Dodaj do ulubionych

Czy to prawda?

03.12.13, 08:39
Że Palikot poleciał do Kijowa pogadać z Kliczką. Oba filozofy, sybko powinni znaleźć wspólny język łaciny z cyrylicą. Poza tym Kliczko nieźle po polsku poniat.

Życzę im pomyślności w wojnie z polsko-ukraińskim skorumpowanym qrestwem. Ukraińskie jakby sporo większe - ale to wina Wschodu. Nasze musi się miarkować.
Obserwuj wątek
    • 1all.correct Nie, to nieprawda. 03.12.13, 08:50
      Nie dziękuj, tylko się umyj i wyrzuć śmieci. A marchewkę kupiłeś ?!!!!!!!!!!!!!!!!
      • mila2712 Re: Nie, to nieprawda. 03.12.13, 09:02
        1all.correct napisała:

> Nie dziękuj, tylko się umyj i wyrzuć śmieci. A marchewkę kupiłeś ?!!!!!!!!!!!!!
        > !!!

:)))
        Dlaczego akurat marchewka ?
    • m.c.hrabia Re: ten był pierwszy 03.12.13, 08:53
      pbs.twimg.com/media/BaauXVmIUAArC9E.jpg
      • 1all.correct Re: ten był pierwszy 03.12.13, 08:58
        m.c.hrabia napisał:

> pbs.twimg.com/media/BaauXVmIUAArC9E.jpg
        Co to za paskudne i skarlałe dziecko przy Kiczce ?!!!!
        • remez2 Re: ten był pierwszy 03.12.13, 10:03
          1all.correct napisała:
          > Co to za paskudne i skarlałe dziecko przy Kiczce ?!!!!
          To konspirator, chowany pod szafą, żeby go esbecja nie znalazła.
    • haen2010 Re: Czy to prawda? 03.12.13, 10:05
      Gdy się widzi, jakim wielkim g. , skorumpowanym i łajdackim, okazały się rządy oligarchów Kościoła i ich posłusznych piesków - Komuchów i Solidaruchów...

To nadzieje budzi tylko nowe pokolenie. Jego część reprezentuje tzw palikociarnia.
      • gtxl Re: Czy to prawda? 03.12.13, 10:30
        haen2010 napisał:

> Gdy się widzi, jakim wielkim g. , skorumpowanym i łajdackim, okazały się rządy
        > oligarchów Kościoła i ich posłusznych piesków - Komuchów i Solidaruchów...
        >
        > To nadzieje budzi tylko nowe pokolenie. Jego część reprezentuje tzw palikociarn
        > ia.

Każdy post podobny, jedno i to samo komuchy,solidaruchy i kościelni....mafia,qurestwo,dziwki itp.
        Czy ty człowieku nie rozumiesz,że w ten sposób nikogo do palikociarni nie przekonasz.
        Młócisz tę sieczkę,młócisz i co z tego wychodzi?
        Solidaruchy rządzą,kościelni nie mają się najgorzej a SLD w sondażach stoi lepiej niż Palikoty.
        Warto tę pianę dalej ubijać?

• remez2 Re: Czy to prawda? 03.12.13, 11:03
          To przypadek beznadziejny. X razy próbowałem do niego trafić, pytałem dlaczego używa kloacznego języka, co chce w ten sposób osiągnąć. Biłem głową w mur. :- (
        • haen2010 Re: Czy to prawda? 03.12.13, 11:12
          Odpowiedź jedna - bo to prawda jest. Że głos wołającego na puszczy - to całkiem inna sprawa. Ciężka propaganda gloryfikująca łajdactwo polskie zrobiła swoje.
    • mariner4 Może jeszcze jak bokser z bokserem? 03.12.13, 10:20
      Nie wypisuj takich głupot od rana, bo mi się zajad zrobił i nie mogę się śmiać.
      M.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka