: jedno pisięcie. Chabetowało za konika trojańskiego z kindersztubą.
          Pisięta kochają rowy, szczególnie Mariańskie. W rowach się czują bezpieczniej?
          • ploniekocica Re: Wołanie na puszczy 27.10.13, 14:17
            Bo to nie są rowy sensu rowy. To są okopy, a może nawet kanały. Każde pisię nosi bowiem w siatce albo teczuszce buławę marszałka i hełm powstańczy, To jeden w drugą niespełnieni partyzanci, niedointernowani i niedobarykadowani każdy i każda, z "Pierwszą brygadą" na ust koralach i ojczyzną zniewoloną na wieki wieków w sercu.
            Oddać im Puszczę Piską niech tam sobie oddziały szturmowe formują.
    • damakier1 Re: Dzień dobry koffane pisięta! 27.10.13, 18:15

Widzę tu na forum coraz więcej wolontariuszy do kopania rowu i nikogo chętnego, żeby go zasypywać. Nikogo.

O nie! Nie namawiaj mnie do zakopywania rowów! Ja się namacham łopatą, a potem wyjdę na tym jak ta żaba, co to po samarytańsku skorpiona na swym grzbiecie przez wodę przeprawiała...
      • magdolot Re: Dzień dobry koffane pisięta! 27.10.13, 18:19
        Zawyło we mnię o pana da Vinci: "Dama ze skorpionem"!
        • wydrwiwdowigrosz Re: Dzień dobry koffane pisięta! 27.10.13, 18:22
          Raczej "Dama z łopatą"
          ;)
    • giulia123 Re: Dzień dobry koffane pisięta! 27.10.13, 19:53

> Czy już wiecie, kto wam zamordował prezydenta?

Niestety nie wiemy. I nie wiadomo czy będziemy wiedzieć, bo ryży zdrajca oddał śledztwo w ręce Ruskich. A dowody rzeczowe w postaci szczątków wraka zniszczone i starannie umyte. Zapisy czarnych skrzynek zafałszowane.

Nie było śledztwa nie można określić przyczyny.
      I żeby nie wiem jak głośno ujadały peowskie burki, to nic nie zmienia faktu, że skoro nie było solidnego śledztwa, to nie będzie znana przyczyna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka