hummer 02.11.13, 17:24 www.tvn24.pl/cisza-nad-arcybiskupem-w-watykanie-ani-mysla-o-wydaniu-abp-wesolowskiego,368127,s.html Dyplomata pełną gębą. Szkoda, że z polskim paszportem. Tylko wstyd przynosi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gtxl Re: ツ Immunitet 02.11.13, 17:28 Nikt w Watykanie nie wyda zgody na ekstradycję tutejszego obywatela i dyplomaty - powtarzają w rozmowie z tvn24.pl watykańscy duchowni, którzy znają przebieg dochodzenia ws. hierarchy. Oficjalnie na temat jego osoby nikt nie chce zabierać głosu. Wiadomo, że abp Wesołowski na pewno przebywa w Watykanie, a postępowanie, którego jest stroną, potrwa jeszcze długie tygodnie. Tyle osób również tu na forum zachwycało się Franciszkiem. Jednego z nich zapamiętałem, to forumowicz o nicku zzadra. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: ツ Immunitet 02.11.13, 17:32 gtxl napisał: > Nikt w Watykanie nie wyda zgody na ekstradycję tutejszego obywatela i dyplomaty > - powtarzają w rozmowie z tvn24.pl watykańscy duchowni, którzy znają przebieg > dochodzenia ws. hierarchy. Oficjalnie na temat jego osoby nikt nie chce zabiera > ć głosu. Wiadomo, że abp Wesołowski na pewno przebywa w Watykanie, a postępowan > ie, którego jest stroną, potrwa jeszcze długie tygodnie. > > > Tyle osób również tu na forum zachwycało się Franciszkiem. > Jednego z nich zapamiętałem, to forumowicz o nicku zzadra. Dlaczego mnie to nie dziwi? A no dlatego, że Pius XII chronił faszystów, a Jan Paweł II klęczał przed Ustaszami. Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Franciszek to papież. 02.11.13, 17:34 Tylko naiwniacy biorą za dobrą monetę jego wypowiedzi. Watykan krył zbrodniarzy hitlerowskich po wojnie, a JP@ beatyfikował kata Bałkan sbp Stepanica. M. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Franciszek to papież. 02.11.13, 17:36 mariner4 napisał: > Tylko naiwniacy biorą za dobrą monetę jego wypowiedzi. > Watykan krył zbrodniarzy hitlerowskich po wojnie, a JP@ beatyfikował kata Bałka > n sbp Stepanica. Już niedługo pedofile będą mieli swojego patrona. I to nie tylko z Polski ale z całego świata. Odpowiedz Link Zgłoś
gat45 Re: ツ Immunitet 02.11.13, 17:35 Właściwie nie miałam nadziei, że tym razem będzie inaczej A mimo wszystko żal :( Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: ツ Immunitet 03.11.13, 16:38 gat45 napisała: > Właściwie nie miałam nadziei, że tym razem będzie inaczej > A mimo wszystko żal :( Żal to mi będzie, jak dożyję dni, kiedy będzie świętym. Odpowiedz Link Zgłoś