Dodaj do ulubionych

No nie widzę na mszy Jarosława Kaczyńskiego

03.11.13, 11:28
Chodzi mi o mszę żałobną ś p Tadeusza Mazowieckiego.
Katolik Kaczyński chyba nieobecny.
Obserwuj wątek
    • maszmi Re: No nie widzę na mszy Jarosława Kaczyńskiego 03.11.13, 11:30
      Nienawidzący Katolik, to szczególny rodzaj wiary popieranej przez Ojca w Toruniu
    • mariner4 Obecny. Widziałem. 03.11.13, 11:32
      M.
      • wiosnaludzikow Re: Obecny. Widziałem. 03.11.13, 11:34
        Patrzę w ekran może i ja zobaczę.
        Nie do wiary !
        • mariner4 Jest i stanowi dysonans 03.11.13, 12:25
          Sam się wykluczył.
          M.
    • 99venus Re: No nie widzę na mszy Jarosława Kaczyńskiego 03.11.13, 11:32
      bo to mały człowiek.pod każdym względem.
    • a74-7 Re: No nie widzę na mszy Jarosława Kaczyńskiego 03.11.13, 11:39
      Nie ma tlumow, bo grzybobranie jeszcze w pelni.
    • scoutek Re: No nie widzę na mszy Jarosława Kaczyńskiego 03.11.13, 11:43
      jest, obok niego Błaszczak
      widać go było na początku, zanim pojawił się kondukt
      • wiosnaludzikow Re: No nie widzę na mszy Jarosława Kaczyńskiego 03.11.13, 13:05
        Nie zauważyłem ale wierzę...szacunek, dziękuję Kaczor .....to dobry znak.
    • ajr-on Re: No nie widzę na mszy Jarosława Kaczyńskiego 03.11.13, 11:58
      A obecność obowiązkowa? Garstka ludzi na Placu Zamkowym, za to potężne "siły" zmobilizowane przez rząd. Facet miał poparcie ponizej 3%, dawno powinien być na emewryturze, do Kancelarii Prezydenta wzięli go dla picu. Koniec skończyło się i teraz próba w mediach kreowania legendy kiedy tak naprawdę to był ciąg porażek osobistych.
      • simera16 Re: No nie widzę na mszy Jarosława Kaczyńskiego 03.11.13, 12:02
        ajr-on napisał:

> A obecność obowiązkowa? Garstka ludzi na Placu Zamkowym, za to potężne "siły" z
        > mobilizowane przez rząd. Facet miał poparcie ponizej 3%, dawno powinien być na
        > emewryturze, do Kancelarii Prezydenta wzięli go dla picu. Koniec skończyło się
        > i teraz próba w mediach kreowania legendy kiedy tak naprawdę to był ciąg poraże
        > k osobistych.
        >
        Odszedł następny, który zagrażał skonfabulowanej legendzie Kaczyńskich...Cieszysz się?
        • ajr-on Re: No nie widzę na mszy Jarosława Kaczyńskiego 03.11.13, 12:06
          A z czego mam się cieszyć? Umarł stary człowiek. Mazowiecki zawiódł polskie społeczeństwo, był marnym premierem i został na koniec opuszczony przez stronników i wyborców. Porażka z Tymińskim, wyrolowanie przez Tuska, brak stanowczości w walce z komuną.
          • simera16 Re: No nie widzę na mszy Jarosława Kaczyńskiego 03.11.13, 12:28
            ajr-on napisał:

> A z czego mam się cieszyć? Umarł stary człowiek. Mazowiecki zawiódł polskie spo
            > łeczeństwo, był marnym premierem i został na koniec opuszczony przez stronników
            > i wyborców. Porażka z Tymińskim, wyrolowanie przez Tuska, brak stanowczości w
            > walce z komuną.
            >
            I tymi "przemyśleniami" musiałeś podzielić się tu na forum....Daj sobie spokój, idź na mszę klepiąc mantrę; '...i odpuść im winy, jako i my odpuszczamy...".
          • 99venus Re: No nie widzę na mszy Jarosława Kaczyńskiego 03.11.13, 12:30
            cieszyć się na pogrzebie??
            tylko hieny pisuarowe mogą coś takiego wymyślić.
            • ajr-on Re: No nie widzę na mszy Jarosława Kaczyńskiego 03.11.13, 12:41
              Nie bredź, zamiast tego przyłącz się do tych nieszczerych lamentów. Mazowiecki dla przeciętnego Polaka to osoba marginalna. Patrz wybory. Robią tę szopkę tylko dlatego, że media są czerwone i różowe. Tylko w TV Republika pokazują tę niewielką grupkę gapiów , którzy przyszli na mszę, część i tak by przyszła w niedzielę. Może dlatego pogrzeb jest dzisiaj.
              • simera16 Re: No nie widzę na mszy Jarosława Kaczyńskiego 03.11.13, 12:48
                ajr-on napisał:

> Nie bredź, zamiast tego przyłącz się do tych nieszczerych lamentów. Mazowiecki
                > dla przeciętnego Polaka to osoba marginalna. Patrz wybory. Robią tę szopkę tylk
                > o dlatego, że media są czerwone i różowe. Tylko w TV Republika pokazują tę niew
                > ielką grupkę gapiów , którzy przyszli na mszę, część i tak by przyszła w niedzi
                > elę. Może dlatego pogrzeb jest dzisiaj.
                >
                wróć chłopcze do oglądania TV Republika i nie rób z siebie w dniu czyjegoś pogrzebu większego szmatławca niż jesteś...
                • ajr-on Re: No nie widzę na mszy Jarosława Kaczyńskiego 03.11.13, 12:53
                  simera16 napisał:
                  wróć chłopcze do oglądania TV Republika i nie rób z siebie w dniu czyjegoś pogr
                  > zebu większego szmatławca niż jesteś...

Wujku dobra rada proponuję od początku poczytać wpisy w tym wątku i skoro masz takie dobre rady dla mnie to będziesz je miał dla innych.
                  • simera16 Re: No nie widzę na mszy Jarosława Kaczyńskiego 03.11.13, 13:08
                    ajr-on napisał:

> simera16 napisał:
                    > wróć chłopcze do oglądania TV Republika i nie rób z siebie w dniu czyjegoś pog
                    > r
                    > > zebu większego szmatławca niż jesteś...
                    >
                    > Wujku dobra rada proponuję od początku poczytać wpisy w tym wątku i skoro masz
                    > takie dobre rady dla mnie to będziesz je miał dla innych.
                    >
                    W pitoleniu na zmarłego w tym wątku jesteś primus inter pares...i nie nazywaj nikogo "wujkiem dobra rada", skoro sam coś tam komuś "proponujesz". Pa aniołku republikański ze stajni Wiplera.
                    • ajr-on Re: No nie widzę na mszy Jarosława Kaczyńskiego 03.11.13, 13:14
                      simera16 napisał:
                      W pitoleniu na zmarłego w tym wątku jesteś primus inter pares...i nie n
                      > azywaj nikogo "wujkiem dobra rada", skoro sam coś tam komuś "proponujesz". Pa a
                      > niołku republikański ze stajni Wiplera.

Wybacz ci sieroto przecież desipere est juris gentium.
                      • simera16 Re: No nie widzę na mszy Jarosława Kaczyńskiego 03.11.13, 13:25
                        ajr-on napisał:

> simera16 napisał:
                        > W pitoleniu na zmarłego w tym wątku jesteś primus inter pares...i nie n
                        > > azywaj nikogo "wujkiem dobra rada", skoro sam coś tam komuś "proponujesz"
                        > . Pa a
                        > > niołku republikański ze stajni Wiplera.
                        >
                        > Wybacz ci sieroto przecież desipere est juris gentium.
                        >
                        W wolnym tłumaczeniu to co po łacinie napisałeś znaczy "głupie prawo międzynarodowe"...Co ma moje sieroctwo, poprzedni mój wpis do "głupiego prawa międzynarodowego", to tylko Wipler raczy wiedzieć i to po nocy w "Enklawie".
                        • ajr-on Re: No nie widzę na mszy Jarosława Kaczyńskiego 03.11.13, 13:33
                          Wybaczam ci sieroto przecież desipere est juris gentium.
                          > >
                          > W wolnym tłumaczeniu to co po łacinie napisałeś znaczy "głupie prawo międzynaro
                          > dowe"...Co ma moje sieroctwo, poprzedni mój wpis do "głupiego prawa międzynarod
                          > owego", to tylko Wipler raczy wiedzieć i to po nocy w "Enklawie".

Nie dość, że sierota to jeszcze "tępa". pl.wiktionary.org/wiki/desipere_est_juris_gentium - "prawem ludzi jest głupota", chociaż chodziło mi raczej o "ludzie mają prawo być głupimi".
                          >
                          • simera16 Re: No nie widzę na mszy Jarosława Kaczyńskiego 03.11.13, 13:55
                            ajr-on napisał:

> Wybaczam ci sieroto przecież desipere est juris gentium.
                            > > >
                            > > W wolnym tłumaczeniu to co po łacinie napisałeś znaczy "głupie prawo międ
                            > zynaro
                            > > dowe"...Co ma moje sieroctwo, poprzedni mój wpis do "głupiego prawa międz
                            > ynarod
                            > > owego", to tylko Wipler raczy wiedzieć i to po nocy w "Enklawie".
                            >
                            > Nie dość, że sierota to jeszcze "tępa". pl.wiktionary.org/wiki/desipere_est_juris_gentium - "prawem ludzi jest głupota", chociaż chodziło mi raczej o "ludzie mają prawo być głupimi".
                            > >
                            >
                            Nie dość że bufon, to jeszcze bez umiejętności czytania ze zrozumieniem. Zwracam uwagę na zwrot "w wolnym tłumaczeniu". Z jednym się zgadzam; masz prawo być głupim.
                            • ajr-on Re: No nie widzę na mszy Jarosława Kaczyńskiego 03.11.13, 14:00
                              simera16 napisał:
                              Zwracam uwagę na zwrot "w wolnym tłumaczeniu".

Nie kompromituj się do końca tylko przeproś za swój błąd.
                              • simera16 Re: No nie widzę na mszy Jarosława Kaczyńskiego 03.11.13, 14:05
                                ajr-on napisał:

> simera16 napisał:
                                > Zwracam uwagę na zwrot "w wolnym tłumaczeniu".
                                >
                                > Nie kompromituj się do końca tylko przeproś za swój błąd.
                                >
                                Takiś łasy przeprosin, to się przepraszaj...Za swoje wpisy w dniu pogrzebu Mazowieckiego też... Złapałeś się mnie, bom jedyny który popełnił błąd dysputu z tobą i się "produkujesz"...czyń to dalej, ale juz sam. Teraz napisz jeszcze jeden post, by mieć "ostatnie zdanie"...z mojej strony EOT.
                                • ajr-on Re: No nie widzę na mszy Jarosława Kaczyńskiego 03.11.13, 14:08
                                  Ostatnie zdanie.
      • 99venus Re: No nie widzę na mszy Jarosława Kaczyńskiego 03.11.13, 12:03
        obecność nie jest obowiązkowa-podobnie jak przyzwoitość.
        to wszystko zależy kto jakim jest człowiekiem.
        jedni zdają egzamin inni nie.Pan premier Mazowiecki zdał wszystkie egzaminy.
        • ajr-on Re: No nie widzę na mszy Jarosława Kaczyńskiego 03.11.13, 12:09
          Szczególnie jako polityk , od którego odwrólili się wyborcy. Pozostała kanapa i zajomości w postkomunistycznych mediach. teraz pompują. Czekam na Jaruzela, tam to będzie szopka i dwa światy, rzeczywistość i wirtualny.
          • zapijaczony_ryj Większej szopki jak pochowanie Wypitnego juz nie 03.11.13, 12:56
            ajr-on napisał:

> Szczególnie jako polityk , od którego odwrólili się wyborcy. Pozostała kanapa i
            > zajomości w postkomunistycznych mediach. teraz pompują. Czekam na Jaruzela, ta
            > m to będzie szopka i dwa światy, rzeczywistość i wirtualny.

nie zobaczysz nigdy!
            • ajr-on Re: Większej szopki jak pochowanie Wypitnego juz 03.11.13, 12:59
              Nawet nie porównuj , tak były setki tysięcy ludzi, miliony przeżywały. Tu wąziutka grupka plus wszystkie napoppowane media. Tego nie można porównać. Oczywiście śmierć tragiczna wywołuje większe zaangażowanie niż śmierć staregoi człowieka. Na Placu Zamkowym już jest pusto.
              • volupte Re: Większej szopki jak pochowanie Wypitnego juz 03.11.13, 14:15
                No co ty? Na Wawelu takich tłumów jak piszesz nie było.
                • ajr-on Re: Większej szopki jak pochowanie Wypitnego juz 03.11.13, 14:21
                  No co ty? Znaczy się było tylko trochę więcej niż dzisiaj ?
                  • volupte Re: Większej szopki jak pochowanie Wypitnego juz 03.11.13, 14:25
                    Chowano na Wawelu świetego , zdradzonego o świce , bohaterskiego Prezydenta Tysiaclecia, zamordowanego w Smoleńsku więc chyba jasne ze i ludzi zapłakanyc powinno byc wiece. Ten dziadek zmarl we własnym lóżku ze starosci . Nie ma co porównywać.
                    • ajr-on Re: Większej szopki jak pochowanie Wypitnego juz 03.11.13, 14:26
                      Niech mu ziemia lekką będzie. Amen.
    • ami_lii Re: No nie widzę na mszy Jarosława Kaczyńskiego 03.11.13, 12:16
      Jest, jest, widziałam go przy przekazywaniu znaku pokoju. Miny mieli z Błaszczakiem jakby się obawiali że Komorowski do nich podejdzie i będą musieli mu rękę podać. Dlatego chyba stoją na samym końcu.

• mariner4 Kaczor przypomina żabę 03.11.13, 12:19
        co wyciąga łapę tam, gdzie konie kują.
        M.
    • szwampuch58 Re: No nie widzę na mszy Jarosława Kaczyńskiego 03.11.13, 12:21
      kogo obchodzi ten zalosny gostek dzisiaj,jutro,wczoraj....mial swoje 5 min,spartolil
    • neouser Jest, stoi tylko w towarzystwie swoich goryli, 03.11.13, 12:23
      tylko oni mu pozostali.
    • behemot17-13 Re: No nie widzę na mszy Jarosława Kaczyńskiego 03.11.13, 12:28
      pytam, po co i dlaczego ten wątek? o co tak naprawdę chodzi, o temat który się dobrze sprzeda? wyścigi jakieś są.
      • ave.duce Re: No nie widzę na mszy Jarosława Kaczyńskiego 03.11.13, 13:09
        Czas na licytację pogrzebów: gdzie i kogo/czego było więcej :(
        • simera16 Czas na licytację pogrzebów... 03.11.13, 13:12

Specyficzna nekrofilia...?
          • ave.duce Re: Czas na licytację pogrzebów... 03.11.13, 13:23
            Prostactwo.
    • kaczy_mozdzek Diabły nie chodzą do kościoła. 03.11.13, 13:36
      Bo w tłumie ludzie dopczą im po ogonie.
    • volupte Re: No nie widzę na mszy Jarosława Kaczyńskiego 03.11.13, 13:37
      Był i nawet komunię przyjął.
      • wiosnaludow Re: No nie widzę na mszy Jarosława Kaczyńskiego 03.11.13, 13:54
        chociaż pluli na jego brata jak był chowany....
        • simera16 Re: No nie widzę na mszy Jarosława Kaczyńskiego 03.11.13, 13:57
          wiosnaludow napisał:

> chociaż pluli na jego brata jak był chowany....
          >
          >
          W czasie kiedy był "chowany" ktoś pluł?
          • obeznany44 Re: No nie widzę na mszy Jarosława Kaczyńskiego 03.11.13, 13:58
            nieee to wróbele tylko darły ryja że po co wawel !
            • volupte Re: No nie widzę na mszy Jarosława Kaczyńskiego 03.11.13, 14:03
              A po co ? Chyba o to aby ludzi skłocać.
            • simera16 Re: No nie widzę na mszy Jarosława Kaczyńskiego 03.11.13, 14:07
              obeznany44 napisał:

> nieee to wróbele tylko darły ryja że po co wawel !
              >
              >
              A czy to już pluciem nazwać można, by zadawać pytanie dlaczego mierny polityk, wśród królów ma spoczywać?
              • volupte Re: No nie widzę na mszy Jarosława Kaczyńskiego 03.11.13, 14:11
                To się nazywa plucie jadem;-)
          • volupte Re: No nie widzę na mszy Jarosława Kaczyńskiego 03.11.13, 14:05
            Sa tacy co twierdzą że szczano na lampki , tylko filmu pokazać nie chcą. A kamery tam cały czas pracowały.
        • obeznany44 Re: No nie widzę na mszy Jarosława Kaczyńskiego 03.11.13, 13:57
          wiosnaludow napisał:

>
          >

tym się różni człowiek od świni....
        • volupte Re: No nie widzę na mszy Jarosława Kaczyńskiego 03.11.13, 14:02
          A to ciekawe. Masz jakieś zdjęcie , filmik pokazujacy to plucie? Ja pamietam tysiace ludzi którzy go żegali , nawet jak zle oceniali jego prezydenturę.
        • magdolot Re: No nie widzę na mszy Jarosława Kaczyńskiego 03.11.13, 14:26
          wiosnaludow napisał:

No, pluli tak okropnie, że na Drodze Królewskiej, od Mariackiego aż na sam Wawel była tak straszna ślizgawka, że kondukt się z trudem przedarł... [czcionka do sarkazmu]
    • margolt [...] 03.11.13, 17:13
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • mariner4 To są twoje standardy 03.11.13, 17:18
        forum.gazeta.pl/forum/w,28,147849168,147849168,Gdanskie_kibolskie_bydlo_dalo_popis_.html
        Buczenie na cmentarzach też.
        M.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka